Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Michelle81 spune:
Pepsi-sa ai grija de tine,de Dominik si de David.ma bucur ca nu trebuie sa o mai vezi pe sefa aia cateva zile!Sper ac dupa Pasti sa ne spui ca ai pus cateva kilograme ca nu-mi place sa aud ca ai slabit.Te pup dulce!
Mcrissa-Distractie placuta in Hamburg si sper sa va intaorceti de acolo 3!
Laura Ioana-tare draguta esti dar din pacate mi-a venit ieri CM adevarat,asa departe mi se pare ziua cand voi vedea "doua bete"cum spui tu,offf!sa-mi spui cand sa incept galeria la tine draga!
Sicuta13-bine ai facut ca ai fost la Biserica si te-ai spovedit.sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija sa ai in curand un copilas sanatos!
sweet athena--mersi de incurajari,chiar incepusem sa sper ca reclama dar din pacate nu sunt!
Donna79-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Cate se mai intampla in ziua de azi...off Doamne nu mai inteleg de ce se inatmpalat tot mai des!ai grija de tine si sper sa te decizi cat mai repede sa incerci din nou sa faci un copilas!
Eliza-imi pare atat de rau... e greu,stim toate fetele de aici si sa stii ca asa este de uitat nu vom uita NICIODATA,aceasta durere va ramane cu noi orice am face!O as fei bine data viitoare,nu renunta!
Teo2rina-ce mai faci?Sper ca esti mai bine!
Mirela-sa ai grija de tine si ai sa vezi ca va fii bine!
[b]Cristina26-ce face micuta?sper ca te simti bine si nu te mai gandi la tot felul de lucruri rele,pentru ca de data asta va fii bine!
Pup toate fetele,ma scuzati ca nu v-am scris la toate dar sunt tare ocupata!Mi-e mi-a venit ieri CM din pacate!Pe 27 ma duc la control la doctor si daca totul e in regula din mai ne punem serios pe treaba ca atat de mult de dorim un copilas off!!!!
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!Paste fericit FETE DRAGI CU SUFLETE MINUNATE!
dan_ny spune:
Buna fetelor!!! Imi pare rau ca n-am mai putut intra demult pe forum.
vreau sa va urez Sarbatori Fericite si sa aveti incredere in Dumnezeu, ca totul va fi bine pana la urma.
Medicul mi-a spus ca sacul meu (fara embrion) incepe sa se resoarba si se va elimina singur. Mai merg peste 2 sapt. la un control si apoi sa vad, o sa-mi fac analizele si o sa incerc din nou.
Va pup pe toate si va imbratisez si sa nu va pierdeti speranta!!
blueeyes2003 spune:
Fetelor imi pare atre rau ca nu am putut sa mai intru in ultimele zile dar am fost foarte ocupata!
Astazi plecam din Bucuresti si ne intoarcem luni seara.
Va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi si o viata mai frumoasa! Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii
Paste Fericit tuturor!
Va si va iubesc!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Joahnna spune:
Paste Fericit !
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire.
Hristos a Inviat!
Va
13+
cristina26 spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Una din poeziile mele favorite de Pasti
LA PASTI
Prin pomi e ciripit si cant,
Vazduhu-i plin de-un rosu soare,
Si salciile-n alba floare
E pace-n cer si pe pamant.
Rasuflul cald al primaverii
Adus-a zilele-nvierii.
Si cat e de frumos in sat!
Crestinii vin tacuti din vale
Si doi de se-ntalnesc in cale
Isi zic: Hristos a inviat!
Si rade-atata sarbatoare
Din chipul lor cel ars de soare.
Si-un vant de-abia clatinitor
Sopteste din vazduh cuvinte:
E glasul celor din morminte,
E zgomotul zburarii lor!
Si pomii fruntile-si scoboara
Ca Duhul Sfant prin aer zboara.
E liniste. Si din altar
Cantarea-n stihuri repetate
Departe pana-n vai strabate
Si clopotele canta rar:
Ah, Doamne! Sa le-auzi din vale
Cum rad a drag si plang a jale!
Biserica, pe deal mai sus,
E plina astazi de lumina,
Ca-ntreaga lume este plina
De-acelasi gand, din cer adus:
In fapta noastra ni e soartea
Si viata este tot, nu moartea.
Pe deal se suie-ncetisor
Neveste tinere si fete,
Batrani cu iarna vietii-n plete;
Si-ncet, in urma tuturor,
Vezi sovaind cate-o batrana
Cu micul ei nepot de mana.
Ah, iar in minte mi-ai venit
Tu, mama micilor copile!
Eu stiu ca si-n aceste zile
Tu plangi pe-al tau copil dorit!
La zambet cerul azi ne cheama
Sunt Pastile! Nu plange, mama!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
24+ Ingrid Ecaterina si mami