Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor mele dragi,mi-a fost dor de voi!
laura, banuiam eu ca esti ocupata, ca numa atunci mai dispari asa... ma bucur ca ai revenit, si ma rog ca visul surorii tale sa fie realitate luna asta!(am ris la faza cu jumulitul berzei)da, ai dreptate mai am putin, marti intru in 8 LUNI!! merci mult de urari si de gindurile bune!abia astept sa te pun gravi!

cristina, ma bucur tare mult ca merge treaba cu soferitul, nu te stresa tu prea tare ptr asta, nu e momentul!bafta multa!ce bine arati, si ce burtica frumoasa ai!!vai si ce cald e la voi

ella, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta!

michelle, merci de gindurile bune,stai linistita ca inca nu ne-am mutat, tot asa in weekend mergem, si de saptamina viitoare mi-a facut surpriza sotul si mi-a pus net si acolo, asa m-am bucurat!(a zis sa poti vorbi cu fetele ) da, asa e m-am relaxat, mi-au mai ramas doar 4-5 saptamini de lucru, rezist eu cumva, dar in schimb iar avem o mare furtuna de zapada, 10-15 cm vor cadea pina miine nu mai pot!! ma termina zapada asta, e tare greu sa conduci, si fac 30 km dus-intors, mi-e tare groaza de ziua de miine(acuma e noapte la noi), nu pot pleca mai repede de la servici ptr ca vine sotul meu ca stagiar in locul meu, si el termina scoala in 26 aprilie, si apoi sefa vrea sa stau 3 saptamini sa-l formez pe sotul meu! asa e cu alergiile alea, inca nu mi-am luat cortizonul ala spray, ca mi=e tare frica, desi si ORL-istul si gineco si farmacistul au spus ca pot sa=l iau, ca mai rau fac secretiile alea....tot mai trag speranta ca imi va trece alergia o data cu venirea primaverii! asa este, ff nedrept ca ati fost pusi in situatia de a lua decizia ce ati luat-o, e f bine ca lasi lucrurile sa decurga de la sine, numa bine ca te mai si obisnuiesti cu ideea si vei fi pregatita cind vei ramine gravi! frica este ea acolo, si la mine, si la toate fetele care au trecut prin asta, dar ti-am spus da-i in cap pe cit poti! da, mai am putin, intru in 8 luni! bafta mare luna asta, tin pumnii, iar cu intilnirea aia la medic nici nu te mai gindi la ea!

ale, imi pare atit de rau, esti una dintre fetele care m-a primit cu bratele deschise cind mi s-a intimplat nenorocirea! imi pare tare rau, sint alaturi de tine!

dana, ma bucur ca totul s-a rezolvat in bine pina la urma, sanatate multa!

andreea, ce ma bucur ca te-ai intors, mi-a fost dor de tine! vreau sa fiu printre primii care-ti ureaza un mare si din suflet LA MULTI ANI!!! de ziua ta(16 aprilie) si iti doresc sa primesti cadou de ziua ta un test pozitiv!te pup tare!

vivela, daca nu ma insel, e si ziua ta azi! LA MULTI ANI, sanatate multa, si sarcina usoara in continuare!

mirelush, imi era dor de tine! nu astepta prea mult pina sa te apuci de treaba, analizele ti-au iesit bune, 1-2 cicluri sint destule!(medicul ti-a spus la fel parca). da, ma apropiu de sfirsitul sarcinii, abia aspt sa-l tin in brate! da, am trecut prin incercari, am crezut ca s-au terminat, dar acuma sint convinsa ca vor mai fi si altele! si tu esti puternica, ai trecut prin incercari grele, citeodata asa as vrea sa-i mai incerce si pe altii!frica este ea acolo, nu ai ce face, decit sa inveti sa traiesti cu ea! hai curaj, nu lasa nimic sa stea in fata implinirii visului!

jojo, imi pare rau ca treci prin greutati! e bine ca tensiunea e la fel, si nu a mai crescut! imi pare rau ca nu gasesti medici competenti, oare nu are cine sa-ti recomade un medic bun acolo?dar ce inseama ca ai toxo?sau ca ai avut cindva si acuma ai imunitate?poate va fi mai usor daca intri in medical, vor trece lunile ai sa vezi, iti doresc sa gasesti medici competenti si sa scapi de probleme, sanatate multa!nu stiam de Pastele Blajinilor, merci ca mi-ai spus.

catty, poate e o veste buna, mai ia un test si vezi ce iese, daca vrei sa-mi dai datele exacte ca sa compectez pe lista! abia astept sa te trec gravi!

irda, nu stiu ce sa-ti raspund!

va pup pe toate, o saptamina buna sa aveti!

