Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Mai, eu v-am mai spus - calatoriile sunt pasiunea noastra comuna (a mea si a sotului) si pina si la zodie spune ca suntem "calatori" de fel, dar intotdeauna ne intoarcem acasa - adicatalea nu cred ca am putea emigra vreodata... Deci de data asta e Bulgaria si mitzule - cred ca ti-am mai spus - eu l-am obisnuit de foarte mic pe Stefan cu calatoriile, pe modelul vestic. Eu cind mergeam in vacante prin Italia, Spania, la vizitat de muzee si vedeam straini cu cie 2-3 copii dupa ei, unii mici de citeva luni (ti-am spus de exemplu ca in Caraibe, pe plaja, erau niste englezi cu o fetita de 2 luni care venisera acolo cu o croaziera??) nu imi venea sa cred! Eu zic totusi ca depinde mult si de cum il obisnuiesti, insa e drept ca Stefan e destul de cuminte si in calatoriile cu masina si in cele cu avionul.
Lia - esti o draguta! Evident ca in sinea mea si eu stiu asta ca doar il vad pe Stefan si stiu ca, desi are o intirziere in dezvoltare, nu are altfel niciun fel de sechele (am citit chiar aici pe forum despre atitea cazuri...) si stiu ca va veni si vremea cind va vorbi si ma voi bucura (sau enerva! ) de asta - doar ca atunci cind citesc despre dialogurile piticilor vostri, ziua aia mi se pare fooaaarte indepartata!
Kim - toata stima mea pentru dimensiunile de fotomodel si vointa care te-a adus acolo! Eu nici nu mai indraznesc sa visez la 52 kg...Pupam Uka si mamica lui cea slaba!!
Roxi - ce veste buna, vorba Oliviei - nu mai trebuie sa va faceti griji de bb2... (prietenii stiu de ce...). Oricum stiu ca si parotiditele astea sunt nasoale si dureroase...asa ca sa-i treaca cit mai repede ii urez!
speel - chiar ma intrebam ce e cu tine ca nu ai mai intrat de mult! Pupam pe cado cel poliglot!
vrabiutza - cam asa cutii am luat si noi de la ikea, tot pe roti, dar sunt patrate - sunt pline ochi, la una nu pot sa-i pun capacul...am facut insa oarecum curat si am pus deoparte jucariile de bebelus sa i le dau sora-mii dupa ce naste...

Fetele intrucit nu cred ca mai intru pina plec de la birou, va urez la toate Sarbatori Pascale Fericite - multa liniste si primenire in suflet!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Buna fetelor si piticlontilor!!
Nu am mai scris de mult, de fapt ,nici sa citesc nu am mai avut timp...dar ,curand ,o sa am timp din nou pt ca o sa mai am un bebelus...
Vad ca multe fete au deja bb 2...va felicit si va rog sa-mi spuneti cum va descurcati ca eu sunt deja panicata!
Mai am o intrebare pt cele dintre voi care si-au dat copiii la gradi:unde i-ati dat si ce demersuri trebuie facute,sunteti multumite?! Ma gandeam s-o dau pe Sara la gradi pana sa vina bebelusul ,sa se acomodeze pana atunci...
Vrabiuta vad ca frumoasa ta e la gradi...poate imi dai tu niste detalii si sa-mi spui si cum o convingi sa tina clamitele alea in cap?!
Va pup!O zi buna!

Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

SARBATORI FERICITE VA DORIM SI NOI DIN TOATA INIMA! SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI CE ACESTE ZILE MINUNATE!

Din pacate nici eu nu am mai avut timp sa va citesc, dar sper ca dupa 15 aprilie sa ne "intalnim" mai des.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Sarbatori fericite tuturor!
si multa sanatate celor bolnaviori
edit, cristal, in caz se-ntimpal si nu-s in zona sa fac galerie iti doresc nastere usoara si bebe sanatos

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

PASTE FERICIT TUTUROR !

