FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Daria eu ma rog pentru tine si iti tin pumnii sa fie bine. Mai bine mai incet dar sigur decat repede si sa ramana ceva nedescoperit si sa fie un esec. Haide fi optimista, conteaza foarte mult starea de spirit.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria fruntea sus si tebuie sa reusesti, uite eu iau exemplul lui Pussi, care nu priam data dar a dou aoara a reusit. Intotdeauna exista o sansa, cu succese sau esecuri dar va va fi soare intr-un final, asa ca va fi bb si al tien si la noi tote aspirante, terbuie sa fie
In legatura cu rezervarea la camin nu stii cu cit timp inainte trebuie daca merg pe 24 mai nu pot in ziua respectiva pt o naopte doua? Sau sa o rog pe Mirela sa imi faca rezervare?
Pupici multe si pt toate fetele

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu , si eu am reusit tot de-a doua oara!

Liana, bine spus despre dr Chivu! ideea e ca nu e corect sa dai vina pe doctori la nereusitele astea de FIV; nu poti stii niciodata care este motivul exact! organismele functioneaza diferit, si in final, tot corpul tau este acela care accepta sau nu embrionii! eu am sa-i port respect si admiratie toata viata pt efortul depus si pt atentia pe care o acorda pacientelor! sunt rari asemenea oameni!
La prima nereusita nici prin cap nu mi-a trecut sa ma indoiesc de capacitatile lui, am pus totul pe seama corpului meu si a sortii, la fel as fi facut si a2a oara daca nu iesea!
Pussilina, am dormit bine! astept confirmari serioase de la tine!
Daria, multa bafta si fii optimista!

Andicu 26+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda, Gabitu- mersi fetelor sunteti superdragute!si eu m am rugat pt. voi toate cand am fost duminica la Maslu!am incredere in Dumnezeu si ma gandesc ca odata, demult cand aveam deja 6 ani de la casatorie si nu ramasesem insarcinata niciodata, am mers a doua zi de Paste cu bunica sotului la un preot batran si vestit pentru harul sau, de la o biserica dintr un sat invecinat si la care venea lume din tot judetul si poate si mai de departe-noi eram interesati sa aflam daca o sa avem vreodata un copil, el m a pus sa deschid cartea si mi a spus ca o sa avem 3 copii si primul va fi baiat, la care eu l am intrebat un pic dezamagita, si ceilalti ce vor fi? el atunci mi a raspuns ca deja vreau sa aflu prea multe- asa s a intamplat si poate asa o sa se mai intample!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi bafta azi! Sa ne dai numai vesti bune!
Eu am inceput AC de 5 zile si Cornelia urmeaza sa le inceapa si ea zilele astea.

Fetelor,pentru ca nu stiu cand voi mai putea intra pe forum, vreau sa va urez de pe acum
PASTE FERICIT si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

Va pup cu mult drag pe toate!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi ma bucur ca sunteti bine. La ce dr mergi? Va pupam
Andicu ce repede trece timpul ai deja 26 de saptamani, inca putin si iti tii puiutul in brate. Va pupam
Liana
Pis tu pe unde umblii, cred ca ai terminat cu examenele.
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Z13 ..BHCG 772

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi felicitari . Sa inteleg ca sunt DOI puiuti ? Acum poate ne spui mai multe despre echo. Sunt OK? Sunt asezati bine?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

FELICITARI TRIPLE SI AICI ( pt.si)!!!!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI ce ti-am spus? Ai vazut? DD este langa tine. Astept noutati de la eco. Daca nu te superii la ce dr. mergi?

Ade, Dari & Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput