FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 26
Avalon spune:
Liana, daca e nevoie sa te internezi, atunci fa-o si nu mai sta pe ganduri! Ai grija de tine si de bebelusi, sanatate si sarcina usoara iti doresc
andicu spune:
'Neata la unguroaice!
Liana, ma bucur ca sunteti bine! are dreptate Auburn, chestiile astea mai apar in sarcina, si nu neaparat de la bebei sau de la placenta, asa ca stai linistita si o sa treci peste cu bine! x3 !
Auburn, moaaama, ai intrat in luna a9a!!! mai ai putin si esti mamica de printesa! ma bucur ca sunteti bine si-ti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! te rog sa ne tii la curent, da-i si tu un sms , ceva, in caz de se intampla, ca sa-ti fim alaturi!
Pussilina, bafta la eco! sa vii cu poze frumoase!
Cenusareasa, ce vesti bune! sper ca acum te-ai mai linistit!
Noi suntem bine; am facut baie dimineata si mi-a luat vreo ora 1/2 tot procesul, mai rau ca o baba ma misc! a sunat mama si m-a intrebat de unde alerg , ca asa gafaiam la telefon! stau si ma intreb cum o sa fiu peste vreo 2 luni!
si tin pumnii in continuare FIV-oaselor in focuri!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
pussi spune:
eu de dimi am donat sange..repet BHCG..sa-mi tineti pumnii!!!
Azi mi-a fost pt. prima data greata, nu am vomitat....
Andicu si auburn se plange de incetineala..iti scriu diseara! Pupam mamica si baiatul
cenusareasa..te asteptam cu vesti bune. bune
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
andicu spune:
Tin pumnii strans! las'ca ajungi si tu la fel, sa vezi cum e!!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
ioana_p76 spune:
Liana ma bucur ca nu e ceva grav,stai linistita in patut! in continuare sa fie totul bine cu puii tai!
Cenusareasa vezi ca pana la urma au aparut foliculii! Iti doresc sa creasca mari si frumosi pana la punctie! (si poate mai apar si altii)Multumim si pentru indicatiile ref.la injectii, sunt f.utile!O sa ne specializam cu toate la facut injectii
Andicu esti o gravidutza f.frumoasa! burtik!
Auburn multumim ca esti alaturi de noi si ne sustii! Sper sa-ti calcam toate pe urme!
Daria sper sa ne intalnim toate care vom fi la Szeged in luna mai!Ar fi si pacat sa nu ne cunoastem daca suntem toate acolo
Magda eu o sa am punctia aprox pe 5-7 mai. Tu mergi in mai la prima consultatie, parca asa am inteles?
Pussi iti tin si eu pumnii azi, dar sunt convinsa ca totul e in regula!
Fetelor, va pupic pe toate si va doresc un week-end placut!
Sa auzim numai vesti bune!
Ioana
Vreau si eu un
pussi spune:
Z21 DE LA ET...BHCG 20.555
FACET PARIURI, CALCULATI...DAR SA-MI ZICETI SI MIE CATI SUNT??
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
MRL spune:
pusii, Eu cred ca sunt 2 puiuti zdraveni bine. Inca nu ma descurcu cu valorile pt gravidute, dar eu asa banuiesc. Pupici
pussi spune:
MRLcum vrea DD asa sa fie...imi doresc de cinci ani sarcina asta..acum o am, asa ca nu-mi ramane decat sa-l rog pe DD sa fim sanatosi toti, sa o duc cu bine la capat si sa ma bucur de ei si ei de mine!!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
andicu spune:
Pussi, super! dupa www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478" target="_blank">tabel, valoarea corespunde sapt. a6a de sarcina, dar cum tu abia esti in a5a, sigur sunt gemeni! Doamne-ajuta si sa va fie bine de-acum incolo!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
gabitu spune:
Pussi bravo . Multa sanatate in continuare si tie si puiutilot.
Eu am ajuns acasa si numar zilele pana pe 27 cand incep stimularea.
Va pup si va tin pumnii la toate.
Pupici