FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 13
sunshine4ever spune:
Ioana78,MRL multa bafta in continuare, si sa fie cu noroc
Cami : iti doresc si tie mult succes, sa fie cu bebic
Mirela: chiar si pe mine ma intereseaza camin la pret ieftin chiar si cind vin in mai ca vrem sa mai stam citeva zile pe weekend. Si te rog sa imi spui unde te pot gasi pe cind mergem la Szeged, si cum te pot recunoaste???
DM
pussi spune:
Buna dimineata!!
legaturilor pt. ca m-ati facut
ioana 78multumim si iti doresc sa ma urmeziImi pare rau ca nu se poate decat cu biopsie, dar trebui sa luptati! Important e rezultatul.
andicusper ca ati dormit bine
Monipana avem activitate cardiaca...repaus total!!
cami ma bucur ca a decurs totul ok..si-mi pare rau ca nu ai avut biletelul la tine cu data si ora
adacasuntem bine
magdasuntem ok
MRLmultumim ca sunteti alaturi de noi
gabitu mersi..
Ioana 76ai inceput Ac?? cornelia ce face
Azi repet Bhcg-ul...Z13
PUSSI
sunshine4ever spune:
Ma bucur Gabitaca totul e ok. Dar atunce e neaparat Fiv?
Scuze de intrebare, in fine voi stit.
Pussi ????????????? nici un raspuns? Sper ca totul e ok!!!!!!!!!
DM
gabitu spune:
Uffff!!! Pussi ma bucur ca sunteti bine . Sa vi cu un rezultat super bun. Iti tin pumnii .
Pupici
gabitu spune:
Magda printre alte probleme mai sunt si trompele infundate... Singura noastra sansa este FIV . Asa cum am spus eu sunt foarte optimista si sigura ca se va intampla ce a hotarat DD de acolo de sus. Te pup.
sunshine4ever spune:
Pussi ma bucur ca totul e ok, sa dea DD sa fe si gemeni, chiar cind ai sa afli?Sa stai cumintica in patut. su pe burtica
DM
sunshine4ever spune:
Gabita ca norocu ca exista Fiv la care nu sunt importante trompele. Cu DD ininte tin pumnii
DM
gabitu spune:
Magda asa este. Iti multumesc si te urmaresc si eu. Iti doresc reusite in linie si sa iti realizezi visul de a fi mamica cat mai curand.
Pupici
sunshine4ever spune:
Gabita esti o scumpa , o dulce. Sa avem reusite toate. Meritam din plin. Hai ca va fi bine , trebuie sa fie doar ep cien urmez de altfel???
DM
dariaioanaxx spune:
Gabitu, Magda- fetelor mersi pt. incurajari, nu renunt oricum si sper sa fie si asta ca toate lucrurile reusite din viata mea la care am avut de aesemena nenumarate piedici;in legatura cu caminul-de la clinica se merge pe partea dreapta, se trece de o strada si pe coltul din dreapta al celei dea doua strazi este acest camin, nu am intrat sa vad camerele dar Mirela a vorbit cu tipa de la usa care avea cheile si dansa i a dat amanunte deapre pret, dar trebuie rezervare din timp asa am inteles;daca eram in toane bune as fi cerut sa vad si camerele dar...oricum pe 19 trebuie sa merg inapoi dar nu voi sti daca sa merg cu bagaje sau nu;totul depinde de vointa divina!