Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ileana, iubito, , am vazut toate pozele si am plins ptr Ariana, Doamne un ingeras de fetita! ma bucur ca ti-ai gasit medic, si de data asta va fi bine ai sa vezi, si abia astept sa vad pozele cu baietelul tau! sint alaturi de tine, curaj, nu mai ai mult, si-ti vei tine pe bebe 2 in brate!te string tare in brate!

cristina, am zimbit cind am citit ce i-ai scris lui michelle, asa e fiecare isi scrie experienta, eu, de ex in luna cind am ramas am avut 2 contacte sexuale si alea nici macar in ziua fertila, ca incurcasem zilele, si s-a prins, la tine a fost diferit, si uite asa fiecare ne zicem experienta! pai poate va mai ginditi la alt nume, ca sa nu fie ca si ptr baietelul ce l-ati pierdut, mai aveti timp!asa este cind treci prin greutati te bucuri de ce ai, si apreciezi altfel, credeam ca s-au sfirsit incercarile mele pe lumea asta dar vezi tu n-a fost asa....dar continui sa ma bucur de ce am, ii multumesc in fiecare zi lui Dzeu ptr ce mi-a dat, si ce-mi va mai da! cum e cu sofatul, cind ai examenul?

lidia, merci de urari!

michelle, laura, mirelush, cristina26, mari, unde sinteti?

jojo, cum esti cu tensiunea?

mina, cum mai esti?

vivela, ce mai faci?

va pup pe toate, ca plecam la casa si nu am net! weekend placut sa aveti!

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana am plans amintindu-mi ce a fost si recitind jurnalul Arianei Nu te mai gandi acum decat la copilasul pe care-l vei tine in brate in mai putin de 2 saptamani! Totul va fi perfect si tu vei fi fericita! Ma bucur ca ti-ai gasit doctor si sper sa fie pe placul tau. Te pup si sper sa mai intri, sa ne tii la curent.

Michelle m-ai facut si tu sa plang cu mesajul tau! Iubita, io zic sa incerci si luna asta sa ramai graviduta. Nu are ce sa-ti gaseasca rau doctorul, deci da-i bice

Flavia un pic mai ai si tu Sanatate multa si weekend placut!

Mirelus ce mai faci, draguta? Esti in perioada fertila? Io am fost la inceputul saptamanii si de acum asteptarea ma omoara Daca nu raman nici luna asta, luna viitoare iau si antibiotic in timpul ciclului...'om vedea!

Cristina si burtica ta e maricicaaa, ptiu nu fie de deochi!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ileana, ma ia cu emotii cand ma gandesc cit de putin mai ai si iti vei tine puiul in brate! O sa ma gandesc toate zilele astea la tine si o sa ma rog sa ai o nastere perfecta si un bebe sanatos! EU o sa fiu in concediu cind nasti tu, dar gasesc eu un internet-cafe sa intru pe forum sa iti fac galerie. La ce doctor te-ai hotarit sa nasti? Dumnezeu s-o odihneasca pe scumpa de Ariana. De-acolo, de langa ingerasi,o sa vegheze asupra fratiorului ei si o sa fie totul bine!
Laura, ai inceput sa iei duphaston? La ce ajuta antibioticele in timpul CM-ului, ca eu nu am mai auzit de asa ceva! Iti tin pumnii sa ne dai o veste buna saptamana viitoare!
Mirelush, tu ce mai faci? Ai mai fost la doctor? Te-ai hotarat daca va apucati de bebe luna asta?
Flavia, eu am terminat scoala de soferi, acum umblu sa-mi depun dosarul si la inceputul lui mai dau examenul. O sa am o ditamai burta, si poate il impresionez pe politist. Daca nu o sa iau carnetul din prima, nu-i bai, incerc pana reusesc! Oricum nu am de gand sa conduc cit cunt insarcinata, sa nu fac vreo prostie tocmai acum!
Ella, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta! Off, numai printr-un stres treci si tu! Dar pana la urma tot o sa reusiti voi!
Teo2rina, super sot ai!!!! Auzi tu, sa faca el treaba in casa cit stai tu cu berica la calulator! Merita un pupic si din partea noastra!

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina am inceput sa iau, dar utrogestan, ca am in casa de la ultima sarcina. Am auzit la mai multe fete ca li s-a recomandat, pt a ramane mai repede gravidute, sa ia la ciclu antibiotice, sa faca polidin (io am facut).
Si tratamentul pe care vreau sa-l fac mi l-a recomandat asistenta care mi-a tot schimbat pansamentul dupa cezariana (venea acasa). Ea se chinuia de 5 ani sa ramana si a ramas in luna in care a avut grija de mine! M-am gandit ca sigur i-am purtat si eu noroc Acum are un baietel scump, scump, de 3 luni si jum. L-am vazut marti si zambea la mine si "vorbea" de-mi venea sa-l mananc Acu poate oi avea si eu noroc.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-ma bucur ca deja v-ati mutat la casa dar imi pare atat de rau ca acolo nu ai net.Iti doresc si eu un sfarsit de saptamana minunat alaturi de familia ta,de Domninik,sot si David!Sper ca dupa weekend ne vei spune ca te simti mult mai bine,ca nu mai ai nimik,ca saraca de tine tot cu gripa,sinusuri infundate,picioare umflate te confrunti!Cand intrii in concediu?Cat mai ai?Nu iti poate da sefa ta mai repede ca sa te mai relaxezi si tu putin?Sa ai mare grija de tine!imi pare atat de rau ca faci alergii,off cand mai scapi de ele?!Sigura ca am luat decizia cea buna nu voi fii niciodata pentru ca a fost atat de nedrept sa fim pusi in situatia de a lua o astfel de decizie!Sa stii ca asa vom face,vom lasa lucrurile sa decurga de la sine...cu frica insa dar ce sa facem...Cand ma uit cat de putin mai ai,esti deja in sapt 31 ,nu-mi vine sa cred!
Laura-Ioana-nu am vrut sa te fac sa plangi dar ma gandesc in fiecare zii la ceea ce s-a intamplat desi incerc sa merg mai departe!Asa facem,incercam si luna asta cine stie poate cand merg la control(pe 27)imi va spune ca sunt gravida,vai atat m-as bucura,nici nu am cuvinte!Sper din suflet ca sa ramai gravida luna asta,stiu ce nasoala este asteparea asta!iti tin pumnii draga si sper sa nu vina uratii ca atat le trebuie,eu am sa-i sperii ca nu au ce mai cauta pe la tine si pe la fetele ce incearca!Iti tin pumnii sa fie luna asta!!!!!
Cristina-ana-multumesc pentru raspuns.Ma bucur ca inca ne mai scrii si inca la fiecare.Din pacate putine mai sunt fetele care gravide fiind mai scriu aici la noi!Da ma tem de acest control pentru ca ultimele dati cand am umblat pe la doctor numai vesti proaste am avuta,pentru ca ultima data cand m-am dus la doctor foarte relaxata si fara sa ma gandesc la vreo veste proasta(4-09-2006),am primit acea veste care mi-a schimbat viata...Nu pot sa ma mai gandesc ca nu e nimik rau,nu mai pot sa gandesc asa dupa ceea ce s-a intamplat.E doar un control de rutina,semne ca ceva nu ar fi in regula nu sunt,cred,ca daca ar fii dupa mine as gasi la cat de frica imi este acum de orice..La controlul de doua saptamani mi-a spus ca totul este in regula,acum nu stiu ce o fii!.V-om incerca si luna asta,cum a vrea Dumnezeu sa fie!Atat de repede trece timpul,ai 23 saptamani ce frumos,nu mai ai asa de mult.Sa ne anunti cand te hotaresti asupra numelui.Noi nu alesem numele inca pt fetita,pentru ca nu vroiam sa accept ca trebuie sa o nasc atat de repede(am vrut sa alegem numele de craciun),numele l-am ales numai in spital inainte de nastere cand mi-am dat seama ca e realitate,ca o nasc pe fetita!Sper ca nu te intristez cu postarile mele.
Teo2rina-nu astept nimik de la acest control,doar eu m-am programat asa de rutina ca numai ganduri bantuie prin capusorul meu!asa ma hotarat cu sotul,sa incercam si vom vedea ce va fii.Eu nu am mai vrut sa incercam,am fost la un pas sa renunt dar sotul(si voi) nu a vrut si a zis ca nu ma mai lasa sa ma mai razgandesc!Imi pare atat de rau pentru cumnata ta...sper sa treaca cu bine!Ia fugi si da-i un pupik la sot,ce bun e el,el face treaba si tu cu berika al calculator,frumos din partea lui!
Elaa-off imi pare rau draga mea ca ti-au venit uratii.Lasa ca va fii bine data viitoare,nu renunta,uite aici la exemple care nu renunta!Nu fii trista te rog,veti incerca din nou luna viitoare,pana cand vei ramane!
Alyx-ceea ce simti nu va intelege familita ta,ceea ce e in sufletul tau poate intelege numai cine trece prin asa ceva.Si mie mi-este greu sa am copii aproape,uite si eu am o prietena cu o fetita de doi ani si crede-ma ca nu am mai vazut-o de cand ne-am pierdut fetita,pentru ca si acum mi-este greu.Ea intelege(sper)si daca nu intelege e problema ei ce pot sa spun!Nu te gandi la altii gandeste-te la tine iar daca intervine o conversatie legata de copii,sarcini si te dreanjeaza pur si simplu ridica-te si pleaca(la baie sau in alta parte)pana lumea din jur se va prinde ca te doare acest subiect).Sotul meu schimba mereu programele la tv daca era reclama cu bebei si oriunde mergem daca erau copii mici in magazin asa ma intorcea ca sa nu-i vad dar stii cum e oriunde ai fii,ori ca i-ai vedea pe copii sau nu,durerea e aceeasi, nu o poti astupa cu nimik!
Sicuta-oricate analize ne-am face nimik nu ne garanteaza ca vom avea copii sanatosi,ai mare dreptate!eu inaintea fiecarei sarcini m-am dus la control si uite rezultatul:doua sarcini si nici un copilas langa mine!Nu gandi asa te rog,aceasta pedeapsa nu o meritam nici una orice am fii facut!
Cristina26-nu ai mai prea scris,cred ca esti ocupata!Cum mai esti?sper ca esti bine si tu si fetita ta scumpa!
Liduschka-astept sa ne spui luni rezultatele!Sper as fie totul bine si sa incerci cat mai curand!Da e doar un control de rutina(pentru mine de fapt nimik nu mai e doar rutina)...nu mai asteptam nimik,incercam desi oricum simt ca nici luna asta nu va fii!
Ileana-marius-am plans cand am vazut-o pe fetita ta....Nu te mai gandi,uite mai ai atat de putin,foarte putin mai bine zis,si iti vei tine putiul in brate!nu-mi vine sa cred cat de putin mai ai!
Mirela-ne lipsesti!unde esti?Sper ca esti"ocupata"daca esti in perioada fertila!Astept sa ne scrii!
Chantal-ne-ai lasat asa cu mesajul tau trist,as vrea sa ne mai scrii sa ne spui ca esti mai optimsita!te imbratisez cu drag!
Ladymina-cum mai esti?sper ca te simti mai bine si poate ne mai scrii si noua cateva randuri atunci cand simti tu!
Va pup pe toate fetele si va doresc un sfarsit de saptamana placut si "ocupat"(stiti voi cu ce).Maine nu stiu daca va pot scrie pentru ca mergem la socrii si atat de obosita psihic vin de acolo(ma concentrez sa inteleg totul si sa vorbesc corect),vai ce rau e sa nu vorbesti lima ta...of of!Oricum am sa intru sa va citesc!va pup dulce pe toate iar pe cele care nu ne mai scriu merita o bataita de numa!

marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi"[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, nu stiu daca ar fi trebuit eu sa va spun asta, dar tocmai am citit ca Ale l-a pierdut pe bebe la 18 saptamani. Nu ma pot opri din tremurat si plans. Mi se sfasie sufletul, efectiv ma simt neputincioasa in fata destinului, mi se pare ca totul e nedrept pe lumea asta. Nu stiu daca o sa intre pe aici, a spus ca nu vrea sa mai citeasca nimic si mai ales ca nu vrea sa vada cum o consoleaza toata lumea. Poate ca o sa se supere ca v-am spus, nu stiu, dar eu sunt intoarsa pe dos rau de tot. E o fata minunata, cu un suflet mare de tot si nu merita tot ce i se intimpla. Si-l dorea enorm pe bebele acesta, si s-a chinuit tare mult in ultimele saptamani. Nu pot decat sa sper ca o sa gaseasca puterea sa treaca si peste durerea aceasta atat de mare...

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

Numele meu este Dana.....si ar fi trebuit sa fiu in 8 spatamani. De ce spun "ar fi trebuit", pentru ca de cand am fost la eco pe 3 aprilie nu mai am sperante ca sunt gravida......adica in sensul ca doctorita mmi-a spus ca e posibil ca sarcina sa fie oprita din evolutie. Se vedea sacul dar nu se vedea embrionul. Cand am facut eco aveam 29 zile de la conceptie. Si doctorita mi-a spus ca nu se vede in sacul embrionar nici un embrion. Acum nu stiu ce sa cred. Azi se implinesc 11 zile de cand am facut acel eco......si nu am nici un simptom precum ca am sarcina oprita din evolutie. Bine ca nu prea cunosc simptomele dar din cate am citit ar fi trebuit sa am dureri de burta sau de spate, sangerari ar fi trebuit sa ma simt rau. Ceea ce eu nu prezint aceste simptome. Nu am nici un fel de durere. Nu am avut nici o sangerare. Am sanii usor sensibili. Mi-am luat TB dimineata si aveam 37,4° C. Va rog cele care ati avut sarcina oprita din evolutie sau embrionul nu s-a dezvoltat......ce simptome ati avut? Ati simtit ceva? Sau ati facut chiuretaj pentru ca ati vazut la aco ca nu e ok bb? Eu abia marti ma duc din nou la eco. Simt ca innebunesc. Va rog daca imi puteti raspunde. Multumesc

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Cristina-ana-mersi ca ne-ai anuntat si pe noi!Dar ce s-a intamplat?cum de l-a pierdut pe bebe?O Doamne ce se intampla in lumea asta?De se intampla asa ceva uneor persoane deosebite???De ce?Atat de rau imi pare,nu stiu ce sa mai spun,am ramas muta cand am citit ce s-a intamplat!!!II doresc putere....de fapt de unde sa mai aiba saraca de ea?Off atat de rau imi pare!!Nu mai inteleg nimik!

Mergi la inceput

Danaangie-nu stiu ce sa iti spun,poate te ajuta fetele de aici care au fost in situatii asemanatoare.Sper sa fie totul bine sa duci sarcina cu bine pana la capat.Te rog sa te linistesti,stiu ca e greu intr-o astfel de situatie dar poate ca totul va fii bine pana la urma.eu zic sa mai mergi al un ecograf!Sper sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Danangie eu am avut o sarcina oprita in evolutie si iti pot spune ca aveam sangerari puternice si contractii. Un singur lucru regret ca nu am consultat si alt medic. Era prima sarcina si m-am lasat pe mana doctorului. Privind in urma cred ca a fost vorba de o infectie cu toxoplasmoza. Eu pot sa it spun decat sa consulti si alt medic ca sa fii absolut sigura si sa nu ai regrete tarzii ca si mine.
Ce rau imi pare de Ale.Ma gandeam astazi de ce tocmai oamenii buni patesc tot felul de necazuri?

Cris

Mergi la inceput