Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am plecat pina la urma..si am ajuns cu bine..Azi este a 3-a zi de febra...cu temperaturi extreme...de 41 de grade!...Asa ca azi am facut o vizita la ER...nu are nika:)))....asa ca o tinem pe Motrin..si alternat cu Tylenol...Tareee ciudatica raceala asta...

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Paste fericit !
Kim - multa sanatate lui Luca
Pupam trupa de piticlonti, sper ca sunteti bine cu totii

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc sarbatori fericite alaturi de persoanele dragi voua, sanatate si belsug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hristos a inviat!

Sfintele sarbatori sa va aduca lumina in case si in suflete!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adevarat a Inviat!

Multa lumina in sufletele voastre si in casele voastre.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hristos a inviat !!!
Fie ca Sfintele sarbatori sa va gaseasca pe toti sanatosi si voiosi, cu multa lumina in suflet si cu masa imbelsugata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adevarat a inviat!

Eu-s tot cu gatul in pioneze, am bucatarit dar casa nu e atat de impecabila pe cat mi-as fi dorit. ei, oi face cand m-oi pune pe picioare. ieri am fost la egg hunt, iar azi am mancat si iar mancat si jucat cu nanul. am facut si poze, daca vreti sa ne vedeti:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762396975690

noi de maine reicapem programul obisnuit, asa va invidiez pe cele care mai stati pe acasa (daca se mai sta...).
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi AMR 35, adica fix 5 saptamani. Dar trec repede ca sunt prinsa intre mutat mobile, si teste, olimpiade si alte urgente profesionale sau nu.

Anca eu sunt okay...atat cat se poate, dar de sarbatori sunt intoarsa pe dos, mai ales cand dai telefon acasa si toata familia ta frati, surori, parinti, nepoti si chiar propia ta fiica e la iarba verde la gratar..iar tu stai pe calculator si telefon toata ziua.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragele mele
cum ati petrecut?
Liliana draga mea stiu c aiti e greu....dar nu mai e mult si nu veti mai fi singurei! multi pupici!!
Olivia 41??? cum mai sunteti? cand va intoarceti acasa? sanatate multa!
LIa hahah cand stai aici nu e asa mare scofala..dimpotriva. ma scoate din minti vantul si frigul...cand la voi sunt 118-20 de grade primavara aici sunt de abia 12...si frig. iar de ajuns la polaja...mai rar decat turistii. laguna albastra e tare departe de constnta...dar asa e, cateodata e frumos.
Andreea nu am reusit sa vad pozele...cica serverul nu raspunde..mai incerc!
intre timp am pus si eu cateva poze....enjoy : http://good-times.webshots.com/album/558579040MeHayd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa dupa un we minunat petrecut cu Giulik mea :-) Am pus si poze sa vedeti ca am fost la iepurasi si mielusei, am stat doar prin parcuri, am fost la concert cu muzica evergreen
In rest, am papat si ne am odihnit cat am putut si am ascultat alte concerte clasice - ultima boala a fie`mi Nu mai vreau sa aud vioara si pian o luna
pozici
Am admirat pe Pupi vanator de oo si pe Pat mesterind prin bucatarie, doi baieti frumosi-frumosi
Mai vrem si alte pozici !
O saptamana frumoasa sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput