Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 26
Idaira spune:
Of ,Doamne! Am inima cit un purice,tocmai m-am programat pt o HSG luni dimineata si deja imi tremura picioarele...yo asa is tare "viteaza" si cind ma gandesc la procedura in sine imi vine sa-mi iau campii.Oricum pina luni,am timp sa ma conving de necesitatea probei...cite mai am de tras ,nu stiu...
elaa spune:
Idaira iubita, astazi dimineata am facut HSG si acum sunt bine merci la servici.......stai linistita ca si eu tremuram de frica si tot asteptam sa lesin de durere, chiar si atunci cand mi-a spus medicul ca e gata eu nu eram convinsa, ptr. ca nu ma duruse asa tare cum ma asteptam.......doare, dar e suportabil si merita sa afli cum se prezinta toate alea.
bafta multa sii stai linistita ca ai sa fii curajoasa ptr. bebele tau
pupici
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
alyx spune:
Idaira am facut si eu HSG in octombrie anul trecut si tot asa nu a fost chiar de nesuportat. Eu imediat dupa am plecat la birou. Chiar a fost si o faza tare haioasa ca mie asistenta mi-s spus ca rezultatul e gata dupa ora 12. Si cum era ora 10 si ceva mi-am zis ca doar n-o sa stau acolo degeaba. Asa ca m-am dus la garderoba unde am lasat halatul (imi facuse internare de zi) si am plecat linistita la birou. M-ma intors pe la 12.30 cand am aflat ca rezultatul meu fusese luat de doctorul care imi facuse internarea. Saracul ma cautase prin spital. de unde sa stie el ca nebuna s-a dus la birou. femeie ocupata dom'le.
Asa ca nu te stresa ca nu e chiar asa de rau. Doare un pic dar sunt mai mult crampe ca la ciclu.
Bafta multa si sa ne spui cum a fost si care este rezultatul.
Iti tin pumnii.
Idaira spune:
quote:
Originally posted by elaa
Idaira iubita, astazi dimineata am facut HSG si acum sunt bine merci la servici.......stai linistita ca si eu tremuram de frica si tot asteptam sa lesin de durere, chiar si atunci cand mi-a spus medicul ca e gata eu nu eram convinsa, ptr. ca nu ma duruse asa tare cum ma asteptam.......doare, dar e suportabil si merita sa afli cum se prezinta toate alea.
bafta multa sii stai linistita ca ai sa fii curajoasa ptr. bebele tau
pupici
Ela
multumesc! dar ...intodeauna exista un DAR,cred ca am sa ma "droghez"inainte..ma gandesc la vreun distonocalm,sau ceva asemanator
PS/ am uitat sa te intreb cum ti-a iesit rezultatul?
elaa spune:
din cate stiu , nu ai voie sa iei nimic inainte.....asa ca stai cumintica ca nu esxista decat un DAR si anume darul de la doamne doamne de a avea un bebe
Ela
alyx spune:
Eu inainte de a face HSG nu am luat nimic. Nu stiu daca este voie sau nu, dar nu mi-s spus nimeni daca sa iau vreun calmant sau nu. daca esti foarte sensibila poti sa iei ceva dar intreaba medicul inainte.
Si de asemenea, ca sa-mi faca HSG inainte a trebuit sa fac VSH-ul. Cica daca e mare nu se face HSG. Acuma vezi si tu ca si doctorii astia au pareri impartite.
Idaira spune:
alyx,..chiar ca ai fost nostima si curajoasa in acelasi timp....auzi,sa te duci la birou...Totul e bine cind se termina cu bine,nu?
Cum ti-a iesit rezultatul?
elaa mi-a placut mult jocul de cuvinte !
alyx spune:
quote:
Originally posted by Idaira
alyx,..chiar ca ai fost nostima si curajoasa in acelasi timp....auzi,sa te duci la birou...Totul e bine cind se termina cu bine,nu?
Cum ti-a iesit rezultatul?
elaa mi-a placut mult jocul de cuvinte !
rezultatul a fost bun. Trompele erau ok, permeabile. Doctorul spune ca cica as avea uterul un pic mai mic dar la ecografia endovaginala nu a reiesit asta. ma rog, in tot cazul un uter mic provoaca avorturi nu oprirea sarcinii din evolutie.
Nu era chestia ca am fost curajoasa, dar am plecat din spital ca o femeie nebuna fara bilet de externare fara nik si doctoru ma cauta prin spital. pana la urma am vorbit cu el la telefon ca atunci cand am ajuns eu el plecase deja.
da totul e bine cand se terminacu bine. Din pacate nu toate se termina cu bine.Asta este. dar la tinestiu sigur ca o sa fie bine. Apropo, dar de ce vrei sa faci HSG?
elaa spune:
Idaira, tine de medic daca-ti face ceva analize inainte, mie una nu mi-a facut decat sa-mi ia sange si sigur nu a influientat cu nimic, ptr. ca in juma de ora ma bagat la hsg, asa ca ...era cred ca o formalitate ptr. spital
referitor la rezultat: radilogul mi-a spus sa fiu optimista ca e bunut/; adica trompe permeabile, am o mica anexita si din cazua asta la parte dispre ovare sunt putin ingrosate, si din cauza chiuretajului ar fi usoare sinechii marginale, dar cred ca nu-s asa pacatoase, cel putin asa-mi place sa cred, mai multe aflu vineri cand ma duc la medicul ginecolog cu rezultatul
Ela