Durerea unei pierderi de sarcina (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alyx, e normal ca deocamdata sa nu mai poti vedea femei insarcinate si bebelusi. E inca mult prea devreme si rana din sufletul tau e inca necicatrizata. Dar ai sa vezi ca durerea va mai dispare odata cu trecerea timpului. Si eu plangeam mult cind vedeam bebici micuti si scumpi, dar am invatat sa traiesc si cu durerea asta si cu ajutorul fetelor de aici am reusit sa depasesc cea mai urata perioada din viata mea de pana acum. Ai sa fii si tu din nou fericita, si in mod sigur o noua sarcina o sa iti aduca vindecarea sufletului.

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

michelle, tu astepti cumva un raspuns la acest control? pentru ca, daca este doar unul de rutina, eu m-as apuca de treaba.dar, ca sa fii mai impacata cu tine (daca se poate spune asta),poti astepta pana luna viitoare.dar nu stiu daca are ce sa-ti spuna la acest control. tu parca ai toate analizele facute si toate sunt bune. vorbeste si cu sotul si sfatuiti-va putin. eu niciodata nu am iesit din cuvantul doctoritei mele si mi-a fost bine intotdeauna. cand am facut dupa capul meu (cand am ramas insarcinata a doua oara) nu a fost OK pentru ca nu-mi facusem niste analize inainte.in afara de doctor si sotul meu are o influenta grozava asupra mea, bineinteles buna. si are idei, pareri foarte bune pentru ca intotdeauna ne-a fost bine.am mai spus-o:stiam ca ne iubim, ca avem o relatie grozava, dar dupa chiuretaj am descoperit un inger langa mine.he,he, sa te inveselesc putin:eu stau la calculator cu o bere langa mine si el ma asteapta in pat.ca treaba a facut singur toata ziua. parca as fi un barbat care isi evita sotia si nu o ajuta la treaba.
fetelor, azi am fost cu sotul si cumnata mea la doctorita mea ca sa faca si ea chiuretajul.am avut asa o strangere de inima.cu toate ca eu am stat cu ea ca s-o incurajez. cand s-a terminat si am auzit ca totul a fost bine m-a apucat plansul. nu stiu de ce.poate pentru faptul ca imi era mila de ea si nu voiam sa ramana marcata, poate pentru ca mi-a amintit de mine acum trei saptamani, nu stiu. acum are foarte mare incredere in mine, in noi de fapt, pentru ca noi am incurajat-o foarte mult, asa ca de azi sunt asistenta ei si ii fac injectiile de ergomet.mi-a fost asa de frica...dar a fost foarte bine. mai sunt noua!
toate fetele cu burtici sau fara. he,he, vrea si sotul un pupic:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Michelle din pacate si la mine a fost o dereglare, au inceput iar durerile pe 11 seara , apoi o pata...iar pe 12 dimineata m-au invadat...asta e , am trecut mai repede peste aparitia lor decat peste asteptari..., mi-am propus sa fac o HSG luna asta, ieri am sunat sa ma interesez unde se face, din pacate un singur cabinet mi-a spus ca fac asa ceva si ca fac de putin timp, insa nedumerirea mea e alta si anume: ca mi-ar face operatiunea la cabinet si ca nu trebuie sa-mi faca nici un fel de analiza inainte, ma duc pur si simplu si-mi face hsg, voi din cate stiti e posibil asa ceva?...sau madam aia care a raspuns la telef. s-a gandit la altceva?....oricum am sa mai sun astazi sa ma programez ptr. miercuri si am sa-i spun iar de histero....sper sa fac si asta si sa se aseze toate treburile
va pup

-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata
am citit acum ce ati mai scris ieri dupa ce am plecat eu acasa de la servici. Nu am mai reusit sa intru ca am avut ceva treburi de facut. Citindu-va imi dau seama ca aveti dreptate si ca probabil incei incet o sa-mi revin sau cel putin nu o sam i sufar asa de tare. In ultimele zile nu am mai plans dar durerea si tristetea sunt la locul lor. In fiecare dimineata cand ma trezesc primul lucru care-mi vine in minte este ca nu mai sunt gravida. Mi se pare ciudat ca acum pot sa fumez si am chef sa fumez, ca nu mai sunt obosita ca inainte, ca nu mai am pofta de mancare de atunci. Nu am crezut niciodata ca va fi asa de greu sa trec peste asta. Ieri dupa amiaza m-am necajit rau de tot cand m-a intrebat mama de ce am fata asta asa de necajita si ca ar fi cazul sa trec peste. Stiu ca nu e rea intentionata si printr-un fel de terapie de soc incearca sa ma ajute, dar uneori am impresia ca imi bagatelizeaza durerea. E adevarat ca ea nu are cum sa inteleaga o durere prin care nu a trecut niciodata mai ales ca ea ram,anea gravida imediat, fara nici un fel de problema. Probabil de asta i se pare ca exagerez, dar aseara ma gandeam ca in momentul asta nici macar nu stiu daca o sami pot avrea copii. nu stiu nimic, nu stiu daca nu cumva o sa se repete povestea sau daca voi mai avea curaj sa incerc sa raman gravida. Si probabil ca ei i se pare ca exagerez. in fine, avem idei diferite, mentalitati diferite, dar tot ma doare uneori, mai ales in contextul de care va spuneam si ieri si anume ca sora mea va naste luna viitoare. A treia zi de Paste au venit la noi sora mea cu sotul ei si fina mea care are o fetita si numai voi puteti intelege ce era in sufletul meu cand au inceput sa vorbeasca de nasteri, copii, sarcini si tot tacamul. Iar capacul l-a pus tot mama, care la un momet dat ma intreaba da tu esti suparata, ce ai? Stiu ca nimeni nu face asta curautate dar tot ma doare.
macar aici cu voi pot vorbi deschis despre orice fara sa par monstruoasa. (sau cel putin asa sper :))

Elaa eu am facut HSG anul trecut in toamna dar am facut la maternitate si inainte de asta m-au trimis la un laborator sa fac VSH-ul. Trebuie sa se incadreze in limitele lor pentru ca daca este ridicat ei nu fac interventia. Nustiu ce sa-ti spun de cabinete particulare. Las noi in Iasi nu am gasit nici unul care sa face. Daca mai dai un telefon explica-le ca e vorba de radiografia trompelor uterine ca sa fii sigura ca au inteles despre ce este vorba. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Alyx crede-ma ca si eu , ca si celelalte fete, ma intreb de ce? Dar tot eu imi dau raspunsul: daca era un copil cu handicap si D-zeu a vrut sa ne scuteasca de sufetinta. Cu timpul durerea va trece si nu vei mai fi invidioasa pe cele care au copii. Te doare cel mai tare neputinta nu le invidiezi. Ai sa vezi ca te vei bucura alaturi de sora ta de bebelas si vei capata putere sa incerci din nou
Lidia sunt curioasa ce iti va spune doctorul luni. Si eu am toxoplasmoza iar in urma tratamentului valoarea igG a scazut de la 41,900 la 39,700. Mie mi-a spus doctorul ca imi va da tratament si in sarcina.Succes pe luni!
Michelle81 eu cred ca cel mai bine e sa faci cum simti. Tu stii cel mai bine cat de vindecata esti sufleteste.
Eu am inteles ca orice analize ai face nimic nu e 100% garantat. Pana la urma conteaza sa nu ne lasam doborate, sa incercam din nou, viata este o lupta.
Eu nu cred ca mai astept analizele de la Szeged. Am lucrat in asistenta sociala, pe planificare familiala si stiu ce alimentatie, vitamine si grija aveau doamnele de ele. Nu vroiau atatia copii si cu ai lor nu se intampla nimic. Poate sunt rea dar asta e adevarul.
Uneori ma gandesc ca asta e pedeapsa de la D-zeu ca le-am sfatuit pe altele sa faca avort.

Cris

Mergi la inceput

Alyx, nu o baga in seama pe mama ta, cat despre prieteni si neamuri eu, in perioada de doliu ii evitam pe toti. Asa imi facea mie bine. Singurul si cel care m-a sustinut si de care aveam nevoie prin preajma mea era sotul meu. Da si mai era si forumul unde citeam despre experientele altor fete si imi dadeam seama ca nu sunt singura care trece prin astfel de clipe cumplite.
Te pup si ai grija de tine

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

SICUTA, asa este, nicio analiza nu garanteaza nimic, poti sa nu ai anumite boli, dar poti sa le faci in tp sarcinii, sau poti sa fi avut anumite boli, dar pot sa recidiveze..parca m-am saturat, crede-ma, cand mi s-a spus ca am avut in trecut toxoplasmoza si ca am imunitate m-am bucurat. Acum, am auzit ca de fapt, nu este imunitate 100%, ca poate sa recidiveze..de-abia astept sa vad ce zice si infectionista luni. te tin la curent.

MICHELLE, dragutza mea, asa cum te-au sfatiut si fetele, incearca sa nu stai stresata de acest control, e unul de rutina, nu? nu te proteja, daca iti doresti cu adevarat un BEBE.

ALINA, si eu am o cumnata care in iunie naste (al 2 lea copli al ei) si mai sta si aproape de mine, si la inceput am simtit la fel, e normal sa te doara discutiile in familie despre copii, nasteri, planuri de botez. Si eu cand le aud ma doare si acum, crede-ma, dar gandul ca asa e viata, acum iti da, acum iti ia, o sa vina si randul nostru.

FLAVIA, sper sa iti treaca raceala si sa te simti mai bine.

VA PUP PE TOATE!
A venit sefu, nu mia pot sa stau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Hai ca am revenit!
SICUTA, nu inteleg, tu ai toxoplasmoza in prezent (ca asa te-ai exprimat), sau ai avut-o si esti imuna dar ai titru mare de anticorpi?
Vad ca ai IgG 39700, dar IgM cum este?

Mergi la inceput

Lidia am avut toxoplasmoza si sunt imunizata, IgM este negativ. Dar, dupa cum ai spus si tu aceasta imunizare nu e 100% asa ca doresc sa stiu si parerea altor doctori.
In urma cu 2 luni am facut tratament cu Rovamicina, B6 si B12 20 de zile, apoi Acid folic 20 de zile. Doctorul care ma urmareste mi-a spus sa nu imi fac problemeca imi va da tratament si in sarcina.
Noi acum ne-am intors de la finuta, un bebe de 2 luni pe care il vom boteza luna viitoare. Cand am vazut-o cum rade mi s-a facut o pofta

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Flavia multumesc pt PM. Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine. Din pacate nu prea am acces la net si nu am reusit sa fiu la zi cu ce ati scris. Sper ca gravidutele sunt bine incontinuare si ca celelalte fete nu si-au pierdut speranta.

Noi suntem bine, am fost si la dr acum o sapt, bb avea 3 kg si speram ca va fi bine pana la capat. Nu am stabilit inca data nasterii, dr a spus sa ne vedem peste 2 sapt (de atunci) si vom stabili atunci. Am programare pe 23 aprilie si probabil in acceasi sapt vom face si cezariana.

Azi a fost o zi trista, s-a implinit un an... ingerasul meu
M-am gandit tot timpul la ea, la cat de mare si frumoasa ar fi fost...

Ileana 36+
my baby

Mergi la inceput