Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 21
blueeyes2003 spune:
Michelle stai linistita ca nu m-ai suparat! Cum sa ma supar ca m-ai intrebat daca am fost "ocupata"!
Sper sa ni se implineasca cat mai curand visul de a avea un bebe!Asa imi doresc sa fie cat mai multe vesti bune si toate lucrurile sa intre pe fagasul normal! Ce frumos ar fi sa formam un grup la odisee!
Irda cam raraut pe la noi!Sper sa ai un motiv bine intemeiat!
Mersi pentru info referitoare la tratamentul dat de dr Nayel.
Cand mi-a facut chiuretajul mi-a zis ca imi va da un tratament inainte de a ramane insarcinata si cred ca la acesta se referea.
Te asteptam cu vestea cea mare!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
jojo_miha spune:
Buna seara,Ileana imi pare rau pt ingerasul tau,sunt sigura ce de acolo de Sus se uita la tine si va vegheaza pe bebe si pe tine.
Flavia tensiunea mea nu a trecut de 14/9 pt a incepe tratament,dar acum alta e problema analiza la toxo nu a fost completa si IgG-UL a fost pozitiv cu o valoare de 120 asa ca saptamana asta mi-am luat sange pt ambele IgG si IgM.Ma rog sa fie bine,dar am inima cat un purice.Multumesc mult pt intrebare.Va citesc mereu dar nu prea mai scriu,sunt foarte descurajata ,mi-am schimbat ginecologul,am fost prin multi medici,lipsa de interes din partea lor ma descurajeaza si mai tare,marti ma voi interna pt medical.Mi-as dori sa zboare lunile si sa ma trezesc pregatindu-ma de operatie.As vrea sa alung teama asta care are stapanire pe sufletul meu.
Va pup pe toate !Luni este Pastele blajinilor este ziua ingerasilor nostri.
Mihaela 13+
catty spune:
Buna ziua la toata lumea. Ce mai faceti dragele mele?
Eu incerc sa ma acomodez la noul job si parca am uitat de lupta pt a avea un bb. Ma simt linistita, impacata cu ideea, gata sa accept orice.
Luna asta cred ca am ovulat in z16 pt ca am avut o sangerare usoara, insa nu stiu ce sa mai cred, si poate ma ajutati voi. De 1 sapt am in permanenta picioarele si mainile umflate. Nu mamanc de fel f sarat, apa in ultima perioada am baut mai putin ca de obicei, daca nu pap pe la ora 10 ceva simt ca ma ia cu lesin. Sanii parca s-au marit nitel si sunt pufosi. Ieri trebuia sa vina CM-ul si nici urma de el. Am avut dureri de burta si doar atat. Azi sfarcurile sunt o idee mai sensibile si mi se par mie mai mari. Si m-au mancat degetele acum 1 ora si am facut singurul test de il aveam in casa, unul ieftin de 3 ron si mi se pare ca vad vag a doua liniuta. Nu imi fac sperante prea mari pt ca ar fi prea frumos sa fie adevarat si sa raman asa de repede. Oricum consider totul cat se poate de firesc si astept sa vad ce va iesi.
Pupici tuturor si sa dea DD sa ramaneti curand gravidute
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Idaira spune:
catty,fa-ti o glicemie...ametelile de la ora 10 pot fi cauza unor hipoglicemii,in caz ca n-ai mancat dimineata suficient.Sau incearca sa maninci dimineata(o felie de paine cu ceva,o cana de lapte) si dupa aia sa vezi daca tot ametesti la 10.
Laura Ioana spune:
Catty poate o fi bebe! A cata zi esti?
Mirelus poate, poate luna asta vom "rodi" amandoua! Am fost ieri pe la cateva manastiri si am vazut de-a berzeee! Le-am tot facut semne sa vina la mine si le-am si amenintat cu jumulirea daca luna asta iar ma rateaza
Dananghie pe mine dr m-a pus sa-mi refac testul de sarcina (cel din urina) la ultima sarcina oprita in evolutie si a iesit clar negativ! Deci cred ca mai ai o sansa
Jojo cum e cu Pastele blajinilor? E ziua copilasilor pierduti?
Poze Laura
jojo_miha spune:
Pastele Blajinilor este sarbatoarea tuturor mortilor,la noi in Dobrogea maine lumea se duce cu mancare si oua rosi la mormintele celor adormiti sa serbeze cu ei ziua de Paste.Se face coliva,si vine preotul la mormant si citeste.
Mihaela 13+
Irda spune:
Salutare, fete dragi!
Am si eu o intrebare daca stiti cumva.......
Cand incepe sa scada temperatura bazala....inainte sa vina ciclul......ca eu nu mai stiu!?
Eu sunt in ziua 19 azi si am 37 cu 5....pana acum a tot variat.....37 cu 4 sau cu 5!
Voi ce credeti?
E rost de bebe?
Pupicei fetelor!
Revin
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
danangie spune:
In primul rand multumesc tuturor care m-au incurajat si m-au sustinut. Pana la urma amm urmat sfatul lui IDAIRA si MICHELLE si am mers la urgente. Aici am jucat putin teatru( sper sa ma ierte D-zeu), si mi-au facut imediat eco. Deci am un de 9,5 mm, i-am auzit inima batand, in schimb nu l-am vazut pentru ca eram intr-o pozitie mai naspa si trebuia sa mute tot ecograful. Sunt atat de fericita!! Nici nu mai am putere la cat stres am adunat zilele astea. Aaa si doctorita mi-a zis ca de fapt as fi in 7 saptamani si nu in 8 saptamani cat as implini maine. Asta dupa marimea lui . Va multumesc inca odata si sa dea domnu sa va ajute pe toate. Va pup si o zi buna
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
Michelle81 spune:
Danangie-vai cat ma bucur ca ai fost la doctor si ca totul e bine.Lasa ca nu-i problema ca ai jucat putin teatru doar ai facut-o pt bebikul tau!Te cred ca nu mai ai putere de la atata stress iar de acum cand ,crezi ca ceva nu e in regula fuguta la urgente ca sa nu te mai stresezi ca nu e bine pentru micutul din burtica!Iti tin pumnii sa fie totul bine,sa nu mai intampini asemenea stress pe parcursul sarcinii!Sarcina usoara in continuare!!!!
Irdanu stiu ce sa iti zic cu temperatura,nu ma pricep,cine stie poate ca in cateva zile ne spui de testul pozitiv!!!
Catty-e clar,simptome,a doua linuta pala,deci sanse fff mari sa fii GRAVIDUTZA!!!In a cata zi esti???
jojo-miha-imi pare rau ca treci prin atatea:intai tensiunea acum analizele astea si medicii astia nepasatori...te cred ca ai inima cat un purice,te rog totusi sa incerci sa nu te stresezi ca nu e bine pt tensiunea ta!Ai grija de tine si o sa fie bine!foarte bine ca ai schimbat ginecologul daca era atat de lipsit de interes!O sa fie bine,TREBUIE!Te pup!!
Pepsi-sper ca te-ai relaxat zilele astea si ca s.a mai dus zapada ca la noi e vara in adevaratul sens al cuvantului!
Blueeyes-da sa stii ca ar fii atat de frumos sa formam un grup la odisee...Sper sa ni se implineasca acest vis!
Cam liniste in ultimul timp pe aici cred ca vremea asta de vara e motivul pentru care nu prea mai intrati pe aici!
Va astept cu vesti bune!!!
kateryna spune:
Catty eu zic ca e , mai ales ca ieri trebuia sa-ti vina si cm-ul si nu a venit. Eu iti recomand un Beta-hcg sau daca nu se poate, macar un test facut dimineata cu prima urina (ca sa fie mai mare concentratia de hormoni).
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George