Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 7
IreneCAM spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Am vazut ca unele dintre fete iau branca ursului; este buna cumva si pt tulburari/intarzieri de CM? As incerca si eu cu ceva plante, inainte de a merge la doctor.
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Teo2rina spune:
m-am trezit ca zapacita la 10.ca a sunat ceasul ca trebuia sa iau pastilele.si voi munciti de zor. sa-mi fie rusine!am terminat aseara supozitoarele, astazi fiolele de gluconolactat de Ca+Mg, maine ovulele si sambata abia antibioticul.ergometul l-am terminat demult. abia astept sa se termine odata.astept CM cu atata nerabdare!ca niciodata.
michelle,iubita, te rog sa-ti revii, ca ma doare sufletul cand te vad asa.iti trimit milioane de pupici si imbratisari.si as vrea sa primesc inapoi de la tine numai zambete!
irinabobe spune:
alyx ce faci sper ca esti ok?
lau eu nu stiu cum sa zic ca ma simt. azi termin cu ergometul si antibioticul. dar si dupa acest al doilea chiuretaj pe care l-am facut joi inca mai am ceva sangerari foarte mici cam ca in ultima zi de ciclu si nu stiu daca e normal sau nu, asa ca inca sunt speriata sa nu mai fie ceva probleme.
Michelle81 spune:
Ladymina-of imi pare atat de rau draga mea!Te cred ca esti speriata dar eu te sfatuiesc sa dai fuga la un cabinet asa pt linistea ta,te rog eu mult nu mai astepta!si sa ne spui cum a fost.sa stai stresata mai rau iti faci deci eu te rog nu mai astepta!Sper sa fie totul bine si am sa iti tin pumnii din tot sufletul![pup
Pepsi-ma bucur ca ,ceaiul te-a ajutat catusi de putin iar de acum cand simti ca e prea mult sa iei o pauza,bei un ceai si te relaxezi putin bine?hai ca nu mai e mult pana maine cand tre sa mergi la doctor,abia astept sa vii sa ne spui ca totul e foarte bine ca sa fii si tu mai linistita sa nu te mai gandesti la fel si fel,David e sanatos sunt sigura ca doar e puternic ca mamica si ca Dominik!te pup dulce!si nu uita forzeaza-te sa papi muuulte fructe,sa bei ceaiuri cu miere si sa te faci bine!
Teo2rina-scuze,nu am vrut sa te intristeze mesajul meu.multumesc pentru pupici!iti trimit un astazi!Sa ai grija de tine in continuare si sa nu renunti nicioadata la ideea de a avea un copilas,sa fii tare ca pana acum!
Andreea16-ce frumos ca iti petrece Pastele cu familia!Poate ca de data asta s-a prins si in cateva saptamani ne spui ac esti gravida!
Chantal-sper ca esti bine...te rog mai scrie-ne ca nu mai stim nimik de tine!
Mirelamersi pentru galerie,sper si eu sa fie bebe luna asta,ar fi cel mai frumos cadou de Paste pe care l-as primi!
Sicuta-ma bucur ca totul a fost bine la Szeget.Cand ti-a spus ca poti incerca din nou?
Alix-sper sa treci cu bine peste chiuretaj sa nu te doara fizic ma refer...Trebuie sa speri ca va fii bine data viitoare
LauraIoana-tu ce mai faci draga?mai ai un pik si iar vine perioada fertila si de data asta TRE sa ramai gravida ca sa mergem impreuna la odisee,tu eu,Mirela,Teo2rina,Della,Andreea si multe fete!
IreneCam-nu stiu ce sa iti spun de branca ursului,poate te ajuta Laura ca ea se pricepe.si eu dupa ce am pierdut-o pe fetita m-am intalnit cu cineva care nu stia ce s-a intamplat si m-a durut intrebarea lui,of ce greu e!Cred ca visesle sunt normale dupa ceea ce s-a inatmpalt daca iti spun ce vise am si eu ai sa spui ca am luat-o razna...
]Pup toate fetele!
Fetelor eu sunt ziua 27 azi,semne ca as fi gravida nu am,temp 36,8,in rest totul normal,oricum nu am sa ma grabesc cu testul pentru ca dupa cum stiti luna trecuta mi-a venit la 29 de zile si celelelalte luni mi-a intarziat pana la 32.33 zile asa ca inca mai au timp sa vina uratii!
kateryna spune:
Michelle, nu te mai gandi la urati. Lasa-i cu treaba lor, poate asa uita sa mai vina. Eu intru zilnic pe aici ca sa vad ce veste ne dai. Uite incep si eu galeria ptr tine Hai Michelle!!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
butonik spune:
Am si eu o problema. Sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta.
