Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adevarat a inviat!

Sa fiti fericite!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ADEVARAT A INVIAT!

va pup pe toate

Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

michelle, imi placea si mie sa ninga, dar chiar 7 luni pe an, e cam mult! eu, sint genul de om la care ii place apa, soarele si plaja! merci ca ma incurajezi, sint cam ingrijorata de faptul ca nu am pus pe mine, dar miine ma cintaresc si cu cintarul meu, sa vad daca chiar asa o fi, ca eu la haine mi se pare ca sint mai strimte, dar azi am fost pe la prietena mea ce trebuie sa nasca cu 3 saptamini inaintea mea, si avea burta dubla ca a mea, asa ca am inceput din nou sa-mi fac griji, oare e totul ok?dar, m-am odihnit ff mult in astea 4 zile departe de tot, David misca bine, mi-e tare drag de el , si-mi zic ca e bine, alung gindul rau! in momentul asta am asa o pace sufleteasca!iti tin pumnii sa fie luna viitoare!

alina, nici nu nu credeam sa mai gasesc curajul de a merge mai departe, dar in timp il vei gasi si tu, plingi, fa-ti doliul, durerea va ramine, eu, si dupa ce am ramas gravida, si toata viata am sa pling dupa sufletul nenascut pe care l-am pierdut, de cind am avut visul acela, ma simt tare impacata, dar stiu ca va ramine un gol acolo tot timpul, dar viata merge inainte!frica ca se intimpla ceva din nou o vei avea tot timpul! eu, as mai vrea inca un bebe, si deja mi-e frica sa nu pierd o sarcina urmatoare! iar in sarcina asta am tot stat cu frica in sin, cum nu mai misca cum stiam eu, cum imi e frica, etc, dar gindirea pozitiva ma ajuta f mult, si-mi fac curaj si zic ca de data asta il voi tine in brate!

jojo,merci de incurajari, cum mai esti cu tensiunea?

teo, asa e avem soti minunati, noi, am trecut prin perioada grea dupa avort, dupa ce l-am nascut pe Dominic, dar furtunile ne-au solidificat cuplul!

della, sanatate multa tie si lui Richie, nu-i nimic ca nu mi-ai raspuns la mail , vroiam numa sa stiu ca l-ai primit si esti bine!

irene, un gest tare frumos sa adopti un suflet!sa ai noroc sa reusesti cit mai repede!

mari, asa e, ai mare dreptate, si asa am si facut, m-am relaxat, am dormit mult, m-am apucat de exercitiile mele de relaxare, si am incetinit ritmul nebun! asa e, mai e atit de putin, tu esti inaintea mea, asa ca eu iti fac prima galerie!felicitari ptr grasunici, ma bucur ca sinteti bine, lasa ca daca tii regim va fi totul sub control, si problemele cu diabetul dispar dupa nastere! sanatate multa, si astept inca pozele cu tine!

sicuta, asa fac, ma relaxez, si eu as vrea sa-l vad pe sotul tau insarcinat!

lidushka, merci mult de urari, si merci de aprecierile la adresa nazdravanului!

donna, imi pare tare rau, poate nu ar strica sa mai mergi si la un alt medic, sa mai ceri o parere!

laura, iubito, si eu plingeam cind v-am povestit visul meu, atit de mult m-a miscat visul asta, dar cum spui tu, mi-am gasit linistea! sint sigura ca ma voi simti mai bine acuma! merci de urari draga mea, sper ca si tu ai petrecut un Paste frumos!

mcrissa, astept sa va intoarceti 3 poate 4!vacanta placuta!

noi, am petrecut f bine, frumos a fost, chiar daca a nins , dar am dormit mult, m-am relaxat, am facut mincare buna, drob, ciorba miel friptura miel, am vopsit oua cu Dominic, si am framintat pina si cozonaci, care mi-au iesit de nota 10! am terminat cu renovarea camerei noastre la casa, e tare frumoasa, am luat cam tot ce mai lipsea ptr David, la Dominic a venit iepurasul, of, mi-a prins tare bine pauza asta la servici, este un cerc vicios, si cu oboseala asta, si cu tot, abia acuma am realizat.....dar am luat masuri.

va pup pe toate, noapte buna!saptamina usoara sa aveti, si astept ceva vesti bune de la fetele care ati incercat, va fac galerie mare la toate!!!!!!!!!!!!

