FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

PUSSI FELICITARI!!!!!!!!!!!
cu intarziere da-mi voie sa-ti urez o sarcina usoara si bebei mancaciosi,sigur sunt 2
ma bucur mult mult pentru tine
va pup pe toate,eu sunt bine,astept CM sa pot incepe AC...abia astept...

crinuta un special pentru tine

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi felicitari, ma bucur din suflet ca ai reusit, noi ne pregateam maine sa intram sa ne dai vestea dar se pare ca nu ai avut rabdare.
Te pupam , ai grija de
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by crinuta71

[Ileana, Mirabela11 de cand nu v-am mai vazut....
Steliana
pentru toate

sERVUS,

Cunoscatoarele ( Liana, Pussi), stiu ca-s pe aici...dar mai greu si cu unele probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1977 spune:

CRINUTA
Merci pt e-mail. ti-am trimis adresa mea de mes, sper sa-mi dai OK.
Vorbim pe mes. Eu intru de obicei seara. Te pup

PUSSI
Sper ca esti bine. Sa ai grija de puisori. Mult noroc iti doresc. Pupici

ADACA
Ce mai faci? Nu mai stiu nimic de tine. Ce-i drept si eu sunt foarte ocupata perioada asta. M-am apucat de mai multe sa slabesc si sunt intr-o continua miscare.
Astept un semn de la tine.
Pupici la printisori. Salutari tuturor

PASTE FERICIT fetelor, sa va aduca iepurasul ceea ce imi doresc si eu -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Fetelor a inceput sa merga forumul .
Haideti aveti ceva noutati ?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

merg la eco....vin tarziu,,sa-mi tineti pumnii!!

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi bafta multa. Abia astept sa citesc ca totul este bine.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi-ma bucur din suflet pentru tine, felicitari si ai grija de tine si de ei! ieri la consultatie am vorbit cu Mirela si dr. Z. despre tine, Mirela i a spus ca ai reusit dar nici una nu am stiut sa i spunem cum te cheama, dr. chiar a insistat dar....i am spus doar ca esti din Timisoara
Fetelor- mersi pentru incurajari dar ce pot sa va spun este ca tot drumul de la clinica pana la Arad l am parcurs plangand! organismul meu nu a reactionat prea bine; s a intamplat ceea ce am intuit de la inceput atunci cand am aflat ca nici una dintre voi nu a mai auzit de asa foliculi fara stimulare,starea foliculilor este aceeasi,sunt tot multi si mari dupa 10 zile de AC, iar foto de la eco este aproape identica cu prima!dr.Z. nu a fost deloc incantat nu stie daca sunt foliculi sau chisturi , a zis sa le termin si pe 19 sa merg inapoi, mi a dat schema de tratament(suprefact si fostimon)dar a zis ca nu o sa incep nimic pana cand ovarele nu or sa fie libere, mi a dat doar Elevit si a zis ca probabil o sa mi mai dea o luna AC;la cazare am fost cu Mirela, la un camin studentesc(altul decat cel despre care am vorbit cu Magda dar tot aproape de clinica)- 2500ft./noapte de persoana camera cu baie si 2000ft. camere cu baia pe hol;

Mergi la inceput

Daria imi pare rau ca nu a fost asa cum sperai tu la Chivu. Eu cred si sper sa fie bine data viitoare. Haide fi mai optimista, toate au o rezolvare si "cine nu se incurca nu se descurca"
Multa sanatate si liniste iti doresc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Din cate imi amintesc una din fetele de aici s a confruntat cu o problema asemanatoare, adica a luat AC mai mult de o luna, daca voi stiti cine va rog sa mi spuneti ca eu nu mai retin-poate mai aflu ceva in plus!oricum eu nu renunt desi ma simt un pic la pamant psihic;dr. meu ginecolog mi a zis ca la dimensiunea pe care o au acesti foliculi sunt doar foliculi ramasi din urma si nu chisturi si asa am citit si eu pe aici ;va pup pe toate si succes!

Mergi la inceput