Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 23
Michelle81 spune:
Vivela-La multi ani!!Sa ai parte de ceea ce iti doresti,numai de fericire,sanatate si clipe de neuitat alaturi de puiutul din burtica!La multi ani si voiosie,Domnul alaturi sa-ti fie/Bucurii sa-ti daruiasca/nimik sa nu iti lipseasca!Sa ai o zii minunata si sa te bucuri de concertul printisorului tau din burtica!
Andreea-La muulti ani!Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu' sa te bata. LA MULTI ANI!Si mai ales cea mai mare dorinta a ta,aceea de a avea un puisor sanataos sa ti se implineasca cat mai curand!
Pepsi-cat ma bucur ca deja ti-a pus sotul net si la casa!!Off imi pare rau ca zapada nu va mai paraseste odata!si tot bolnaviaora...fi-ra-r sa fie de alergii acum si-au gasit sa te atace.Sper sa te faci bine cat mai repede,sa te-aud ca imi spui ca nu mai ai nimik!Incerc sa nu ma mai gandesc al intalnirea cu medicul ca doar e una de rutina!Sper si eu sa fie ceva luna asta!Luna a 8-a ,vai cat de putin mai ai,ma apuca emotiile!Abia astept sa nasti sa povestesti totul!
Mirela-mersi pentru gandurile tale.Nu mai asteptam luna asta nu avem grija,acum ce o fi o fi.Nu calculez ovulatie,nici teste nimik,las de la sine si daca este,este!Nu am eu mari spernate sa raman,e un vis prea frumos,prea ireal!Abia astept sa incercati si voi din nou!
LauraIoana-sper sa deschizi odiseea 2008 asa cum spun si fetele!Ce fain ca te-ai distrat la karaoke.Cat mai ai pana faci testul?
Mcrissa-bine ai revenit din concediu!Eu cred ca ati venit trei inapoi ce zici?Astept sa ne dai vestea cea mare la sfarsit de luna!
Irinabobe-ce frumos ca nu mai trebuie sa astepti mult pana ve-ti incerca din nou!O sa fie bine ai sa vezi!
l5845-bine te-ai reintors!Cum a fost acasa?tu cum stai vestile`?a cata zi esti?
Elaa-sper sa fie bine la doctor si sa nu te doara prea tare!
Va pup pe toate fetele si sper sa veniti toate cu vestile bune pe care le asteptam atat!![/blue
mcrissa spune:
in sfarsit am reusit si eu sa citesc din urma.mi-a parut tare rau cand am vazut ca lista s-a marit
ileana am vazut jurnalul si am plans pentru ingerasul pierdut.
am fost in Hmaburg la Biserica Sfantul Mihail si acolo m-am simtit foarte aproape de .am aprins lumanri si m-am rugat pentru toti copilasii pierduti si l-am rugat pe DD sa-mi lumineze si mie sufletul cu un .
laurici as vrea sa deschid eu odiseea, dar sunt cu cateva zile in urma fata de tine, mai bine de o saptamana.asa ca sper sa o deschizi tu si sa formam acolo o mare echipa de
michelle si eu am in minte numai ideea ca poate am in burtica un .sunt atat de nerabdatoare sa treaca timpul sa fac testul.cat de frumos ar fi ca atunci cand mergi la dr sa afli ca ai un bebe.iti tin pumnii, dar ai grija luna asta
flavia mai e atat de putin pana vine bebe.ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.-ici pe burtica si pentru Dominic.
vivela tare bun tortul
Mcrissa in asteptarea mormolocului
sicuta13 spune:
Elaa bafta multa la control
Alyx bafta si tie, ai sa vezi ca totul va fi bine
Pepsi esti pe ultima suta de metri. Tu si alte fete care sunt cu bebe pe drum ne dati puterea de a spera si a incerca din nou
Lidushka te astept cu vesti bune de la doctor
Cris
L5845 spune:
Michelle, bine te-am regasit . Cum sa fie acasa? Ca acasa nu e niciunde. Ma rog, la mine acasa e si aici in Buc., pentru ca sotul e de aici iar eu ma simt ca acasa oriunde suntem impreuna, chiar si la capatul pamantului.... Abia asteptam concediul, ca sa il petrecem acolo...paradox....inainte abia asteptam sa petrecem concediul in alta parte, iar acum, abia asteptam sa revenim la Resita...ciudat,nu? Cu celelalte, inca nu pot socoti zilele, ca nu mi-a venit CM de mult timp (mai 2006). Momentan am intrerupt Maca si BU si tot am zis ca imi iau Utrogestan sau Duphaston (nici nu mai stiu care e bun) ca sa-mi declansez CM, dar cu sarbatorile astea, nu am apucat...Mi-a promis sotul ca prin luna mai, cand ne mai stabilizam financiar dupa mutarea recenta, o sa mergem sa ne ocupam serios din nou, de proiectul .
Tu cum te mai simti? Cum stai cu numaratoarea? Sper ca esti bine, sanatoasa si sa auzim vesti bune .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
catty spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!! Sa va dea DD sanatate, fericire si bebelusul mult dorit.
Va multumesc de incurajari fetelor, dar nu vreau sa imi fac iluzii. Azi sunt zi 30. Toata ziua azi m-a durut burta rau de tot si sanii au devenit mai umflati si mai sensibili. Cu ultimii bani am luat uin test de sarcina sa il fac maine. Beta HCG nu am cum sa fac pt ca ar trebui sa astept 1 saptamana dupa rezultat. Plus ca nu am bani intrucat luna asta nu iau nimic. De abia de luna viitoare. Om vedea acum ce va vrea DD.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
sicuta13 spune:
Maine merg si eu la Szeged pentru analize. Sunt un pic stresata, cu sotul care are multe de rezolvat la servici in aceasta perioada si i-am spus ca daca nu vine cu mine chem pe unul de pe strada care vrea un copil cu mine
Cris
L5845 spune:
Andreea si Vivela LA MULTI ANI!, cu multa, multa, multa, sanatate, tot binele din lume si tot ceea ce va doriti, alaturi de cei dragi voua.
Lau-Meli si
L5845 spune:
Pepsi tu ce mai faci? Felicitari pentru ultima suta de metri cu bb la "bord". Cum ati petrecut de Sarbatori? Citind din urma, am fost foarte impresionata de visul tau, cred ca intr-adevar a fost un semn divin. Puiutul Dominic e bine? Eu sper din suflet ca si tu si toti ai tai sunteti bine.
Lau, ce mai faci tiza mea? Nici un semn de II de la Iepuras? Lasa ca vine el, cand te astepti mai putin...
sicuta, multa bafta la Szeged si iti doresc sa-ti implinesti visul de a avea cat mai repede.
catty, hai, da-ne vestea cu II .
danangie,Doamne ajuta ca BB e bine si sa de-a DD sa nu mai ai probleme pe viitor.
Lau-Meli si
Laura Ioana spune:
Lau draga mea tiza, nu stiu ce-mi rezerva iepurasul! Sunt in Z21, dar nu stiu exact cate zile are CM-ul meu! Ultimele 2 cicluri au venit la 26 de zile, pana mea...nu mai stiu cand sa astept ceva simptome...sau nu Io iau utrogestan ptc asta am in casa de la ultima sarcina. Cred ca-s cam la fel de bune, dar asta e natural, iar duphastonul e progesteron sintetic. Tot nu ti-a venit ciclul?
Catty n-ai idee ce stransi o sa-ti tin pumnii pt dimineata! Sper ca nu ti-ai luat test barza, ca alea dau destul de multe fals pozitive
Michelle m-ai facut sa rad cu urarile facute fetelor! Super Tare bine le-ai mai zis!
Mcrissa sper, in pana mea (ma repet), sa prind odiseea 2008, ca pe asta din 2007 am ratat-o
Cris multa, multa bafta la analize maine!
Mirelus nu mai astepta inca un ciclu! Hai cu noi la odiseea de luna asta Vezi ca suntem puse pe fapte mari! Si asa sunt sanse sa nu ramai din prima incercare, mai bine dai bice mai repede
Mari sper ca esti ok, iubita! Va odihniti? Te exploateaza fetele? Si burticosul tau e maricel! 31 de sapt! La mai mare si sa fii sanatoasa! Sa fiti sanatoase
Poze Laura
alyx spune:
Buna dimineata.
Inca mai asteptam vesti bune de la fetele care asteapta sa se concretizeze proiectul bebe. Eu va doresc sa se intample luna asta. Caty repeta testul desarcina ca nu sestie niciodata. Cum spuneam si ieri eu am facut vreo trei teste atunci candam ramas gravida si la toate a doua linie era mai pala. Nu vreau sa-ti dau sperante false dar... niciodata nu se stie.
restul fetelor ce mai faceti? Am vazut ca o parte v-ati intors din concediu, altele asteptati sa plecati din concediu. Lucrul cel mai bun si care ma bucura mult este ca vad ca incet incet fetele de aici incep sa se mai lumineze si sa fie mai optimiste. Si asta e bine cred eu. Voi cele care sunteti mai optimiste si mai increzatoare ne ajutati si pe noi sa ne mai insesninam.
Eu am fost azi la control. Nu mi-a spus mare lucru decat ca pare ok, cica ma apropii de ovulatie si urmeaza sa merg iar la control dupa ce vine ciclul. Spunea doctorita ca ar vrea sa-mi faca si instilatii ca sa verifica ca totul este ok cu trompele dupa chiuretaj. Ma rog, daca spune ea...
Tot nu am reusit sa aflu de ce s-a oprit sarcina din evolutie. Nu se cunosc cauzele si cica sarcinile oprite din evolutie sunt foarte frecvente, mai ales la prima sarcina. Spunea doctorita ca doctorii abia de curand de cand monitorizeaza sarcinile prin ecografii observa sarcini oprite din evolutie. As fi vrut sa aflu mai multe detalii dar nu prea avea timp si nici nu parea prea dispusa la conversatii. Cred ca nu era in toane foarte bune, desi in general e o doctorita foarte buna si de treaba si care a avut grija demine.
de asemenea spunea ca din punctul ei de vedere eu sunt tanara si am ramas repede gravida, avand in vedere ca nu am facut nici investigatii foarte amanuntite si nici cine stie ce tratament pentru infertilitate. Ma rog, aici nu prea am fost de acord cu ea, avand in vedere ca am incercat vreun an si doua luni pana s-a intamplat dar cam asta este gandirea medicilor, ei au termenele lor si uneori aproape ca nici nu te baga in seama daca te duci si spui ca incerci sa faci un copil de 6 luni dar nu ramai gravida.
in ca o chestie pe care am observat-o la medici si care ma intriga (dar probabil e ceva normal avand in vedere profesia lor) este ca in timp ce pentru noi pierderea unei sarcini e sfarsitul lumii pentru ei e o chestie care nu alarmeaza foarte tare. Un accident reproductiv cum ii spun ei. Am intrebat daca ar trebui sa fac niste analize genetice si a spus ca nu este cazul deocamdata. Uneori ma revolta faptul ca nu fac nimic care sa iasa din tiparul lor. Adica daca este abia prima sarcina pierduta nu e cazul sa-ti faci prea multe griji. De parca ar trebui sa astepti intai sa pierzi vreo 5 ca sa se alarmeze si ei.
Aa si cica peste trei luni ma pot apuca din nou de treaba. In mod surprinzator asta e chestia care m-a suparat cel mai tare. Nici macar eu nu inteleg de ce. Sunt cumva impartita intre propriile mele sentimente. exista o parte din mine care nu mai vrea sa incerce sa faca copii niciodata si incearca sa-si impuna sa se obisnuiasca cu idee ca nu va avea niciodata copii si ca asa e cel mai bine. Si mai exista o parte mititica si ascunsa acolo undeva care azi dimineata cand a auzit ca tre sa astepte 3 luni s-a intristat si apoi s-a revoltat si in secret s-a suparat pe doctorita. E ciudat rau de tot. Am luat-o razna asa-i?
Hai ca m-am lungit cat o placinta tiganeasca. Scuze daca v-am plictisit, dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva.
Sper sa aveti o zi frumoasa cu soare, fara probleme pentru cele care sunt gravide si cu teste pozitive pentru cele care asteapta sa fie gravide.