Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-ce frumos,ai fost la biserica Sf.Mihail,ma bucur ca te-ai simtit bine!Abia astept sa ne spui daca esti gravida luna asta.da am sa am grija luna asta nu ca luna trecuta cand m-am panikat si am prestat atat de putin!Mersi ca te gandesti la mine.
L5845-off imi pare rau ca, Cm asta al tau ca nu vine cum trebuie.Ma bucur ca din mai va apucati serios de bebita,vom fii colege impreuna cu multe fete de aici.
Catty-astept rezultatele testului.Cand ma gandesc cat de mult inseamna pentrru noi o sarcina,cat o asteptam si cate facem sa fie totul bine..Saraca de tine,cu ultimii bani ai cumparat un test,sunt sigura ca nu l-ai cumparat doar asa ci vei vedea cele doua liniute azi!
Sicuta13-sper sa mearga sotul cu tine si sa sa fie totul bine la analize.
Laura-ei nu mai ai mult de asteptat pana faci testul.luna asta va fii!ia sa le cant eu uratilor cu vocea mea sa ii speriu sa nu mai vina la nici una care nu-i asteptam!
Alyx-eu sunt ca vremea,cand incept sa ma luminez putin ma apuca din nou deprimarea....E o durere in suflet pe care o voi simti toata viata!asa este din pacate,doctorii nu se alarmeaza la pierderea unei sarcini,mai ales la avort spontan sau sarcina oprita in evolutie.In decembrie 2005 am pierdut o sarcina la 9 sapt cca(avort spontan) si la fel si pentru mine era sfrasit de lume fiind prim sacina iar raspunsul medicului la intrebarea mea de ce mi s-a intamplat asa ceva,a fost:se inatmpla destul de des,sunt inca tanara nu tre sa-mi fac griji!Iar apoi pe 26 oct 2006 cand am pierdut-o pe fetita nu mi-au putut spune de ce a fost bolnava ,din nou un raspuns de genul"medicina nu are raspunsuri la orice".e foarte greu.Psihologul meu imi spunea totusi sa incerc sa ma gandesc si la partea frumoasa cum ca am avut onoarea sa am in burtica timp de 6 luni o fetita scumpa care a simtit dragostea mea.eu ma gandesc mereu ca am doi copilasi acolo sus(un baietel(tind sa cred ca a fost un baietel la prima sarcina desi sarcina a fost mica pentru mine este un EL)si o fetita),sunt sus in ceruri scumpii mei copilasi poate le este mai bine acolo poate nu asta nu voi stii nicioadata.Raspunsul cautat nu-l vom gasi nicioadata oricat am cauta!Nu ai luat-o razna stai linistita!Cand ai timp citeste din urma mesajele mele(cred ca ti-a spus Pepsi intre ce capitole se gasesc)si vei vedea cat de aproape am fost sa renunt la TOT,cat de putina viata am avut in mine...cat de deprimata am fost si cum gandeam,atunci vei vedea ca nu ai luat.o razna ca suntem multe care am gandit si gandim ca tine!te pup si sa nu mai spui ca ne plictisesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Salutare la toata lumea
fetele care luati antibiotice, incercati sa luati si niste vitamine. Un complex de B-uri sau ceva de genul acesta. Eventual intrebati la farmacie. Eu stiam ca in perioada de tratament cu antibiotice este bine sa se consume iaurturi, lapte. dar asta intre orele de administrare a medicamentelor si imediat inainte sau dupa luarea lor ca le taie efectul. Iar pentru candida eu am luat stamicina. Stiam ca si aiurtul este bun pt candida (si ma refer aici la iaurt nu la cele cu fructe). eventual intrebati medicii de familie ce sa faceti ca sa mai atenuati din efectele secundare ale antibioticelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Michelle 81 iti multumesc din suflet pentru vorbele calde si frumoase. tare imi pare rau de necazurile tale. Dar in acelasi timp ma bucur si ma incurajeaza faptul ca ai reusit sa treci peste ele. Pentru ca imi spun daca femeia asta atat de greu incercata a reusit sa mearga mai departe trebuie sa pot si eu. Acum e prea devreme sa spun ca o sa treaca sau o sa fie bine sau o sa am alt copil. Sunt inca foarte recente evenimentele prin care am trecut. dar macar vorbind aici cu voi mai prind si eu curaj sa merg mai departe. Si eu am avut parte de o discutie cu un psiholog ieri. Este o prietena a mea care si-a facut curaj sa ma intrebe direct ce a fost si cum s-a intamplat apoi am mers la o cafea unde am vorit vreo 2 ore. M-a ajutat discutia cu ea asa cum fiecare discutie cu voi ma ajuta. Si incet incet invat sa traiesc cu durerea, pentru ca de disparut am inteles ca nu va disparea niciodata. Poate doar se va mai atenua.
Dar vreau sa incerc sa nu mai fiu trista tocmai ca nu deprim si pe altii.
Si pentru ca printre noi sunteti si voi cele care au avut curajul sa o ia de la capat va citesc cu mare drag chiar daca nu scriu in fiecare zi, mai ales in zilele in care depresia pune stapanire pe mine.
Sper sa vi se implineasca visul repede si sa aud numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

IRINABOBE, poti sa imi scrii si mie exact cum iei tu tratamentul, ca ma bate gandul sa iau si eu ce iei tu, chiar daca e mai puternic.. daca e bal, bal sa fie. tu ai avut IgM negativ, dar IgG-ul cat a fost?

Mergi la inceput

Teo2rina-ma bucura mesajele tale,esti o fata puternica.....Ce super ca ai fost la munte!Ce figura esti,cum il pui tu pe sot la curent cu toate!as vrea sa te pot ajuta cu testele de ovulatie dar nu ma pricep,sigur te ajuta fetele de aici care au folosit.Am zis ca daca luna asta nu raman atunci de luna viitoare poate incepem si noi cu teste de ovulatie ca nu mai putem astepta atat desi ne este atat de frica!Pana in luna a 5-a nu vom putea stii daca va fii din nou ca la fetita sau nu!primele saptamani frica de un avort spontan(pt ca am trecut printr-un avort spontan)si apoi pana in luna a 5-a frica sa nu se repete!off atat de e de greu,as da orice sa am un copilas sanatos.Cand am fost gravida si ne-a spus ca fetita e bolnava m-am rugat in fiecare zi la Dumnezeu sa-mi ia viata mea in schimbul ei,sa am ajute sa o nasc santoasa apoi poate sa ma ia la EL pe mine si sa o lase pe fetita ca ea e nevinovata,fara nici un pacat...of cat m-am rugat....
Irinabobe-daca nu ai nici un semn ca ceva ar fii neregula atunci nu-si au rostul investigatiile inainte de sarcina parerea mea,dupa cum am mai spus eu inainte de ambele sarcini am fost la control sa vad intai daca totul e bine si iata ca desi mi-a spus ca totul e bine ,am pierdut doi copilasi!Niciodata nu am avut vreao problema,nici o infectie urina vreodata,CM mi-a venit intotdeauna regulat si uite ca nu a fost sa fie!Sper sa iti vina CM cat mai repede si sa te apuci de treaba!
Elaa-imi pare rau ca a fost dureros dar cum ai spus si tu,ce nu facem noi pentru bebe.Sper sa fie totul bine,te astept vineri cu rezultate bune!
Irda-eu cred ca esti dar din cauza fricii incerci sa asemeni simptomele cu altele.Astept sa ne spui cand faci testul si atunci sa nu mai spui"fetelor sunt doua linute dar poate de emotii vad dublu" ca asa te bat!
Liduscka-eu zic sa ai putintica rabadare sa termini tratamentul si apoi sa vezi ce zice doctorul,hai ac timpul trece repede.Daca nu esti absolut sigura ca ai primit tratamentul corespunzator atunci mai cere o parerea de la alt medic,sa fii tu linistita!
Idaira-draga de tine,hai fii si acum viteaza ca va trrece repede"procedura"...imi pare rau ca treci prin atatea!sunetm alaturi de tine!
Pepsi-draga mea cum te mai simti?sper sa scapi de alergie cat mai repede.Sper ca Dominik nu a facut febra!Si sa nu te mai aud vorbind prostii!Totul o sa fie bine ai sa vezi,sa lasi stresul de la lucru sa nu o mai bagi in seama pe sefa sa te gandesti la David,Dominik si la tine acum!
Bueeyes-draga mea la doctor ti-a spus ca totul e bine asa ca nu te mai gadni la ce-i mai rau!Cand trebuie sa iti vina CM?
Mihaela-Amaliacum te mai simti,sper ca esti mai bine,sa mai intrii pe aici sa ne mai spui cum mai esti!
Cristina26-dar tu cum mai esti?nu ai mai intrat de multisor!sper ca esti bine!
Noi suntem ocupati cu,sper ca luna asta sa se prinda....Va pup dulce pe toate fetele!!!Ieri am fost si m-am tuns ,m-am vopsit,m_am facut frumoasa,ca apoi noua luni nu ma mai pot vopsisper...

Mergi la inceput

Alyx-nu o sa treaca durerea,iti spun eu!Uite eu duminika seara am tras o tura buna de plans gandindu-ma la ceea ce a fost si i-am spus la sot ca nu-mi vine sa cred ca am trecut prin atatea...atat de inocenti eram cand ne-am decis prima data sa facem un copilas,spoi a venit socul!Cred ca putere ne da gandul ca trebuie sa ramanem santaoase pentru a ne implini visul de a avea un copilas sanatos!Eu nu am vrut deloc sa mai incerc,am spus ca mai astept 2 ani dar apoi mi-am dat seama ca nu pot astepta atat!Ne dorim atat de mult un copilas sanatos!In grupul meu de cunostinte de aici si din tara si in familie nu au fost astfel de cazuri de aceea sunt privita putin "altfel"ca si cum ar fii vina mea.In familia mea toti au copii sanatosi si multi si uite eu ca nefumatoare si cu o viata ordonata,alimentatie corecta cat de cat...nu am un copilas!E nedrept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

MICHELLE, asa este, tb sa am rabdare, daor ca daca as fi stiut din prima ca totusi tb sa fac tratament. Am stat linistita pt ca 2 ginecologi mi-au spus ca e ok, avand IgM-ul negativ, si apoi mi-am zis sa intreb si un infectionist totusi.
Iar tu, dragutza mea, ai incredere ca totul va fi bine, stiu ca teama asta va fi pe tot parcursul sarcinii, dar nu avem incotro..tb sa invatam sa traim cu ea si sa nu o lasam sa ne copleseasca, ca de trecut..nici vorba.

Mergi la inceput

Ieri am vazut la stirile de seara de la antena1 un caz care m-a socat.O femeie ii dadea fetitei ei medicamente pentru animale pentru a fii handicapata ca sa poata lua bani de pe ea,cu timpul fetita si-a pierdut vazul,auzul dar femeie nu capata destui bani de pe handicapul fetitei si a tot marit doza de medicamente pana fetita a ajuns in spital!VA DATI SEAMA????noi ne chinuim sa avem copilasi sanatosi si altii ISI BAT JOC!!!ATUNCI UNDE E DREPTATEA????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lidushka

MICHELLE, asa este, tb sa am rabdare, daor ca daca as fi stiut din prima ca totusi tb sa fac tratament. Am stat linistita pt ca 2 ginecologi mi-au spus ca e ok, avand IgM-ul negativ, si apoi mi-am zis sa intreb si un infectionist totusi.
Iar tu, dragutza mea, ai incredere ca totul va fi bine, stiu ca teama asta va fi pe tot parcursul sarcinii, dar nu avem incotro..tb sa invatam sa traim cu ea si sa nu o lasam sa ne copleseasca, ca de trecut..nici vorba.

Lidia

Draga timpul trece foarte repede,ai sa vezi ca imediat gati tratamentul si poti incerca din nou!Cateodata medicii in loc sa te lamureasca mai mult te baga in ceata!Daca poti si nu esti sigura mai cere o parere!
Din pacate asa este cu frica asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

offf michelle cum pot face unele "mame" asa ceva.astea nu sunt mame

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput