Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Alina,nu trebuie sa-ti ceri scuze pt nimic.Mai toate fetele care scriem aici am trait experiente similare.Deschide-ti sufletul daca poti,cit ne va sta in putinta vom incerca sa te sprijinim si sa te ajutam.
In nici un caz sa nu te simti singura!!!!
Fetelor mi-e dor de voi!!!!
Eu am aproape o luna de cind s-a produs avortul menstrual,de-abia acum da semne ca de sfirsitul unui CM.Banuiesc ca pina va veni urmatorul CM mai am de asteptat ...si uite asa inca o luna in care nu pot merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna minunatelor'
Ieri am fost la biserica si m-am rugat pt Paul, pentru bb vostri la care nu a fost sa se nasca, pt bbi care au murit... m-am rugat pt bbi nostri din burtici etc... nu am mai fost la biserica de mult timp si m-am rugat mult...
Cand am venit acasa am venit atat de linistita. Nu mai aveam nici o grija. Eu am sa las totul in voia Domnului. Cum vrea el asa va fi pana la urma, sper din tot sufletul ca ne va binecuvanta pe toate de aici cu copii sanatosi pt a ne vindeca putin rana din suflet. Dar las tot in voia Lui.
Va pup pe toate
Cristina

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

24+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

va multumesc din suflet pentru vorbele bune. Inseamna enorm de mult. Toata lumea m-a consolat si m-a incurajat si situ ca toti au fost bine intentionati, dar nu e acelasi lucru ca atunci cand vorbesti cu cineva care din pacate stie cum este. Azi am noroc ca sunt la servici si am foarte mult de lucru. Asa mai uit macar pentru momet. as vrea ca nimeni sa nu mai treaca prin asemenea durere. Sper sa aveti mai mult noroc si sa ramaneti repede gravide din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by alyx

va multumesc din suflet pentru vorbele bune. Inseamna enorm de mult. Toata lumea m-a consolat si m-a incurajat si situ ca toti au fost bine intentionati, dar nu e acelasi lucru ca atunci cand vorbesti cu cineva care din pacate stie cum este. Azi am noroc ca sunt la servici si am foarte mult de lucru. Asa mai uit macar pentru momet. as vrea ca nimeni sa nu mai treaca prin asemenea durere. Sper sa aveti mai mult noroc si sa ramaneti repede gravide din nou.

Eu pot sa spun ca acum 2 ani am avut o sarcina extrauterina. Dupa ce ca eram ffff suparata si trista ca nu mai am bebe eram si speriata ingrozitor sa nu se rupa trompa! Dar uite ca am trecut peste asta si acum sunt gravida in 22 de saptamani. Sa dea Dumnezeu sa mearga bine! Ce vreau sa spun e ca din pacate in ultima vreme s-au inmultit ingrozitor de mult cazurile de avorturi spontane, sarcini oprite in evolutie, sac embrionar fara embrion, avorturi menstruale etc. Important e insa ca poti ramane insarcinata, indiferent cat de tampit ar suna. Sunt sigura ca vei avea o sarcina normala dupa pierderea asta. Nu-ti face probleme cu chiuretajul, cere anestezie generala daca ti-e frica. Asta trece si nu e atat de rau cum pare (eu am facut 2). Succes si multa multa sanatate! Te pup si sa te vedem curand la odise.

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, iubito, ai vazut ca visele nu inseala niciodata, ai visat rosu.....ti-am zis ca-i semn de ciclu! n-ai idee cit de mult ma bucur c-a venit normal fara medicamente!

michelle, da ce vad eu, pai sa te superi tu?eu, n-am avut net in weekend, dar sa stii ca ma gindesc la tine, ca pe 4 eu merg la medic si tie tre sa-ti vina! asa ca fetelor ia o mobilizare in masa sa-i facem fetei asteia sufletiste o galerieeeeeeeee asa cum stim noi de speriere a uratilor!!!!!!!!!

cristina26, merci mult ca te-ai rugat ptr noi!

della, merci mult de urari, da ai vazut bine, a fost bolnav Dominic, multa sanatate lui Richie ii doresc, sa se faca bine, vad ca nu se mai termina, si sanatate si sotului tau! te astept cu 2 linii, vrei sa-ti pun un amoras, asa de motivare? ai primit mailul meu?

alina, imi pare rau ca treci prin asta, si eu am pierdut la 12s o sarcina in iulie, si uite acuma intru in 30s, si mai am un baietel de 3 ani aproape! asa ca capul sus, va rasari soarele si la tine pe strada!

jojo, bafta la teste, ai mare grija de tine!

mcrissa, e super ca ai unda verde, ai vazut ca eu deja ti-am pus un amoras, asa ca la treaba cu voi!

irlandeza, tin pumnii la sotul tau, sa iasa operatia, cind plecati?

mari, cum esti ???

nana, si tu nu mai stiu nimic!

bibi, pai sa nu ne dai tu vestea cea mare???!!!eu, care abia asteptam sa te trec gravida!!!felicitari!

andreea, iubito, nu mai stiu nimic despre tine!

fetele care au venit de curind printre noi, daca vreti sa fiti trecute pe listuta trebuie sa-mi dati datele si sa spuneti ca vreti sa fiti trecute.

fetelor, n-o sa va vina sa crederi, dar sint bolnava din nou, gripa, tusesc, nasul, ochii curg ca apa, nu fac inca febra....n-am fost atit de mult timp bolnava in viata mea.....e clar ca e ceva, e stresul, sint convinsa, ca noi stam cu cumnatul meu intr-un ap mic, din ianuarie, la servici sefa mea mi-a spus ca-mi taie din salar ca in 3 luni am stat cu dominic de 3 ori acasa.....si uite asa, in plus mi-am luat tensiunea ieri aveam 135/75, in viata mea n-am avut asa o tensiune mare, inainte de sarcina aveam 90/60 si apoi 110/70, abia astept sa merg la medic in 4, si abia astept sa fiu mutata de tot, sa reusesc sa ma relaxez si sa nu mai merg la servici ca m-am saturat pina peste cap! miine intru in 30 saptamini!
va pup pe toate, aveti grija de voi!

