FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 27
cenusareasa spune:
Intradevar vesti si mai bune astazi,foliculasii au crescut ca feti frumosii de la friptura de miel+vin rosu+uta-uta...2 dintre ei sunt maricei ,au crescut foarte repede,iar valoarea estradiolului confirma cresterea lor.dar Chivu a zis ca spera sa obtinem pina-n final 3 eggs,nu-mi mai mareste merionalul ,a ramas tot 150 in schimb a marit din nou gonalul la 112,5.A zis ca punctia ar putea fi marti,dar oricum ne vedem si maine.
Acum ma duc sa maninc peste ca mor de foame viitorii copilasi.
va pup pe toate si va dau detalii mai tarziu!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
sunshine4ever spune:
Salutare fetelor !
Daria, scuze dar ieri am cam confundat ep mult alume, sau grabit afiind la scris gindul imi merge ininte si mina imi era in urma.
Doresc ca tatal tau sa fie bine cit mai curind sa nu te mai stresezi nici tu, tie sa incerci sa fi relaxata pe masura ce poti ca sa fie totul bine , si sa dea Dd sa ne dai vesti bune. Verisoarei tale transmitei mult suces din partea noastra, si vrem cesti bune.
Crunuta, nici pe tine nu te uitam si iti dorim mult succes sa fie cu ochisori, tinem pumnii.
Cenusareasa, imi cer scuze si de la tine ca te-am confundat cu Daria, dar fara sa vreau , asa mi- afost ziua de ieri cu confundaturi. Sa fi cuminte si tinem pumnii si pt tine
Ioana p76, da, pe 24 mai am prima consultatie, si se pare ca am sa fiu singura dintre voi cind voi face stimularea....si restul, ma gindesc pe iunie iulie de totul merge bine. Ei eu doar filozofez citind de la voi prin ce teceti dar cine stie ce surprize ne asteapata duap consultatie. Succes si tie
Gabita, nici de tien nu uitam , si tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun, sa dea DD sa fie cu bb
Pussi, super deci tot gemeni. SAnatosi sa fiti, si sarcian usoara. Fara fumuri, da?!!!!!!!!
Liana, sper ca te-ai mai linistit, stai linistita ca totul va fi bine. Grija de voi
Andicu, suntei binesper, si cresteti din cite citesc. To asa inainte.
DM
pussi spune:
cenusareasa..vezi ca ne faci pofte de peste
magdatot gemeni, numai ca-s sanse mari de 3!!!
andicule mamaica de gemeni sigur ma fac...
gabitule trece timpul repede
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
sunshine4ever spune:
Pussi, sa dea DD sa fei cum iti doresti tu, important sa fiti sanatosi toti tei sau toti patru. Ce bucurie imensa, tebuie sa ma tragi dupa tien neaparat.
DM
sunshine4ever spune:
Pussi, inca o intrebare ,cind vei afla ca is trei ? Acu m-ai facut curioasa. Tin pumnii.
DM
gabitu spune:
Pussi asa este timpul trece repede. Sa fiti sanatosi toti , nu mai stiu cati sa iti dau. Sunt in ceata....
Liana multa sanatate si tie si 3 .
Madga o sa iti tinem pumnii in mai.
Cenusareasa ma bucur pentru tine. Bafta multa in continuare si baga mare cu peste si vin rosu.
Pupici
sunshine4ever spune:
Gabita, iti multumesc si va multumesc, desi nu pot sa neg ca mi-ar fi placut sa mai am si pe cineva dintre voi linga mine, mai o vorba mai o iesire si terce mai usor, mai putin sters, dar nimic nu ii fara voi Lui DD.Important sa reusim.
APROPO FETELOR NU STITI NIMIC DESPRE MIRELA , DE CE NU MAI INTRA OARE?
DM
sunshine4ever spune:
Am uitat : am trecut si eu pe reteta lui Pussi : vin rosu fiert cu scortisoara si peste( cei drept al conserva, dar tot e ceva). Si deaja m adoare burticica, de ar tebui sa imi vina uratii. Ar fi cazul sa apara mai la timp ca luna trecuta si-au facut de cap rau de tot z40( ciclu anovulatoriu 100%)
DM
Liana30 spune:
bravoo fatoooo..bunaaa valoare,,sanatosi sa fie ce mai conteaza cati sunt?va pup pe totiiiii..
cenusereasa ma bucur ca din ce in ce e mai bine..sper sa fie si mai bine..tin pumniiii..
crinutaaa te iubesc si ma gandesc la tineee.
gabitu,magda,adela,Tia,daria,Mika Pis,Zori
auburn oauuuu gataaaa?deci esti pe ultima suta de metrii..doamnee ce repede a trecut..parca mai eri eram pe bancutza in fata clinicii si imi spuneai ca vrei clatiteauziii fatooooo vezi ca acu numai scapi sa trimiti tel de urgenta pe PM ca io mor aci daca nu te sun cand nasti
andicu ce frumoasa esti
daria tin pumnii verisoarei,,sa ne anunti si pe noi..te pupp
ioanelorrrr va pup pe amandoua,,
stelianaaaa tu ce mai faci muica???
ileanaaaaaaaaaa mii dor de tine sper ca esti bineeee!!stiu io ca ne mai citesti din cand in candinca te astept cu sfaturi..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
MRL spune:
Cenusareasa, upi upi upi sa tot vi cu vesti bune. Ti-am mai spus eu ca la Szeged sunt la moda gemenii. Si moda vad ca se transmite de la o fata la alta. Abia astept sa ne dai si tu valori de BHCG mari. Deci se preconizeaza pe marti punctia, pai sa stim sa fim toate cu pumnisorii stransi, stransi sa ne rugam la Doamne Doamne sa nu te scape din ochi si sa vegheze asupra ta ca totul sa fie bine. Abia asteptam vestea de la tine, acum pot pleca linistita in we ca totul decurge bine, iar de luni din nou pe baricade sa fim alaturi de fete. Sa papi mult pestiuc si ai grija cu vinisorul rosu sa nu ii ametesti pe foliculasi.
Te si Doamne ajuta sa fie bine!