Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lidia igg difera de la laborator la laborator, dar indiferent de laborator cred ca poti face si tu tratamentul asta, pt ca si mie initial mi se recomandase rovamicina, dar dupa ce am pierdut sarcina infectionistul a zis ca pot lua azitromicina care e mai puternica deci are efect mai repede, si ii mai daduse si inca unei tipe tot acest antibiotic.
asa ca daca vrei sa incerci tratamentul e cu azitromicina , la farmacie ceri ori sumamed pe care eu nu am reusit sa il gasesc ori azitrox. iei 9 pastile. (si iesi si mai ieftin decat cu rovamicina adica te costa cam 150RON)
se ia 3 zile consecutiv, dimineata pe stomacul gol, timp de 3 saptamani. le iei in aceleasi zile adica luni, m, mierc in fiecare sapt.
eu am intrebat 3 ginecologi daca e vreo problema legat de igg pozitiv si au zis ca nu. se pare ca exista ceva divergente pe acest subiect intre gineco si infectionisti (si nu sunt prea sigura ca infectionistii au dreptate sau e doar o modalitate de a mai atrage ceva pacienti)
lidia uitasem mie mi-a recomandat si ceva pt cresterea imunitatii viusid se numeste dar din pacate eu nu am mai avut bani de el, daca tu poti si vrei sa il iei incearca, face parte din grupa vitaminelor, etc. nu are contraindicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle, capul sus, fetita, nu te mai lasa coplesita de durere. Ma doare sufletul cand te vad asa Trebuie sa-ti aduc aminte ca nu cu mult timp inainte, ai spus chiar tu ca te-ai saturat de durere si suferinta? Unde e Michelle puternica si optimista care spunea asta? Mi-e greu sa cred ca nu sunteti una si aceeasi persoana. Linisteste-te, copilasii tai vegheaza asupra ta si a sotului tau ca sa aveti puterea sa o luati de la capat. Gandeste-te ca undeva va asteapta niste -ici sa deveniti parintii lor si sa-i iubiti mult....asa ca revino iubita la sentimente bune si nu dispera. Viata e foarte frumoasa si merita traita, nu o lasa sa treaca pe langa tine. Plus ca noi toate te sustinem si ne sustinem una pe alta, ca sa fie bine. si lasa supararea deoparte..

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Noi, suntem optimisti, abia astept sa reiau investigatiile si sa primim macar o unda de speranta ca...in curand putem sa ne vedem visul cu ochii. Chiar sunt curioasa cum vor fi analizele mele hormo, in urma tratamentului de 3 luni cu Maca si BU, pentru ca in urma cu 5 ani (Doamne, atat au trecut?Ce ignoranta sunt ),se prezentau asa :
- prolactina -16.7 ng/ml
- FSH - 87.9/l
- LH - 34.01 U/l
- FT3 - 2.16 pg/ml
- FT4 - 0.72 ng/dL
Pe langa astea, am mai facut doar o radiografie de sa turceasca, pentru a vedea cum e dezvoltat "cuibul" unde sta glanda hipofiza, raspunzatoare de activitatea ovarelor, radiografie care a iesit bine.

Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Idaira, sunt sigura ca e frica mai mare decat ceea ce o sa simti. Stai linistita ca o sa fie bine, nu-ti mai fa tot felul de ganduri. Bafta multa si curaj .
Irda, mai mult ca sigur ca esti , dar mai bine asteapta sa faci test sau BetaHCG, decat sa te mai framanti.Te asteptam cu vestea II.
Catty, inca nici o veste?
Laura tu cum mai esti?
Pepsi, sper ca te-a mai lasat alergia aia si ca Dominic e bine . Mai ai putin si te vei bucura de bb David, asa ca ignor-o pe sefa ta, ca nu merita sa te enervezi din cauza ei.
-ici pentru toate fetele si multa sanatate !

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mi-am luat azi rezultatele la ureaplasma si tot nu mi-a scazut sub 10000, asa ca mai fac o saptamana tratament.am fost tare suparata, dar mi-a trecut ca m-a sunat o mamica de la gradinita unde am lucrat pana acum o luna (Oprescu Dana, medic la polizu)care stia ca am probleme, ca am facut chiuretaj si mi-a spus sa ma duc la ea sa ma vada. eu stiu ca este o doctorita buna si un om super.si ce m-a bucurat si mai tare: o sa ma intalnesc cu toti copiii pe care i-am avut la clasa!!!mi-era asa dor de ei...vor toti sa vina sa stea cu mine in timpul zilei,nu vor sa se mai duca la gradi ca nu mai sunt eu. ce figuri sunt si cei mici.acum m-a mai sunat o mamica sa ma incurajeze si sa ma intrebe daca ma poate ajuta cu ceva.ce bine e cand te incurajeaza toata lumea...imi doresc tare mult ca in lumea asta sa nu mai existe copii nedoriti sau chinuiti de parinti (m-am ingrozit de-a dreptul cand am citit cele relatate de Michelle), dar nici parinti chinuiti in asteptarea unui copilas.dar asta ar insemna ca lumea sa fie mai buna, cred.va pup pe toate, fetelor, si va mai tin putin in suspans cu aparitia a doua linioare ca trebuie sa mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Lidia eu am luat urmatorul tratament:
- Rovamicina, B6 si B12 injectabil 20 zile
- Acid Folic 20 de zile
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

IRINABOBE, o sa ma hotarasc pe care il fac. mersi de raspuns. parca mi-ar fi mai la indemana cel cu azitromicina, ddecat rov. pec care tb sa o iau una la 12 ore. eu pt intarirea sistemului imunitar iau vit.C. am citit si despre un studiu al unor japonezi care arataa ca femeile care iau vit.C au ramas si mai repede insarcinate, e bun pt fertilitate, si au un sistem imunitar mai puternic. Eu mamanc fructe, legume multe, dar se zice ca si o pastiluta , doua de vit.C pe zi nu face rau.

SICUTA, mersi de raspuns. e o idee buna cu vitaminele luate in tp tratamentului cu antibiotice.

TEo, MICHELLE, LAU, MCRISSa
O zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

teo2rina si eu am rezulataul la ureaplasma peste 10000.am descoperit asta acum un an jumate.am facut cam 7 tratamente cu antibiotice si nu am reusit sa scap de ea.incepusem sa ma simt foarte rau de la antibiotic si dr a decis sa nu o mai tratam.a zis ca scopul medicinei este sa omoare microbul nu pacientul.cat as vrea sa scap si eu de ea
am avut si in timpul sarcinii si nu am avut probleme din cauza ei.dar parca am un pitic pe creier cand ma stiu cu ea

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cine se pricepe sa ne deschida un capitol nou?va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

subiect nou aici fetelor!
http://forum.desprecopii.com/forum/post_info.asp

va citesc in fiecare zi, cind am putin timp am sa va raspund!
va astept cu vesti bune!

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput