Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Michelle81 spune:
Idaira-te cred ca e greu sa mai gandesti pozitiv dupa ceea ce ti s-a intamplat dar trebuie sa speri ca va fii bine data viitoare!nu gandesc cuvinte care sa te incurajeze dar vreau sa iti spun ca inteleg in parte ceea ce simti si stiu ca nu mai ai incredere sa te bucuri in fata unui test pozitiv dar stii ce mi.-a spus medicul cand l-am intrebat"ce pot face mai bine la sarcina urmatoare ca sa nu se mai repete",mi-a spus asa"nu puteti face nimik din pacate siguranta ca va fii bine nu v-o poate da nimeni,ceea ce puteti face este sa va bucurati de fiecare zii cand veti fii gravida,sa va bucurati de acele zile iar ce va fii va fii chiar daca va veti face griji sau nu,asa ca de ce sa pierdeti acele zile minunate gandindu-va la cei mai rau?"...te pup si sper sa ramai cat mai repede gravida si sa decurga totul bine!
irinabobe spune:
idaira mi- e si groaza sa ma duc la dr. in mod normal m-a chemat la 2 sapt de la chiuretaj adica dupa paste. a zis ca daca ma simt rau sa il sun . mai stau putin sa vad cum ma simt acum dupa ce termin ergometul si antibioticul. dar daca mai e ceva ce fac al 3-lea chiuretaj? imi e si groaza sa ma duc. eu sper sa se opreasca si sa fie ok pana la urma ca altfel nici macar nu stiu ce e de facut.
ladymina77 spune:
Dragile mele,asa cum imi imaginam de ce mi-a fost frica n-am scapat..va scriu acum dupa ce s-a terminat totul si nu stiu cand o sa mai am puterea sa o mai i-au de la capat.Am fost la medic si parca ma asteptam sa spuna:sarcina oprita din evolutie..a urmat plans ,chiuretaj si durere in suflet.Alte cuvinte nu mi-au mai ramas decat lacrimi,n-am putere sa mai fac nimic.Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine.Nu stiu cand o sa mai intru ,am nevoie de o pauza,sa nu vad lume sa n-aud de nimic,de nimeni,insa trebuie sa ma merg mai departe si sa ma bucur de cei dragi si mai ales de Bogdan.
Michelle te imbratisez cald,Flavia,Mirela,Laura,Imi scapa acum numele multora ca nu stiu ce e cu mine,parca s-a rupt ceva..O sa mai intru sa vad ce faceti.VA doresc multa sanatate.
Cosmina
mina
Chantal spune:
Ladymina ... N-am cuvinte si oricum ele sunt de prisos in aceste momente. Imi pare sincer rau.
Chantal spune:
Imi cer scuze pentru lunga mea absenta. N-am apucat sa citesc din urma, nici nu stiu cand voi putea sa o fac. Din pacate vad ca lista de la inceputul capitolului s-a marit. Asta nu e bine...
Eu mi-am gasit o multime de activitati in perioada cat am fost absenta, orice numai sa nu ma gandesc la ce a fost si la copii. Traversez tot felul de perioade. In momentul de fata incerc sa ma conving ca e bine sa nu mai incerc sa fac un alt copil ca oricum nu va trai, asa simt eu. Tocmai am vazut pozele copiilor de aug-sept-oct 2006, cei din generatia fetitei mele. Va dati seama ce e in sufletul meu. Ma uit la ei ca la niste miracole. Cum ei au putut trai si fetita mea nu?!
Am ajuns iarasi pe fundul prapastiei. Oricum, mai bine raman aici decat sa incerc iarasi sa urc si sa am de unde cadea din nou.
Inchei acum ca nu mai vad sa scriu de lacrimi.
Va pup pe toate.
Pepsi spune:
mina, imi pare tare rau, dar nu dispera, cind eram gravida cu Dominic si mie mi s-a intimplat sa am pete maronii, si nu a fost nimic grav, cica in primele 3 luni se mai intimpla, mergi la medic, stai la orizontala, si tine-ne la curent!
sicuta13, ma bucur tare mult ca totul e bine, bravo! ai dreptate aia si fac, n-o mai bag in seama deloc, si e mai bine, stresul a scazut!te astept cu vesti bune!si nu mai fi tristuta cind se vorbeste in jurul tau de copii, ai sa vezi cind o sa ai un bebe, ca viata se va invirti in jurul omuletului, el va fi universul!
irene, of cite necazuri, e bine ca ai inceput munca, te vei concentra pe altceva! ai mare dreptate cu badaranii, asa am sa fac!nu stiu ce sa-ti zic de ceaiul ala!
michelle, iubito, merci mult de suport! abia astept sa merg miine la medic, mi-am facut o lista cu intrebari!nu stiu ce m-a apucat deodata asa o frica, ca voi avea vesti proaste, ca sotul meu zice ca oare e normal ca David misca asa de tare si mai mult ca si Dominic, ca sint convinsa ca e bine?a reusit sa ma sperie!tin pumnii sa nu vina uratii!poate am reusit sa-i speriem!
butonik, nu toate antibioticele sint nocive, ce ai luat exact?cit timp?eu stiu ca la inceput se elimina sarcina daca e sa fie rau, nu lua decizii pripite, vei vedea la momentul potrivit, natura face alegerea!e f important cind ai luat medicamentele, ptr ca spui ca esti in 3 saptamini, adica cum? stii ca esti insarcinata din prima zi a ultimului ciclu, deci cind afli ca esti gravida ai cam 4 saptamini, dar de fapt fizic ai 2! deci tu ai 3 saptamini de cind? de la data ultimului ciclu? ca daca ai luat medicamente in perioada fertila, sau cind oul incerca sa se prinda nu afecteaza copilul, e grav in primele 3 luni cind e acolo deja copilul prins!mai era nana, parca care luase ceva antibiotice si totul e ok la ea, ca luase ceva ce e voie in sarcina, si la fel a luat si ea la inceput!te astept cu detalii, cum ar fi data ultimului ciclu, si cind exact ai luat medicamente, si ce si cit timp?
idaira, e normal sa nu te mai bucuri la urmatorul test de sarcina, dar ai sa vezi ca te vei bucura dupa ce treci de perioada critica!
of Doamne mina, acuma am vazut, vai de mine, imi pare atit de rau....il ai pe dulcele de Bogdan macar, el iti va ajuta mult! te pup tare si te string in brate, imi pare tare rau draga mea!
Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Joahnna spune:
Mina imi pare foarte rau , nu-mi vine sa cred, is socata de ceee iar..... Ai grija de tine.
cristina26 spune:
Flavia ai deja 30 de saptamani, oau ce fain. Abea astept sa am si eu 30 de saptamani.
Eu sunt atat de paranoica in zilele astea. Tot imi e frica ca o sa o nasc pe micuta acum... ce o fi cu mine... poate am inebunit...
Mina poate ca gandurile negative atrag energie negativa. Stiu ca e greu dar incearca sa crezi ca va fi bine data viioare.
Poate ar fi bine sa imi urmez si eu sfatul.
La ultimul control am aflat ca fata e bine, placenta e ridicata. Totul pare sa fie normal.
OOO, iar is pe antibiotice....
Va pup dulce
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
24+ poze cu fetita si cu mine
Gina M spune:
Ladymina, capul sus!O sa treaca si aceasta si sunt sigura ca va veni si pentru tine o zi cand, vei putea zambi fericita ca totul este asa de frumos!
Ma rog ca Dumnezeu sa-ti mangaie inima indurerata si sa-ti de-a puterea de care ai nevoie sa poti privi si merge optimista mai departe in viata. Putea fi si mai rau!
O prietena de-a noastra scumpa, a murit ieri in sala de asteptare a spitalului din cauza unei sarcini extrauterine...
Tu esti in viata si poti avea multe alte sanse.Hai, capul sus!
Anul trecut si eu am pierdut 2-a sarcini si cu toate acestea, iata-ma din nou aici in mijlocul, mamicilor aspirante din nou.Nu-i usor insa impreuna, este mult mai bine. Asteptam sa te reintorci printre noi curand.
Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci.Sa fii tare scumpa noastra.Te
POZE