Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by elaa
Michelle, nu fii suparici ca nu ai reusit sa faci cadoul asta sotului....poate luna viitoare, incerc sa te incurajez pe tine, ca poate asa imi mai revin si eu, ca maine ar trebui sa fie Z1 si deja isi fac simtita prezenta...plus ca am facut teste de ovulatie luna asta si nu a aprut linia II decat f pal....asa ca poate o fi bine luna viitoare si acum sa incercam sa ne bucuram de sarbatorile de paste.
pupici si tre sa mergem impreuna mai departe
http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png
Ela
Elaa-nu stiu ce sa spun,doar luna trecuta mi-a venit la 28 de zile iar in rest tot a intarziat,am sperat putin ca va fii sarcina dar din pacate....ce pot sa fac acum e sa astept cM care sper sa apara cat mai repede.pe 27 aprilie ma duc la doctor la control sa vad care e problema...off asa nu mai am chef de nimik,in aprilie nu vom incerca,cine stie ce mi-a spune la medic,is satula parca!din mai vom incerca daca totul e ok daca nu...offff!Lasa ca poate la tine nu apar stii simprome de CM sunt si la sarcina deci pana nu e rosu cum spun fetele,mai ai sperante!sunt trista!Cel putin sa apara odata uratii sa nu ma mai chinuie tot felul de ganduri!
lidushka spune:
Am intrat si eu sa vd cum mai stau fetele!
Am plans la ce am citit azi.. nu imi vine sa cred tot ce se intampla..
IRENECAM , cat m-a induiosat gandul tau de a adopta un copilas..asa este, ai dreptate, sunt atatia copii singuri, fara parinti, care asteapta o familie care sa le ofere cel mai de pret bun de pe lumea asta: DRAGOSTEA. te felicit pt hotarare, ai un suflet mare si, cu siguranta DD te va rasplati.
MINA, draguta mea, asa cum a spus o fata mai inaintea mea, mulktumeste lui DD ca esti in viata pt ca atata timp cat traim, speram. Doamne, am ajuns sa ne bucuram ca raul nostru nu e atat de rau ca al altora, am ajuns sa zicem :"multumesc lui DD ca nu mi s-a intamplat mai rau". MINA, faptul ca il ai pe Bogdanel al tau, sigur o sa iti dea puterea sa mergi mai departe. Esti mama in primul rand, ai sa vezi ca dorinta de a fi bine si sanatoasa pt fiul tau te va face si mai puternica. nu stiu inca cum e sa fii mama, dar asa simt eu.TE PUP DULCE!
FLAVIA, nu cred ca tb sa iti faci griji ca ai slabit 1 kg. Multa sanatate tie si lui Dominic!Un pupic strengarelului tau, l-am vazut in poze, este un frumos! Ma bucur ca bebicul din burtica este bine!
ELIZA, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. vezi si tu ca toate cele de aici suntem trecute prin asa ceva, si speram inca. iti doresc recuperare rapida si mult curaj pt a merge mai departe.
ALYX, eu nu cred ca tb sa iti faci griji ca mai sangerezi. Eu am sangerat aproape o saptamana, dar cate putin in fiecare zi, mai mult pete si la eco era totul in regula.Important este sa nu ai dureri.
MICHELLE, uratzii aia care nu au vrut sa te ocoleasca!
LAURA, dragutza mea, dar tu ai tinut post strict? ai grija de tine!
Fete dragi, cultura pde pe colul uterin mi-a iesit buna. mi-a dat sa fac si citomegalovirusul dupa sarbatori, iar cu analiza de la toxoplasmoza, doctorita mea a sunat o colega de a ei infectionista si m-a programat pe 16 aprilie la ea ca sa fiu sigura ca e in regula cu titrul ala mare de anticorpi ai mei.
PUP toate fetele de aici.
UN PASTE FERICIT!
lidushka spune:
vad ca ati facut cozonaci, ati vopsit oua.. harnicute
eu tot la serviciu.. de maine intru si eu in "focuri" numai ca nu stiu sa fac cozonaciii afce socrela.
de-abia astept sa merg la inviere, sa iau lumina, nu am mai fost de f mult timp, nici macar dupa ce mi s-a intamplat..simt nevoia sa ma rog, sa aprind lumanari.
inca o data SARBATORI FERICITE!
alyx spune:
am mai intrat un pic sa vad ce mai faceti. Va citeam si am vazut ca unele dintre voi mai aveti acasa un bebe. Asta e bine. Macar va mai ti durerea asa.
la mine se pare ca a cam trecut agitatia de la servici si in sfarsit am un pic de timp si pentru mine si evident ca imi vine in minte ce mi s-a intamplat si imi vine sa plang. Fizic nu mi-e rau, nu am nimic deosebit. Psihic sunt tandari. Si ca sa fie totul bine azi am ramas is fara unul dintre job-uri. Asta asa ca sa-mi completeze fericirea. In rest nu am noutati. va citesc si eu cand am timp si ma doare pentru fiecare fata care mai anunta un necaz sau retraieste unul.
hair spune:
Nu stiu daca voi mai avea timp urmatoarele zile, sper din inima sa putem toate primi Lumina in sufletele noastre, sa putem accepta toate incercarile, imi doresc sa putem simti macar cateva clipe adierea si mangaierea sufletelelor ingerasilor nostri. Doamne, ajuta-ne sa-i mai simtim inca o data!
Pepsi spune:
fetelor mele dragi, am vrut neaparat sa intru sa va zic ce vis am avut azi noapte! va rog sa nu ma credeti nebuna si nici ca am luat-o razna! deci, vorbeam la telefon cu prietena mea ce e medic, si eram cu Dominic, mergeam pe strada, si vad o biserica, alba, si inchid telefonul si intru!acolo era cineva cu ceva pe cap, ca un voal/batic nu-i vedeam fata si avea in mina ceva ca niste scari de sticla, si pe una era o piatra rosie si eu intreb de ce am pierdut un suflet?ce am facut rau ca sa primesc asta? iar persoana imi explica ceva cu piatra, si eu intreb daca exista Isus si Dzeu de ce ne lasa sa suferim asa, de ce nu ne alina durerea? iar persoana imi zice ca Isus iti alina durerea in viata de dupa moarte si ca sa nu mai caut raspunsuri in viata de acuma ca nu le voi gasi si nici pace, dar ca in viata de dupa imi voi intilni sufletul pierdut al bebeului meu nenascut si voi intelege si voi gasi liniste ca voi avea un suflet linga mine si nu voi fi singura si voi avea grija de el in rai. si eu plingeam, si persoana asta mi-a luat durerea cu mina cum se spune, ma mingiiat pe cap si am simtit fetelor asa o pace sufleteasca cum n-am mai simtit de muult timp! in sfirsit am INTELES!!!avea o voce atit de calda si calma persoana asta, si-l intreb aratind spre Dominic ca de ce el e alergic si tre sa sufere si daca se va vindeca? si a pus mina pe capul lui Dominic si a zis nu-ti face griji el va fi bine! Doamne l-am crezut si sint convinsa ca ii va trece boala asta! era atita lumina calda, si vocea persoanei, la sfirsit mi-am dat seama era EL care-mi vorbea, era ceva divin, nu stiu sa explic, ma trec fiorii cind va povestesc si sper sa nu ma credeti nebuna!si plingeam, asa m-am trezit, si imediat m-am gindit la voi toate care ati pierdut un suflet si abia asteptam sa va povestesc! mi-am gasit pacea acuma, si va zic sincer nu stiu daca e o coincidenta ca se intimpla in Paste fetelor, dar eu nu merg la biserica decit de 2-3 ori pe an si la botezuri, nu sint o persoana care se roaga tot timpul, etc, nici macar nu am mai fost la biserica de la Craciun, deci subconstientul nu are cum sa ma fi influentat, nu am vorbit despre asta cu nimeni, in fine ptr mine e un semn mai ales ca s-a intimplat in Paste!!!of nu vreau sa credeti ca sint nebuna dar am sufletul impacat cum nu l-am mai avut de muult timp, acuma am inteles!
va pup pe toate, intru cind am timp sa citesc ce ati scris!
Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
sweet_athena spune:
Buna fetelor!
Michelle81mai asteapta putin si mai fa un test de sarcina sau mai bine B-hCG ca este posibil sa nu apara a doua liniuta,in cazul meu la 5 zile de intarziere testele de sarcina au iesit negative si fiindca mie nu mi-a intarziat niciodata am fost si am facut B-hCG si asa sa confirmat sarcina,nu mai spun ca inainte sa fac analiza la sange am fost la un dr.care mi-a spus ca este o dereglare hormonala si nu este sarcina si imi daduse tratament sa-mi vina CM,bine ca nu l-am luat.
Mina,imi pare rau iubita,,cuvintele sunt de prisos in acesta situatie.
Pepsi,nu esti nebuna,poate este un semn divin acum in Saptamana Patimilor,ce bine ar fi daca ar fi asa cum ai visat,ar fi o binecuvantare.
ALYX,are dreptate Liduska,nu trebuie sa-te ingrijorezi ca sangerezi si eu am sangerat dupa chiuretaj,nu foarte mult,o saptamana.si imi pare rau pt ce ti sa intamplat,dar viata uneori nu e asa cum nedorim.
toate fetele.
sweet_athena spune:
Bucuria vine din lucruri marunte, linijtea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT
Eliza spune:
Multumesc mult celor care mi-au raspuns si sper si eu ca nici una din fetele de aici sa nu mai repete experienta trista a pierderii de sarcina. Acum ne trebuie mult curaj de a lasa in urma ce s-a intamplat( de uitat sigur nu o sa uitam, dar macar sa fim mai impacate cu noi) si sa o luam de la capat. Noi suntem dupa jumatate de an de incercare(putin dupa medici, mult dupa sperantele noastre), iar acum vor mai trece doau luni pana vom incepe cu teste de ovulatie, temperatura si asteptatul cu infrigurare a celei de-a doua liniute pe testul de sarcina.
Pepsi spune:
Am intrat sa va urez UN PASTE FERICIT SA AVETI multa sanatate, putere si curaj!HRISTOS A INVIAT!!
va pup pe toate!
noi, plecam la casa 4 zile si nu cred ca voi mai avea de unde sa intru ca acolo n-am net!
Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie