Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
MICHELLE multumesc de incurajare.......dar sunt extrem de stresata.....nici nu mai stiu ce sa fac ca sa ma gandesc la altceva.......hai va rog cele care ati avut sarcina pierduta spuneti-mi cum v-ati simtit....
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
irinabobe spune:
dana din pacate nici eu nu am avut nici un simptom. sarcina s-a oprit in evolutie la 10 sapt si 3 zile iar eu am aflat la 14 sapt la eco, altfel nici nu stiam. adica nu am avut dureri, sangerari, etc. am facut doua eco la medici difriti ca sa fiu sigura de diagnostic. din pacate nu a fost sa fie. eu iti doresc sa ai totusi vesti bune.
imi p[are rau de ale am fost colege de odisee si stiu cat s-a chinuit cu sarcina si cat a dorit-o. ii doresc sa fi puternica.
eu sapt trecuta am fost la control dupa al doilea chiuretaj. ginecologul mi-a spus ca este totul ok si pot sa reincerc sa raman insarcinata dupa primul ciclu (pe care il astept cu nerabdare).
mi-a zis ca fiind primul esec nu considera ncesar sa fac alte analize.
legat de toxo, tot joi am fost si la parazitolog si mi-a spus ca in mod cert sarcina nu s-a oprit din ev din cauza toxo avand in vedere ca igm era negativ,si mi-a schimbat tratamentul adica mi-a dat un antibiotic mai tare pt scaderea igg si ceva pt cresterea imunitatii. luna asta vreau sa fac si tratamentul asta ca sa stau linistita.
Laura Ioana spune:
Doamne, Cristina, mi-ai dat in cap cu vestea asta! Biata de ea! Stiam ca a facut cerclaj si ca e in spital, dar tot am sperat sa fie bine pana la capat! E nedrept...i-am simtit toata durerea cand i-am citit mesajul...e coplesitoare! Si nu putem face nimic! Doar Dumnezeu daca se va indura de noi Sper din tot sufletul sa o ia de la capat cat de curand si s-o ajute Dumnezeu sa-si tina copilasul in brate
Poze Laura
andreea16 spune:
Dragele mele,
Va spun si eu cu intarziere Hristos a inviat!
Noi suntem in romania si nu am avut acces la internet pana acum, asa ca nu ma avut cum sa va scriu. Si acum sunt pe fug, trage toata lumea de noi a ne vedem, dar vroiam sa vad ce faceti, asa ca am tras repede cu ochiul in urma, cat am putut si eu.
Din pacate am vazut ca lista noasta creste, in loc sa scada, imi pare tare rau, as vrea sa se termine odata cu toate aceste nenorociri.
Mie ar trebui sa imi vina CM luni, astept, nu fac teste, vom vedea. Poate cine stie..
Dana, imi pare ru pentru ce ti se intampla, si eu am avut sarcina oprita in evolutie si nu am avut nici un simptom. Am descoperit la eco. Se oprise de 2 sapt, asa ca nu stiu ce sa zic de tine. Am mai citit si de alte fete care spuneau ca nu au avut simptome.
Fetelor, tare as vrea sa va scriu fiecareia in parte, asa cum obisnuiam, dar nu am timp acum. Promit ca sapt viit, dupa ce ne intoarcem in America o sa va scriu mai multe.
Pana atunci va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
Andreea
Idaira spune:
NU pot sa spun decit ca ramin siderata cind citesc atitea nenorociri.O inteleg pe Ale,ca n-ar fi vrut sa citeasca toate compatimirile..si eu ma simteam singura cu durerea mea si orice compatimire nu facea altceva decit sa intre si mai adinc si sa rasuceasca rana.Eram furioasa pe toata lumea...o vedeam nedreapta cu mine,si asa era,in acel moment.
Danangie,la mine sarcina s-a oprit la 8 sapt...aveam pete maronii,dar toata lumea imi spunea ca e de la implantare,iar in ziua in care s-a transformat in rosu,era deja prea tirziu...
Sint de acord sa mai consulti un alt medic,un alt echograf,sa mai repeti hcg,sa vezi ce evolutie are...Nu te lasa doborita inainte de a fi sigura...
danangie spune:
Eu acum o ora am facut un test de gravidanta (urina) si a iesit pozitiv. La fel ca si celalalte pe care le-am facut cand am aflat ca sunt gravida.Am vreo speranta?
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
Idaira spune:
Draga mea nu te chinui asa...era normal sa iasa testul de urina pozitiv,pt ca organismul tau e deja "setat"...ma refeream la proba de singe hcg,sa o repeti la 2 zile pt a vedea daca creste sau scade valoarea.Iar la echo,la 7 sapt ar trebui sa se vada daca exista batai cardiace.
Hai,nu-ti fa rau singura! Ia-te cu altceva... numai indreapta-ti gandurile spre altceva,sau daca nu mai ai rabdare pina luni,du-te la urgente si spune ca ti-e rau si sint obligati sa-ti faca echo.
Michelle81 spune:
Danangie-si eu sunt de parere cu Idaira,mai bine du-te la urgenta spune ca ti-este rau si apoi iti va face eco ca asa numai te chinui mai rau.Eu zic ca numai rau iti faci daca stai asa si te tot gandesti.Sper sa fie totul bine!
Nu mai inteleg nimik,cand citesc cate se intampla,nu stiu pare a fii din ce in ce mai des...
Sper sa veniti in curand tot mai multe cu vesti bune sa mai "luminati"acest forum sa mai dati sperante...
Ma intristez cand citesc ceea ce se intampla si cand nu pot face nimik sa ajut.E greu...din pacate asa e viata asta.As vrea sa nu se mai intample la nimeni asa ceva sa se faca odata dreptate,sa nu mai suferim atat!
blueeyes2003 spune:
Buna dragele mele!Mi-a fost tare dor de voi!Imi pare rau ca nu am mai scris dar saptamana aceasta am umblat prin oras dupa mobila si in fiecare zi am avut cate ceva de facut si abia reuseam sa citesc ce scrieti dar sa mai scriu ceva! Va imbratisez cu mare drag!
Cristina am vazut pozele cu burtica,esti asa de frumoasa si ce burtica mare ai!Si eu sunt de acord cu tine in privinta sexului programat atunci cand este pentru o cauza nobila.Cand am ramas prima data insarcinata,desi ne doream foarte mult,o faceam la intamplare pana cand am ramas.A doua oara,am programat totul,si cu toate astea tot a durat 4 luni pana am ramas,probabil ca asa sunt eu,raman mai greu insarcinata,asa ca cel mai bine cand iti doresti foarte tare un bebe este sa profiti de orice ocazie pt a-ti indeplini visul.
Eu inca nu ma mers la control dar oricum m-am hotarat sa mai astept o luna!
Asa tare m-a intristat ce ai scris de Ale,Doamne,nu ma cuvinte! Tare nedreapta este viata uneori.De multe ori ne gandim ca daca am trecut odata prin asta nu ni se va mai intampla,dar iata ca suferinta nu se opreste si trebuie sa trecem prin multe incercari!
Ii doresc sa aiba multa putere sa treaca peste acesta grea incercare.Imi imaginez ce este in sufletul ei.
Michelle nu am fost prea "ocupata"saptamana acesta,o sa mai astept un CM si apoi ne apucam de treaba.
Am citit mesajul tau,este foarte multa tristete in el,este tare greu dar din pacate nu putem face nimic sa schimbam acesta situatie.Vom trai mereu cu aceste amintiri care ne fac mult rau.
Si eu sunt de aceiasi parere cu fetele,ca ar trebui sa incerci si in acesta luna chiar daca vei merge la control.Profita de fiecare clipa si lupta pentru a-ti indeplini acest vis!Ai sa vezi ca va veni o zi cand vei avea un copilas caruia sa-i oferi toata dragostea ta.Nu-ti pierde speranta!
Ileana stiu ca astazi este o zi grea pentru tine dar gandeste-te ca esti atat de aproape sa-ti tii coplasul in brate si acesta iti va aduce multa bucurie.Sunt sigura ca fetita voastra va priveste de sus si va da putere sa treceti peste tot ce-i greu.
Sa ne tii la curent!
Laura asa mult m-as bucura sa ne dai vestea cea mare!Pana atunci iti tin pumnii stransi!Nu te mai stresa daca ai ramas sau nu,fii increzatoare si cu siguranta va veni si bebe,ai sa vezi!
Flavia te indrepti cu pasi repezi spre marea intalnire!
Prin cate incercari ai trecut!Se spune ca Dumnezeu ne da intotdeauna atat cat putem duce,nimic mai mult sau mai putin!Esti intr-adevar o persoana puternica!
Andreea iti tinem pumnii sa nu mai vina CM!Poate ne dai o veste buna saptamana viitoare!
Dana si eu am avut o sarcina oprita in evolutie si atunci cand am aflat era oprita de 2s.Nu am avut nici un simptom si dupa ce mi s-a spus ca s-a oprit am mai fcaut un test care a iesit pozitiv,nu vreau sa te sperii dar mai bine mergi la un eco pentru linistea ta.Pana atunic trebuie sa gandesti pozitiv,ajuta foarte mult!
Fetelor eu sunt intr-o stare de "amorteala",daca pot spune asa,imi doresc din tot sufletul un bebe dar in acelasi timp imi este foarte frica sa nu se intample din nou sa pierd sarcina!Nu inteleg ce se intampla de este asa de greu in ziua de azi sa ai o sarcina usoara,fara nici un fel de probleme!Prea multa tristete!
Va pe toate si promit ca de acum nu o sa mai lipsesc!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
blueeyes-bine ai revenit,mi-a fost dor de tine!Incerc sa nu-mi pierd speranta dar cand vad cat de des se intampla,cat de greu a devenit ducerea la bun sfarsit a unei sarcini,nu stiu parca nu stiu ce sa mai fac.sunt in aceeasi stare ca a ta:imi doresc mai mult ca orice un copilas sanatos dar mor de frica sa nu se intample din nou,nu stiu...E atat de greu sa vad ca lista se mareste pe zi ce trece,ca tot mai multe trec prin aceasta durere groaznica!!!scuza-ma sper ca nu te-am suparat sperand ca esti"ocupata"dar nu am stiut ca te-ai hotarat sa mai astepti un CM,sau poate am stiut dar am uitat te rog sa ma scuzi.am sperat sa vii cu o veste minunata dar am rabdare si pana luna viitoare sa ne anunti ca esti gravida sau peste doua luni,trei atunci cand e sa fie!asa o sa facem o sa luptam pentru visul nostru!!!!
Sa dea bunul Dumnezeu sa nu se mai intample astfel de tragedii si sa se implineasca visul nostru,al fetelor de aici,al tuturor care isi doresc un copilas sanatos!