Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Mamagiulia- Ana cu scoala e bine sa zicem , in carnet e plin de FB dar in realitate eu nu sunt prea multumita de progresele ei dar am zis sa o las in ritmul ei doar nu pot fi toti la fel ca mine.
Edy e mare smecher face tot ce face si sorasa basca invata tot ce-i rau de la verisoara lui cu care sta in preuna la maicamea ziua si care-i mai mica cu 3 luni decat el deci sunt de-un leat cum s-ar spune.
Cu pempi nu mai avem probleme de mult dar nu stiu cum sa-l conving sa faca din picioare, daca suntem pe afara si nu-i olita la indemana face pe el si rade apoi.
Am incercat sa-l invat Catelus cu parul crezt si a iesit ceva de genul:
Eu: Catelus cu parul crezt
Edi: chezt (si atat)
eu: Fura rata din cotezt
Edi: (revoltat) nu fua , nu-i boie

Morala: Nu invatati copii prostii.

In rest avem mari probleme existentiale pune tot felul de intrebari ciudate sau trege el concluzi care ne lasa masca.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Feli, ce ma bucur ca sinteti ok !! Am vazut amindoua minunile, sint niste frumosi !!
Daria, bafta la nenea doctoru !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mihaela...demential Edy cu "nu fua, nu e boie"...

Felicia, ma bucur ca sunteti bine. Sa o tineti tot asa cu dormitul noaptea si cu renuntatul la pampersi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

wow!! ce seamana andreea cu taica-su, felicia, tu pe unde ai umblat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicia - sa-ti traiasca frumosii!!! ce dragalasi sunt! iar bb liviu cu floricelele in mana e delicios...

eu sufar in continuare, cu cutia de augmentin intr-o mana si siropurile de tuse in cealalta... doctorita zice ca o sa imi treaca. nu se stie cand. dar ne auzim dupa sarbatori. incurajator...

sa va zic si eu o perluta de azi, din seria cu bebelusul la psiholog :

Lia: Mami, bebelusul nu vrea sa se imbrace!
Eu: Pai si ce facem?
Lia: Mami, vreau sa imi spui ce se intampla cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Felicia, super copilasii! Doi frumosi! Tre sa le facilitam o intalneala la astia doi mici ai nostri (Mara si Liviu), ca seamana: Si a mea doarme exact la fel. Io-s fericita ca doarme noaptea.

Si eu cant ca nebuna prin casa, i-am cantat si lui Tudor, ii cant si Marei, la Tudor se vad rezultate deja , in sensul ca il auzim fredonand cu la-la-la melodii cunoscute, de ne miram si noi cum le tine minte. Stie si vreo 2 cantecele cu versuri cu tot. Si mai avem un joculet interesant, ii cantam sau ii fluieram noi melodii din desenele si filmele preferate si el ghiceste din ce film sunt. Aaaa, si o sa-i aduca o mica orga cu tot felul de smecherii pe ea. Deci ne pregatim pentru o mare cariera muzicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ina, hai ca m-ai facut sa rad.....eu nu-mi dau seama de asemanare...

Mitzule, deci si Mara la fel cu dormitul....daaaa, ma bucur ca doarme noaptea

Marcela, spor la augumentin...sanatate!

scumpi foc piticitii astia ai nostri cu perlele lor...

o intrebare....mai e cineva ca noi sa nu mai doarma ziua??Andreea de cateva zile nu mai serveste somnul de dupa-amiaza.Nu mai pot sa ma ocup de ea ca inainte si cum bb Libiu nu vrea sa doarma stau mai mult cu el in brate, asa ca Andreea mea isi cam face de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Felicia, nici Tudor nu mai doarme in fiecare zi, si da si la noi e cam aceeasi debandada. In zilele in care nu doarme e si mai nervos, eu nu am timp de el asa cum ar vrea el, n-o lasa nici pe Mara sa doarma, si uite asa...uneori dupa cate o zi ca asta nu-mi mai doresc nimic,decat sa dorm.

Marcela, sanatate si pupici Liei! E o desteapta si o frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Repejor ca ma duc la munci:)...
Adela Uka a plins primele saptamini (vreo 2)..cite 5..10 minute..si apoi alte vreo doua ...pina ieseam pe usa:)) Totul depinde de cit de bine se va simti el acolo...De 2 zile Uka ma da afara pe usa..sa plec mai repede..go,mama...go...si imi deschide si usa sa fie sigur ca plec:))Filmuletul este scurt ca avea chef sa danseze si tati..si pe tati nu vi-l aratam
Felicia sa traiasca puiutii!
Lia eu am alta idee...de ce nu-l duci pe Dani la gradi...este doar o idee...
Roxana ce mai face Pat? I-a trecut raceala? ASta da problema existentiala...de Pasti..daca gasesti raspuns sa-mi zici si mie
Alice primit! Multumiri! Io vreau bilet in primul rind ...la Eurovizion!
Monica ca mine esti!La dinti ma refer...sper numai sa nu ajungi ca mine...sa nu poti sa te bucuri de nastere...din cauza durerilor de dinti..si anestezistul sa caute inebunit in spital ceva pt dintii tai
Biluta...super Edi! Asta cu facutul pipi in picioare..tot la cresa l-au invatat pe Luca..este bestial cum face el ca barbatii
Daria o sa scapi de pampersi...curaj iti trebuie...Dar de ce astepti pina la vara?

edit ca am uitat Anca la noi piata imobiliara nu stagneaza este in scadere..iar preturile ridicole...casa de 80 de ani vechime...500 000 $...ridicol!Iar rata la casa aici ar fi dublu fata de chirie...plus taxele de proprietate...enorme si alea si "undeductible"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare cucuietele,meii nu stiu dar de la o vreme nu mai poci semna condica dis de dimineatza,ca de obicei,
Felicia,exact asta am vrut sa zic si io,amandoi copii seamana cu tati,tu pe unde ai fost??Sunt foarte frumosi sa-ti traiasca minunile!
La capitolul pampers io-s mama denaturata,ma incapatanez sa-i pun pampers la somn,chiar daca nu mai face de vreo 2 lunibona ii mai curajoasa si nu-i mai pune la pranz si pana acum nu s-au intamplat accidente!Io zic ca pana in toamna scapa toti piticlontii de pampers!!!
La capitolul ce sa mancam sa nu ne ingrasam de sarbatori,si io-s in clubul lui Alicesi daca merg la mama,face un drob si o pasca,yami,yami...
Roxi multumesc pentru indicatii,acu' merg sa caut retetele..
Noi am fost la plimbarea de seara,si cand desena cu foc a venit un "critic de arta"de aceiasi varsta
"-Ce-ai desenat aici?
-O casa
-Si acolo?
-Un copacel!
-Nu-i copacel, este dinozaur!!!
-Ba nu-i dinozaur, ca n-are dinti!'"
Si asa ne-am amuzat copios vreo 10 minute,ascultandu-i ce puteau debita

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput