Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 15
ina32 spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Ina, ia-i comisarului Moldovan o casca...:)))
N-are nevoie de casca, ca e bici de aia mica, o are de anu trecut...eventual o palarie de fetru
Olivia-sper ca e ok Uka, si mai puteti pleca in vacanta...
Io tocmai am venit dintr-o plimbare in padure (in padurea din care coboara iarna ursii
Dorsilia spune:
Danut e cu taica-su la o tura de cumparaturi si sa plateasca niste facturi. Asa ca in loc sa muncesc, ma bucur ca Andreea doarme si pot citi un pic.
I-am zis sa nu-l tina in vant dar vad ca acum e doar 7 km/h, deci s-a mai potolit. Azinoapte lovea bradul din fata geamului in pervaz de ma si enerva, tresarea Andreea intruna iar Danut se foia de pe o parte pe alta, erau 40 km/h, nasoool
Cristal- brava, decizie inteleapta, contemplarea e cea mai relaxanta si sigura acum
Adela- sa dea DD sa fie ok urina lui Tudor
Leloo- eu una sunt convinsa ca vei ajunge sa auzi perle peste perle de la puiutul tau. Ti-as spune sa ai rabdare dar nu-s in masura sa spun asa ceva tocmai eu care ma inflamez si flambez una-doua. Dani pana la 2 ani si ceva nu vorbea, eram deja complexata, copilasi din trupa noastra spuneau franturi de poezii si el nimic nu lega dar intelegea absolut tot. Apoi a inceput, pe nesimtitelea asa aproape sa ne imite, sa-si incerce limbuta si iata ca acum practic pot purta cu el o conversatie, cum zicea Kro, ca de copil de gradinita, grupa mijlocie. Si mai ales il intereseaza sa nu-i raspunzi abureli, pt ca insista. Uneori sunt asa obosita si ii raspund doar monosilabic, de genul "da", "nu", sau "nu stiu", "probabil", uneori nici nu-s atenta, ca ascult la TV, sau vb cu Cristi, ce spune si atunci raspund asa evaziv. Insa el insista sa obtina raspunsuri bine motivate nu oricum. Pana la urma trebuie sa imi adun atentia si sa ii dau raspunsuri ca lumea daca vreau sa nu aud intrebarile ragite cu niste decibeli nervosi.
Oricum, am vrut sa spun, ca fiecare copil are abilitatile astea. Si le atinge la un moment dat.
Uite de exemplu despre Andreea...pai Danut nici la 8 luni nu avea interes sa stea in fund sau sa se ridice singur in fund, de gangurit se saturase dupa primele 4 luni si nu mai vocifera chiar atat. Andreea nu are decat 3 luni jumate si deja incearca din rasputeri sa se ridice, vocifereaza, rade in hohote si numai daca rad eu langa ea. Se rostogoleste de pe o parte pe burtica si invers, tine capul bine in sus si are o pozitie corecta cand e pe burtica nu sta flescaita. Dani s-a prins tare greu la miscarile astea. Nici acum nu e foarte agil. Fara sa para greoi, se misca usor, dar nu are agilitatea aceea care te face sa nu te temi ca va cadea cand fuge sau se catara sau loveste mingea. De aceea il supraveghez in parc inca la topogan, sau unde mai trebuie sa se urce. Altii la 2 ani se agata si se tin de bare, se catara pe scari, dau vant la huta din picioare....dar acum nu-mi mai pasa....stiu ca va ajunge si el acolo, un pic mai incolo. Deocamdata sa fie sanatos, ca eu sunt extrem de multumita cum a evoluat si cu controlul sfincterian si cu dezvoltarea limbajului, a intelectului, si emotional. Niciodata nu mi-e teama ca ii poate face ceva Andreei, rau. Ii atrag atentia cand se joaca pe langa ea cu ceva mai tare, masinute de metal de ex. sa nuo loveasca din greseala si tine cont, e atent, o fereste. Daca ii spun sa stea langa ea sa nu se rostogoleasca din pat pana ii aduc un scutec sau o hainuta, se posteaza langa ea si are grija, ii vorbeste frumos, o mangaie, o gadila la talpite, niciodata nu a fost brutal. Uneori tinde sa nu-si dea seama cat de apasat o pupa, de drag, si-i mai zic in gluma sa n-o turteasca prea tare sa nu verse lapticul :)
Hai ca mai am de smotruit totusi bucataria, dupa ce am luat pranzul a ramas pe jos ca la purcei.
kim222 spune:
Aproape am terminat treaba...v-am citit..
Multumim de intrebare..degetelul este perfect! Nu am pus nika..decit citeva secunde gheata..ca mai mult nu a stat...urla!![]()
Irina felicitari comisarului Moldovan! Noi am ramas de caruta..epoca de piatra scrie pe noi!
Roxa asta da veste...cred ca ai pus-o special pentru potentialii vizitatori
Ai grija de Mugur...ca aveti in plan bb2..stiti tu la ce ma refer
..si baga si reteta de "tekete"..please..
Monicule deci cind este cezariana? Sanatate si poate nu are nika Maria...si spor la tuici!
Ioana si pe mine m-ai bagat in ceata..Nora parca era bruneta!
Camen te-ai hotarit unde pleci?![]()
Carolina bestial dialogul fetelor!
Alice am transmis numarul de telefon...Merci! Si Uka toto fan Justin T...din simplul motiv ca seamana cu cumnatul meu..iar el este convins de atita dor..ca este unchiul lui!
Vazut pozele..ce des mergeti voi la calusei!
Gabi io am mai zis..va admir...pt calatorii...Lasa ca vine si vremea copiilor nostrii sa vorbesca!
Daria ma bucur ca ai dispozitie mai buna!
de ultima ora...febra a cedat...deci plecam...nu de alta dar degeaba mi-am facut io loc la "titica"(burtica..cum zice Uka)...azi este ultima zi de diet....si sa va zic...sint fotomodel
...am 52.5 kg de la 58.5 kg acum o luna si ceva...
asa ca...Paste fericit si frumos!
...ne reauzim marti...
carmenp spune:
olivia, felicitari, bey, jur ca nu mai maninc nika de paste daca-mi garanteaza cineva ca ma fac de cinshunu de chile ... si sanatate lui uka, vra sa zica murphy nu doarme nici de paste.. acu plecam in aceeasi croaziera intii spre marasesti apoi spre husi
si io am intrebam ce face papa, si marina...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
..Uka are 39 si frisoaneaza...sub influenta Motrinului...nu stim ce sa facem..hmhmm...
speel spune:
buna seara,
scriu si eu cum se spune din an in paste.Asa ca daca tot vine pastele,hai sa scriu cite ceva.
so,in primul rind sanatate la bolnaviori.
Lia,am citit discutiile filozofice cu Danut,remarcabile.Bravo lui!
Gabi,vacanta placuta.
Daria,si eu cu jucariile ,zici ca/s nebuna,Ricardo are atit de multe si eu tot mai cumpar.
Olivia,felicitari pentru statutul de fotomodel si multa sanatate lui Uka.Cred ca ar trebui sa mergeti repede la medic.
Cristal sa stapiniti sanatosi cadourile.
eu habar nu am ce sa gatesc de paste,dimineata vom merge la soacra/mea sa cautam oua si ceva cadouri prin gradina si apoi cred ca mergem la plimbare pina seara.
A doua zi de pasti mergem la inot si pe urma iar prin tirg.Cred ca m/a limitez la ceva gustari calde,Ricardo oricum nu maninca mancare gatita,spre disperarea mea.Eu totusi insist zilnic poate ca odata si odata se v/a indupleca si el sa manince.
As fi vrut sa pun un film cu ricardo dar contul meu s/a inchis si habar nu am unde sa/l pun in alta parte.pentru ca citesc la voi ce fac puiutii si realizez cit de anormal e copilul meu in comparatie cu ai vostri.Nu are nici o inclinatie spre lucruri gen puzzle,colorat modelat.poate e si vina noastra aici.L/am lasat prea devreme in contact cu lucrurile nepotrivite unui copilas atit de mic iar acum nu este deloc interesat de felul de joaca al unui copil de virsta lui.Sta calare pe ditamai calul,bunica/su calareste la trap cu ricardo in sa,azi mai avea putin si sarea si obstacole cu el in sa,toata ziua sta cocotat in buldozere,excavatoare,stivuitoare de niste dimensiuni impresionante.Adica n/am vazut asa mastodonti in ro.Si problema e ca taica/sau initial al ducea in vizita iar acum e o necesitate.Adica nu/l mai ei de acolo.tot ce e cu motor si mare e ca un drog.si firma e la 20 de metri de noi,asa ca sase ore cit sunt la scoala copilul zace acolo.iar dupa amiaza exerseaza pe terasa cu ce are in dotare,ca a trebuit sa/i cumpar tot arsenalul de masini ,plus o roata de tractor in care am pus nisip iar el lucreza de zor.plus ca sunt innebunita de creieri de cit torocaneste .Si problema e ca sunt multe lucruri pe care nu le inteleg.si sun la soacra/mea sa intreb ce a spus copilul.In romaneste nu vrea sa vorbeasca absolut deloc,desi intelege si o tine incontinuu in olandeza.Vorbeste repede,graseiaza la greu iar eu nu vorbesc fluent olandeza asa ca ne intelegem cam din parti.e ciudat insa trebuie sa recunosc cu mare jena ca eu nu prea mai inteleg ce spune Ricardo.Singura solutie e sa m/a apuc sa invat bine si olandeza pentru ca in curind vor ride si curcile de mine ca nu m/a pot intelege cu propriul meu copil
Bey cit am debitat.Scuze de logoree.
roxanaz spune:
neatza dragelor
Mugur nu are oreion, slava Domnului. are o parotidita (inflamare a glandei salivare) care il deranjeaza..dar nu e oreion. asa ca poate veni toata lumea fara probleme![]()
Olivia stam cu fundul pe jar acum...ati reusit sa plecati? pupici lui Uka! oi pune reteta de teket cand oi sti ce e ![]()
![]()
Gabi e clar tot va asteptam!
Lia Papa e in Romania de miercuri-joi cred.
azi sunt acasa...deci munca la mare greu.
fug la trebi si va pup pe toate! sa aveti grija de voi!
roller025 spune:
Buna dimineatza!
Am intrat pe scurt sa va urez tuturor:
Sarbatori fericite, lumina in suflete si in casa, pace si voiosie! 
Noi suntem bine, vine mama de Paste la noi asa ca e o boierie pe mineeee!
Va pup pe toate si ne mai auzim.
szivarvany spune:
Paste fericit tuturor !
Rox - am cobit de bine, tralalalalaaa, sanatate multa la voi 
Speel - ce bine ca ai dat un semn 
Poluuux - unde esti, cum esti ???
Cristal - baga un rand de vesti bune de acasa ![]()
Sunt prin zona pe effaiv ... 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
vrabiuta spune:
neata
mandra mea se uita la big cook little cook pe bbc (care pregatesc niste prajiturele):
http://family.webshots.com/photo/2785280730034520309ymdNAW