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Pepsi, ce harnicuta ai fost
Michelle81 din mai sper ca vom fi colege de incercari
Zilele acestea m-am uitat dupa toti copii pana la 3 ani. Nu mai am rabdare!
Am fost in vizita la prieteni iar la plecare micuta a plans dupa mine. Se spune ca, copii te simt. Stiu de pe acuma ca voi avea un copil rasfatat
Saptamana viitoare voi merge la Szeged pentru analize.
Va pup!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Hristos a Inviat!! dragele mele, vin si eu la voi cu o problema, sunt o aspiranta la titlul de mamica si ma confrunt cu o problema(ptr. mine ar fi destul de mare)..., am un CM regulat (sau cel putin asa a fost in ultimele luni) la 29 zile si pe 6aprilie trebuia sa se instaleze, nu a venit pe 6 l-am asteptat pe 7 mai ales ca ma durea si burta destul de rau, pe la prnaz vazand ca nu s-a instalat, am dat fuga la farmacie, am luat un test barza la caseta, l-am strans bine sa nu-l vada sotul si mi-am continuat pregatirile de Pasti...pe 8 la ora 7 dimineata eram in baiei imi faceam testul...dar din pacate a iesit f negativ, dezamagita m-am bagat in pat si am asteptat sa-mi vin Cm...si de atunci tot il astept, problema e ca ma simt balonata si au trecut si durerile de burta ca la ciclu....azi in drum spre servici m-am oprit la o farmacie si am luat alt test sure check pe care tocmai l-am facut...si din pacate e tot negativ....voi ce spune-ti sa fac?...ca-s tare dezamagita si in acelai timp tot mai sper sa fie fals negative, dar 2 sa iasa negative???...imi este teama sa merg sa caut un lab. unde sa-mi fac testul de sange.

..mda din pacate acum mi-a spus o tipa din gl, ca nu se face analiza decat la un singur lab. si primesc rezultatul tocmai peste 7 zile............chiar nu stiu ce sa mai fac in cazul asta
pupici
mercic si sper sa ma bucur intr-un final

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Hristos a inviat fetelor!
Pepsi-ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi putin cel putin acum de Pasti.Ce frumos ai petrecut si ai facut si cozonac,drop...frumos!Eu nu am gatit mult ca am fost invitati la socrii iar pentru noi doi singuri nu avea rost sa gatesc prea mult.Iar incepi cu gandurile alea rele???Eu cred ca acum dupa Paste vrei o bataita asa zdravana!Doctorul ti-a spus ca totul e bine asa ca stai linistita te rog eu mult!Ma bucur ca David misca des si ca Domninik e mai bine saracutul de el,cred ca asa s-a bucurat ca a venit iepurasul!Sa ai grija de tine si te rog sa nu te mai gandesti la prostii!Te pup dulce!
Sicuta13-si eu sper sa fim colege desi nu stiu daca voi ramane asa de repede,sper sa fie totul in regula si sa raman gravida ca nu-mi doresc nimik mai mult decat sa am un copilas sanatos si familia mea sa fie sanatoasa!Sper sa ramanem cat mai repede si totul sa fie bine de data asta.Pe mine ma tot bantuie gandurile ca nu mai pot face copii..
Cristina26-frumoasa poezia ta!Ce mai faci,ai petecut bine de Pasti,micuta misca de zor?
Sper ca ati petrecut toate bine de Pasti si va astept sa reveniti cat mai curand!Eu am petrecut asa si asa(m-am tot gandit ca ar fi trebuit sa fie primul Paste cu fetita noastra,m-am retras in baie si am plans fara sa ma vada sotul) am fost la socrii,am papat mullllt(nici nu indraznesc sa ma uit pe cantar).. a trecut foarte repede.Sper ca sunteti bine cu toate si veniti cu vesti buune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mihelle81 alunga gandurile negre
Si la noi era primul paste cu fetita dar nu a fost sa fie. Eu incerc sa vad jumatatea plina a paharului, cei cu copii mici au un program strict pe cand noi putem pleca oriundeDaca ne gandim la ce ar fi fost ne facem singure rau. De uitat nu vom uita dar sa ne imaginam viitorul.

Cris

Mergi la inceput

michelle, iubito, e rindul meu sa te intreb daca vrei bataita? pai de ce sa nu mai poti tu avea copii, ca n-ai ramas din prima luna? ei, sa vezi ce bataita iei, nu mai plinge, si la noi trebuia sa fie primul Paste in 4, dar lasa ca uite vom face la anul Paste in 4!merci mult de toate gindurile bune, am sa incerc sa nu ma mai gindesc la kg, sa nu ma mai tot uit la haine cum imi vin, parca sint mai largi, etc, oricum miine merg la ORL, si uite asa numa bine ce m-am odihnit si azi e o nebunie aici la servici, am avut 20 de telefoane in 2 ore!!!ma bucur ca ai iesit din casa ptr Paste, macar nu ati fost singuri!oricum eu iti tin pumnii data viitoare, ca sinteti atitea fete, sigur vor fi vesti bune!

sicuta, cind vrei sa-mi spui sa-ti pun un amoras! iti tin pumnii si tie sa iasa!

elaa, din pacate nu stiu sa te ajut!poate fetele pot!

ileana, mai ai atit de putin, esti in 36 s, ai gasit medic, pe cind ai cezariana?

nici o veste buna nimic?va pup

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Fetelor mi-a fost tare dor de voi!Abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce mai faceti!
Michelle imi pare rau ca ti-au venit uratzii.Te rog sa nu nu iti pierzi speranta daca nu s-a intamplat sa ramai insarcinata din prima,fii optimista si ai sa vezi ca va veni si bebe cand te astepti mai putin.

Flavia m-a impresionat visul pe care l-ai avut,foarte frumos!Dupa un asa vis sigur ca ti-ai gasit linistea sufleteasca.Ma bucur ca te-ai odihnit in aceste zile,sunt sigura ca ai avut nevoie de asta.
Noi de Paste am fost impreuna cu cei dragi,parinti,bunici,socri,la tara si a fost foarte frumos,vremea a fost super si am putut sa stam in mijlocul naturii!

Ela cel mai bine este sa iti faci beta HCG ca sa fii sigura.Sper sa nu fie doar o dereglare.Iti tin pumnii sa fie bebe!

La mine cred ca se apropie perioada fertila dar nu mai calculez nimic deocamdata,CM mi s-a parut cam ciudat,in sensul ca nu a fost la fel ca de obicei si nici nu a durat atatea zile.As vrea sa mai merg la un control dar inca nu sunt hotarata.M-am saturat de atatea controale!Parca imi este si frica sa incerc,dar imi revin eu!

Laura,Cristina,Mari,Ileana, si toate celelalte fete minunate va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna, fetelor, mi-a fost dor de voi!!!! Eu nu prea mai apuc sa scriu, pentru ca sunt terminata de oboseala cind ajung acasa si abia daca reusesc sa citesc ce mai faceti, ca si adorm!
Sper ca ati petrecut bine de Paste. Eu am ramas in Bucuresti, asa ca mancarica buna nu prea am avut. Dar mai bine, pentru ca nenea doctorul m-a certat rau de tot ca m-am ingrasat zice el "nu mult, ci foarte mult". Adica asa i se pare lui, ca 6 kg luate pana in saptamana 23 sunt o tragedie! Ca urmare nu mai am voie sa ma ating de paine si dulciuri , dar tot imi mai scapa cite ceva "interzis".
Mirelush, daca CM-ul nu a fost ca de obicei, poate ar fi mai bine sa mai astepti o luna pana sa treceti la treaba, ca sa se regleze organismul bine de tot. E normal ca prima data dupa chiuretaj sa nu fie ca de obicei, dar isi revine el, sper ca doar pentru f.f.f putin timp (pe urma ii doresc sa nu mai vina deloc noua luni )
Flavia, foarte frumos vis ai avut. E tare important sa reusesti sa-ti recapeti linistea sufleteasca. Si bebe David e bine merci in burtica, nu-ti mai face atitea griji (uite cine vorbea, eu, care daca nu misca bebe o ora intru intr-o panica de nedescris!!).Ce gospodina ai fost tu de sarbatori, eu nu as fi niciodata in stare sa fac atitea bunatati! Mi-a fost si mie pofta zilele astea de ciorba, si in loc sa pun mana sa-mi fac, m-am dus la restaurant sa maninc, ca mi s-a parut mai simplu...Sunt tare lenesa!!!
Michelle, nu fii ingrijorata ca nu ai ramas din prima luna. Daca vrei sa o faci ca la carte, iti recomand testele de ovulatie, asta pentru ca ai zis ca nu ai o activitate asa sustinuta ca a Laurei, de ex., care presteaza zilnic! Bravo ei, eu am cam uitat cum este, sper sa ne revenim cit de cit peste doua saptamani cind plecam in concediu, mai ales ca deocamdata nu am nici un fel de restrictii la asa ceva!
Cristina26, foarte frumoasa poezie ai postat! Mereu reusesti sa ne impresionezi cu cite ceva frumos!
M-am tot gandit zilele astea la Ileana, mai are asa de putin! Sper sa mai intre sa ne mai zica vesti despre ea, eu as fi vrut tare mult sa-i facem galerie la nastere , dar probabil ca nu are internet.

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput