Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

michelle, draga mea, s-ar putea sa fii!iti tin pumnii sa fii1dar daca iti vin uratii, trimite-i la mine. ca eu mai am doua saptamani si parca nu mai trece timpul.
alyx, este normal sa sangerezi foarte putin. este bine ca nu te-a durut ca mai ramaneai si cu chestia asta intiparita in minte.este foarte important sa te sustina sotul si sa fie alaturi de tine.multa sanatate iti doresc!
fetelor, din ce observ, toate avem niste soti extraordinari:nu ajuta, ne incurajeaza, ne sustin...eu i-am spus sotului meu ca abia acum am realizat cat este iubirea noastra de mare. si inainte stiam si simteam ca ne iubim si niciodata nu am avut reprosuri, dispute, dar, dupa acest chiuretaj,parca am descoperit un inger langa mine. merita un cadou de Pasti. si, de fapt, in fiecare zi.chiar daca este doar o declaratie sau niste cuvinte frumoase.conteaza foarte mult.
iubitelor,si ma duc sa vopsesc ouale si sa fac cozonacii si curatenie.

Mergi la inceput

sorry, am vrut sa scriu ca sotii NE AJUTA!!!shoot me now!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Inainte de toate va pe toate si va doresc
PASTE FERICIT!
Nu reusesc sa va scriu, deja nici nu mai apuc sa va citesc . Din pacate Richie si eu suntem bolnavi rau cu gatul. Am luat amandoi antibiotice (eu ospen, Richie eritromicina) vre-o 6 zile, iar dupa ce am terminat tratamentul, amandoi am decazut nasol de tot.
Flavia, draga de tine, imi pare rau ca si tu tot bolnavioara esti. Imi este foarte rusine ca nu ti-am raspuns. Bine-nteles ca am primit mailul tau si m-am bucurat f. tare. Din pacate daca nu raspund pe loc, risc sa uit .
O sa incerc sa citesc ce ati scris, parca este mai liniste pe-aici azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna!Asta daca mai e cineva azi pe forum, chiulind de la pregatirile de Paste...
Azi copilasul meu ar fi facut 2 luni.Mi-e tare dor de el si tot ce am e o pozica in care nu se vede capuletul, ca n-a reusit asistenta sa o faca bine.Si bratara de la maternitate cu datele de identificare.Am tras o portie de plans de dimineata, iar acum am intrat sa va citesc.Dar nu vreau sa va mai intristez, asa ca am si o veste buna, cred. Dupa Paste o sa merg la Protectia copilului si daca totul merge bine o sa incep o procedura de adoptie. Nu mai pot sa ma chinui asa si intuitia imi spune ca e bine sa adopt un mititel, care stiu ca e acolo undeva si are nevoie de dragoste.Nu pot sa explic bine, dar simt ca il iubesc, chiar daca nu il cunosc si ca il voi astepta asa cum l-am asteptat si pe Vladut.Pentru mine va fi o minune la fel de mare ca si copilasul nascut de mine.Si poate, daca o sa vrea Dumnezeu, mami o sa-i faca intr-o zi si un fratior sau o surioara...

ELIZA, ALIX, MINA: nu am cuvintesunt alaturi de voi si sper sa aveti puterea de a nu lasa durerea sa va cuprinda, de a merge mai departe.
MICHELLE, poate e de bine ce se intampla...fa un test de sarcina.Iti tin pumnii, poate iepurasul are o surpriza mare, mare pt tine!!
TEO, si eu simt ca trebuie sa fiu recunoscatoare pt ce am: in primul pt sotul meu, care a fost incredibil tot acest timp si m-a ajutat, uitand de durerea lui, apoi pt toti cei care mi-au fost alaturi, inclusiv pt voi, care m-ati incurajat.Dupa experienta dureroasa, chinuitoare fizic si psihic pe care am avut-o, eu sunt pur si simplu recunoscatoare ca traiesc si ca, nu stiu de unde, gasesc in mine speranta si putere sa merg mai departe.

Acum va las, o sa merg putin la biserica si apoi cred voi pregati si eu ceva pt Paste, desi nu prea cu tragere de inima (deh, lenea!!!)
toate fetele pe care nu le-am amintit.
aveti grija de voi si...spor la cozonaci.

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Michelle, sper sa nu iti inchipui niciodata ca ai putea sa ne plictisesti! Noi suntem aici pentru tine, indifferent de starea si momentul prin care treci! Ce minunat ar fi ca de Pasti sa primesti vestea cea mare!!! Cat despre curaj, eu zic ca indifferent daca vei mai astepta inca vreo cateva luni, mare lucru nu se va schimba, tot stresata o sa fii, tot o sa iti pui o mie de intrebari si probleme! Din pacate asta e starea prin care suntem nevoite sa trecem toate cele care am pierdut o sarcina mai mica sau mai mare! Dar curajul iti va veni cu fiecare zi care va trece cu bine! Draga noastra, curaj si sa dea Domnu sa vii cu vestile bune!

Alyx, imi pare rau ca treci prin asa ceva! E foarte greu indifferent de cate saptamani de sarcina ai! Dar curaj si suntem aici daca vrei sa povestesti cuiva!

Cristina26, multumim pentru gandurile frumoase! Ma bucur sa te aud ca esti asa linistita!

Flavia, draga de tine! Prin ce momente nasoale treci sit u! Dupa atatea griji cu Dominic si raceala asta care nut e mai lasa, exact o sefa asa nebuna iti mai trebuia! Ai grija cu tensiunea si incearca si tu sa nu te mai stresezi! Stiu ca e greu! Dar acum cei mai importanti sunteti tu si David! si vezi ca e totul ok? Bravo! Tine-o tot asa, ca ne apropiem de momentul fericit!!

Mirelush, ma bucur ca ti-au venit rushii! De acum sper sa trecem la facut galerie! Eu am avut o perioada foarte nasoala la munca, agitatie multa si o multime de lucruri de organizat, de pus la punct! Si am avut de facut si o multime de drumuri la medici, la refacut analizele! Concluziile sunt urmatoarele: am diabet gestational, ceea ce presupune o grija foarte mare si o dieta stricta! In plus, nici cu ficatul nu stau minunat si am un cholesterol peste limita, dar asta nu e o problema foarte importanta si nici nu le afecteaza pe astea mici, deci masurile sunt asa profilactice: fara grasimi, fara lapte gras, fara smantana, far aunt, etc…

Partea cea mai buna este ca printesele mele sunt ok! Au crescut toate trei si acum avem 1,2 kg, 1kg si 850 de grame. Pic a ramas micuta, asa cum a fost de la inceput! Este si exact la mijloc si cred ca o inghesuie surorile ei din ambele parti! Doctorita zice ca pana acum au crescut foarte bine si diferenta dintre ele este in limite normale! Dar trebuie sa avem grija sa nu crestem foarte mult, ca sa nu grabim nasterea!

Mina, nici nu mai stiu ce sa spun! sper sa reusesti sa treci si peste acest moment foarte greu!

Andreea, bine ca esti ok! Si sper sa te distrezi de sarbatori cu ai tai! Si apoi, poate vine si vestea cea mare!! Ce spui?

Laura , m-am gandit la tine zilele acestea! Te pup si ai mare grija de tine!

Pupici tuturor fetelor minunate de aici!

Mari 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mina, imi pare rau pentru cele intamplatesi ma rog pentru tine.
Pepsi multumesc pentru incurajari. Ma bucur ca sunteti bine, nu te gandii la prostii relax si vei recupera kg pierdute.
Ai dreptate, Teo2rina, sotii nostri merita un cadou in fiecare zi. Si ei isi doresc un bebe la fel de mult ca noi. Al meu, cand ma vedea cat sunt de deprimata, spunea ca ar purta el sarcina daca s-ar putea si mie imi revenea zambetul gandindu-ma la el insarcinat
Va pup pe toate. Fug si eu la pregateli

Cris

Mergi la inceput

irenecam,imi pare rau pentru suferinta ta.sincer, ai dreptate cand spui ca esti recunoscatoare pentru faptul ca traiesti. ma bucur, insa, ca esti hotarata sa faci pasul cu adoptia si poate ca Doamne Doamne te va ajuta apoi sa ii faci un fratior, o surioara. gandeste-te cat bine faci unui sufletel de copil nevinovat, dar abandonat. eu as da acelor mame o pedeapsa groaznica: sa-si doreasca un bb si sa nu-l poata avea. Doamne, cat sunt de rea in aceasta saptamana!
fetelor, mi-au iesit niste oua, o splendoare!mai am cozonacii, dar ii fac sambata. acum va pup pentru doua zile ca ma duc cu sotul meu la bunica lui sa taiem un miel. va mai fac pofta sambata cu niste preparate.

Mergi la inceput

toate fetele-albinute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mi-am facut un test si e negativ.......atunci de ce imi inatrzie iar?offff numai stress si eu care speram ca-i fac la sot un cadou frumos de Pasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Michelle, nu fii suparici ca nu ai reusit sa faci cadoul asta sotului....poate luna viitoare, incerc sa te incurajez pe tine, ca poate asa imi mai revin si eu, ca maine ar trebui sa fie Z1 si deja isi fac simtita prezenta...plus ca am facut teste de ovulatie luna asta si nu a aprut linia II decat f pal....asa ca poate o fi bine luna viitoare si acum sa incercam sa ne bucuram de sarbatorile de paste.

pupici si tre sa mergem impreuna mai departe

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput