Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 14
Dorsilia spune:
helou!
multam fetelor ca vi s-a parut ratonul meu inteligent. Este, ce-i al lui e pus deoparte.
Dar sa stiti ca nu eu l-am facut destept. Asa e el de la natura, de la D-zeu. Si are o fire super buna. Pe mine m-o fi mostenit la filosofeli doar. Taica-su saracu nu-i mai face fata, nu-l poate duce de nas cu discutii puerile si scuze. I le serveste Dani, cu niste viteze si logici de nu se poate potoli din ras.
aseara de exemplu:
Dani: hai sa mergem cu masina, tata!
Tata: nu, e tarziu
Dani: hai tata ca dolmim mai bine daca dam o tula
Tata: nu mai am benzina cred
Dani: hai ca melgem sa bagam de la peco
Tata: nu mai am bani scosi
Dani: nu-i nimic tlecem pe la apalat si scoatem, vlei ?
Tata (iritat deja): da, dar sa consumam atatia bani pe benzina numa ca sa dam ture...las ca mergem cand avem un scop. La sfarsit de saptamana numai, la cumparaturi
Dani(bosumflat): mami a zis ca toti taticii melg la luclu ca sa castige bani. Tu melgi la luclu toata ziua, ai bani destui. Si io o sa melg la luclu ca sa avem mai multi
Tata (aproape inlacrimat): hai tata, ca mergem, daca ai tu solutii la toate...
Dorsilia spune:
deci, eu una plang de cate ori il aud vorbind asa...si cand ma gandesc cate griji imi faceam ca la 2 ani si ceva era inca precum lebada lui Blaga. Acum pe langa ca vorbeste chiar si asa peltic, mai are si cursivitate, si destula logica pt varsta lui. Poate se face avocat, mai stiti? dar inca il incanta masinile de gunoi si condusul masinii, surubaritul...
m-ati dat pe spate cu mancarile si gatitul...Eu am terminat ieri curatenia. care se cam strica in 2-3 zile pe aici oricum.
De mancat eu comand de la restaurantul chinezesc un meniu super, care ne place si noua si copiilor, iar eu acasa fac doar niste costite la gratar, frigarui asortate, si oua rosii. Dulciuri iau de la cofetarie, e una extrem de faina, le fac f bune, igienic, sunt proaspete tot timpul, am comandat deja...(codrina, pt timisoreni) Si mi s-a pus pata pe jumari de porc, nu stiu de ce as manca asa ceva, colesterol curat, dar tot am sa mananc, deci maine plec sa vanez o slanina cruda, cu firicele de carnita printre, s-o topesc :))
azi am facut o iesire afara fara succes. am iesit cu puii si la colt ne-a bagat vantul o pala de praf in ochi de n-am stiut pe unde sa intoarcem capetele. E soare, caldut, dar prea prafoasa si vantoasa atmosfera. Andreea era in carut, acoperita, protejata, dormea bustean dar Dani era expus, se tot freca la ochi, si am renuntat. Si asa se pare ca febra aia mi-a facut-o de la masele. ii ies in sfarsit si ultimele doua de sus. nu e cazul sa insist cu sportivitatile acum.
Olivia- nu-l duc la gradi ca ar trebui sa stau cu antibioticele lunar pe amandoi, presupun. Nu-s destul de puternica sa risc acum.
Si eu ma lupt cu o tuse ce ma incearca de cateva zile, am avut deja 2 rosuri in gat, unul tratat cu antibiotic altul a trecut de la sine. ..deh, cred ca sunt cam rablagita.Nici CM nu-mi mai vine. Si nu-s gravida iar. Din 20 februarie nu am mai avut CM. M-am dereglat presupun
De Papadie si papadiile mici siti?
PAPAAAAAAAA!!! UNDE E MAMA EROINA? ce de ma incuraja pe mine ca inca mai pot sa pun un picior inaintea celuilalt in fiecare zi, chiar si singura cu doi copii (e faina rima?)
kro spune:
Bravo Dani
... pe mine ma surprinde cat este el de diplomat si cum gaseste argumente la orice contra a tatalui ... Sincer vorbind, dialogul de mai sus suna a disctie cu un copil de 5 - 6 ani !
Roxi, razi tu, da' sigur nu e rasul tau ! ... Hai, tinem pumnii sa fie o alarma falsa ... Dar eu stau si ma intreb: daca e pe bune si tu pregatesti toate bunataturile pe care le-ai insirat mai sus ... cine le mananca
? ... ca musafirii nu cre' ca mai indraznesc sa apara !
Moama, Ina ce misto descrierea cu Radu pe bici
.... hai, baga un filmultet sau ceva poze sa-l vedem si noi ...
Daria...si eu sunt la fel cu jucariile ... noroc (sau ghinion ?!?
) cu tati ca imi mai pune frana, ca altfel goleam magazinele 
Cristal ... sper ca l-ai instruit pe John cum e cu DC-ul si vine el cu vesti proaspete cand e cazul ! 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
pako spune:
Aoleu, Roxana, v-ati scos de sarbatori cu oreion...puneti pe usa "carantina" sa nu va viziteze careva...io imi musc limba sa nu fie asa:)))
Kro, deci si voi la fel cu somnul....a mea azi a dormit 1 ora..de la 1 la 2...nu are deloc si ea o ora fixa de dormit...asa puteam poate sa-i fac si lui Liviu un program de somn.
Lia, e vantoasa rau afara.Noi n-am iesit(decat eu la cumparaturi).Am niste castani in fata blocului...dupa ei ma ghidez daca e rost de iesit sau nu afara.E mortal Danut cu replicile lui...asta ultima m-a dat pe spate...hehehe.
L-am vazut pe Gizmo...tot mai are niste carlionti pe ici pe colo.Vad ca ii place in carusel...si Andreea mea s-ar invarti o zi intreaga in asa ceva
Meniu de Paste: oua rosii, carne de porc la cuptor si un tort de bezea cu crema de zahar ars...si poate un salam de biscuiti ca, cozonacii ii cumpar
leeloo2004 spune:
Roxi, no problem, ca eu am facut oreion (dublu!) in copilarie si copchilu' e vaccinat!
Lia, nu mai povesti ca eu imi iau cimpii...o veni si ziua aia in care sa va povestesc si eu perlele lui Stefan?? (da nu ma lua in seama, vorbeste invidia din mine...)
Da, nici eu nu ma pot stapini cu jucariile dar in ultima vreme mi-am mai pus frina...asta de cind am luat de la Ikea 2 cutii mari si sunt pline ochi de jucarii pe care doar ce mi le insira prin casa ca sa le string pe seara...
ina - felicitari pentru "comisaru' Moldovan" mergator pe bicicleta!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Lia, super Danut! Vezi ca nici n-am stiut ce comoara de baiet ai, ca nu ne-ai mai povestit despre el. Fa-o mai des...
Roxi, sa fie fara oreion! Si spor la trebi!
Gabi, eu va invidiez din doua motive. 1. Ca iar calatoriti (ce mi-as dori si eu) si 2. ca aveti curaj sa plecati cu Stefan (sau ca e atat de cuminte ca sa plecati cu el). (Cu Tudor nu ma pot incumeta la asemenea drum lung). Vacanta faina va doresc!
Daria, parca ti-ai mai revenit din dispozitia depresurizata, nu-i asa?
Sa va zic si eu meniul: ciorba de ied (ca melu' nu ne place) si drob de la mama. Cozonaci de la soacra-mea. Ce fac eu (deocamdata imi propun, sa vad daca ma lasa copchiii astia): tort Joffre cu portocale (pe care sotul meu a obosit sa-l mai ceara), poiana cu ciuperci si friptura de ied.
Acu ma duc repede sa iau rezultatul de la examenul de urina al lui Tudor. Sper sa nu fi recidivat infectia. M-am trezit acum sa i-l fac, pentru ca de vreo doua zile urineaza foarte des. Mi-a dat peste cap toata educatia anti-pampers..
kim222 spune:
Nu am reusit sa citesc decit primele postari cred...
deci:
1.meniu zero ca trebuia sa plecam azi
2...zic trebuia ca nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din tirg...asera Uka a fost cuprins de frisoane si febra mare...so toata noaptea a fost in focuri
..pt prima data Paracetamolul nu si-a facut efectul..deci dimineata am cumparat Motrin..pt tot pt prima data in viata lui l-a luat!![]()
3.nu l-am dus la cresa sta acasa cu Sorin pina ce termin eu treaba si apoi facem schimb si vine el la job...
4. Camen..mielu este la fel de slab ![]()
sper sa am timp sa revin
cristalina spune:
Ina, ia-i comisarului Moldovan o casca...:)))
Kro, are instructajul facut de la Maria...:))))
Alice, va asteptam la o tzuica (ca Maria asa stie, la orice petrecere mai ciocnim o tzuica
)
Roxi, va urez sa fie alarma falsa si sa nu fie oreion!
Olivia, sanatate maxima si sa va treaca repede!
Carmen, pai te-a invitat Roxi si daca te duci avantaj tu...ca nu pleci cu mana goala!!!....![]()
![]()
Pe John l-am trimis la servici, pe Maria afara cu tanti Ioana (sper sa nu fie raceala si sa faca alte alea ca tare e frig si vant afara) iar eu admir ce mi-a adus iepurasul!!! Aragaz, microunda si aspirator mic si suparat....:)))
Cu greu ma abtin sa nu pun o tura aspiratorul, dar am promis ca nu va fac sa stati cu deshtu' pe efcinci de sarbatori...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pako spune:
hehehe...monica si io mi-am luat aspirator nou inainte sa nasc...ma manca mainile sa dau o tura cu el sa vad ce si cum...sa stapanaesti cuplacere ce ti-a adus iepurasul gras
olivia, sanatate micutului....imi pare rau...
leeloo, vacanta frumoasa...asteptam pozicele.
marcela, in afara de faptul ca si a mea vine in casa cu tot felul de floricele, crengi, baloane...tati ii cumpara multe prostioare din oras(inghetata, bomboane,etc)si arata ca un purcelus cand intra in casa....pupici liei
vrabiuta spune:
gabi - apropos de cutii de jucarii. am fost acum vreo doua luni la bricostore si am vazut o cutie faina de jucarii, transparenta, pe rotile, si MARE. zic, hai sa luam una. tati, mai bine luam doua. eu mirata, ce sa facem cu doua, ca uite cat de mare e... el ma lasa ca pe mine... ajungem acasa si pun jucarii - se umple instant! si mai ramasesera destule pe dinafara. dupa cateva saptamani a cumparat tati inca una - acum sunt pline ochi amandoua. si eu tot ma gandesc sa mai iau jucarii. singura scuza e ca la bb2 nu vom mai cumpara jucarii, ca o sa le avem pe astea
siiiiiiiiiigur ca da..... ![]()
felicia - ieri au fost foarte cuminti si au venit doar cu un ou de ciocolata - s-au dat in schimb in trenulete si masinute de n-spe ori. sunt curioasa ce "produc" in seara asta.
pe mine ma ingrijoreaza putin calitatea jucariilor din parc, sunt din plastic foarte subtire, piese detasabile mici, nu sunt prea sigure. dar ce sa facem...
faza in masina (din seria rationamente logice):
lia: mami, pot sa stau in fata?
eu: pui, cand o sa fii mare o sa poti sa stai in fata.
lia: da, cand eu o sa fiu male, tu o sa fii mica si o sa stai aici in spate in scaunel.
daca ea acum e mica si eu sunt mare, logic ca atunci cand ea va fi mare eu nu voi putea fi decat... mica
o seara frumoasa tuturor!
p.s. a vazut cineva prin magazine sticker-e transparente cu desene animate pentru lipit pe oua?