FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Hmmm...Pussilina ma faci sa scriu ....nu pot sa nu scriu sa te felicit la asa valoare in Z13...bravo... pentru , pentru cei 2 , si ... pentru tati...sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de ei...

Internet da ...am terminat examenele...sunt integralista...am inceput sa ma pregatesc sufleteste pentru urmatorul FIV...care nu mai este prea departe, la inceputul lunii mai trebuie sa fiu la Szeged si apoi...cam prin 21-22 mai sa incep procedura...am incredere totala in dr.Z... pentru Daria

Crinuta sper ca astazi a fost totul bine...

Fetele va doresc la toate un Paste fericit alaturi de persoanele iubite...si sunt sigura ca DD ne va asculta toate rugile ...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi-FELICITARI SI SA TE BUCURI IN CONTINUARE DE COPILASII TAI!
Andicu-mersi si tie pt. incurajari si pupici baietelului!
Magda- nu stiu cu cat timp inainte trebuie facuta rezervarea, nici nu am pus o pe Mirela sa intrebe pt. deja ma mir cum am mai retinut si pretul la cat de rau ma simteam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

PUSSI felicitari pentru reusita ,sarcina usoara si bebici sanatosi! Bafta multa fetele care urmati Gabitu ,Ioana ,Cenusareasa ,Magda ,Daria daca am omis pe cineva sa fiu iertata.
Si prietena mea s-a intalnit ieri cu dr. Chivu si i-a lasat aceeasi impresie foarte buna pe care o aveti toate despre el,nu i-a dat sperante desarte ,a fost foarte deschis si la subiect ,asa doctor mai rar.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem toate intr-o buna zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumesc fetelor!!! Imi era asa de "locomie" pe Liana si pe Lachi..de adaca nici nu mai spun si se pare ca ce-am poftit..aia am primit!! M-a ascultat Dumnezeu!! asa ca trebuie si voi sa aveti incredere in El!! Subscriu si eu la cea a spus Liana si Andicu referitor la dr. Zadori, nu am ce sa-i reprosez, si-a dat toata silinta sa fie totul bine, a trait fiecare moment alaturi de mine, mi-a acordat maximum de atentie....si consider ca un factor important in reusita are si increderea in medic...va spun eu care am reusit la Fiv 2. Dupa esec nu m-am indoit deloc ca nu a facut el ceea ce a trebuit!!! Mai rar asa medic!
gabitu imi creste burtica!
anto
adacase pare ca pozele celor 2 minuni ale tale ne-au purtat noroc si mie si lianei
pismultumim!!!

PUSSI 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi vei avea gemeni ? Ce fain ! Multa, multa sanatate tie si bebelusilor !
Liana tin cont de ce mi-ai spus ! Vom suna imediat dupa Pasti pt programare ! Intr-un fel mi-ar conveni mai tarziu, ca nu mai este mult si vine vacanta mare , voi fi in concediu 3 luni...dar nu imi mai fac planuri cu bataie lunga, pt ca in ultima vreme nu a iesit asa cum m-am asteptat ! Ce fac bb tai ?
Daria ai fost marti la clinica ? Mirelus era cu un cuplu acolo...Apropo de dr Zadori- ai incredere in el pt ca stie ce face !
Magda tu mergi luna viitoare la prima intalnire...Multa bafta !
Ioana 76 succes ! Vad ca esti pe drumul care duce spre sau ! Iti tin pumnii !
Gabitu tu cum stai ? Ai inceput sa iei AC ?
Va pup pe toate szegedistele
Ma pun sa citesc din urma, ca am ramas restanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, iubita...ma bucur din suflet pentru tine .
Trei pussi pentru o si ei

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

-te rog mult, mult da mi mai multe amanunte despre chisturile pe care le ai avut, am cautat in urma pe forum dar nu am gasit;imi este f. frica ca daca ceea ce am eu sunt chisturi nu vor dispare dupa AC si va trebui sa ajung la laparoscopie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cunosti starea fatoo???? si chiar nu sunt nebuna..aaa ca sunt io "dilie"e alta treaba,,
fatoooo numai tu ma adusesi in starea asta..daaaa cand cetii acolo ce zisasiauzi la ea noi te'am lasat,,apaii fatooo io chiar nu pot sa te contrazic..ma bucur din tot sufletul meu de olteancate iubescccc fatoooooo sa nu uitisi roaga sotzu sa nu fie gelos pe mine,,ete il pup si pe el asa prieteneste ca merita..va fi un tatic minunat stiu io
valoarea e super si deci s'au adeverit presimtirile melemoamaaaa si ce imi venea sa te strang de gatcand iti auzeam vocea aia de suparici cum se tot matzaia plangacioasa ca nu's celulu,,nu's celuleacuuu sa te mai prind ca nu ma asculti ca va fi vai de tau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"13

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cami ma bucur ca v'ati descurcat..multaa baftaaa!!
Dariatot Lindynette am luat si eu si dupa 2 luni au disparut,,
va pupacesc pe toateeeeeeee!!revin

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"13

Nasica

Mergi la inceput

Liana-mersi de raspuns, merg sa ma uit inapoi pe forum sa vad cate chisturi ai avut si de ce dimensiuni, ca vad ca nu o scoatem la capat!dr. Z. mi a zis ca daca dupa inca 2 cutii de AC nu dispar trebuie sa mi fac laparoscopie, sper sa nu ajung acolo, sper sa dispara, chiar tu ai avut dureri ca la ciclu din cand in cand pe timpul cand luai AC?

Mergi la inceput