Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 27
Idaira spune:
Pai tocmai de sinechii mi-e frica mie...am eu asa un feeling,ca anul trecut cind am pierdut sarcina, si mi-au facut chiuretajul,dr a facut exces de zel,ca urmare un CM doar de 1 zi,si ala amarit.Tocmai din cauza nenorocitelor de sinechii nu poate evolua sarcina.
Eu as fi vrut sa fac direct histeroscopia dar dr m-a sfatuit sa vedem intii asta si dupa aia hotarim.
elaa spune:
eh, stiu cum e cu sinechiile astea, eu inainte de a ramane insarcinata cica am avut sinechie(depistata pe baza la echo, nu la hsg) si mi-a facut chiuretaj pe cm si mi-a montat un sterilet care sa tine peretii deslipiti, numai ca organismul meu nu a suportat steriletul si mai tare m-am infectat,acum insa sper sa nu necesite aceiasi operatie ca mor...
referitor la histero, mie mi s-a spus ca nu-i tocmai indicata, ci daca e o problema intradevar, mai degraba trebuie laparoscopie
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
sicuta13 spune:
Am aparut si eu de pe drumuri
Multumesc celor doua Laure pentru incurajari
Irina iti tin pumnii sa vina cilcul si sa poti incepe treaba
Alyx ai sa vazi ca timpul va sterge din durere si te vei apuca din nou de proiectul bebe. Si mie imi este frica dar asta e viata! Pe cand te ridici iarasi primesti o lovitura
Rezultatele analizelor le voi primi peste 10 zile. In functie de ele vom vedea care va fi urmatorul pas sa fie bune.
Va pup si va astept cu vesti bune
Cris
sicuta13 spune:
Lidia si eu am facut tratament cu IgM negativ.Mi-am spus atunci ca asta e nimic pe langa tot ce am trecut. As prefera sa fie ceva anume de care sa stiu, decat motiv necunoscut. Eu cred ca fiind un virus pot sa se dezvolte diverse forme mai grave si e mai bine pentru linistea noastra sa facem un tratament. In cazurile complexe ar trebui sa existe cooperare intre medicii specializati pe diferite ramuri.
Pana la urma ma fac asa le spun prietenelor, dar pe masura ce trece vremea ma simt tot mai descurajata.Incercam de 3 ani, stiu ca e putin in comparatie cu alte fete dar ma gandesc ca odata cu inaintarea in varsta pot aparea alte probleme
Cris
Irda spune:
MAi fetele....eu sunt culmea, zau asa!
Toata ziua m-am luptat cu o stare de greata....care a trecut cu o ciorba de perisoare acraaaa....si nu stiu ce sa fac.....sa ma bucur c-oi fi gravi, sau sa ma duc sa ma caut la cap c-au venit migratoarele in stol la mine in cap.... ca ....deh venii si primavara.....
Bhcg nu mai fac acu pentru cateva zile la deal la vale....cum o vrea Domnul, da' ma amuz de una singura....ce pot face hormonii dintr-o femeie.....care si-asa n-avea toata tzigla pe casa ...of, of , mai, mai!!!
Ceea ce ma bucura intr-adevar e ca tot mai multe fete dragi trec la actiune....unele cu o farama de optimism, altele cu analize, altele cu "munci" pentru bebe si altele.....asa ca mine....cu speranta ca asta a fost luna cu noroc!
Pupici gravidutelor noastre scumpe care ne incurajeaza mereu!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
blueeyes2003 spune:
Idaira nu-ti fie teama ca o sa fie bine la HSG.Noi suntem alaturi de tine si iti transmitem toate gandurile bune!
Dar cum este cu sinechia uterina,poti sa ai chiar daca iti vine cm?Mi-e cam teama ca nici eu nu am avut un cm normal dar fetele ziceau ca asa este dupa un chiuretaj!Sper sa nu fie vorba despre altceva!
Irda se pare ca e rost de bebe!Iti tin pumnii sa iti iasa II liniute!
Lidia si eu am avut Igm negativ si nu mi-a dat nici un tratament,ba chiar la prima sarcina nu mi-a dat decat toxo Igm de facut,fara Igg.
Laura,Cristina,Michelle,Flavia,Ela,Alina,Cris,Andreea va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Idaira spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Idaira nu-ti fie teama ca o sa fie bine la HSG.Noi suntem alaturi de tine si iti transmitem toate gandurile bune!
Dar cum este cu sinechia uterina,poti sa ai chiar daca iti vine cm?Mi-e cam teama ca nici eu nu am avut un cm normal dar fetele ziceau ca asa este dupa un chiuretaj!Sper sa nu fie vorba despre altceva!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Din cite am citit si auzit,daca dr care a facut chiuretajul a luat prea mult din endometru at cind a inlaturat sarcina,peretii endometrului se pot lipi total(sinechie totala si at nu ai CM deloc)sau partial(sinechii partiale at cind ai CM redus,sau diferit fata de ce aveai inainte).Cam asta ar fi!
Sper sa ma inarmez cu curaj!
lidushka spune:
mersi fetelor de rasouns, IRINABOBE, ALYX, SICUTA
ALX, vb despre toxoplasmoza, scuza-ma ca iti raspund cu intarziere dar eu inca nu am internet acasa.
MIRELA, dar tie cine ti-a citit analiza? vad ca ginecologii la un IgM negativ, spun ca nu sunt probleme, iar infectionistii dau tratament. sunt derutata, dar cred ca o sa il fac, nu pot sa ignor ce mi-a spus.. chiar daca mi se pare mult o luna de zile neintrerupt cu rovamicina, alte fete au luat doar 3 saptamani.. asta este, o sa trec apoi pe tratament de candida, dupa atata antibiotic.
lidushka spune:
SICUTA, dar tu ce tratament ai facut pt IgG mare la toxoplasma? si cat timp? asa este, ar trebui sa coopereze medicii intre ei pt a ajunge la o solutie..mai vroiam sa iti spun sa nu te simti descurajata, tb sa speram, nu? te pup.
vad ca lui IRINABOBE i-a prescris altceva pana la urma.
va pup fetelor pe toate
iti tin pumnii stransi, IRDA. e cumva vreo sansa sa fii totusi insarcinata?
irinabobe spune:
eu deja am inceput tratamentul cu azitromicina, de azi. problema e ca trebuie luat pe stomacul gol si ma doare stomacul cam tare. (mi l-am dat peste cap cu atatea antibiotice la cele doua chiuretaje), o candida mai lipseste acum si gata am rezolvat-o.