FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
Pussi, felicitari din suflet!!!!
Sa ai o sarcina usoara lipsita de greturi!
Nana, 16+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Liana30 spune:
daria stai mama linistita ca pana la urma face nea Chivu ceva si rezolva problema,,io sunt aia care am luat 2 luni AC pt ca mi'au aparut chisturi,,dar am scapat de ele..asa ca stai linistita..te pupp..
legaturilorrrrrrrrr nu mai am rabdareee..abia astept vestile buneeee..ma dor pumnii..ii mai tin mult stransi????
gabitu mai ai putin..te pupamm
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"13
Nasica
gabitu spune:
Liana pupam si sambureii si mamica. Mai este putin pana pe 10. Sper sa fie mai bine ca prima data si sa imi dea OK-ul pentru stimulare.
Va pup
ioana78 spune:
Ciao gagici ! Mi-a fost dor de voi !
Ieri, 3 apr, n-a fost ziua noastra norocoasa ! Vom face biopsie testiculara ! Dr-ul ne-a dat un nr de telefon de la un chirurg sau urolog care se va ocupa de bijuteriile barbatelului . Dupa sarbatori vom suna pt programare. Asta e !
Pussi sper ca esti bine, ca sunteti bine ! Iti doresc numai bine si o veste buna pe care sa ti-o aduca iepurasul acum de Pasti !
Fetelor am ramas tare in urma cu stirile . Laptop-ul a fost mai mult la birou decat acasa, motiv pt care am chiulit. Insa m-am gandit la voi !
Va pupicesc pe toate Andicu, Liana,Pussi, Magda, Daria, Cornelia, Ioana 76, Cenusareasa, Gabitu
pt cele pe care nu le-am amintit mai sus ( am intrat mai rar in ultima vreme si nu mai retin numele la toate )
Fetelor cred ca am vazut-o pe Mirelus la clinica !
Deci, Mirelus cu parul poz numai tu puteai fii acea tipa frumusica, subtirica ! Erai imbracata cu o bluzita cu dungi ! Tu erai ? Pe la 11-12 am fost la clinica .
Liana30 spune:
ioana te pupppp..vezi ca daca o faceti acolo trebuie sa suni de pe acum ca sa va programeze cat mai repede dupa sarbatori..ca stiu de la o tipa pe care a programat'o dupa vreo 2 luni..
Nasica
ioana78 spune:
Pussi FELICITARI! Ma bucur pt tine ! Iti doresc o sarcina usoara si sanatos si frumos ! cred ca esti foarte fericita !
dariaioanaxx spune:
Ioana-intradevar Mirela era cu o bluza cu dungi de culoare maro si pant. deschisi, dar unde ai fost?noi am fost de la 10.30 acolo si pe la 13.00 am intrat la dr.;Mirela chiar astepta o fata care trebuia sa vina la 14.00 dar nu a mai luat legatura cu ea doar nu erai tu?
Liana- scumpo mi ai dat sperante!dar vreau amanunte mai multe!de ce ti au parut chisturile?cate aveai, de ce dimensiuni si cum ti au disparut?ce ti a zis dr. Z despre ele? ARU
andicu spune:
Buna fetelor!
Rau e cand nu merge forumul!
Ioana si Daria, va doresc sa se rezolve problemele si sa incepeti stimularea cat mai repede! eu va tin pumnii, oricum!
Gabita, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! acum poti incepe linistita tratamentul! sa stii ca valorile variaza de la o luna la alta, asa ca in luna cu FSH mare nu era obligatoriu sa indice realitatea! si eu am patit la fel, numai ca la mine a 2a oara a fost mai rau, dar totusi, cu noroc! multa bafta!
Pussi, astept vesti! nu plec de-aici pana nu scrii! tin pumnii strans sa ne zici ca l-ai vazut pe fasolica sau macar saculetul lui!
Ileana, si de la mine!
Crinuta,Liana, ZoRi, Auburn,Mirabela,Cornelia, Ioana, Tia , Daniela, Mi-Ka, Magda si restului fetelor, cate-un pt fiecare!
Andicu 26+Filip Cristian
Poze cu burtica
Liana30 spune:
daria mai mult nu stiu ce sa'ti zic ca la mine puteau sa fie si cat ale caluluica nu ma mai interesa,,io am mers pe mana lui Chivu pt ca am MAREEEEE INCREDERE in el..si NU m'a DEZAMAGIT NICIODATA!!!inca merg pe mana lui chiar daca nu pot ajunge la clinika sa ma vada,,,
spunea cineva in urma nu mai stiu cine ca la un Fiv ratat a fost vina lui,,nimeni nu poate sa stie a cui e vina,,io consider ca el face tot ceea ce'i sta in putinta ca noi sa reusim..asta conteaza enorm!!!!in plus nu e omul care sa se uite intai la bani si apoi la paciente..cum usor ii gasim la noi pe dc..NUUU EL E DEOSEBIT!!!!SI MERITA TOT RESPECTUL!!!
gataaa ma opresc ca io vb mult..cateodata prea mult!!!!
Nasica
dariaioanaxx spune:
Liana-si eu am incredere in el, dar acum vreau sa aflu tu ce AC ai luat tot Lindinette?si dupa 2 cutii nu ai mai avut nici un chist? mi a zis ca de data asta nu se mai bucura asa cum s a bucurat data trecuta cand a vazut atatia foliculi;