FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Pisam transmis urarile si viitorului tatic..care e culmea fericirii! Nu mai ai mult nici tu... cand vi la Szeged ne vedem..facem noi cumva
ioana 78multumim si-ti doresc si tie, nu mai fi stresata!! O sa fie bine
mikasper ca de data asta nu mancai! Azi am papat si noi mar cu morcov ras si cu lamaie
paulamultumim! ma bucur ca si prietena ta a fost incantata de Chivu!
legaturilor ce misto o sa fim amandoua niste ..or sa ne mute cu macaraua...dar si dupa o sa avem ! Deja facem planuri de modificat casa...i-am zis ca-l pupi..nu-s geloasa si nici el! si stau cuminte, fara plimbareala

PUSSI 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana-am fost marti la clinica, am fost cu Mirela, intre orele 10.30-13.00, trebuia sa ne iei de manuta si sa spui cine esti imi facea placere sa facem cunostinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

pussi inca o data sincere felicitari si sanatate maxima,sa ai sarcina usoara si bb-ei sanatosi!Nu-ti pot spune in cuvinte cit curaj ne da vestea asta...

dariaeu zic ca Lindynette face bine la ovare-la mine a fost ok,asa ca baga mare!

In seara asta au venit primele picaturi de invazie ruseasca,deci de maine incep suprefactul,poimaine gonalul...marti trebuie sa fiu la Zadori ca n-am gonal decit pt 4 zile.
Am vorbit si cu duhovnicul mi-a zis ca biserica e total de acord cu fivul in cuplul cununat,mai putin cu donarea de sperma/ovocite si nici cu experientele.La inviere mergem sa ne impartasim si am credinta ca DD va fi cu noi!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

pussi, ce frumos te semnezi acum. Cu 2 bebelini esti o mamica superfericita. Sa stai cumintica in patut sa ai grija de kinunile tale. Un exemplu il avem de la Liana care este supercumintica in varful patului. Va pup dulce
cenusareasa, vezi ca tu urmezi dupa fete si vezi ca se poarta foarte mult burtica cu 2 bebelini. Pupici si mult succes!
Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

PUSSI asta da veste FELICITARI,sa anteleg ca ai vreo trei unguri micuti an burtica? pe burtici

Daria capul sus ,ai sa vezi ca va fi bine,nu te mai necaji
LIANA
Ioana antradevar am fost antro bluza cu dungi,cand ai fost acolo?De ce nu mai tras de maneca?
Gabitu marti vin dupa ce ies de la lucru ,OK?

Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussilina, iubita, inca o data FELICITARI ! sa fiti sanatosi toti 3 si sa te bucuri pe deplin de sarcina si de "meseria" de mama de gemeni!

Eu fug sa termin bagajele, maine dimineata plecam la munte pentru 5 zile, ne revedem la intoarcere si sper sa citesc vesti bune!

Pana atunci : PASTE FERICIT SI LUMINAT! Sa va aduca Iepurasul daruri multe si frumoase si bebici in burtici!

Andicu 26+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DRAGA PUSSI nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara. Sa fii cuminte. Nu stiu ce te tot intraba fetele de eco? Eu nu am facut eco pana la 7 saptamani, asa cum a zis dr. Zadori, ca nu prea ai ce sa vezi pana atunci.
Ai vazut ca este molipsitor? Te-ai uitat la gemeni si gemeni ai primit. Si eu tot la gemeni m-am uitat. pentru tine si

Liana ????? dar tot iti trimitem

Ade, Dari & Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andicu : da si tu ai reusit din a doua incercare, tu esti de mult exemplul nostru. SA ai numai fericire de bebe, sa fei sanatos si frumos.
Daria : cu Dd inainte , si cred ca vom reusi toate intr-un final. Succes in continuare.
Pussi : felicitari pt cei doi bebici , sarcian usoara cu ei, si sa ia numai bucurii de ei in viata.
Ioana78: da eu luna viitoate am prima intilnire, si deja am emotii. Tind sa cred ca v-a fi bine, deja am vb la telefon cu d-na doctor si mia- parut destul de simpatica(nu ca l anoi te termina in doua secunde).Tind sa sper ca va fi totul bine intr-un final, desi cum stii nu numai eu nu am ovulatie , avem probleme destul de majori si cu . Da intotdeauna exista o sansa, de nu ajungem si noi la biopsie. orice numai sa se rezulte cu sarcina. Ceea ce iti doresc si tie, sa va ajute DD. Voi cind aveti programarea pt fiv?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cenusareasa sa ai mult succes la stimulare, si sa iei exemplul lui Pussi.Gabita si tie la fel iti doresc.
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!
Cenusareasa iti doresc ca prima injectare de azi sa fie intr-un ceas bun! Impartasirea sa va fie bine primita! Si peste o luna sa te vad ca si mine!!!O sa ai calc. la Szeged?? cum o sa comunicam cu tine??
MRL o sa fim cuminti...foarte, la patut cu noi!
MIrelus sunt 2 ungurasi in burtic..asa a zis Chivu!
andicu PASTE FERICIT! distractie placuta la munte!!!
adacamersi draga! tu cate kg ai pus in sarcina?? De unde ti-ai cumparat lucrusoare pentru gemeni?? O sa te bombardez cu intrebari?? A! si nu am greturi deloc..desi sunt o "gretoasa de felul meu"...acum n-am nimic...Ce sa inteleg??
magdamultumim...daca vrei gemeni iti zic care e reteta!

legaturilor rugaminte...la mine sa treci cei 2 TITI MICI..s-o treci pe cenusareasa la focuri..cu gandurile cele mai bune si langa ea o ...sti tu de ce pentru cine mai e in focuri

PUSSI 4+

Mergi la inceput