Flavia 29+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia imi pare tare rau ca esti iar bolnavioara!Off,cu siguranta stresul este de vina si pt faptul ca ti-a crescut tensiunea,ai grija sa o tii sub control.Cum mai sa-ti taie din salariu ca ai stat cu Dominic acasa?Doar n-ai stat o luna!Cat mai mergi la serviciu ca sa fii nevoita sa o suporti pe sefa asta? Acum nu ai nevoie de asta!Iti doresc multa sanatate si numai bine!
Ma alatur si eu galerieri pt Michelle
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe luna aceasta!

Alyx imi pare foarte rau!
Nu este deloc o reactie exagerata,este normal sa suferi mult pentru ca ai pierdut un ingeras chiar daca era micut a fost o parte din tine.!Iti doresc multa putere sa mergi mai departe si cat de curand sa incerci din nou pt bebe!Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste chiuretaj!Suntem alaturi de tine!

Cristina26 foarte frumos gestul tau,te-ai rugat si pentru ingerasii nostri Ai mare dreptate cand spui ca totul este in mana lui Dumnezeu,cum vrea El asa este!

Laura ce mai faci?Esti in perioada fertila cumva?Daca da,bafta la prestat!

Andreea tu nu ai mai scris,sper ca esti bine!Poate de ziua ta primesti in dar o minune!

Mari nici tu nu ai mai dat nici un semn,ce mai fac printesele?Cred ca este o joaca la tine in burtica!!!

Idaira cat mai astepti pana poti sa prestezi pt bebe?Sper ca nu mult,hai ca poate facem un grup la odisee,ce zici?

Cristina ne-ai promis niste poze cu burtica! Abia le astept!Cred ca esti o gravidutza tare frumoasa!

Fetelor,va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Of,mai Mirelush,eu una nici nu ma mai vad gravida,ma refer cu burticuta,nu numai sa vad teste pozitive.Nu stiu cind ar trebui sa-mi vina CM ,probabil peste o luna,si dupa aia,la HSG..ca de-abia ma hotarisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Idaira stiu ca este greu dar nu-ti pierde speranta!Imi place sa cred ca intr-o zi, nu prea indepartata,vom putea sa ne tinem copilasii in brate!
Te pup!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

alyx- suntem toate alaturi de tine, de suferinta ta. sa stii ca nu conteaza varsta sarcinii,chiar deloc. este important faptul ca tu iti doresti acea sarcina, ca iti iubesti viitorul bebic, ca te astepti sa fie totul bine. si atunci se intampla ceva rau. la intrebarea "de ce" sau "de unde vine raul" nu a putut nimeni sa raspunda. trebuie sa mergi mai departe, sa te "hranesti" cu ideea ca vei avea un alt bebic si totul va fi bine. este foarte greu, stiu.iti tin maine pumnii si sper sa treci usor peste chiuretaj, peste durerea psihica.
cristina26, tu ai mare dreptate, Dumnezeu este singurul care ne poate ajuta.Soarta iti e hotarata dinainte, iar DD are sigur un plan cu fiecare. trebuie sa ne amintim, cu atat mai mult cu cat este Saptamana Patimilor, ca trebuie sa ne pastram sufletul curat si sa ne rugam nu numai atunci cand ne este greu.
Michelle, draguto, cateodata si eu ma gandesc ca e mai bine sa nu mai planific nimic, dar apoi realizez ca nu vreau sa mai trec inca o data prin asa ceva si ca data urmatoare trebuie sa fie foarte bine. eu acum, am mai spus-o, eram suspecta de scarlatina, de a copii. dar vreau sa fac copil luna viitoare, asa ca mi-am dat demisia. nu o sa fie chiar usor, dar prefer sa innebunesc acasa sau sa va innebunesc pe voi decat sa o iau razna. si asa visez noaptea si apoi plang pe infundate in perna si nu mai pot adormi.poate ca e o idee sa te mai intaresti din punct de vedere psihic, sa faci un pic de pauza si apoi cu forte noi ca sa putem avea grija de bebici. vreau sa plecam impreuna la odisee. ce zici?fata trista
toate fetele cu burtici sau fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia, imi pare rau iubita sa vad ca iar te-a luat nenorocita aia de raceala. Cred ca o sa vin sa o provoc ca sa o,ca deja nu se poate, deja a intrecut orice masura si ai grija cu tensiunea. Muuuulltaaa sanatate si tie si la Dominic.
Michelle, ca sa fie luna asta si nu mai spune ca ne plictisesti, ca doar stii ca nu e asa .
alix imi pare rau pentru pierderea ta, dar trebuie sa treci cu bine de asta si o sa vezi ca vine si BB, poate mai curand decat astepti tu si ai grija de tine.
Laura,tu ce mai zici,tiza mea?Sper ca esti bine,sanatoasa si optimista, da? Poate are iepurasul vreo surpriza in outz, mai stii?
irina, tu cum te mai simti?
si si pentru restul de domnite care nu le-am amintit.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput