Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 4
sweet_athena spune:
Eu inainte sa aflu ca sunt insarcinata nu aveam nici un simptom,doar ca imi aparuse multe cosuri pe fata,lucru care nu se intampla inainte.
lidushka spune:
salutare! LA MULTI ANI ( cu intarziere) fetelor cu nume de floare!!
Fewtelor, am intrat si eu un pic sa va salut, ca nu pot mai mult..am f. mult de lucru.
MIRELA, ma bucur ca ti-a venit CM. Hai ca se inmulteste nr. fetelor care se vor pune pe treaba.
MICHELLE, eu iti doresc sa fie semne de graviduta.Te pupic dulce.
Va las si va urez o zi buna!
Michelle81 spune:
Sweet_athena-nu stiu ce sa zic,in afara semnelor de Cm si un cos pe frunte nu am nimik...nu stiu..
Liduska.-mersi pt urare"sa fie semne de gravidutza",esti draguta!
Teo2rina spune:
scumpa mea Michelle,eu am simtit imediat ca am ramas gravida, dar cumnata mea a avut simptome de CM. chiar a fost contrariata ca in loc de rusi a fost bebe. toate avem zile mai bune si zile mai putin bune. este adevarat ca e o durere foarte mare sa pierzi copilul. asa cum m-ai incurajat si tu pe mine: trebuie sa te uiti doar inainte, trebuie sa te linistesti si sa o iei de la capat. iubita, de ce astepti pana in vara? ti-a recomandat medicul ceva?mai ai tratamente ceva de facut? eu am fost la munte cu sotul, ne-am relaxat (la asta a contribuit si ce ne-a spus dr-luna vitoare ne putem apuca de bb) si sper sa fie totul bine.mai ales la analize.sotul meu se roaga sa ne dea DD putere sa rezistam fricii din timpul sarcinii.
tuturor fetelor
Michelle81 spune:
teo2rina-mie doctorul mi-a spus sa astept 3 CM cca si apoi ma pot apuca de treaba(pe 26 oct am nascut).La controlul de doua saptamani dupa nastere mi-a spus ca e totul in regula ca nu am nevoie de alte analize sau tratament.Numai din cauza fricii ma gandesc sa mai astept,am momente cand asa ma panikez si ma gandesc ca ma grabesc si ca ar trebui sa mai astept pana sunt mai pregatita psihic pentru ca acum la cel mai mic semn sau durere ma si speriu de numa si asta nu e bine!M abucur ca de luna viitoare vei incerca din nou,o sa fie bine de data asta ai sa vezi.te pup dulce!!
sweet_athena spune:
Michelle81asa e viata nedreapta pt unii dintre noi si psihic nu cred ca vom fi pregatite niciodata pt ca mereu ne vom gandi la ce a fost si daca se va intampla din nou,dar trebuie sa fim puternice,sa incercam si sa speram ca data viitoare o sa fie bine si ca nu vor mai fi probleme,pt ca asta e singurul lucru care CONTEAZA sa ai un ,care sa-ne aduca linistea sufleteasca si sa-ne lumineze viata.
O pt toate fetele.
blueeyes2003 spune:
Michelle ce-i cu tine?Tu vrei bataitza? Cum poti sa spui ca ne-ai plictisit cu mesajul tau?Impreuna vom reusi sa trecem peste tot ce-i rau ai sa vezi!Este normal sa-ti fie teama,tuturor ne este,dar ai sa vezi ca atunci cand vei fi gravidutza te vei bucura de fiecare clipa si de data asta totul va fi bine,Dumnezeu va avea grija de tine pt ca esti o fata cu un suflet extraordinar!
Si eu am avut simptome ca la ciclu si o saptamana inainte sa fac testul si o saptamana dupa.Poate esti gravi,ar fi asa frumos!
Te imbratisez cu drag!
Va pe toate!Revin!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
alyx spune:
BUNA
ma primiti si pe mine in randul vostru? Vineri dimineata am primit vestea de care ma temeam cel mai tare de cand am ramas gravida: sarcina s-a oprit dinevolutie. la 9 saptamani. Nici acum nu mi-am revenit si ma terorizeaza gandul chiuretajului de maine dimineata.
Cred ca ziua de vineri a fost cea mai neagra pana acum. Am simtit ca s-a oprit lumea in loc. Poate parea o reactie exagerata avand in vedere ca sarcina mea era foarte mica comparativ cu cele ale voastre dar efectiv am simtit cum mi se sfasie sufletul.
imi cer scuze daca v-am intristat sau deprimat dar simteam nevoia sa vb cu cineva care a mai trecut prin asta deoarece in familia mea si in cercul meu de prieteni nu sunt persoane care sa fi avut un asemenea necaz.
va doresc tuturor multa putere si liniste sufleteasca.
irinabobe spune:
alina imi pare rau ca suntem colege si aici (mi se pare ca si tu ai fost la odisee sept-oct).
din pacate stiu ca in asemenea momente cuvintele nu ajuta prea mult, dar suntem langa tine si iti dorim multa forta sa treci peste toate.
unde faci chiuretajul?
si eu eram ingrozitor de speriata de asta, dar a trecut, l-am facut pe primul, dupa o sapt si pe al doilea si inca ma gandesc cu groaza sa nu ajung si la al treilea, asa ca tot ce pot spune e ca ccc chiuretajul trece repede, daca e cu anestezie generala nu simti nimic. iti doresc multa putere maine si sa ai bafta de un medic bun. sa ne dai de veste cum te simti!
Michelle81 spune:
alyx-imi pare atat de rau pt ceea ce ti s-a intamplat.nu este o reactie exagerata crede-ma,orice varsta ar avea sarcina este DUREROS...imi pare ff rau!de multe ori imi lipsesc pur si simplu cuvintele in astfel de momente.stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina la 9 saptamani si din pacate am cunoscut si durerea de a-mi pierde fetita(24 sapt de sarcina).Imi ambele cazuri durerea a fost si este foarte mare.as vrea sa nu se mai inample astfel de tragedii insa nu pot!Nici in familia mea nu au fost cazuri,toti sunt sanatosi si au copii sanatosi,dar eu iata ...doua sarcini pierdute!iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa ai grija de tine.nu poti schimba nimik decat sa speri ca va fii bine data viitoare.aici nimik nu este exagerat,iesit din comun..aici orice ai spune e ceva normal caci toate intelegem prea bine...te pup dulce!