Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Mina am incremenit cand am vazut mesajul tau! Imi pare foarte rau! Ma rog sa-ti revii repede si sa o poti lua de la capat! Nu te teme sa incerci pana reusesti

Chantal m-ai linistit, esti bine! Nu mai gandi lucruri din astea negative! Gandeste-te ca totul va fi bine! Pozitivul atrage pozitiv

Michelle am vazut ca ai fost o tzara suparica, dar ti-a trecut ca ai vazut ca toate fetele tzin la tine Sper din suflet sa fii graviduta, sa ne mai ridici moralul!

Pup toate fetele Io maine fac ultima injectie de polidin, dar nush ce am ...poate ca-i astenia de primavara...ma simt rau de multe ori, ametzesc, imi fuge imaginea din fatza okilor, aseara am facut o criza de spasmofilie...uff! Ma gandeam azi ca poate-oi fi si ma temeam ca am facut polidin si nu-i voie in sarcina Cred ca-i din cauza postului, dar vine el Pastele si pap de toate

Mirelus ma bucur tare pt tine ca ti-a venit ciclul, suntem la cateva zile diferenta si poate deschidem impreuna odiseea 2008 Am fi multe gagici acolo: Mcrissa, Michelle, Adela, Ela, Andreea, Nushulici, Chantal, Mina si multe, multe altele

Flavia sanatate multa si, te rog io, viseaza-ma frumos, ok?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia chiar ca mai ai asa de putin Doamne ajuta si mai departe

Iar de Ileana ce sa mai zic Iubita, cand ziceai ca nasti? Ai gasit un dr bun in Romania? Sper sa-ti gasesti repede unul care sa inteleaga prin ce ai trecut si sa-ti faca cezariana la data la care erai programata

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

butonik,draguta mea,cum ai calculat. cumva de la ultimul ciclu menstrual? daca da, e bine, caci in primele doua saptamani nu prea afecteaza sarcina. daca ai calculat de cand a avut loc contactul sexual neprotejat, atunci nu e prea bine. se calculeaza de la ultimul ciclu. intre saptamanile 3-9 nu trebuie sa iei medicamente.dar mergi la medic si pentru analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Pepsi e bine ca ai trecut pe multe sucuri naturale, care te vitaminizeaza mai bine decat pastilele, plus ca te ajuta sa-ti creasca imunitatea. Cu stresul , ce sa zic si eu, ca ar trebui sa nu te mai stresezi, dar....asa-mi zic si eu mie insami dar tot nu reusesc sa nu, mai ales de la chestii marunte. Deh, asta e viata si ar fii si mai frumoasa daca ne-am stresa macar mai putin, daca nu deloc. si ai grija de puii tai,de tine si de jumatatea ta.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mina nu stiu ce as putea sa-ti spun in plus fata de celelalte fete, decat ca sunt si eu alaturi de tine si imi pare tare rau prin ce treci . Cuvintele sunt cu siguranta prea sarace ca sa exprime durerea ta , dar ma sa fii bine si sa treci cat mai usor peste asta.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi ,

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mina nu pot sa cred! Imi pare foarte rau! Imi inchipui ce este in sufletul tau,dar fii puternica pentru baietelul tau,el nu trebuie sa te vada trista pentru ca el nu intelege ce se intampla.Stiu ca este greu dar nu-ti pierde speranta!Noi suntem alaturi de tine!
Off,oare de ce se intampla astfel de lucruri?

Imi pare foarte rau ca sunt din ce in ce mai multe fete care trec printr-o astfel de durere,nu stiu ce se intampla,ma intristeaza foarte tare aceste lucruri pe care nu o sa le intelegem niciodata oricat am incerca!

Flavia bafta multa la medic,nu te stresa,ai sa vezi ca totul este bine!Te asteptam cu vesti dintre cele mai bune!

Laura de ce faci polidin,ca nu am inteles! Ia vezi tu ce sunt starile astea,nu cumva esti insarcinata sau deja se pregateste corpul pentru sarcina?Ar fi asa frumos sa fim impreuna la odisee!

Michelle ce frumos ar fi sa vina iepurasul la tine cu un bebe!Asa mult ne-am bucura! Iti tin pumnii sa ne dai vestea cea mare II

Andreea ma bucur ca esti bine!Ce frumos ca veniti in tara de Paste,sarbatorile alaturi de cei dragi sunt de vis!
Poate te intorci si cu un bebe in burtica!

Fetelor va pe toate,imi pare rau ca nu pot sa scriu la fiecare in parte dar sunt franta,acum am terminat curatenia si pic de somn! "Vorbim" maine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mina, imi pare f. rau. Cuvintele sunt de prisos acum. Ai nevoie de timp sa-ti revi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mina-abia astazi am aflat ce ti s-a intamplat.Nu mai am cuvinte iti spun sincer,mi s-a facut pielea de gaina cand am aflat!E atat de nedrept!incearca sa rezisti pentru copilasul tau,pentru sot pentru familie!As vrea sa stiu ce as putea sa iti spun dar nu stiu...pur si simplu am raams socata cand am aflat.Ma rog pentru tine,sa gasesti puterea sa mergi mai departe si sa iti recapeti speranta,stiu ca acum pare imposibil dar TREBUIE sa nu cazi!Suntem aici si toate te luam in brate cu mult drag si te rog eu nu mai plange!nu am sa inteleg niciodata de ce se intampla asa ceva din ce in ce mai des.Imi pare atat de rau Mina!!!
Pepsi-te astept cu vestile de la medic!Nu te mai gandi la ce-i mai rau ca asa te bat!!!Totul e bine ai sa vezi astazi la doctor.
Chantal-ma bucur ca ne-ai scris.Imi pare rau ca te simti atat de rau dar incepusesi sa-ti recapeti optimismul,nu da inapoi acum!!!ai luptat atat,nu renunta la ideea de a avea un copilas,numai asa iti vei reveni!stiu riscul e mare dar trebuie sa ti-l asumi draga mea oricat de greu este!nu te mai uita la odiseea unde ai fost cu fetita ta ca mai rau iti faci!te rog gandeste pozitiv si revino cu gandul de a a avea un copil,stiu ca iti doresti atat de mult,nu renunta!
Mirela-da ar fi cel mai frumos cadou sa vina iepurasul cu un test pozitiv,mersi pt gandurile bune!Trebuie sa speram ca va fii bine odata!
Laura-imi cer scuze ca am fot putin suparata,dar mi-a trecut!imi rau sa aud ca ai facut criza de spasmofilie.Acum cum te mai simti?Sa stii ca ar fii minunat sa deschidem odiseea de 2008 ,cum ai spus si tu vom fi atatea colege,ar fii minunat!
Atat de mult m-a intristat ceea ce i s-a intamplat Minei....Sper sa gaseasca puterea de a merge mai departe!
Eu sunt ziua 28,uratii inca nu au venit dar am sa intru sa va spun in caz ca apar desi daca ati stii cat de mult imi doresc sa nu mai vina 9 luni de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

m-a speriat bau-bau si n-am mai intrat daca am vazut ca nu merge forumul de dimineata...
Michelle, imi pare bine ca ti-ai revenit si nu mai esti suparici. am primit si m-am bucurat foarte tare.
nu la fel de bucuroasa am fost cand am citit ce ti s-a intamplat, Mina, si cred ca nu este drept ce se intampla.
fetelor, parerea mea este ca, oricat ai gresi intr-o viata, nu poate exista aceasta pedeapsa. este prea cruda. asta daca este o pedeapsa. dar nimeni nu stie ce este. iata, cumnata mea,daca va mai amintiti, era foarte suparata ca e gravida.eh, i-au iesit toate analizele proaste:ureaplasma, chlamydia si mycoplasma. apoi si antibiograma i-a iesit aiurea: nu poate trata astea in timpul sarcinii ca nu-i raspunde corpul la antibioticul ce poate fi dat in sarcina. acum este foarte suparata. daca ati stii ce indarjita era cand incercam sa-i explic ca e motiv de implinire si bucurie o sarcina. era convinsa ca nu e timpul lui bebe. si iata...acum trebuie chiuretaj. mai nasol e ca nu poate face acum (e Saptamana Mare), ei ii rau tot timpul si bineinteles ca se gandeste tot timpul la ce urmeaza. acum a zis ca, prima oara cand se va putea, va face copil. unde nu e cap, e vai de picioare.
fetelor, hai sa inchidem topicul asta si toate celelalte cu teme triste si odata cu asta sa dispara si necazurile din vietile noastre.
dulce toate fetele!
Spor la treaba, fete dragi si harnice!

Mergi la inceput