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nu vreau sa plec la serviciu inainte de a-i ura Andreei "La multi ani!", sa fii fericita, sanatoasa, inconjurata numai de dragoste, si sper ca astazi sa primesti cadoul mult dorit: II. Si chiar daca nu o sa fie nici luna asta, nu-ti pierde speranta, pentru ca bebe stie ca mami il asteapta si sigur va veni curand in viata voastra.
Vivela, iti urez si tie "La multi ani!", sa ai in continuare o sarcina fara nici un fel de probleme si un bebe sanatos si frumos!

Cristina, 24+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata
La multi ani sarbatoitelor de azi. Va doresc sa aveti parte numai de lucrui bune si frumoase si sa va ocoleasca pentru totdeauna necazurile si tristetea.
ca mai faceti fetelor? Am citit ce ati scris in ultimele zile si am reusit sa zambesc vazand ca avem o graviduta pe punctul de a naste si una in 8 luni. Tare ma bucur pentru voi fetelor. Sa fiti sanatoase si sa aveti niste copii minunati.
Catty ma gandesc ca ar trebui sa repeti testul de sarcina. Si la mine primul test a iesit cu a doua liniuta pala si a aparut destul de greu. De fapt daca ma gandesc bine la toate cele trei teste facute a doua liniuta era mai pala si aparea mai greu. Asa ca, nu se stie niciodata. Eu sper sa fie asa cum vrei tu.
Asteptam vesti bune de la fetele care au reinceput "lucrul" pentru bebe.
despre mine nu va mai povestesc ca sa nu va intristez si pe voi. maine trebuie sa merg la control si mi-e o teama de nu va puteti imagina. Parca nici nu m-as duce. dar o sa trec eu si peste teama asta panaa maine dimineata.
va pup si va dortesc sa aveti o zi buna si o saptamana fructuoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna dragele mele, nu am apucat tot ce a-ti scris,dar recuperez eu imeniat:), eu sunt ok ma luat sotul sambata dimineata si ma dus la mare ,asa ca in 2 zile am uitat de toate, m-am bucurat de soare de mare si de cumparaturi, iar acum ma pregatesc sufleteste ca maine dimineata merg sa-mi fac histerosalpingografie, sper sa nu doara asa de rau....dar chiar si de doare nu am de ales si am sa discut si cu dr. sa vad daca fac si monitorizarea ovulatiei tot luna asta, sau incerc asa, acum depinde si de starea trompelor....
la multi ani ptr. andreaa si vivela
pupici

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

toate fetele.
s-a terminat concediul.a fost atat de frumos, ca o a doua luna de miere.nu stiu daca s-a prins bebe ca azi sunt Z12, dar poate a ramas vreun supravietuitor pe acolo.
inca nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut ca avem doua sarbatorite:
Andreea La multi ani!!!, multa fericire si numai bine in viata!
Vivela La multi ani!!! si un bebe sanatos!

Laura astept sa deschizi odiseea pe 2008 si sa ne iei si pe noi acolo.ramane stabilit, da?

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine,iti doresc din toata inima sa ai parte numai de impliniri,satisfactii,multa sanatate,si Dumnezeu sa-ti implineasca cat mai curand visul de a fi mamica!La multi ani!

Vivela la multi ani,multa sanatate si numai bucurii sa ai! Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Flavia iti multumesc pentru incurajari!Da,dr mi-a zis sa astept 2 CM dar eu am avut abia unul cu chiu cu vai! Nu ai mai visat nici o fata gravidutza?Ce presimtiri mai ai in legatura cu noi? Ne bazam pe tine!
Ai grija de tine!

Michelle ce decizie ai luat,mai astepti pana la control sau v-ati apucat de treaba?Tare mult as vrea sa ne spui in curand ca esti insarcinata!

Laura ai dreptate cu berzele astea ca trebuie jumulite pentru ca dureaza cam mult sa aduca un bebe.Dar cu siguranta pregatesc ele cate un bebe special pentru noi!Se gandesc ca dupa atata suferinta si asteptare sa ne trimita un bebe perfect si merita asteptarea!

alyx stiu cat iti este de greu,dar nu-ti pierde speranta!Bafta maine la control si sa nu-ti fie frica pentru ca sigur este totul bine!

Dana ma bucur ca te-ai linistit si ca bebe este la locul lui.Felicitari!

Irda nici e nu stiu nimic despre TB. Iti tin pumnii sa fie bebe!

Ela te-ai hotarat sa faci HSG pana la urma?Stiu fete care dupa aceasta investigatie au ramas imediat insarcinate.Multa bafta maine si fii curajoasa!Suntem alaturi de tine!

catty mai astepta cateva zile si repeta testul dar daca ti-a intarziat si CM sunt sanse sa fie bebe!Iti tinem pumnii!

jojo iti doresc sa treci cu bine peste toate greutatile si sa treaca timpul mai repede sa-ti tii comoara in brate.Din pacate este din ce in ce mai greu sa gasim un medic competent in ziua de astazi.Cand este vorba de sarcini usoare toti sunt buni dar cand sunt probleme,fug toti.
Gandeste pozitiv,trebuie sa fie bine pana la urma!

Mcrissa bine ai revenit din concediu.Iti tinem pumnii sa se fi prins bebe!

Va pe toate!O saptamana buna sa aveti!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bune fetelor.
la multi ani andreei si vivelei sa aveti parte de multe bucurii.
eu am fost la control la dr si a zis ca totul pare ok. singura problema care ar putea aparea este sinechia uterina in cazul in care nu imi vine ciclul in 45 de zile. asa ca acum ma rog la d-zeu sa imi vina si sa nu apara probleme.
mie mi-a spus dr ca pot ramane insarcinat dupa primul ciclu nu e nevoie sa astept nu stiu cate luni, asa ca daca imi vine de luna viitoare ma inscriu si eu la cursa pt bebe, poate mergem impreuna la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

In primul rand vreau si eu sa-i urez LA MULTI ANI Andreei. Draga mea, iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele si la anul care vine, sa-ti tii in brate copilasul mult dorit.

Va multumesc din suflet, fetelor pentru urari, ce bine imi pare ca nu ati uitat de mine. Va pup pe toate fara exceptie si va invit pe toate la o felie de tort si un pahar de sampanie .
Eu de ziua mea, din pacate, am primit (si) o raceala nesuferita, cu durere in gat si cu lacrimi in ochi (doar de la raceala, din fericire!), plus ca sotzu' trebuie sa plece cu treburi cateva zile de acasa ...Asa ca eu o sa petrec cu barbatzelul cel mic din burtica, presimt eu asa ca mi-a pregatit un spectacol pt mai pe seara .

Va pup

Gabi 20+
Miracle inside,
Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita ca femeie si ca mama

Vivela sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fii fericita alaturi de familia ta completa

Dana eram siura ca e ok bebe! Te felicit!

Flavia draga mea, pai daca sunt mai periculoase secretiile...ia spray-ul ala negresit! Offf si eu as face alergie la atata zapada! Iubesc zapada iarna, dar cu masura! Iti tin pumnii sa rezisti la servici inca 5 sapt.

Ela bafta multa pe maine. Sigur nu te va durea. Sper sa-ti spuna ca esti bine si sa ramai imediat dupa interventie.

Offf Jojo abia acum am citit tot mesajul tau! Imi sarise in oki ultima propozitie si nu am mai citit Sper din toata inima sa ti se regleze tensiunea! Mi-e ciuda pe nenorocitii astia de doctori, care in loc sa te ajute, te baga si mai tare in nesiguranta si-n ceatza! Stai cat de linistita poti, nu te stesa pt nimic (cica e bine sa fim nesimtite in timpul sarcinii), fa tratamentul si ai sa vezi ca va fi bine pana la final. In toamna, cand iti vei tine puiutul in brate, vei uita tot ce a fost rau

Alina bafta maine la control.

Irda la aspirante am vazut ca spun ca scade cu o zi-doua inainte de ciclu. Iti tin pumnii sa ramana sus

Aseara am fost la karaoke Si am cantaaat A fost super super! M-am distrat de numa, dar noaptea am visat carabusi si cosasi (insectele alea care sar) si ca mi-a venit ciclul la 20 de zile! Oare ce-o mai fi si asta? Sper ca-i numai din cauza oboselii!

Mcrissa pai nu ma astepta pe mine sa deschid odiseea! Tu ce faci? Stai degeaba?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Hristos a Inviat! chiar daca va urez cu intarziere.Am lipsit cam multicel de pe forum, dar a fost in scop nobil:am fost ACASA!. Spun asta deoarece venisem initial in capitala doar pentru 3 zile...dar soarta a hotarat altfel...asa ca acum, acasa e aici (dar si acolo de unde am plecat). A fost foarte greu fara calculatorul meu, fara voi mai ales, dar acum situatia a revenit la normal.M-am pus la curent cu tot ce s-a scris in timpul absentei mele si ceea ce e important e ca toata lumea e cat de cat bine, atat cat se poate.
Va doresc din suflet, ca Sarbatorile Pascale care tocmai au trecut, sa va aduca bucurii in suflet si implinirea dorintelor, dar nu in ultimul rand, sanatate cu carul.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si

Mergi la inceput