Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
Fetelor am intrat sa va spun Sarbatori Fericite!! si sa ne simtim excelent in acest week end!!
Ramona, felicitari pentru bb2. Eu voi avea bb2 in octombrie, nu-ti mai spun ca Victor este deja revoltat, pe masura ce intelege mai bine ca mai vine unul si ca va trebui sa imparta cu el totul, cu atat mai suparat este. In rest cred ca stii, greturi, probleme, ecografii, etc.
N-am apucat sa citesc din urma, ca sunt la serviciu si profit de ocazie ca nu e nimeni pe aici si fac un manual. In timpul unor zile normale n-as avea nici o sansa sa ma concentrez, deci ii dau bataie sa termin cat mai mult acum.
Dar sper ca sunteti toate bine si ... ce-mi doresc mie va doresc si voua!!
pupici multi!!
Andries
speel spune:
Ramses felicitari din tot sufletul.Si cind vine bebe2?lasa ca tu esti frumoasa oricum chiar si cu citeva kg in plus.
Cristal,la noi e incapatanarea cit casa,ca de inteles intelege si romana si engleza insa nu vrea sa vorbeasca decit olandeza.
Kro,eu sunt datoare cu un raspuns.Serban cica tre sa stea cu aparatul 1 an,deja s/au intreptat dintii,i/au iesit si cei doi dinti care nu aveau loc.Si poarta aparatul de 6 luni.Zic eu ca e mai mult decit bine.Si un an nu e mult cind e vorba de dinti drepti si frumosi.Serban chiar avea dantura inestetica,cu cei doi din fata iesiti inafara tare,de rusine nici nu prea radea.Acum desi are aparatu se hlizeste cit poate.
szivarvany spune:
PASTE FERICIT !

Spor la treburi tuturor. Sa faceti pozeeeee !
Va pupacesc pe toate. Sper sa apuc sa intru si in we.

Ramses - felicitari !!! 

Ce veste frumoasa !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
polux spune:
Un Paste fericit si de la mine. Am citi tot, dar nu am mai avut puterea si timpul sa scriu. Am vazut ca Uka e bolnavior, si pupam sa treaca, ca Mitzura si Lia sunt mai active pe forum si ca Danut e vorbaret mare. Gabitza asteapta cu nerabdare ziua cand o sa o innebuneasca cu intrebari Stefanut.
Si Dana-ema aproape nu se mai intelege cu Rico din cauza de limba.
Ramona felicitari pentru bebe 2. Andrea tu cum stai cu greturile, ar fi timpul sa treaca nu?
Cristalina are pui mumos care a fost la biserica, si mai vrea sa tina 2 saptamani puiul celalat in burtica. Asa sa fie.
Roxi e "fericta" (lol) ca tine musafirii departe din cauza de Mugur contaminat...iar musafirii alias Carmen trebuie sa-si puna pofta in cui sau sa puna mana pe treaba.
Asa, si Alice (sarut mana de mesaj, sti tu ptr care) se autoinvita la ospat la Monica, nu de alta dar se gandeste sa nu i se faca rau Monicutei cu atatea bunatati.
A, bafta Anca si Andreea la gasit case.
Si pupam puii mici mici de Pako, Lia si Mitzura. Chiar mai e vreun pui mic?
Deci sarbatori fericite fetelor si fie ca lumina Invierii sa va lumineze inima, casa i viata.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
AncaMaria spune:
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
Sporuri la treburi si nu mancati prea mult !![]()
Liliana, esti ok? am vazut ca nu ai scris nimic de voi..
Olivia, ce face Uka, ati plecat banuiesc daca nu ai mai scris nik..
Adema spune:
Printre oua rosii si droburi si fripturici, am intrat sa va urez Paste Fericit langa cei dragi, Iubire si Lumina in suflete si zile frumoase si calde!
Va imbratisam pe toti si toate cu muult drag!
roxanaz spune:
hello dragele mele
sunt intr-o mic apauza de bucatareala...ca ma cam doar oate alea
si domnu' Pat acum a adormit, am fost pe plaja de dimineata unde a umplut cu succes 26 de basculante d ejucarie cu nisip. avem si poze....cand oi putea le incarc pe webshots.
Ramona bine ai revenit printre noi si sarcina usoara!
Olivia sper ca sunteti ok si ati plecat/ajuns cu bine!
Liliana AMR cat?? cred ca mai putin de 30 acum, nu?
va uram tuturor sarbatori fericite si pline de liniste!!!
Dorsilia spune:
helou!
Paste Fericit din nou va urez!
Rox, ce pofta-mi faci cu plaja aia, maicaaaa!!! ce noroc pe capul vostru sa locuiti acolo, zau. Eu nu m-as urni de pe plaja cu lunile, mi-as face casa acolo direct daca as putea, sa aud pescarusii dimineata si valurile vuind si sa simt in nari mirosul marii si sa culeg scoici....:) Voi traiti acolo ca-n Laguna Albastra 
pako spune:
Va urez si eu un Paste Fericit alaturi de cei dragi!!
Ramona, felicitari pentru bb2!!Sa ai o sarcina usoara!
Dana, spor la cautatul oualelor!sa ne zici cate a gasit piticul...
Liliana, multumim pentru pupici...va pupam si noi
Marcela, mi-a placut convingerea cu impiedicatul si clama...ar trbui s-o aplic si eu ca Andreea e la fel, nu suporta clame in par....greu o conving.Si tati mai vrea sa aibe si parul lung...