Roxi ... ma bucur ca vestile sunt bune ...
Olivia ... cum e Luca ?
Ramses ... felicitari pt. scrcina...
Speel ... bine ca ne-ai mai spus cate ceva de voi...
Gabi ... drum bun ...
Marcela ... pupici serioasei mici
AndreeaM ... te asteptam mai des ...
Andreea de Pupi ...merci pt. mail ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am dus Mariuca la biserica sa se impartaseasca. Ii statea asa de bine cu rochita...:))) (cioara ce sa zica....)
Au tinut-o taica-su in brate si tanti ioana de manuta ca sa stea cuminte. "nu dai manca'icaaaa, nu dai manca'icaaa!"
Are o problema, cand vede lingurite fuge...:))))
Dupa care s-a lins pe botic...:))))
Apoi nu mai putea sa o aduca tanti Ioana acasa sa manance (noi ne-am strecurat si am plecat la servici) pen' ca langa biserica e gradinita care are leagane in curte...circ...:))))

Io sunt incantata de microunda si aspirator (l-am pus pe John sa bage o tura demonstrativa, eu admiram de pe canapea ) dar dezamagita de aragaz.
M-am dus in magazin (ca le-am luat pe comanda sa ni le aduca acasa) special ca sa imi aleg si i-am intrebat pe aia daca au toate optiunile pe care le voiau...Ei au zis da, aseara am vazut ca nu era asa. Nu e grav, dar asa e romanu', sa nu cumva sa fie treaba cuser ca ne cade greu...

Ma duc sa citesc ce ati mai scris. O zi frumoasa!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ramonaaaaaaa - FELICITARI!!!!!!!!!! sarcina usoara si un bebel sanatos si voios!!!
lia pui merge la kinder club din decembrie si e foarte bucuroasa (acum a stat cu mine acasa aproape doua saptamani si deja incepe sa isi aleaga haine pentru gradi din sertar si sa imi povesteasca despre colegi, nu mai rezista mult). credeam ca nu exista gradinita perfecta, dar uite ca m-am inselat (si ce bine ca m-am inselat ). iti dau pm cu detalii.
sa iti povestesc cu agrafele - i-am tot zis ca ii pun agrafe sa ii tina parul sa vada pe unde merge, sa nu se impiedice. ea bineinteles ca protesta. asa ca nu am insistat, dar cum o vedeam ca se impiedica sau se loveste ii spuneam uite, daca iti pune mami agrafe nu o sa iti intre parul in ochi si nu o sa te mai lovesti. si m-a crezut pana la urma a, si o las sa isi aleaga ea agrafele, chiar daca nu se potrivesc de multe ori cu hainutele. stii cum e cu participarea la procesul decizional...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ramona, felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!
(io sunt pe ultima suta de metri, nu pot sa-ti povestesc cum e decat peste vreo 2- saptamani).
Carmen, nu ma lua asa ca io vreau sa mai stau cu picioarele stranse f'o doua saptamani...De abia intru si io in conced...:))
Olivia, felcitari pentru kg. Va urez sa scapati febra!
Roxi, buna veste. Spor la prajiturit...
Gabi, vacanta placuta.
Speel, pupam olandezul...Lasa ca nu e rau (eu nu o inteleg pe Maria si ea cica vorbeste in romana ).

Drum bun si vacanta placuta celor care nu petrec sarbatorile acasa. Paste Fericit!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Multumesc de urari fetelor!
Cristalina,nastere usoara si sanatate!!!
Marcela,suna foarte bine ce spui despre gradi,incurajator...eu ma astept la multe urlete si raceli odata cu inceperea gradinitei...O sa aplic si eu 'strategia clamitelor',ca Sara sta numai cu parul in ochi...Multumesc!!!Pupici frumoasei printese Lia!
Kim,felicitari pt kg pierdute...cred ca ai spus deja ce dieta ai tinut dar eu nu prea am mai citit din urma,cert e ca sigur voi avea nevoie de o dieta buna dupa ce nasc ca am o pofta de mancareeee!!!
Va pup pe toate si va urez:SARBATORI FERICITE!!!

Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Am intrat sa va trimit tuturor o felicitare virtuala!

Sarbatori linistite si fericite!

Mergi la inceput