Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ief shinshi;))
dragelor, aseara scrisei un mesaj da` se buli netu`... si io tot cu cristal in cap fusei, da` vaz ca ejti bine mersi, da` telefonu doftorului ancoa sa-i confirm ca nu mergi cu masina;))
ashe... felicit cupiii vorbareti
vaz ca-n vest ploo cu stari mai kkcioase
nah ca ma minca`n bumb si-mi pusei cuscrele`n cap;)) ioano, cuscra roscata din ieshi?! le-am luat pe deshte, nu-mi iese si pace
edit, olivia felicitari, acu melu` sigur ie mai gras, no?
si sanatate celor bolnaviori
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mei, am vazut pozele de primavara cu Ghizmo - vad ca e fan "calusei" - noi nu l-am incercat, dar cred ca Stefan nici nu s-ar urca acolo...foarte frumoase poze, dar mama de ce nu e in niciuna dintre ele??

Roxi - nu zi de 2 ori ca te pomenesti cu toata trupa la usa si numai noi cred ca-ti mai lipseam dupa Paste...nu ne-am hotarit inca daca iesim prin Constanta/Vama Veche sau prin Giurgiu...

Cristalina - nu ne da emotii de Paste!!! Sa mai stea simburica acolo ca sta bine!

Pentru fetele care nu mai intra pina de Paste vreau si eu sa le urez Sarbatori Fericite, multa liniste si pace in familie!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

ief shinshi;))
dragelor, aseara scrisei un mesaj da` se buli netu`... si io tot cu cristal in cap fusei, da` vaz ca ejti bine mersi, da` telefonu doftorului ancoa sa-i confirm ca nu mergi cu masina;))
ashe... felicit cupiii vorbareti
vaz ca-n vest ploo cu stari mai kkcioase
nah ca ma minca`n bumb si-mi pusei cuscrele`n cap;)) ioano, cuscra roscata din ieshi?! le-am luat pe deshte, nu-mi iese si pace
edit, olivia felicitari, acu melu` sigur ie mai gras, no?
si sanatate celor bolnaviori

Se facu blonda,Noricica si nu aflai la timp??)(ai uitat ca-mi abureshte fata cu calatorii gratis cu trenu')

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Marcela, sanatate multa!
Caro, si la noi merg Lioton si Voltaren gel la umflaturi. Sa va treaca repede!
Roxi, sa-ti iasa preparatele...:))) (si sa ne povestesti ce ai facut!...)
Alice, frumos, iesiti in parc cu mielutii la pascut...hihihihi
Daria, se pune si treningul, ca tot hainuta noua este.

Pe aici e obiceiul sa se imbrace copiii frumos cand se duc la impartasit (aici se duc vineri dimineata), pe noi mama ne imbraca in dimineata de Pasti.
Asa ca maine dimineata gatesc Botoshul frumos si poate sta sa-i fac si poza...:))))

Am dat telefon acasa, zice John ca e cam rosie la fatza si are okii umflati. Sper sa nu fie ceva urat...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, tin picioarele cat pot de stranse pana dupa sarbatori!...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal asa sa faci! scriu ce fac....dar mi-e ca dupa atata mancare nu o sa va mai arda de povestile mele
Gabi eu nu glumesc, oricum, masa e pusa non stop si eu sunt libera pana miercuri inclusiv. asa ca ar fi chiar super sa ne vedem!!! iar daca e vremea frumoasa...atunci aer curat la mare scrie pe noi. invitatia ramane deschisa. si tuturor care trec pe litoral bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nora ie roscata? ultima data mi s-a parut bruneta cre` ca de la apa tonica ce drequ mi-or hi pus aia in ea;))

quote:
Originally posted by g_ioana

quote:
Originally posted by carmenp

Se facu blonda,Noricica si nu aflai la timp??)(ai uitat ca-mi abureshte fata cu calatorii gratis cu trenu')

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, noi asteptam scrierile tale, ca mereu faci cite ceva super !!
Cristalina, chiar te rugam sa ai grija la ... picioare , altfel las pisiul deschis non stop, in aflare de vesti !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellouuu, ia bagati nejte meniuri !!!

Si mai strig si fetele care nu dau niciun semn ... sa mai scrie cate o vorba sa stim ca sunt bine ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, ai terminat cu ekipa numaistiuceculoare avea ?? Treci in partea mea, unde se maninca de toate ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput