Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

teo2rina-m-as bucura mult sa mergem la odisee dar nu prea am sperante in ceea ce ma priveste...Eu dupa ce am pierdut-o pe fetita si am venit acasa nu mai puteam dormi,atunci cand atipaem ma trezeam nu plangand ci urland ca-mi vreau fetita inapoi,ca ii e frig unde este,ca nu am apucat sa.-i aud vocea ca vreau sa fiu langa ea sa am grija de ea,sotului ii era frica cand adormeam caci stia ca atunci cand ma trezesc o iau de la capat...ii spuneam ca-mi vreau fetita si-mi punea pozele ei in fata si imi spunea"este aici,doar in poze din pacate",ii era frica la sot ca pierd contactul cu realitatea...a fost ingrozitor.am luat cateva sedinte cu un psiholog care imi venea aici acasa caci refuzam sa ies din casa.nu m-a ajutat cine stie mai mult m-au ajutat fetele de aici.Nu as putea sa mai trec inca o data prin asa ceva,nu as mai avea puterea crede-ma ca as muri ,m-as duce langa copii mei!de aceea mi-este foarte frica,imi doresc un copilas fff mult,ne-am dorit de la inceput,doua teste pozitive am vazut dar nu avem nici un copilas sa ne aline sufletele.Nu pot intelege de ce se intampla asememnea nedrepatti.inainte de ambele sarcini am fost la control sa vad daca totul e in regula ca sa pot face un bebe si intotdeauana mi-au spus ca totul e bine.Daca totul e bine atunci de ce s.a intamplat ceea ce s-a intamplat.La ce-a de-a doua sarcina pana in saptaman 17 mi-au spus ca totul e nu bine si foarte bine,nu sunt pb de nici un fel si apoi a venit vestea care ne-a schimbat viata!deci in ce sa mai cred,cum sa-mi alung frica??e atat de greu!
Pepsi-atat de rau imi pare ca ai o vaca de sefa care nu are suflet in ea sa te lase acasa,nu vede cat esti de bolnava si ca venind la lucru mai rau iti faci?Of Doamne cum pot fii unii oameni,dar lasa ca te faci tu bine si ii arati ei!Domninik ce face,este putin mai bine sau?si te rog sa te doara-n cot astea cateva saptamani care le mai ai,de tot ce iti spune sefa aia ca tre sa ai grija cu tensiunea!fii egoista putin si relaxeaza-te,nu asculta ce spune ea!mai sunt doua zile si vei merge la doctor si atunci ai sa fii mai linistita cand ai sa vezi ca totul e PERFECT cu micutul David!
Cristina26-iti multumesc ca te-ai rugat pentru ingerasii nostrii,ai un suflet mare!Dumnezeu e mare si totul sta in mana LUI!Sarcina usoara in continuare iti doresc si pupici pe burtika!
Mirela-nu mai sunt suparici,nu stiu ce am avut azi,m-am simtit cam aiurea...Mersi mult pt galerie.Ce ma bucur ca ti-a venit CM fara tratament,ti-am spus eu ca uratii tai au avut fite si au avut nevoie de un impuls sa vina!ma bucur pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-iti multumesc si tie pt galerie si Mirelei si Flaviei,va multumesc sper sa-i speriati pe urati si sa nu vina sa va pot da de Pasti vestea cea mare!Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

[quote
Irlandeza succes sotzului la operatie si recuperare rapida!

[/quote]

Multumesc mult. O sa stam o sapt. si la Piatra , la socrii, daca vrei ne putem vedea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:

irlandeza, tin pumnii la sotul tau, sa iasa operatia, cind plecati?

Mersi , plecam vineri , pe 6 aprilie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele.

Nu am mai scris de vreo doua saptamani si tare dor mi-a fost de voi. Din pacate am o perioada fff grea, nu am timp nici sa-mi trag sufletul. A fost si prietena mea cea mai buna din Ro in vizita la noi, de abia am avut timp sa stau cu ea. Am foarte mult de studiat si pregatit pentru scoala, plus serviciul, asa ca nu am avut fizic cand sa scriu pe forum. Tocami a trecut si perioada fertila, nu stiu daca e vreo sansa sa se prinda ceva cu tot strsul prin care trec, plus ca nu prea am avut timp nici de sotul meu...Joi plecam acasa pentru 10 zile (de abia astept) si sunt tare bucuroasa. Ma bucur enorm ca voi putea petrece Pastele alaturi de familie.

Flavia, as fi vrut sa iti scriu ca asa sunt strainii, fara foarte mult suflet, dar din pacate am intalnit si sefi romani la fel, asa ca nu pot decat sa iti spun ca asa sunt unii oameni, limitati. Sunt tare curioasa daca sefa ta are copii, si daca da cine a stat cu ei???Cum poate sa fie asa insensibila si sa iti taie din salariu tocmai acum, cd ai nevoie de bani, mai ales ca ai un copilas pe drum.Ce bine ca o sa stai acasa si scapi de ea! Ma rog, partial, ca stiu ca sotul va lucra la ea, dar poate, cine stie, dup o perioada, veti putea sa va gasiti altceva. Nu stiu ce sa mai zic cu raceala aceasta, se poate sa fie stresul, sau poate ai imunitatea scazuta? Macar s-a facut cat de cat cald la voi? Am citit si ca Dominic a fost bolavior, multa sanatate va doresc, lasa ca vor veni si vremuri mai bune. Imediat vine bebe David impreuna cu primavara/vara, si o sa uiti de serviciu, de frig si raceli.

Mirelus, ce ma bucur ca a venit CM! Sper sa te reglezi si de luna viitoare sa nu mai ai probleme!

Laura, scumpa mea, stiu ca ai trecut prim nomente grele, te imbratisez cu mult drag si iti doresc sa ai parte cat mai repede de o mare, mare bucurie.

Michelle, nu ai cum sa-ti alungi frica, va trebui sa inveti sa traiesti cu ea atunci cd vei fi din nou insarcinata. Eu cred ca Dumnezeu aranjeaza lucrurile cum vrea el si vei ramane insarcinata din nou atunci cand va fi momentul. Ai prea multa dragoste de oferit ca sa nu merite sa iti infrunti frica si sa incerci din nou!

Cristina26, un pentru tine. Multumim ca te-ai rugat pentru bebeii nostri ingerasi. Printesa ta ce face? Cat mai ai?

Alyx, imi pare rau pentru durerea ta. Sunt alaturi de tine si sper s atreci cat mai usor peste incercarea de maine.

Pup toate fetele minunate de pe acest forum si promit sa scriu mai des!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Am uitat sa va intreb ceva. Vreau sa imi fac acasa un set de analize (secretie, papanicolau, etc), dar ar trebui sa imi vina ciclul cam pe 16 aprilie. Exista vreo perioada ideala cd trebuie sa faca aceste analize, e vreo problema daca le fac cu cateva zile inainte de venirea ciclului???

Multumesc,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

idaira, uite un pupic, lasa ca trece repede, uite mai stai cu noi de povesti si acusi ne dai vestea cea buna!of, nu spune ca nici nu te mai vezi gravi, acusi vii si tu cu o veste buna, nu dispera!

mirelush, merci iubito, asa zic si eu ca stresul asta....mi-am luat tensiunea si aveam 117/65. oricum vorbesc cu medicul! da, vroia sa-mi taie din salar din cauza ca am mers si 1 data pe luna la medic si dominic a fost de 2 ori bolnav, si uite asa, dar cind mi-am negociat salarul nici acuma dupa 1 an jumate nu mi-a dat salarul ce l-am cerut, ca macar daca m-ar plati bine ar avea de unde sa taie, asa macar am zis ca poate se compenseaza, si asa bolnava ma duc la servici, abia vad de lacrimi ca am un fel de conjunctivita.....dar, mi-am avut lectia, si acuma am intrat pe relantiu, pina plec.....relaxare, m-am oprit de 2 ori sa fac exercitii de relaxare, nu ma mai stresez, din pacate mai merg pina prin 18 mai, sau chiar 25 mai!

lau, merci esti draguta, chiar c-a intrecut masura, si sint si pe sucuri naturale, lamiie stoarsa, suc de portocale, of si tot degeaba! stresul asta bata-l cucu!merci de urari!

michelle, asa e sefa mea e mare vaca, asta-i cuvintul! si cind te gindesti cit m-am implicat, i-am adus clienti sa-i mearga biroul, si uite cum sint bolnava, sau copilul bolnav imediat devii nefolositor!acuma abia asteapta sa plec, ca azi ma tot intreba, si tu pleci la sfirsitul lui aprilie???da, ce e dupa ea, ca daca plec mai repede imi iau din timpul de apoi dupa nastere! asa ca plec cind zic eu si nu cind ii convine ei! azi am baut un ceai dupa ce am vorbit cu tine, si am facut exercitii de relaxare, si ai vazut ce tensiune frumoasa aveam seara?asa e, tre sa fiu egoista, nu mai am mult, fac ce si cit pot, si sa-mi ia din salar si gata!of, sper ca totul e bine cu David si nu l-a afectat boala asta a mea prelungita! Dominic e putin mai bine, merci, mai tuseste, dar nu mai are febra, si i-a trecut si herpesul! te astept cu vestile bune!

irlandeza, drum bun sa aveti si sa fie cu succes!

andreea, ce mult ma bucur sa aud de tine!dupa mailul tau banuiam eu ca esti cu examenele! poate nu mai e nevoie de nici o analiza, ca ai ramas gravi, cam la toate ni s-a intimplat cind nici nu ne asteptam, poate la fel va fi si la tine, si de ziua ta vei avea vestea cea mare! abia astept sa vad ce-ti aduce iepurasul! drum bun sa aveti, nastere usoara surorii tale, si astept pozele de la botez!of, cu sefa mea, are copii, 2 fete, dar crescute cu bona, ca nu prea stiu ce e aia mama.....sint mari acuma, 16 si 18 ani....asta m-a socat si pe mine, sa-mi taie acuma din salar cind avem mai mare nevoia, mai ales ca nu am lipsit de moft ptr mine, ci ptr Dominic, si cind am fost la controalele periodice!of, asta e ca nici nu ma pot certa cu ea, ca vine sotul meu, si acuma ar fi prea tirziu ca el sa-si caute stagiu in alta parte, de aia si tac, mai e putin, apoi vine sotul meu, isi termina stagiul prin decembrie, si-si cauta job in domeniu si scapa de ea, iar eu la anul ma intorc la ea doar ca sa-mi caut altceva mai bine platit!asa e am imunitatea la pamint, nu am fost asa bolnava in viata mea! e mult mai cald si la noi, avem +6C, ploua, dar zapada nu se mai vede, s-a topit! da, saracutul copil si el a tot fost bolnav, poate de la el mai tot iau cite ceva, mai tuseste inca, dar e muult mai bine! of, merci mult de urari, esti o draguta, tot aia imi pun in gind, imaginea cu vara la casa pe terasa, cu copii, ce bine va fi! of, te pup tare, drum bun!

va pup

Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Fetelor dragi intru scurt sa va salut de la serviciu.Din pacate n-am vesti bune ,aseara am gasit o pata mica maronie pe chilot.Cred ca va imaginati ca-mi venea sa urlu de disperare mai ales ca inca n-am reusit sa dau de medicul meu care este intr-o operatie la spital.Habar n-am ce sa fac ?sa merg la un cabinet medical pt un echo?Sa-l mai sun pe el?Oricum la el la cabinet azi nu are program ,decat maine de la ora 15.Habar n-am incotro sa o apuc.Nu ma doare nimic,acum nu mai curge ,azi dimineata m-am spalat si mi-a ramas pe deget un firisor mai rosu de sange ,ff subtire.Ce ma sfatuiti sa fac?ca simt ca imi crapa capul in doua:((((

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Vin si eu cu noutati. Am fost la Szeged. Totul este bine.
S-a uitat peste analizele genetice si a spus ca sunt bune. Mi-a recomandat sa repet analizele de sange si cele virusologice(toxoplasmoza, citomegalovirus. Valorile IgG pt toxo sunt destul de mariAm inteles ca vor ramane pozitive toata viata dar oricum trebuie facut tratament pe perioada sarcinii.
Pepsi nu o baga in seama pe sefa ta, gandeste-te la tine si la Dominic.
Alyx sunt alaturi de tine, o pierdere ramane o pierdere indiferent cand are loc

PS Vreau si eu sa fiu trecuta pe lista.
22 august 2004, sarcina oprita in evolutie
13 Martie 2006, 28s motiv necunoscut, Alesia

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ce harnice sunteti, fetelor, ce mult ati scris! Oricat as fi de trista, va citesc si prind putin curaj!Acum sunt iar in faza "de ce se intampla aceste lucruri?", desi stiu ca nu exista raspuns. Dar o prietena a pierdut sarcina la 20 sapt., lipsa lichid amniotic si bebe se misca mult, mult dragalasul de el; in plus, cumnata mea are 21+ si e innebunita ca se suspecteaza o trisomie...deci eu nu mai inteleg nimic, de ce atatea familii care doresc din tot sufletul un bebe trec prin asemenea momente groaznice???
Ei, si ca sa fie totul si mai rau, am inceput sa visez ba ca il tin in brate pe bebe al meu si apoi moare, ba ca mi-l aduc de la spital, ca de fapt a fost o greseala si el traieste.
De ieri am reinceput serviciul si nu mi-a venit sa cred cand un coleg m-a intrebat bucurandu-se sincer ca ma vede: ce faci mamico, unde e bebebicul?Am inmarmurit, el nu stia...Dar apoi am avut ore si m-au inveselit studentii, ce noroc am cu ei!!Uit de toate cand predau, deci...la serviciu cu mine!

MICHELLE, prin cata durere ai trecut, mi s-a rupt sufletul cand am citit ce ai scris. Ai grija de tine si iti pumnii sa ne dai vesti bune curand.
ALINA, sper ca nu ai suferit fizic f mult la chiuretaj. Sa ai putere sa treci peste zilele acestea, intr-adevar negre.
PEPSI, nu o lasa pe sefa sa te necajeascastii ce imi spunea dr meu cand aveam probleme la serviciu? "ai grija de tine, nu te preocupa de badarani si neamuri proaste"!

Va las acum, cred ca mesajul meu va ocupa o intreaga pagina!Salutari situturor fetelor pe care nu le-am amintit!

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput