Durerea unei pierderi de sarcina (21)
Raspunsuri - Pagina 17
alyx spune:
Cris imi pare tare rau de cunostinta ta. Intr-adevar, viata este crunt de nedreapta. Nu inteleg de ce se intampla asemenea lucruri. Poate o fi vreo vointa divina dar tot nu inteleg de ce trebuie sa trecem si noi si sa treaca si altii prin atata durere. Oricat as incerca tot nu reusesc sa inteleg.
De cand am pierdut sarcina ma tot intreb dece s-a intamplat asta, care este rostul acestei intamplari si ce ar trebui sa invat din asta. Inca nu am reusit sa gasesc raspunsuri si nici nu cred ca voi gasi vreodata. Inca ma mai intreb daca nu cumva am avut eu vreo vina in ceea ce am patit, poate am facut ceva ce nu trebuia sau nu am facut ceva ce trebuia. Nu reusesc sa inteleg si cu cat ma gandesc mai mult cu atat mai in ceata sunt.
Lidia ma cam regasesc si eu in ceea ce ai spus tu. Nici sotul meu nu vrea sa iasa din cuvantul doctoritei. Mie nu mi-a spus deocamdata decat ca e nevoiede repaus sexual o luna. Nu mi-a spus daca pot sa mai incerc din nou pt bebe sau cand pot sa incerc sau daca voi mai putea avea copii. Eu una as vrea sa reincep activitatea sexuala dar nu pentru bebe. De cand am ramas gravida nu am mai facut sex deloc. Si sunt deja vreo 3 luni. Si chiar ma intrebam daca nu pot sa incep sa fac sex mai inainte de o luna, folosind bineintelesp rotectie. Dar sotul meu nu este de acord. Martea viitoare merg la control si o sa vad ce-mi spune atunci doctorita.
Chir vroiam sa intreb pe fete, dupa cat timp ati avut liber la sex?
lidushka spune:
alina, eu am avut liber la sex dupa 2 sapt de la chiuretaj(unii medici zic o luna, altii 2 sapt). Liber la bebe, dupa 3 luni.
dar tot nu inteleg de ce cand erai gravida nu ati facut nimicutza?
alyx spune:
quote:
Originally posted by lidushka
, eu am avut liber la sex dupa 2 sapt de la chiuretaj(unii medici zic o luna, altii 2 sapt). Liber la bebe, dupa 3 luni.
dar tot nu inteleg de ce cand erai gravida nu ati facut nimicutza?
Lidia
ca nu prea mai aveam eu chef si a fost si o perioada destul de aglomerata, eram amandoi obositi. si sincera sa fiu imi era si teama sa nu afectezesarcina.
dar motivul principal cred ca a fost lipsa mea de chef. Probabil de la pastilele de utrogestan. In tot cazul cred ca era ceva de natura hormonala.
Michelle81 spune:
Buna fetelor dragi!
Donna79-ce ai facut la medic?Poate ca medicii s-au inselat nu stiu ce sa zic.te astep cu vesti si ma gandesc sa fie totul bine!
Dan.ny-ai sa vezi ca va fii bine data viitoare,sa ne spui ce-ti va spune la control si cand puteti incerca din nou!
Elaa-draga mea si eu am fost in aceeasi situatie ca a ta,simptome de cM,Cm a intarziat si mi-am facut test care a iesit negativ si apoi a doua zi au aparut uratii.Poate ca si la tine este o dereglare,stiu ca esti dezamagita si e grea asteptarea dar lasa ca o luam impreuna de la capt,suntem atatea aici care incercam,nu ne lasam noi asa sunt sigura!Saracuta de tine,e atat de grea asteparea asta.Sa ne spui ce iti va spune sambata!
Sicuta13-imi pare rau ca si la tine ar fi trebuit sa fie primul Paste cu fetita ta si nu a fost...e greu stiu si eu tot imi spun gata voi privi de acum in viitor dar nu prea pot dar sa stii ca incerc din rasputeri sa rezist pentru a fii sanatoasa si a avea un copilas sanatos care e cea mai mare dorinta a noastra!Off imi pare atat de rau pentru prietena ta,chiar ca viata asta atat de nedreapta este!!!
Pepsi-cred ca nu ar fii rea o bataita.imi pare rau ca ai avut atata stress la lucru mai ales acum cand nu mai ai asa de mult pana la nastere!Ce vis frumos ai avut,te cred ca te-a linistit sufleteste.Imi pare rau de stresul care il ai al lucru,ca inca nu te simti bine,ca sinusurile tot infundate sunt si ca picioarele ti-s umflate.azi mergi al doctor,sa ne spui cum a fost!
Mirela-mersi pentru incurajari!Ce frumos ca ati stat toata familia in mijlocul familiei,te-ai mai relaxat si tu putin dupa atatea!Atatea controale...nici mie nu-mi plac,toate care am facut atatea controale uite ca nu avem inca un bebe sanatos.E normal ca ciclu sa-ti fie altfel o perioada si la mine e tot asa,nu ma mai tine atatea zile si imi si intarzie mai mereuDar daca asta te liniteste atunci mergi la control!Te cred ca iti este frica si mie imi este atat de frica!fii pe faza daca se apropie perioada fertila...
Crisitina-ana-eu nu cred ca 6 kg sunt prea multe in sapt 23 chiar deloc,nu stiu ce doctor ai,de manechine ceva?Noi am hotarat fara teste de ovulatie,fara stress daca e sa fie o sa fie...nici nu imi pot calcula perioada fertila pt ca tot neregulat mi-a venit CM.Acum lasam sa vedem.Am fost asa dezamagita cand mi-a venit cM si cand am vazut testul negativ,nu speram prea mult ca nu am prestat des dar totusi...tu cum mai esti?observ ca ai mult de lucru,sa nu te stresezi prea mult ca nu e bine pentru bebikul tau scump!
Alyx-si pentru noi nu au fost sarbatorile atat de frumoase,am avut inainte asa planuri pentru acest Paste,cu fetita noastra...Aici poti intra oricand,si cand esti deprimata si cand esti mai putin deprimata,poti spune ceea ce simti fara retinere.eu cred ca toate fetele de aici sunt sincere si sufletiste,trecand toate prin aceeasi durere nici nu am putea fii altfel.Intelegem perfect durerea,starile prin care treci,aproape totul!Exact aceleasi intrebari care ti le pui tu mi le pun si eu de atata timp draga mea....Eu nu mai tin minte la cat timp ne-a dat liber la sex,pentru ca noi am astepatt mai mult,uite noua ne-a spus ca dupa 3 CM putem incerac din nou sa facem bebe dar noi am mai astepatat ca mi-este atat de teama chiar si acum ca sunt cca 6 luni de atunci...
Irda-chiar ca ai disparut asa dintr-o data.Ma bucur ca esti in perioada fertila si ca "lucrati"la bebe,iti tin pumnii la sfarsitul lunii sa ne dai vestea cea mare.
Laura-ioana-in a cata zi esti?A trecut perioada fertila?Hai ca te asteptam cu o veste buna!
Teo2rina-ma bucur ca ai ovulatie buna,asta e foarte bine deci luna viitoare veti incepe sa incercati din nou,ce frumos!imi pare rau ca trebuie sa faci injectii,off lasa ca trec si astea.Asa sunt eu din cand in cand nu mi-ar strica o bataita!
Kaloselina-ceea ce simti e normal,si eu ma intristez daca vad vreo femeie gravida,si nu pentru ca nu m-as bucura pt ea ci pentru ca mi-este ciuda ca eu nu am un copials sanatos.uite priveste partea buna,se apropie perioada fertila deci poate la sfarsitul lunii ne spui ca esti gravidutza!
Liduska-eu am observat ca se inatmpla asemenea tragedii tocmai la cele ca noi care citim totul despre alimentatie,care incercam sa facem totul ca la carte,nici eu nu inteleg de ce!!!ai drepatate:cu natura si voia lui Dumnezeu nu ai cum sa te pui!Sper sa ramai cat mai repede gravida,suntem atatea care incercam si speram ca va fii bine!
Chantal-tu cum mai esti?Sper ca esti acum putin mai optimista pentru ca ultimul tau mesaj m-a ingrijorat!
Ladymina-cum te mai simti?Cum ai petrecut sarbatorile de Pasti?
Azi am vazut la tv un copilas nascut prematur si diagnosticat cu hidrocefalie ca si fetita mea iar copilul a fost operat si acum este mare sanatos.Ma tot gandesc ca poate si fetita noastra ar fii avut vreo sansa pe care medicii nu i-au dat-o...Oare am procedat corect??Poate nu trebuia sa ascult de ei!!!Off nu stiu ce sa mai cred!
Pe 27 merg la un control,i-am spus la sot ca e mai bine sa asteptam pana dupa control si pana atunci sa nu incercam dar el vrea sa incercam si luna asta.Voi ce credeti ca este mai bine:sa nu inceracm luna asta,sa merg intai la control si de luna viitoare sa incercam sau sa lasam de la sine si luna asta fara protectie?astept pareri sincere de la voi!va pup dulce pe toate!
alyx spune:
michelle81 stiu ca toate de aici sunteti sufletiste si dragute ca altfel nu intram. Doar ca am observat ca luptati din greu sa uitati durerea si sa va faceti curaj sa mergeti inainte si mi-e teama ca prin tristetea si deznadejdea mea sa nu va reamintesc toata suferinta prin care ati trecut. Tocmai pentru ca sunteti niste suflete bune incerc pe cat posibil sa nu va intristez. va citesc in fiecare zi ma bucur atunci cand vad ca sunteti un pic mai senine si trag speranta ca ma voi molipsi si eu de la voi.
in ceea ce priveste intrebarea daca sa mai asteptati sau nu eu zic sa faci exact asa cum simti tu. Nimeni nu-ti va putea da un raspuns la aceasta intrebare decat tu. Ca si daca incerci cu teama si tres e posibil sa nu se intample nimi, sa nu ramai gravida iar daca nu incerci te vei gandi tot timpul ca ar fi trebuit sa incerci. Normal ca iti va fi teama mereu si nimic nu va alunga teama asta. Ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa faci dragoste cu sotul tau fara sa te gandesti prea mult la ideea de a ramane insarcinata. daca o fi sa fie sa fie. Eu asa as face. In ceea ce ma priveste pe mine, acum sunt total nehotarata. pe deo parte imi doresc enorm un copil, pe de alta parte nu am curaj sa mai trec o data prin ce am trecut. Numai gandul asta ma face sa ma oripilez. am momente in care parca incep sa fiu un pic optimista si indraznesc sa sper ca va fi bine si pentru mine si momente(mult mai de) cand efectiv ma resemnez, ma supar pe Dumnezeu, pe soarta si pe viata si imi spun ca nu voi mai face niciodata copii. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu voi avea niciodata copii. ma gandesc ca poate imi va fi mai usor asa sa suport dezamagirea din fiecare luna. Spun asta pentru ca dezamagirea si amaraciunea era la ordinea zilei inainte de a ramane insarcinata (eu am obtinut sarcina destul de greu, dupa un an si ceva de incercari). vom mai vedea ce va mai fi.
Michelle81 spune:
alyx-nu ai cum sa ne reamintesti ceva ce oricum nu vom uita niciodata!Eu ma gandesc mereu la ceea ce mi s-a intamplat,nu-mi ies din cap toate acele clipe,cand am vazut testul pozitiv,cand le-am spus la parinti,la socrii,cand i_am vazut inimioara,cand au trecut primele 12 saptamani in care stateam cu teama unui avort spontan,cand imi era atat de rau zilnic,cand ne-a dat vestea cea groaznica,cand ne-ma luptat sa rezistam sa nu ne pierdem speranta ca va fii bine,cand ni s.a spus ca nu avem alta solutie decat inreruperea,cand i-am ales numele in spital,cand am nascut-o,cand am mangaiat-o,cand am urlat in biserica ca nu pot pleca de acolo fara ea,momentele de criza de dupa nastere,prima iesire afara,infruntarea realitatii....si cate si mai cate,sunt clipe care sunt mereu in mintea mea,nu le voi uita nicioadata.E greu ´si sa stii ca astfel de momente am si eu,cand incep sa capat speranta ca va fii bine,apoi iar parca cad...Aceasta frica nu-mi da pace!asa gandesc si eu:imid oresc enorm un copilas(ne-am dorit dintotdeauna)dar mi-e frica sa mai trec odata prin ceea ce am trecut,de fapt mai bine zis,nu as mai rezista asta e clar!Cred ca o sa lasam asa in voia Domnului,nu ne protejam si daca e sa raman gravida ianinte sa merg la doctor inseamna ca asa a vrut Dumnezeu.Imi pare atat de rau ca ai obtinut sarcina greu!Eu zic sa nu renunti si de indata ce va da verde sa incerci ca timpul trece iar visul nostru se departeaza tot mai mult daca nu incercam si daca ne lasam doborate.Nu te gandi ca nu vei ami putea avea copii,hai te rog eu lupat ca pana acum si sa speram ca totul va fii bine!
IreneCAM spune:
MICHELLE draga mea eu sunt de acord cu Alyx, trebuie sa faci ceea ce simti, ca sa fii impacata cu tine insati. Uneori e bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine, daca esti pregatita si doresti un bebe atunci pur si simplu bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu sotul tau, fara sa fii stresata ca trebuie sa "iasa" bebe. Ai facut analizele de toxo, CMV etc.?Cred ca e bine sa le faci inainte de bebe, ca sa stai linistita.
ALYX, din pacate intrebarile noastre nu au raspuns. Nici eu nu stiu de ce mi s-a intamplat ce sa intamplat si nici nu pot sa-mi dau seama ce ar trebui sa invat din asta (pentru ca inca mai cred ca totul se intampla cu un scop). Eu am fost totdeauna foarte organizata (cred ca m-am nascut facand planuri), foarte prudenta, hiper-atenta cu tot ce faceam, asa ca bebe a fost super proiectat si eram tot timpul obsedata sa nu ma imbolnavesc, sa nu ii fac rau etc. Dar nimic nu a ajutat, asa ca am sa las totul acum sa vina de la sine, poate va fi mai bine.
Nu stiu de ce se intampla astfel de lucruri. Cineva cinic spunea ca e "selectie naturala".Altcineva ma intreba mirandu-se "nu stii statisticile"??Le stiu, dar e altfel cand devii tu insati o statistica...Tot ce vreau acum e sa trec peste durere si,chiar daca nu voi putea uita, sa merg mai departe.
A, si inca ceva...nu te culpabiliza, nu e vina ta. Si eu ma invinuiesc uneori, dar in acelasi timp simt ca imi ajunge durerea pe care o suport, nu trebuie sa ma si invinovatesc...
toate fetele
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
alyx spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
alyx-nu ai cum sa ne reamintesti ceva ce oricum nu vom uita niciodata!Eu ma gandesc mereu la ceea ce mi s-a intamplat,nu-mi ies din cap toate acele clipe,cand am vazut testul pozitiv,cand le-am spus la parinti,la socrii,cand i_am vazut inimioara,cand au trecut primele 12 saptamani in care stateam cu teama unui avort spontan,cand imi era atat de rau zilnic,cand ne-a dat vestea cea groaznica,cand ne-ma luptat sa rezistam sa nu ne pierdem speranta ca va fii bine,cand ni s.a spus ca nu avem alta solutie decat inreruperea,cand i-am ales numele in spital,cand am nascut-o,cand am mangaiat-o,cand am urlat in biserica ca nu pot pleca de acolo fara ea,momentele de criza de dupa nastere,prima iesire afara,infruntarea realitatii....si cate si mai cate,sunt clipe care sunt mereu in mintea mea,nu le voi uita nicioadata.E greu ´si sa stii ca astfel de momente am si eu,cand incep sa capat speranta ca va fii bine,apoi iar parca cad...Aceasta frica nu-mi da pace!asa gandesc si eu:imid oresc enorm un copilas(ne-am dorit dintotdeauna)dar mi-e frica sa mai trec odata prin ceea ce am trecut,de fapt mai bine zis,nu as mai rezista asta e clar!Cred ca o sa lasam asa in voia Domnului,nu ne protejam si daca e sa raman gravida ianinte sa merg la doctor inseamna ca asa a vrut Dumnezeu.Imi pare atat de rau ca ai obtinut sarcina greu!Eu zic sa nu renunti si de indata ce va da verde sa incerci ca timpul trece iar visul nostru se departeaza tot mai mult daca nu incercam si daca ne lasam doborate.Nu te gandi ca nu vei ami putea avea copii,hai te rog eu lupat ca pana acum si sa speram ca totul va fii bine!
mi-au dat lacrimile. Imi pare tare rau pentru pierderea ta. Se pare ca la tine a fost si mai rau. Nu-ti cunosc toata povestea dar imi dau seama cat de greu ti-a fost.
multumesc pentru incurajari. Inca e prea devreme sa stiu ce voi face, durerea si golul sunt inca prezente. astept sa mai treaca timpul. un lucru stiu sigur. Nu voi mai face ca pana acum, nu voi mai face o obsesie din faptul ca nu raman gravida, nu voi mai plange in fiecare luna si nu-l voi mai face pe sotul meu sa sufere. Cel putin asa sper.
Imi este tare greu pentru ca luna viitoare sora mea mai mica va naste. A ramas gravida in perioada in care eu incercam cu disperare sa obtin o sarcina. Probabil ca o sa par rea si fara inima dar efectiv ma doare chestiaasta. O iubesc enorm de mult si tot timpul imi fac griji pentru ea dar pur si simplu ma doare fericirea parintilor mei cand vine ea in vizita (locuieste in alt oras). Si va veni sa nasca in orasul nostru si va sta la parintiimei o perioada (aici stam si noi de altfel). si ma ingrozeste acest gand, ma ingrozeste gandul ca o sa fiu mereu trista si ca o sa ma doara pierderea mea in fiecare zi. Probabil ca pare ciudat ceea ce spun dar asta simt. Imi este rusine dar daca e sa fiu sincera asta simt.
Am terminat programul si ma duc acasa. Va pup pe toate si vorbim maine.
Pepsi spune:
sicuta, si eu m-am operat de un chist ovarian, si-mi ziceau ca e canceros, dar fara biopsie nu stiu nici ei nimic! dupa biopsie s-a adeverit ca nu era canceros DELOC, prin ce stres am trecut.....si 2 ani dupa m-au suspectat de un cancer mamar, tot asa era clar dupa mamografie ca am cancer, si cind m-au operat si au facut biopsie nici vorba de asa ceva......spre norocul meu, asa ca incompetenta exista, prea repede se reped ei sa zica ca e cancer! sa faca biopsia, ca asa si eu trebuia sa fiu moarta demult!
liduska, bafta la noul job, si sa aveti parte de casa noua! lasa ca vine si bebica! e clar ca nu vei mai avea niciodata inocenta primei sarcini, cind nu stiai ca se pot pierde, cel putin eu, asa ma simt, nu mai am deloc naivitatea aia de la prima sarcina....of, si eu am citi tot ce am prins la prima sarcina, am mincat ce si cum trebuia, etc, si totul a fost bine, la a doua deja stiam ce tre sa fac, dar vezi tu nu depinde de noi....asa e cum spui, eu, pina nu-l voi tine in brate nu-mi voi gasi linistea ca e bine, vreau sa-i vad fata, sa vad eu ca e totul unde trebuie, ca e bine.....si-mi zic si eu, poate eram doar si eu in statistica, ca asa mai vrea sa incerc ptr un al treilea bebe, dar frica asta ca pot fi din nou o statistica nu-mi da pace nici mie, dar nu ma las doborita, si in functie de cum va fi viata noastra voi mai incerca! eu, am invatat sa traiesc cu frica, si sa-i dau in cap cind incearca sa ma domine!
alina, si eu cautam raspunsuri, sint o persoana f organizata, si ma uitam pe agenda sa vad ce am putut face in urma cu 2 saptamini inainte de a pierde sarcina, ce sa fi declansat asta, am trecut prin diferite stari,oare merit sa mai fiu mama lui Dominic, oare sint o buna mama ptr el? tot felu de ginduri mi-au trecut prin cap, si nu intelegeam de ce? mi-am gasit linistea cu visul ce l-am avut, ma consider o norocoasa, nu mai cauta raspunsuri in viata asta, ca nu le vei gasi si numa te torturezi!prin ce treci tu, am trecut fiecare in felul ei, vei vedea ca in timp se va schimba,si eu ma simteam atit de vinovata.... si aici nu ne intristezi, si eu scriam ca si tine acuma citeva luni, daca te uiti pe paginile dinainte vei vedea povestile noastre triste, si uite ca ne ridicam moralul una alteia, fetele mai vechi de aici, si gravidele am ramas tot din cauza ca e un grup minunat de fete aici, si chiar ne gindeam ca nici mesajele noastre optimiste nu-si au locul aici, dar apoi fetele ne-au rugat sa nu plecam, si uite ca majoritatea am ramas aici! capul sus , curaj!liber la sex am avut dupa 2 saptamini, care s-au prelungit ca am avut complicatii dupa chiuretaj, si la bebe dupa 1-2 cicluri menstruale!nici eu nu am facut sex dupa ce am ramas a doua oara, cum spui tu, nu aveam chef, imi era rau, oboseala....imi pare rau ca ai incercat mai mult sa ramii gravida, aici zic ca daca dupa 1 an jumate nu ramii natural sa-ti faci griji, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji, si eu, am mai auzit de la fete ca dupa chiuretaj imediat ai sanse mari sa ramii repede!(o prietena de=a mea, care tot asa incerca de mai bine de 2 ani, a pierdut sarcina, si in luna chiuretajului, nu s-a protejat, si ce crezi, a ramas gravida fara sa aibe macar ciclu dupa chiuretaj, si acuma are o fetita de 10 luni)
michelle, iubito, stii parerea mea, eu, asa lasa totul sa decurga de la sine, fara calcule, nimic, nu m-as proteja, ca ce poate sa-ti zica mai mult medicul? nimic in plus, e un control de rutina!daca ai si cind ai chef nu te mai proteja si daca e sa fie bine, daca nu asta e!(vad ca asta ai decis. of tare m-am intristat cind am citit ce ai scris, nu te mai tortura draga mea, ca nu vei gasi raspunsul!mergi inainte, ai luat decizia buna, atitia medici ai vazut, si nu esti in Romania, ca sa zici ca ar fi fost influentati de bani, etc, uite prin cita suferinta a trecut si cristina26 cu bebelusul Paul! nu te mai tortura. am fost ieri la ORL si se pare ca fac alergii! cred ca la zapada, ca azi iar vor cadea 15 cm mi-a dat cortizoni in spray ptr nas, dar sincera sa fiu, desi am fost sa verific si cu ginecologul mi-e cam frica sa iau asa ceva acusi intru in 8 luni, am zis ca mai bine mai sufar putin si gata, cica va trece alergia dupa sarcina....vom vedea!
laura, ce mai faci iubito?
irene, ce bine spui, e altfel cind devii tu insati o statistica!
della, ce decizie ati luat?
andreea, cred ca esti in Ro!
nana, ce mai faci, v-ati intors, ce aveti?
irlandeza, cum a iesit cu operatia sotului, si analizele ptr tine?
bibi, cum esti?
va pup pe toate, aveti grija de voi!
Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina_ana spune:
Michelle, si eu sunt clar de parere sa nu mai astepti controlul si va puneti pe treaba! De ce te temi tu de controlul asta? Ai vreun semn ca ai avea ceva in neregula? Tu ai mai fost la control dupa nastere si era totul OK, asa ca in mod sigur si acum esti la fel de bine, asa ca eu iti tin pumnii strinsi, strinsi de tot sa iasa II luna asta. Stiu ca majoritatea fetelor sunt de parere ca e mai bine sa nu progamezi nimic, adica fara teste de ovulatie si calcule dupa calcule, dar eu raman la ideea mea: daca vrei sa ramai mai repede insarcinata nu lasa lucrurile numai la voia intimplarii. Cu cat vor trece lunile si testul nu va iesi pozitiv, cu atat dezamagirea va fi mai mare. EU recunosc ca de cite ori am ramas insarcinata a fost totul programat ca la carte. In mod normal nu fac sex zilnic, dar atunci cind mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv am prestat si dimineata si seara. Si uite ca s-a prins, desi eram tare stresata. Eu in locul tau as face tot posibilul sa imi vad visul cu ochii cit mai repede. Sper sa nu te superi nici tu nici fetele pentru ce am spus aici, este doar parerea mea personala, eu oricum apreciez si parerile altora, fiecare are dreptate in felul ei. Sexul programat nu este prea placut, dar atunci cind e pentru o cauza nobila, eu zic ca merge!
Irda, ma bucur ca sunteti bine si prestati de zor pentru bebe2. Multi pupici Dariei!
Flavia, nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau cind ai avut chisturile alea. Doamne, bine ca s-a terminat totul cu bine! Cred ca numai atunci cind trecem printr-un asemenea hop in viata invatam sa apreciem cum trebuie tot ce avem si sa ne bucuram de fiecare lucru marunt din viata noastra! EU nu m-am hotarat inca ce nume o sa aiba bebe. As vrea tare mult sa il cheme Eric Andrei, dar numele asta il alesesem pentru celalat bebic al meu si acum imi este teama sa-l numesc tot asa si pe baietzelul din burtica. Ma mai gandesc.
IreneCam, sa stii ca apreciez tare mult dorinta ta de a infia un copil. Si eu m-am gandit mult de tot la posibilitatea asta dupa ce am pierdut sarcina. EU sunt sigura ca as putea sa iubesc un copil mult de tot, chiar daca nu este al meu. Imi sunt tare dragi copiii, mi-ar fi placut sa fiu educatoare, dar uite ca din pacate am ajuns economista!
Cristina, 23+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE