Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 13
donna79 spune:
Fete dragi,
se pare ca in curand voi abandona si eu odiseea si voi veni sa va tin companie si sa va cer alinare.Teoretic am o sarcina de 7 saptamani, in realitate imaginea ecografica nu seamana cu nimic cunoscut, in loc sa se vada bebe sau macar sacul amniotic se vede o dunga, nu am idee ce poate insemna si sincer, nici doctorii nu-s foarte lamuriti. In plus nivelul hormonal e in crestere, am avut marti 842.5 iar ieri (ce-i drept la alt laborator) 2026!!!!
Medicul meu nu vrea sa faca nimic cata vreme e o evolutie hormonala, si crede ca nu se poate termina sarcina de la sine... Asta inseamna ca va trebui sa decid eu sa ma despart de sarcina asta pe care o astept de peste un an si jumatate si la care nici nu mai speram...
Mai rau e ca apucasem sa le spun parintilor mei, nu va pot descrie bucuria lor...Ieri a trebuit sa-i mint si sa le zic ca a fost doar o dereglare hormonala, ca m-am inselat, nu am vrut sa stie ce trist e totul si ca se va termina cu un chiuretaj.
Va rog, daca ati avut o problema similara sau ati auzit de la altcineva despre o asemenea imagine egografica, spuneti-mi si mie ce inseamna, ce poate genera o asemenea problema, pentru ca medicul meu e cam evaziv, iar eu chiar vreau sa stiu.
Donna
alyx spune:
buna fete dragi
Cum spuneam si ieri, perioada de agitatie de la servici a trecut iar eu incep sa intru in panica pentru ca avand mai mult timp libera, inevitabil ma apuca jalea. In fiecare dimineata imediat ce ma trezesc imi dau lacrimile. Stiu ca trebuiesa trec peste asta, dar deocamdata nu stiu cum. Durerea din suflet ma sfarseste de puteri. Hai ca v-am intristat destul.
Donna, ma gandesc ca poate ar fi bine sa incerci o ecografie la un aparat mai performant, 4D poate. Nu stiu ce altceva sa-ti spun.
Pepsi, frumos visul tau. Bineca ai reusit sa-ti gasesti linistea. E foarte important si pentru tine si pentru cei care te iubesc.
Va doresc tuturor sarbatori fericite, liniste in suflet si putere sa gasiti rea in orice va inconjoara. Chiar daca este greu, de dragul celorlalti trebuie sa incercam sa mergem mai departe.
elaa spune:
Donna, eu in locul tau as merge la un alt medic care are un echograf mai performant si as cere o echo. cu sonva vaginala si nu i-as spune patania mea, pur si simplu sa vad ce spune el...si abia dupa aia poti lua o decizie, parerea mea e sa nu abandonezi si sa mai ceri si parerea altui medic.
te pup si te astept cu vesti bune, fruntea sus
http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png
Ela
donna79 spune:
Elaa, Alyx, multumesc pentru grija. Din pacate nu ma indoiesc de performantele aparatului, sau de medici, si ambele echo au fost endovaginale asa ca... problema e alta.
Oricum, dupa Pasti s-ar putea sa merg si la alt dr, nu poate strica, nu?
Va pup pe toate.
Donna
Laura Ioana spune:
Flavia ce vis frumos ai avut! Mi-au dat lacrimile citind si mi s-a facut pielea de gaina! Ma bucur asa mult ca ti-ai gasit linistea, e asa importanta pt tine si pt bebe! Sa ai sarbatori fericite si luminate!
Michelle poate mai tre' sa astepti cateva zile pana sa refaci testul. Sau sa mergi dupa paste sa-ti faci analiza la sange Io ma gandesc ca-i bine
Donna sa refaci eco, neaparat, inainte sa iei o hotarare! Si cei mai buni doctori se pot insela si aparatele cele mai bune pot gresi! Cu atat mai mult ca evolueaza normal nivelul hormonilor! Sper sa ai parte de o veste buna
Eliza imi pare tare rau! Sigur ca nu vom uita, dar trebuie sa incercam , macar, sa nu ne mai gandim la ce a fost rau! Stiu ca pare imposibil si e adevarat ca nu-mi reuseste nici mie de fiecare data, dar cand imi reuseste pot sa sper la un viitor cu un copilas langa mine! De fapt asta e gandul care ma face sa raman cu mintile in cap si sa merg mai departe!
Alina faci foarte bine ca plangi, te ajuta! Trebuie sa te descarci intr-un fel, ca altfel o iei razna, daca tzii in tine totul! Sa plangi cat de mult, sa nu te abtii daca iti vine sa plangi...e perioada in care sufletul poarta doliu, jeleste si se gandeste la ce ar fi fost daca...Offff tare mare e necazul asta si tare mai doare sufletul, doar Dumnezeu si timpul le pot rezolva si mai pot lua durerea!
IreneCam foarte emotionanta hotararea ta de a infia un copilas! Sper sa reusesti sa treci peste birocratia asta nenorocita din Romania si sa tii un sufletel in brate cat mai repede
Am cateva fete pe care le tot astept sa ne anunte un test cu doua betze: Ela, Andreea Michelle(sa stii ca io asa cred, ca esti graviduta) Tiza mea Mcrissa Nushulici Adela Idaira
Aaa Flavia, poti modifica la Biby ca a anuntat la aspirante ca e graviduta sapt trecuta
Pupici speciali pt Mirelus mergem impreuna la odisee, ai sa vezi!
Poze Laura
sicuta13 spune:
Am fost astazi la Biserica sa ma spovedesc si impartasesc. Ma simt mult mai bine si am incredere ca D-zeu isi va indrepta privirea spre noi toate. Era la Biserica o mama cu un copilas bolnav, ti se rupea sufletul m-am gandit poate D-zeu a vrut sa ne scuteasca pe noi de acest chin.
Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !
Va pup pe toate
Cris
mcrissa spune:
Buna!
Intru in fuga sa va urez Sarbatori Fericite si impliniri alaturi de cei dragi!
eu sunt plecata din tara, facem sarbatorile la niste prieteni in Hamburg si nu prea am acces la internet.sunt Z2, sper sa-mi treaca mai repede si sa ma apuc de treaba .
imi lipseste tare mult forumul, dar cum ma voi intoarce in tara recuperez eu
Mcrissa in asteptarea mormolocului
cristina26 spune:
Sarbatori fericite fetelor!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
24+ Ingrid Ecaterina si mami
Teo2rina spune:
Sabatori fericite si linistite, cu pace in suflet si lumina in calea tuturor!Va pup si ne intalnim miercuri tot aici...