Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Fetelor, va scriu si eu pe fuga ce am facut ieri la doctorul infectionist, si apoi va citesc.
A stat sefu pe capul meu toata ziua..off, cam o luna dureaza sa imi instalez internetul acasa.

Infectionistul mi-a dat tratament cu rovamicina pt o luna intreaga
si mi-a zis sa astept inca 2 saptamani dupa ce termin tratamentul inainte de a ma pune pe "treaba". NU IMI CONVINE DELOC RASPUNSUL ASTA.
Am intrebat-o de ce, din moment ce eu am IgM negativ? Si rasp a fost asa: "noi nu urmarim ca sa scada IgG-ul sau IgM-ul prin acest tratament, ci asa se da in Romania. In S.U.A. de ex,(a zis chiar ea!!!), la un IgM negativ nu se mai prescrie niciun tratament." I-am spus ca titrul ala mare al meu al IgG-ului este oricum de acum 2 luni si sigur a mai scazut intretimp.
Deci, in concluzie IgG-ul este cam mare si asta arata ca infectia ar fi la o distanta de 6 luni in trecut (va dati seama, dupa spusele ei mi s-a negativat IgM-ul fara sa fac niciun tratament in 6 luni) si ca mai mult ca sigur asta a fost cauza pierderii de sarcina.
Nu stiu ce sa fac.. vroiam sa incep si eu in mai goana dupa BEBE.
Si mi-e teama ca ma pune sa ma indop degeaba cu Rovamicina, pt ca IgM-ul meu e scazut..pe de alta parte, cum pot eu sa ignor sfatul ei, trecand prin ce am trecut.. poate ca ar fi trebuit sa dau peste un medic mai optimist si care nu se grabeste asa de tare sa imi prescrie medicamente.
2 ginecologi nu mi-au prescris nimic, infectionista da..ce diferente de opinii.

O INTREBARE PT FETELE DE AFARA: in cazul meu, cum s-ar proceda acolo?
PT FETELE DIN TARA: ati fascut tratament avand IgM-ul negativ? cu ce scop v-a dat tratamentul?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Pardon, am gresit cand am spus ca IgM-ul e scazut, nu e scazut, e NEGATIV. Rectific ca sa nu va induc in eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mie infectionistul mi-a dat un tratament cu azitromicina parca desi am igm negativ. tratamentul e 3 sapt- cate o bulina 3 zile pe sapt. deci scapi mai repede. tratamentul asta e mai tare decat rovamicina pe care si mie mi-o recomandase initial. nu am mai intrebat de ce tre sa fac tratamentul ca sa nu o enervez. il fac si sper sa il termin inainte de ovulatie ca sa nu mai pierd o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Irina si Lidia, voi vorbiti despre anticorpi anticitomegolovirus cumva? Imi cer scuze dar nu-mi mai amintesc acum care era situatia voastra? si daca da cat era IGG la voi? va intreb pentru ca si mie la analize mi-a iesit la anticorpi antiCMV IGG pozitiv, dar nu mai tin minte cat era. UGM era negativ iar doctorita mea ginecolog mi-s spus ca nu reprezinta neaparat o problema. Ar fi urmat ca in timpul sarcinii sa repet analizele pentru a urmari sa nu se pozitiveze IGM-ul. M-a pus pe ganduri ceea ce a spus Lidia ca i-a spus infectionista. Adevarul este ca si dr mea de familie s-a panicat un pic atunci cand a vazut ca IGg a iesit pozitiv. Incep sa ma intreb daca nu cumva de asta s-a oprit sarcina din evolutie.
daca puteti sa-mi raspundeti la ce v-am intrebat v-as fi tare recunoscatoare. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ziceam despre anticorpii toxo, si eu am avut igg pozitiv la cmv si igm incert dar la aviditate iesise ca infectia e mai veche de 18 sapt (sarcina avea 10 sapt)si nu s-a impacientat nimeni, nici macar infectionista. asa ca alyx stai linistita ca nu cred ca asta a fost problema.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinabobe

ziceam despre anticorpii toxo, si eu am avut igg pozitiv la cmv si igm incert dar la aviditate iesise ca infectia e mai veche de 18 sapt (sarcina avea 10 sapt)si nu s-a impacientat nimeni, nici macar infectionista. asa ca alyx stai linistita ca nu cred ca asta a fost problema.

am inteles irina. Multumesc pentru raspuns. La mine toxo a iesit negativ pe toata linia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fetelor, va multumesc mult pentru detalii. daca imi ies maine analizele bine la ureaplasma, o sa cumpar un test Dr Sigur, asa ca sa vad ce e, cum e.inca o data va pupic, va doresc multa sanatate si bebici sanatosi sa avem! multi, multi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teo2rina

fetelor, va multumesc mult pentru detalii. daca imi ies maine analizele bine la ureaplasma, o sa cumpar un test Dr Sigur, asa ca sa vad ce e, cum e.inca o data va pupic, va doresc multa sanatate si bebici sanatosi sa avem! multi, multi.

Dr Sigur sunt cate 3 in pachet. Sunt un pic mai scumpe dar asa ai si prospectul si iti da si un fel de tabel unde sa scrii datele pozitivarii. Parca asa imi amintesc eu. Sper sa nu vorbesc prostii. In caz contrar, te rog sa ma ierti. Si inca ceva. trebuie facute mai multe, cate unul in fiecare zi pana prinzi momentul in care se pozitiveaza. Sigur prospectul o sa te lamureasca ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

alyx, spui ca e putin mai scump. cineva scria mai devreme:ce nu facem noi pentru bb?asa ca...oricum, asta e un moft de-al meu, acum ca sunt ok, dupa cum a spus doctorita mea.in adancul sufletului, dupa ce am pierdut 2 sarcini, chiar nu mai conteaza,doar sa fie bb si SANATOS.te pupic si multumesc inca o data.

Mergi la inceput

cu placere Teo. Ai dreptate sa gandesti asa si ma bucur ca esti dispusa sa lupti in continuare. daca vrei o metoda mai sigura, vorbeste cu dr tau sa faci monitorizare ecografica in preajma ovulatiei. In felul acesta vei sti si mai exact ce si cum. E o metoda mai putin placuta dar la mine a fost de folos.
Bafta multa si sa ne anunti cat mai repede ca esti 2 in 1.

Mergi la inceput