Se pare ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Problema este ca am aflat abia acum 3 zile. In primele 2 saptamani am fost foarte bolnava si am luat diverse medicamente, printre care si un antibiotic. Credeti ca am sanse sa pastrez sarcina? Mi-am facut programare la doctor, dar abia dupa Paste ma pot duce. Am tot citit diverse articole pe internet si am vazut ca este interzis sa iei orice fel de medicamente in primele luni.
Michelle81 spune:
Kateryna-visul de a avea un copil sanatos mi se pare atat de departe ca nu indraznesc sa ma gandesc ca as putea deja fii gravida de aceea ma gandesc intai la urati.Mersi mult ca esti alaturi de mine!
sicuta13 spune:
Michelle81 vreau sa raman gravida abia dupa analize: sper ca de data asta totul sa fie bine.
Mi-e teama de o noua sarcina si sincer nu cred ca ma voi bucura decat in momentul cand voi tine bebelusul in brate, sa-l/o stiu sanatos. Vorbeam zilele trecute cu o cunostinta care a renuntat sa se mai gandeasca la bebe. Are 33 de ani si nu a ramas niciodata gravida. I-am impartasit temerile mele spunandu-i ca eu nu sunt dispusa sa ma sacrific toata viata. Daca nu e sa fie acum, renunt. Nu as face fata psihic. Ma enerveaza curiosii care mereu ne intreaba de copil, de parca noi nu am vrea! Cel mai aiurea te simti cand toti din jurul tau au copii si tu nuToate discutiile cu ei se rezuma la copii. Fara sa isi dea seama poate pe tine te intristeaza acest subiect
Sunt ciudoasa cand spun "Altii au copii, altii bani nu poti sa le ai pe toate" dar e un fel de-al meu de a suporta durerea.
Scuze daca v-am intristat dar ma gandeam ce frumos era sa fi fost alta situatia decat cea de acum (analize, ginecologi)
Cris
Idaira spune:
Irenept ce vrei tu sa iei BU?Doar pt dereglari ale CM? Eu ti-as sugera mai degraba,sa-ti faci analizele hormonale sa vezi cum stai si dupa aia,sa te hotarasti ce trat vrei sa faci.Atentie mare la plantute sa nu crezi ca sint inofensive,tre sa stii exact pt ce le iei.
Irina neaparat sa te programazi la o echo sa vezi daca ai eliminat tot.
Flavia multumesc iubita,ca esti alaturi de mine...sincer ,am spus exact ce gandesc...am ajuns sa devin impasibila chiar si at cind vad un test de sarcina pozitiv,dupa 2 experiente negative, deja ma astept sa se intimple inevitabilul.Sint constienta ca negativismul asta nu face bine,DAR...
Laurici sa va bucurati din plin de perioada fertila...poate ,poate...
Butonik,incearca sa te linistesti...atita timp cit nu ai nici un fel de scurgeri totul e ok.I-a acid folic si fa-ti o echo tranvag.
Andreea16 mie cind mi-a facut Papanicolau nu m-a intrebat nimic,in ce zi sint sau altceva.Cu toate ca,acum citeva zile am citit ceva pe la Femina intim despre asta,cauta si tu subiectul si vezi ce scriu fetele.
Michelle,Cristina26,Chantal si al taote fetele
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by butonik
Am si eu o problema. Sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta.
Se pare ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Problema este ca am aflat abia acum 3 zile. In primele 2 saptamani am fost foarte bolnava si am luat diverse medicamente, printre care si un antibiotic. Credeti ca am sanse sa pastrez sarcina? Mi-am facut programare la doctor, dar abia dupa Paste ma pot duce. Am tot citit diverse articole pe internet si am vazut ca este interzis sa iei orice fel de medicamente in primele luni.
Butonik-uite aici un articol care sa te lamureasca putin" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87654 "numai,cel mai bine e sa mergi la un doctor acum sau cel utin sa-l suni sa il intrebi.Sper sa fie totul bine sa poti pastra sarcina!http://www.iubire.md/ro/pregnancy/medicamentele.shtml
te pup!
"pentru ca nu se stie exact ce medicamente este permis sau nu a lua in sarcina iar parerile medicilor difera iata lista avizata in 1990 si complectata in 1995 de H.Spielmann si R.Steinhoff:
medicament , sapt 1-12 ,sapt 13-39:
- aspirina (+) , (+)
-gentamicina -- , --
-eritromicina (+) , +
-amoxicilina + , +
-ampicilina + , +
-antidiabetice -- , --
-diazepam -- , (+)
-codeina -- , (-)
-diclofenac -- , (+)
-ibuprofen -- , (+)
-metroclopramid (+) , (+)
-nistatin (+) , (+)
-paracetamol (+) , (+)
-penicilina + , +
-ranitidina -- , --
-tetraciclina -- , --
LEGENDA:-- nerecomandat sau contraindicat
- se prescrie doar in cantitati minime
(+) se prescrie numai in caz de indicatie stricta
+ se poate administra fara teama "
eu zic sa-l suni pe medic sa stii sigur!