Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Ioana...imi dai voie sa te cert???
Cum copilul nu mai face in pampers de 2 luni si tu continui sa -i pui ? Mey de ce-i dai mesaje mixate?
g_ioana spune:
Olivia iti dau voie sa ma certi poti sa ma si bati
dar momentan nu am fortza necesara,sa ma dau jos din pat si s-o pun la olitza,in caz de se cere noaptea!
La vara in concediu,am sa fiu mai odihnita
![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
vrabiuto, sa-i traiasca ficioru`, sa fie sanatos, iar prietenei tale refacere rapida
olivia, am realizat ca uka
samana leit cu ilinca si cind danseaza, parol, mare pacat ca ie arvunita ca te ceream de cuscra;))
vazut si drumetu` , philip spor la catat case, vazut si stefanut al piscina, ca ratusca
roxana, am facut sauna si forta acasa batind la covoare, da` data viitoare sigur ma duc
![]()
mihaela, felicitam vipu`
uauu, vaz ca uka s-a accidentat, uoff
vazut si gorodelele
vazut si pe liviu, dumnezeule, ce a crescut, mi se pare sau chiar seamana cu andrea?
cristal, care-i amr?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
AncaMaria spune:
Felicia, deci si Andreeea ca si Bianca.. despre dormit, Bianca doarme ca merge la gradi, dar in week-end nu vrea, insa o duc la forta... dar imi dau seama ca la voi e mai complicat tu fiind prinsa cu bb... nu poate bona sa te ajute cu bb cand vine ora somnului?...
Carmen, te-ai cantarit dupa 'sauna' din week-end ? Poate dadusi 2 kile jos asa rapid...![]()
Multumesc de urarile cu casa, iata ca se dovedeste ca chinezul e neserios (sau poate sta dupa alta oferta) si nu avem inca actele, i-am dat ultimatuum astazi si daca nu vom renunta sa ne mai gandim la varianta asta..
Olivia, in Vancouver sunt cele mai mari preturi din toata Canada dar desigur, nu cred ca batem California
... noi oricum vrem townhouse, eu chiar m-as fi multumit cu un apartament dar sotul vrea mai mult spatiu...
Io nu cred ca fac nimic in afara de oua rosii si eventual o pasca (in premiera) din mai multe motive: 1 - ma ingras ca pun repede pe mine; 2 - nu am nici un chef dupa alergatura asta cu casa; 3 - prefer sa
'zburd' cu Bianca
kim222 spune:
Camen..io trebe sa vaz ca sa crez
...asa ca baga un ..movie cu Ilinca :))..cit despre arvuneala....never say never ![]()
Anca..townhouse sa fie...rabdare si tutun....
...pot sa ma mai laud la voi? .azi echipa noastra a primit si premiu international pt metoda dezvoltata in izolarea E.coli ![]()
AncaMaria spune:
Olivia, felicitari pentru realizare! Deci sa inteleg ca de acuma nu mai mancam spanac cu e-coli ![]()
Aaa, si mai ma gandeam la Uka, pun pariu ca el vorbeste mult mai mult decat ai tu habar, doar ca o face cand vrea el.. ai nostri invata doua limbi deodata de aia io zic ca trebuie sa le dam ceva mai mult timp.. Bianca se straduieste dar nu ii iese totdeauna, parca mai usor ii vine in engleza desi noi vorbim cu ea numai romana..
philip spune:
intru numai sa-i dau un pupic dariei ca si eu-s in aceeasi stare...cristal, imi pare rau de dinti, iti doresc sa te vindeci cat mai repede. carmen, multumim, esti o scumpica
anca, how much for a townhouse?
philip
&andreea
leeloo2004 spune:
Buna fetele - eu pina acum nu am reusit sa intru pe DC din cauze tehnice, imi tot dadea eroare...
Olivia - felicitari de reusita - eu nu ma pricep - ce e E.Coli asta si pe unde sa ne ferim de ea?
Din cauza de asa avint de curatenie si bucatareala printre voi, m-am apucat si eu aseara sa lustruiesc ce nu lustruise femeia si sa iau perdelele, la rind, la spalat. Azi urmeaza tura 2...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Salutare !
AndreeaP - 

Azi n a mers forumul. Si vroiam de dimineata sa intru sa va zic de vizita mea la alergolog, adeka sa ma plang de orasul asta de rahat in care traiesc io si n care sunt 3 medici alergologi la fel ca orasul. Adik e de rau ca sunt alergica la belila aia de planta ambrozie, ca Romania nu importa vaccin de desensibilizare pt asa o planta care se gaseste doar in zona de vest 

Na, ziceti si voi. Asa k ... am o alta zi depresurizata. Sa va mai zic cu cate m au frecat la cap ambii medici despre mostenirea genetica asupra copiilor mei in materie de alergii ... ![]()
Gata, m am racorit. Imediat plec acasa si apoi in cautare de coronita de printesa, k Giulia a visat k asta ii va aduce iepurasul 
O zi frumoasa sa aveti ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
Dorsilia spune:
Buna!
io va urez, de pe acum, in cor cu toata trupa, PASTE FERICIT, TIHNA SI SANATATE SA AVETI! si va multumesc ca-mi sunteti aproape sufleteste
ca sa va mai amuz si eu ca de indispus am facut-o destul...sa va zic de ultima gaselnita a lui Danut.
(1. Cica faceam curat printre tricourile lui taica-so si am aruncat vreo 3 ca fiind prea uzate. La care el..."astea au lamas mici lu tata si mi le da mie? asa cum ii dau io lu Andeea ce-mi lamane mic ?"
Normal ca a trebuit sa ma prapadesc de ras inainte sa-i raspund, foarte serios "da, mama, ia-le tu daca le vrei" , la care el teatral "aaa, ched ca totusi nu-mi plac, altele n-ale?"
2. Danut- "mama, daca mananc tot din falfulie ma fac male?"
Eu: DA, dar mananca numai daca vrei
Danut: vleaaaaaaau, da` tata daca nu mananca lamane mic. Mai mic ca mine. Si atunci eu o sa-l duc pe el cu masina, pe bancheta din spaaaaate o sa stea el, si la culbe o sa-l lastoln si eu pe el pin masina (si insosteste chestia asta de un ras machiavelic)
(asta ca sa va dati seama cam ce se intampla uneori cand ies ei seara cu masina. Adica il lasa taica-so de voie prin masina...las ca-i arat eu
)
3. Danut: mami esti obosita?
Eu : cam da, mama
Danut: atunci stai pe pat sa povestim ceva pana te odihnesti
Eu: si ce vrei sa povestim?
Danut: tot felul...
Eu: despre ce vrei sa vorbim?
Danut: asa...adica eu elam soldatul si melgeam la lazboi
Eu: si eu ce faceam?
Danut: tu ma intlebai daca mi-am luat pusca si gloante si glenade ...si tot asa, ma inlebai si altele. Hai intleaba-ma!
Ce ziceti? pe mine ma uimeste uneori de-a binelea: adica vrea sa jucam roluri de pe acum
hai ca fug acum sa continui treaba. daca mai am timp mai intru zilele astea, daca nu...sa ne auzim cu bine dupa Sfintele Sarbatori Pascale