Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Michelle81 spune:
Fetelor dragi,din pacate luna asta nu a fost sa fie,incepusem sa ma bucur ca intarzie uratii dar deja am inceput de CM(pete maronii spre rosu),off sunt atat de trista..am si lacrimi in ochi da sa nu ma bateti va rog...luna asta nu voi mai incerca pt ca la sfarsitul lunii m-am programat la control ca numai ganduri aiurea imi trec prin cap cum ca nu as mai putea face copiii etc...Numai din mai voi incerca din nou daca totul e bine!
teo2rina-ai dreptate intru totul "ACEASTA PEDEAPSA ESTE PREA CRUDA!"
Pepsi ai venit de la doctor?
Eliza spune:
Desi as fi vrut din tot sufletul sa ma inscriu la viitore mamici de noiembrie-decembrie, ceva nu a mers bine si la 6 saptamani totul s-a sfarsit printr-un avort spontan. Explicatie logica nu exista ca in cele mai multe cazuri.Ceva in sufletul meu s-a rupt si inca imi dau lacrimile cand ma gandesc. As vrea sa va intreb ce analize ati facut voi dupa o pierdere de sarcina? Aici(in US) doctorii lasa natura sa-si spuna cuvantul si pana in saptamana 8-9 nu intervin in nici un fel. Singura recomandare a fost sa asteptam sa treaca doua perioade pana sa incercam din nou si sa ma duc imediat la ei pentru teste de sange cand o sa am un test de sarcina pozitiv.
blueeyes2003 spune:
Michelle imi pare rau,fir-ar ei sa fie de uratzi! Cand ii astepti nu vin si cand vrei sa nu mai vina,apar!
Nu fi trista si nu te gandi la prostioare,cum sa nu mai poti face copii?O sa fie bine intr-o zi,ai sa vezi.Nu-ti pierde speranta!
Flavia te asteptam cu vesti de la medic!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Eliza
Desi as fi vrut din tot sufletul sa ma inscriu la viitore mamici de noiembrie-decembrie, ceva nu a mers bine si la 6 saptamani totul s-a sfarsit printr-un avort spontan. Explicatie logica nu exista ca in cele mai multe cazuri.Ceva in sufletul meu s-a rupt si inca imi dau lacrimile cand ma gandesc. As vrea sa va intreb ce analize ati facut voi dupa o pierdere de sarcina? Aici(in US) doctorii lasa natura sa-si spuna cuvantul si pana in saptamana 8-9 nu intervin in nici un fel. Singura recomandare a fost sa asteptam sa treaca doua perioade pana sa incercam din nou si sa ma duc imediat la ei pentru teste de sange cand o sa am un test de sarcina pozitiv.
In primul rand,imi pare rau pt ce ti s-a intimplat...din pacate,la rubrica aceasta toate sintem trecute prin traumatizari similare.
Uite o listuta ,nu stiu daca e completa dar sigura te va orienta macar:
- anticorpii pt depistarea sdr antifosfolipidic
- proteica C
- toxoplasmoza
- citomegalovirus
- chlamidia
- listeria
- mycoplasma si ureaplasma
- colposcopia+lama secretii
- probe de cariotip
- analizele pt rubeola
si binenteles cele uzuale:hemoleucograma,glicemie,colesterol,hdl-colesterol,trigliceride,TGP,TGO,estradiol,TSH,FSH,LH,prolactina,uree,creatinina.
Mai adauga,zic eu si o echo transvaginala,sa vezi cum stai cu grosimea endometrului .
L5845 spune:
Michelle, te rog sa nu te mai gandesti la prostii ca vin si-ti dau na-na. Pai noi te incurajam aici si tu ce faci? Lasa gandurile astea pesimiste, ca e pacat sa te "otravesti". Hai, uite un si o sa te mai inveselesti.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Pepsi spune:
chantal ma bucur sa aud vesti de la tine! imi pare rau ca nu mai esti asa hotarita sa incerci sa faci un bebe! frica e devina! of, nu e bine sa ramii pe fundul prapastiei, te gindeai la adoptie, de ce sa nu iei calea asta, sint atitia oameni care adopta in ziua de azi!
cristina26, stai sa vezi eu ce paranoia sint, bebe misca tare, ca tresar asa imi da cite una, si sotul meu e speriat rau cind vede cum imi face burta, si zice Dominic nu facea asa! si gata m-am panicat si l-am intrebat crezi ca e cu ceva handicap de misca atita?asa ca iti dai seama cum e cu paranoia, bietul bebe, misca si el pe acolo si hopa eu deja vad ceva rau! sotul m-a linistit bineinteles....nu ai sa nasti acuma, stai la rind, mai ai de asteptat, nu te baga in fata! hai capul sus, gindim pozitiv sa atragem pozitiv nu?!
laura, daca te-a visat sora ta, asa va fi, de Paste vei avea un cadou, vezi si mirelush a visat rosu si am zis ca e ciclu!iti tin pumnii, si cine stie poate te visez!merci de urari, abia astept sa-l am in brate, atunci voi zice uf, si voi respira usurata!(bineinteles dupa ce-i numar degetele )cu spasmofilia nu stiu ce sa-ti zic, cind eram in tara m-au tratat ani de zile ptr asta, si cind am ajuns in Franta ei nici nu prea stiau de boala asta, si adevarul e ca dupa ce am inceput sa ma alimentez corect nu am mai avut probleme, mai faceam atacuri de panica, dar n-am mai avut probleme cu spasmofilia!
laumeli, esti o draguta, merci mult, face bine un mesaj ca asta in cazul meu!
irlandeza, merci mult draguta, ajuta la aducerea pozitivului pe la noi!
mirelush, merci mult de tot!
michelle, merci mult iubito. imi pare tare rau ca ti-a venit, sigur nu ai nimic, medicul va confirma, de ce sa nu mai poti avea copii, nu te gindi asa ca e rindul meu sa te bat!!va fi bine vei vedea, si dupa activitatea ce ai avut-o luna asta nici nu e de mirare ca nu ai ramas, vei ramine ai sa vezi si va fi baiat!
eliza, imi pare tare rau, nici aici in canada nu-ti dau teste de nici un fel dupa o sarcina pierduta la virsta pina in 12s! la fel si noi am asteptat 2 cicluri si apoi am incercat! curaj mult!
si acuma sa va zic cum a fost la medic! i-am auzit inima , e cu capul in jos, asa il si simteam, cind sughite si cind imi da suturi direct in coaste, tensiunea e buna, in schimb am slabit 1 kg intr-o luna, si nu i-a placut, m-a intrebat ce am facut, i-am zis ca sint tot timpul bolnava, si m-a trimis la medic ORL ca banuie o sinuzita cronica!. va zic sincer mi-e tare frica sa nu fie ceva rau cu bebe, de ce nu m-am ingrasat? luna trecuta a zis c-am pus 4 kg si luna asta am slabit 1 kg , dar el a zis ca nu e ingrijorare, ca din cite i-am zis eu nu prea maninc, ca nici gust nici miros nu am....dar am sa ma relaxez bine de Paste, ca avem liber vineri si luni, si deci plecam la casa miine seara! a si nu v-am spus.....la noi NINGE cu fulgi mari de decembrie!!!m-am SATURAT ma deprima deja atita zapada, noroc ca asta nu se mai prinde, ca nu e f frig!!
va pup pe toate, aveti grija de voi!
Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Buna dimineata fetelor.eu sunt tare derutata,ieri dupa ce v-am spus de acele pete maronii am fost convinsa ca imi vine CM dar de cand v-am scris nu am mai avut nimik,absolut nimik,nu stiu ce sa cred,poate e o dereglare habar nu am sau poate ca mai am o mica speranta sa fie sarcina,voi ce spuneti,ati mai patit asa ceva?aseara nu am mai avut nimik,si nici noaptea,nu stiu ce sa mai cred.va pup sper ca nu va stresez prea mult.
Pepsi-ma bucur ca totul e bine cu David,ti-am spus eu ca nu ai motive de ingrijoarare si te rog eu de acum sa nu te mai gandesti la prostii si mai ales sa mananci!imi pare rau ca nu-ti place ca ninge(in schimb mie imi place la nebunie)dar nu va mai dura mult si va veni si la voi caldura.E normal sa fii slabit la cat de bolnava ai fost dar asta nu inseamna ca ceva nu e in ordine cu copilul doar ai primit confirmarea ca totul e bine.Sa ai mare grija de tine si sa papi mai mult chiar daca nu ai gust si miros!te pup dulce!
Mirela-cateodata numai ganduri de genul asta imi trec prin cap,nu stiu de ce am patit toate asa ceva de ce nu este odata bine pt totdeauna la ttoate fetele,de ce se intampla tot mai des,de ce noi care ne dorim atat de mult....Off sper sa fie totul bine.inca nu mi-au venit uratii,asa am crezut dar vad ca m-am inselat,am avut niste pete maronii ca la inceput de CM dar apoi nu am mai avut absolut nimik,nici nu mai stiu la ce sa ma gandesc.mersi mult pentru incurajari.La tine a trecut CM sau mai e?
Eliza-imi pare rau pentru ceea ce ti sa intamplat,intradevar in multe cazuri ni se spune ca nu exista o explicatie pt avortul spontan desi eu nu prea cred,un motiv trebuie sa fie.eu -am chinuit atata timp cu intrebari dar nu am primit raspuns,mai mult rau mi-am facut.Aici nu iti recomanda analize decat dupa a treia sarcina pierduta.iti doresc sa ramai cat mai repede din nou gravida si sa fie totul bine!
L5845-mersi pentru floricica si pentru pupici si incurajari.stii dupa ce am trecut prin atatea nu pot sa nu ma gandesc intai la ce-i mai rau desi incerc sa fiu mai optimista!Tu cum mai esti?
Mina-te rog sa rezisti sa fii tare pentru baietelul tau!iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa vii sa ne scrii ca vei incerac din nou,pentru ca ar fii pacat mare sa renunti acum!
la toate fetele!
alyx spune:
buna dimineata.
Va multumesc din suflet pentru cuvintele bune. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca toate v-ati gandit la mine. Sunteti minunate, va multumesc multsi imi pare nespus de rau ca toate ati trecut prin asta.
Marti am facut si chiuretaju. A fost mai putin rau decat am crezut eu ca va fi. Mai mult ma durea sufletul decat operatiunea respectiva. Ieri am avut enorm de multa treaba la serviciu si nu am avut prea mult timp sa ma gandesc. De asta nici nu am intrat pe forum sa va multumesc.
In rest ce sa spun? Inca ma doare sufletul si stiu ca niciodata nu voi mai fi la fel ca pana acum. Dar incerc sa nu mai plang ca sa nu-i intristez si stresez pe cei din jur si mai ales pe sotul meu care a fost extraordinar in tot acest timp, mereu langa mine si lasand durerea lui deoparte.
Vreau sa va intreb pe cele care ati trecut prin chiuretaj, voi cat ati sangerat dupa? Ca eu am sangerat foarte putin. Marti a fost un pic mai mult, dar azi aproape ca nu e deloc. Nu stiu, o fi bine? Mi-a dat si tratament cu antibiotic pentru 5 zile si m-a chemat la control peste doua saptamani.
Despre copii nu stiu ce sa spun. In acest moment simt ca nu am curaj sa o iau de la capat. Aceasta sarcina am obtinut-o greu, dupa un an si ceva de incercari, disperare, lacrimi, si tot tacamul. Cand am ramas gravida aproape ca nu mai aveam putere sa ma bucur si parca tot timpul imi era teama de ceva rau. Si iata ca raul nu a intarziat. Ma ingrozeste gandul ca as putea trece din nou prin asta.
o sa vedem ce ne rezerva viitorul.
Va sarut pe toate fara exceptie si va tin pumnii stransi sa va fie bine si sa vi se implineasca visele.
irinabobe spune:
daca nu sangerezi e foarte bine. cand inca mai sangerezi e rau ca inseamna ca a mai ramas ceva. iti spune patita de mine. ma bucur ca ai scapat de chiuretaj. acum iti doresc multa forta sa te refaci psihic si sa o iei de la capat.
jojo_miha spune:
Buna dimineata fetelor,Michelle acele pete pot fi si de la sarcina,nu vreau sa-ti dau sperante degeaba dar eu la primele doua sarcini asa am stiut ca sunt gravida,ti-as recoamnda sa faci un test.
Mina imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci din nou printr-un asa esec.
Flavia nu cred ca e asa grav ca ai slabit,eu am slabit 3 kg pana acum,si mie chiar mi-au zis sa nu ma ingras.
Imi pare rau de toate fetele care sunt venite ca suntem nevoite sa ne cunoastem asa,viata nu e deloc dreapta,dar sa nu va pierdeti speranta fetelor.
Eu sunt in cautare de doctor,nu mai vreau sa merg la acelasi din diferite motive,si nu sunt incantata deloc sa stau sa caut,m-am programat la unul saptamana viitoare poate am noroc si-mi place din prima.
Va pe toate.
Mihaela 12+