Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 13
alice2004 spune:
Gabi, ca intrebai, mami (adica io) nu prea apare in poze pentru ca de obicei eu tin aparatul si pentru ca niciodata nu mi-a placut cum ies in fotografii (nu cred ca sint fotogenica si de aceea fug de pozat) !
Cristalina, pupici Mariucai si sanatate sa fie, muuulta !!
La cit de aiurea e vremea acum, nici nu mai stii cum sa imbraci copilul cind iesi afara cu el, nu mai spun ca mai bate vintul si ridica nori de praf si alte alea ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
hai ca azi sunt logoreica.
a propos de persoane dragi care nu mai intra m-am vazut vineri cu Nicole care e as usual, motzulina o dulce care m-a sunat sa imi zica "multumesc"...la care eu avand in posesie un mut va dati seama ca am lesinat de emotie
.
meniu:
oua rosii, drob, branzeturi felurite cu ridichi, ceapa verde, rosii, castraveti, ceva tarte mici umplute cu diverse, o placinta cu spanac.
ciorba de miel (cu matze
)
friptura de miel cu spanac/cartofi/salata verde
cozonac, drob, o prajitura
vin alb, rose, rosu, suc pentru cei cu probleme![]()
carmenp spune:
m-am interesat diseara la 10 ie accelerat la constanta miine de dimi la 5 ist acolo, m-am scos;))
edit, da cineva mai mult?![]()
quote:
Originally posted by roxanaz
meniu:
oua rosii, drob, branzeturi felurite cu ridichi, ceapa verde, rosii, castraveti, ceva tarte mici umplute cu diverse, o placinta cu spanac.
ciorba de miel (cu matze)
friptura de miel cu spanac/cartofi/salata verde
cozonac, drob, o prajitura
vin alb, rose, rosu, suc pentru cei cu probleme
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
cristalina spune:
Meniul la noi e cam ca ala al lui Roxi, facut de tata socru...la care adauga intotdeauna hrean cu otet pentru cei doritori, salata de vinete, salata de ardei copti, salata de icre.
Eu o sa vopsesc niste oua ca sa avem in casa si noi (mai ales ca Mariuca e mare amatoare "hai sa facem cioc!" si sparge daca prinde tot!
O sa facem fripturici de pui la cuptor cu niste carnaciori de casa picanti printre ca dau o aroma faina. Mi-am luat niste blat de tort sa fac un tort cu frisca si niste miez de nuca sa fac o prajiturica...(ca tot ziceam ca nu fac nimic!...
)
Asta daca ma simt in forma, daca nu ramanem numai la meniul lui tata-socru care e expert oricum...:))))
Aaaa...la noi nu cozonaci si pasca (ca daca avem in casa mi-e mila sa le arunc si le mananc io ca alti amatori nu am).
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Aaaaaa, uite ca dadu Cristalina mai mult si eu chiar m-am scos, ca nu am nevoie de accelerat sa ajung la ea !!! O sa aiba Mariuca partener de ciobit oua, ca Andrei are un fix, cum deschide frigiderul, primul lucru pe care il apuca sint oualele de pe margine, pe care le arunca fix pe jos !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Gabi, tin picioarele cat pot de stranse pana dupa sarbatori!...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Pai asa sa faci ca nu o sa fiu on-line pina dupa sarbatori si nu vreau sa pierd momentu'....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
haha veste de ultima ora: Mugur (adicatelea sotu' meu sa nu facem confuzii
) este extrem de suspect de oreion. asa ca s-ar putea sa avem niste sarbatori pline de distractie. va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor oricum.
pupici
ca io am facut boala asta cand eram mica.
carmenp spune:
beyyy, tu inceteaza cu astea, acu ma inviti sa-mi dai pasca si alte bunataturi(m-ai invitat, no?;))) acu zici ca ma kemi sa-mi da oreion, eeee... mai bine-ti dau adresa, bag pm;))
quote:
Originally posted by roxanaz
haha veste de ultima ora: Mugur (adicatelea sotu' meu sa nu facem confuzii) este extrem de suspect de oreion. asa ca s-ar putea sa avem niste sarbatori pline de distractie. va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor oricum.
pupicica io am facut boala asta cand eram mica.
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
ina32 spune:
Mi-e foameee de urmatoarele: salata de ardei copti si carnaciori picanti d ela Cristalina, tarte umplute cu diverse si cozonac d ela roxana...si lista e deschisa...
Io nu fac nimic, ca ma duc la mama

De iepuras i-am cumparat o pereche de pantaloni, o farfurie cu winnie si o sa-i caut si pahara din ala de care zicea roxana. Jucarille sunt sterse d epe lista urmatorilor 50 de iepurasi, ca nu mai avem pe unde calca.
Cupilu meu a invatat sa mearga pe bicicleta in sfarsit. Sta foarte teapan, cumva pe spate si da repede, repede din pedalele alea, cu o mutra fuaaarte serioasa, zici ca e comisaru Moldovan![]()
szivarvany spune:
Rox - io sper sa fiti sanatosi ! Da ne de stire ! 
(io cand am fo` suspecta, am avut ceva cu glandele salivare, de m am umflat, mi a trecut cu bomboane acre, parol!)
Cristal - asa asa, cuminte sa stai si sa scrii ca esti bine sa stim ! 
Ina - pupam biciclistu`! 
Io recunosc ca vreau sa i cumpar Giulikai jucarii ...
Taica`so ma va impusca cred
. Si am sa i cumpar si o pereche faina de incaltari
Si gata. Pt acum !![]()
Cu bucatareala ... muuulte salate, pui, prajituri 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)