FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 12
camisv spune:
Pussi ... tarziu, tarziu dar tot te asteptam cu vesti bune.
Eu tocmai m-am intors de la Szeget, unde am facut cunostinta cu dr. Chivu ... si el cu mine mai mult . Totul a mers ca pe roate, am gasit repede clinica si nici n-am asteptat mult cu toate ca ne-au zis ca aveam programare pe 3 si nu pe 4 cum stiam. De luna viitoare incep stimularea pentru IA, caci zicea Chivu ca mai intai vrea sa incerce o IA si dupa aceea sa treaca la FIV.
adaca spune:
PUSSIce vesti ne dai? La ce dr ai fost? Sunt nerabdatoare. pentru tine si
Liana ???????????? pe unde esti, ??
pentru toate fetele
Ade, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor, e foarte rau cind nu merge netul ! Dar v-am prins din urma
Pussi : ??????????? ce faci unde ai disparut , ce vesti ne dai, sper ca bune. Tin pumnii !!!!!!
Daria : nu fi trista capul sus, ca cineva acolo sus te iubeste si pe tien si te va ajuta. Cu urcusuri si coborisuri asai ii viata dar tot vei reusii. Tin pumnii si pt tine sa fei bine.
Si te rog din suflet de mi-ai putea da detalii despre caminul unde ati fost , pt 2500 ft e super ieftin, ne-ar interesa si pe noi. si bafta in continuare
Gabitu : iti doresc si tie multa bafta in stimulare, si cum ti-am zis trebuie sa o urmezi pe Pussi si noi pe tine. Succes, pt tine
Ioana78 : capul sus, nu te intrista , si mergeti inainte pina exista o solutie e ok, atinci e rau cind toate solutiile se epizeaza. Multa bafta
Andicu , Liana : pupici si pt voi si pt bebici
De asemenea va pup pe toate
DM
MRL spune:
pussi, te asteptam cu vesti bune. Pumnisorii nostri sunt stransi pentru tine si samburelul mic.
Pumnisorii sunt stransi si pentru cenusareasa, gabitu care se apropie cu pasi repezi si siguri spre marea realizare. fetelor sa fie cu noroc!
Liana te pupacesc dulce si pe tine si pe buburuzele tale mici. Nu mai este mult si o sa am nevoie de voi trei sa imi tineti si mie pumnisorii vostrii norocosi. Sunt intr-o alergatura continua cu scarbiciul care deja m-a obosit, abia astept sa ma apuc de treaba sa ma linistesc (zic io ca o sa fiu mai relaxata ca alte dati, oare?)
Va pup dulce pe toate!
gabitu spune:
Pussi eu tot astept. Sper ca a fost bine la echo.
Magda multumesc iubita si tie iti urez sa ai un rezultata bun la sfarsit.
Liana si eu sunt de acord cu tine. Ai mie Chivu mi-a facut o super impresie. Cu toate problemele noastre nu ne-a dus cu presul. Ne-a spus sincer ca nu stie ce sanse avem. Eu consider ca este mai bine asa. Macar sti cum stai. Toata stima pentru acest fel de comportament fata de un pacient.
Andicu multumesc mult pentru incurajari. Multa sanatate si voua si sper ca este super bine in concediu, nuuuu?
Camy ma bucur ca a fost bine si la voi la consultatie, bafta multa.
Cornelia, Ioana, Daria si Ioana , MRL si toate celeleate fete multi .
ioana_p76 spune:
Buna,fetelor!
Ce rau a fost ieri fara forum..
Pussi te astept cu vesti bune de la echo!
Daria vorba Lianei,stie dr.ce face si ai sa vezi ca o sa se rezolve pana la urma!
Si pe noi ne intereseaza mai multe detalii despre camin ca inca n-am gasit cazare si vrem sa stam toata luna mai!
Mireluspoate ne poti ajuta tu?
Cami ma bucur ca a decurs bine consultatia si daca dr. a decis sa faca mai intai IA, inseamna ca stati bine!Mult succes!
Pupici pentru toate fetele!
Ioana
Vreau si eu un
sunshine4ever spune:
Buan fetelor si o zi cat se poate de insorita
Pussi suntem in asteptare de vesti bune. Unde esti?
Gabita imi pare rau sa citesc ca voi aveti probleme mari, nu stiam, asta ii daca nu esti din prima pe forum, dar eu zic ca cu D inainte si se vor rezolva, nu se poate sa nu aveti bb vostru. Undeva si pt voi este rezervat bb. Fruntea sus , si am eu o zicala , luam taurul de coarne si mergem ininte. Noua in CLuj nu ne-au dat mari sanse nici cu Fiv dar datorita voua inca mai sper, si iata Pussi un exemplu, de nu priam data a doua oara, de nu nici atuncea odata. Ce vrea DD , noi nu putem presa vrutele Lui. pt tine, si ahi capul sus
DM
gabitu spune:
Magda nu este chiar asa de rau . Nu stim daca putem avea un bebe dar slava domnului sunt sanatoasa si eu si sotul si cu bebelul stie DD ce faca. Daca el vrea facem, daca nu, nu.......
Pupici