Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Ooo, Rox, am o zi din`aia ...
Toate sunt o tragedie. Si nu e nimeni care sa ma inteleaga ... de fapt vorbesc prostii ... nu e nimeni cine sa ma asculte ... decat voi 
Mitzu - si Giulia bea lapte, apoi isi ia suc, apoi bea apa minerala, apoi apa ... si eu beau seara multa apa ca atunci ma loveste setea ... ufff ... nu stiu ...
Cristalinaaa - unde esti, cum esti ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
mitzura spune:
Hehehe, Roxi, asta cu mancatul la greu e tare! Aici io si cu Alice suntem sefe, ca putem manca oricat fara sa ne ingrasam. Auzi, da tu te gandesti ca le pun educatoarele pampersi la copiii astia cand vine ora de somn? ca eu nu cred...Bine, ca voi ii duceti patru ore, nu e asa mult, ca timp....
ca tot strigam catalogul, eu intreb de Nicole...poate mai baga un ochi pe aici si ne zice ce mai face Moatza.
daria, suntem aici, ...
cristalina spune:
Neata!
Grasana la raport! Ieri nu am mai putut sa intru de dureri de masele...ma dusei la doftor si imi baga freza fix intr-un nerv. Imi venea sa ma arunc de la etaj de dureri...
I-am dat telefon la ginecolog, a zis ca pot sa iau si un algocalmin daca nu se poate altfel si mi-a zis sa iau totusi un paracetamol. Mi-a trecut intr-un final! N-am ajuns sa bat copilul de durere...:))))
Azi insa la dintzar a fost boierie...mi-a pus plomba la o masea la care erau nervii scosi...Parfum!![]()
Ma duc sa citesc ce ati scris. O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Hihihihi, iote ce probleme existentialiste au ele, cum sa manince de paste far sa se ingrase !
Apoi, vorba lu Mitzu, chiar ca la capitolul acesta boieresc, nene ... am o lista maare de culinarisme de facut, dar parca vad ca nu apuc sa le bifez pe toate ! Norok ca s-au inventat alea gata facute, ca abia astept sa dau iama in ele ! Mama, ce foame mi-ati facut !! ![]()
Daria, nici Andrei nu a renuntat inca la pampers, cel putin orele de somn le doarme cu asa ceva, iar afara tot echipat cu pampers merge ! In casa insa stam fara si recunosc ca nu prea m-am omorit cu dezvatatul ... kk spune cind face si cere olita, dar la pipi e de lucru ... probabil cum sint eu juma de zi plecata la birou, tot Florin o sa fie sef peste operatiunea asta !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Lio, cheama ajutoare! Eu recunosc ca bunicile nu prea au avut grija de Maria, nu de alta dar nu se pricep si mi-era sa nu le sperie...dar cand veneau le puneam la munca de jos, curatenie, calcat, facut mancare.
Asta pana m-am dus la servici si a preluat tanti Ioana stafeta...:)
Acum am zis ca ne impartim cu copiii si bunicile le convocam o data pe saptamana la curatenie, calcat rufe si facut mancare...pai sa simta ca au nepoti! ![]()
Olivia, pupam degetelul lovit, sa treaca repede.
Alice, spor la gasit casa!
Daria, toata lumea are zile mai kk-cioase...ai si tu voie, ca sunt la liber...![]()
Roxi, torturi ...mmmm...bun...iar mi-am amintit...![]()
Mitzu, pai pana la toamna sigur scapati de pampersi!
Gabi, piscina...mmm. Ce frumos!
Maria e la faza in care vorbeste la persoana a treia despre ea si invata tot felul de cantecele de la John (ii canta seara la baita si cat o imbraca).
"frera jacah, frera jacah, dormevu, dormevu..."![]()
Si tre' neaparat sa facem toti "ding, dang, dong"...ca altfel nu are farmec. Zici ca suntem dusi cu capul in grup.![]()
Ieri o schimbam de pampers si si-a luat un picior in brate si a inceput sa cante suav:
"opeshte Nae vapo'uuu
opeshte ca ma cufund
un va' mi-apuca picioiu
si altu' ma tage la fund!"
Finalizat cu un "iuhuuuu!"...:)))) ca sa dea frumos!
Tanti Ioana ne-a dat liber azi (intai zicea de mine sa stau cu Maria da' a stat John ca daca ma alerga doua ore pe afara ajungeam direct la spital). Drept pentru care i-am lasat acasa pe Maria pe olita si pe taica-su pe jos pe langa ea pieptanand covorul...:)))...Gasisera un pieptan si trebuia folosit, nu!?...![]()
Ma duc sa vaz cum devine cu torturile alea...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Cristalina, ![]()
, mey, neaparat facem un duo, ca si Andrei cinta aia cu frere jache !! Promit ca il invat si cintecelul cu vaporul si ii trimitem pe amindoi la eurovisionu copiilor !! Poate ne dau aia vreo casa drept premiu si am scapat de balamuc si cautari, hehehe !! Pupici multi si spor lu nenea John la covoare, ca tot vin sarbatorile si trebuia facuta curatenia ! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io recunosc ca mi place la nebuneala sa cant asa de`a moaca aceste cantecele, iar Giulia se`nerfeaza si mi zice sa inkid gura.
Noi cantam varianta italiana, care e Fra` Martino ![]()
Cel mai fain e cand mergem pe drum si ma pune sa cant 
Daria &
pako spune:
buna
suntem bine...am vazut ca ati intrebat de noi...
bb libiu a facut vasccinutul de 2 luni si toate bune...a luat ca la carte 1 kg pe luna ....de la o luna jumate papam mixt si tot de atunci ma pompez ca altfel se enerva rau la tzatzica.E un scumpicel cuminte foc...ziua nu doarme decat in 3-4 reprize a cate juma de ora...in schimb noaptea le sforaie de n-am treaba.
Andreea a renuntat la pampers de vreo 3 saptamani...afara cum vede un petic de iarba cere pischu...noi si cateii...
Anca,mandra mea monopolizeaza tv-ul cu desenele...nu pot sa mai ascut nici o informatie de la televizor...e crima daca schimb canalul...asa ca si noi ca voi...
Cristal, sunteti mortale...pupici la burtici!
am poze noi cu bb libiu...
www.nede.netfirms.com/poze.bin
pako spune:
Vazut dansatorul de Luka...
Vazut vedeta de la proTV, pe Edi...
Vazut Stefanut la balaceala....pupici la toti
Lia, te pupic si te imbratisez....eu bona am gasit-o intreband mamici,bunici de prin parcurile pe care le fregventez daca stiu pe cineva care sa ma ajute.
szivarvany spune:
Pako - ce copii reusiti, ce frumosi sunt amandoi ! Andreea e o frumoasa domnisoara, iar bb Liviu un frumos si el ! Si ce cuminte e bebelinul ! Bine ca mai dai un semn de viata 

Fetili, astept ora 4 sa o tai, k ieri am fost la dentist (mi a murit nervul unui dinte, asa sec, asa ca a fost "fain", cauze necunoscute, probabil asa se manifesta la mine stresul din ultimele luni, ca nu caruntesc ...) iar azi merg la alergolog sa nu ma apuce luna august si sa ma chinui 3 luni cu alergia.
Daria &