Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Am admirat de dimineata copii frumosi, pe Pupi cu mami si tati la vanatoare de oua, pe Pat pe plaja si la bucatarie si pe domnisoara Giulia cu mieluti si iepurasi.
Un raport despre noi- saptamana trecuta, Matei a fost la socrii mei, trebuia sa stea acolo pana duminica, din pacate a racit urat si sambata dimineata am plecat in viteza si l-am adus acasa. Am petrecut prima zi de Paste cu tuse, nervisori, medicamente peste medicamente...
Ieri, in schimb, am facut "terapie de soc",adica l-am dus din nou la tara, a stat numai afara, s-a jucat non-stop cu nepotii lui Petro (acolo e traditia ca a doua zi de Paste sa se intalneasca toata familia), si vad ca e chiar mai bine astazi.

O veste noua-noutza- de luni incep serviciul, am emotii cat casa, atat in privinta noului job, cat si a modului in care ne vom descurca cu Matei, pentru ca inca nu am gasit solutia cea mai buna.
Dar sunt fericita ca, in sfarsit, intru si eu in activitate, trei ani de stat acasa mi-au cam ajuns.

Cam atat, va pup si va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata si de la mine !

Daria ... uite poze de la noi aici

Am admirat si eu in poze printesa ta si pe cei doi cavaleri: Philip si Pat ... mamicilor, sa va traiasca, sunt niste copii foarte reusiti ...Aaaa, si sa nu uit sa complimentez si mamicile celor trei, ca le-am zarit si pe ele in poze, si toate arata f. bine

Liliana ... hai ca nu mai e mult... dar, oricum, bine ca esti ocupata ... asa timpul zboara mai repede ...

Olivia .... asteptam vesti despre Luca !

PS. Da' ce-i cu linistea asta pe aici ... doar eu sunt la munca azi ?

Edit ca am citit postarea Robertei : felicitari pt. job, sper sa fie ceea ce-ti doresti si sa gasesti cea mai buna solutie cu Matei ... si multa sanatate piticului ... Si da' detalii despre job

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARO, am vazut si printesele tale frumoase!
LILIANA, pupici si de la noi si...mult a fost, putin mai este!!
OLIVIA, ce face Luca?

Caro, despre job, ce pot spune este ca pare bun, voi fi data analyst la o companie britanica care face outsourcing in Romania, adica isi muta activitatea in zone cu oameni destepti dar cu pretentii salarii mult mai mici decat ale londonezilor. Am emotii mari insa, pentru ca nu stiu daca engleza mea britanica este la un nivel care sa-mi permita sa lucrez 8 ore pe zi doar cu straini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - felicitari !!! Va fi bine, sunt sigura ca te descurci ! Multa sanatate lui Matei !
Kro - superbe fetele, ce distractie la voi
Kim - cum intri, da ne vesti despre Luca , acum citisem si eu in urma de febra 41
Mai stiti ceva de Papadici ???
Polux - ink putin si ajunge la voi Adela
Leeloo - oare cand reveniti ?
Cristalinaaa - semneaza k s`teti fuoarte bine cu totii !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pana nu uit, zic de azi :
MAIA SOFIA
Papadiceaaa - scrie mey doo vorbe despre cum sunteti, chiar dak esti in pregatelile pt eveniment

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Traiti!
Grasana la raport!
Io's bine, burtoiu e bine...Samburica da semne de nervozitate ca nu mai are loc sa-si scoata coatele si genunchii la interval cum era obisnuita

Noi am petrecut in familie, cu parintii mei si cu parintii lui John. Eu numai am rosit niste oua ca sa avem si noi in casa in rest au venit musafirii cu bunatati de toate felurile.
Oricum nu aveam ce face pentru ca am stat mai mult cu Maria... John a bolit. Okii rosii care curgeau, nasul rosu si mucios (a facut bube la nas de atat sters...:)) stranuta intr-una si tusea. Partea buna e ca desi doarme cu Maria ea nu a luat-o, eu nici atat (sper sa nu facem de acum incolo)
Duminica dimineata ne-am gatit fremos io, Maria si bunicii si am plecat la biserica (unde era inchis...) si am dat cioc cu "ciocanelu'".
("nu mama, e ou, facem cioc..."
"dada, cioc cu ciocanelu'!")
La pranz am pus masa mare spre fericirea Mariei care e incantata sa vada lumea ca mananca in jurul ei (ea nu gusta nici sa o tai, da-i face mare placere sa-i vada pe altii...)
M-am cam relaxat.
Azi dimineata am avut un dialog interesant cu Maria:
"mami, il aducem pe bebe acasa?!"
"nu"
"hai ca il culcam in patut!"
"nu!"
"ii facem baita!"
"nunu!"
"ii dam sa manance!"
"nunu!"
"dar ce sa-i facem!?"
"aduce bebe, punem la bucunoi (gunoi)"

Acu's in conced, mosafirii au plecat, cupilul e afara cu "bona". John e la servici si io ma odihnesc cu o ciucalata pe burta!
Asta da viata!

Am vazut pozici frumoase cu Giulia cu miei si iepurasi, Pat cu basculanta, Philip la vanatoare de oua si printesele lui Caro...:)
Noi cu pozele stam cam prost ca pozaru' (john) se plictiseste repede!
Liliana, hai liberare!
Roberta, bafta maxima.
Andreea, sanatate multa.
Olivia, sa ne dai vesti.

Dupa ce toata lumea ma luase inainte de Pasti la rost ca ma tot duc la servici azi dimineata ma luara la intrebari "nu pleci la servici?!" "lasati-ma frate si pe mine ca mai am 10 zile pana la nascare, macar sa apuc sa bag lucrusoarele la spalat..."
Mama chiar ma intreba ieri daca nu mergem la cumparaturi la hipermarket (cu masina, evident, io sofer!).
I-am invatat prost...:))

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papa e in tzara, au venit de sarbatori.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hristos a inviat!

Buna fetele, ne-am intors si noi de la bulgari - a fost tare frumos (desi evident, nu a egalat sarbatorile petrecute in familie!), am avut vreme superba, mincare multa si buna si ne-am simtit cu totii foarte bine. Dovada - in pozele de mai jos:Paste 2007

Gata, ma duc sa vad si eu pozele voastre!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

HRISTOS A INVIAT!

M-am intors si eu la servici, de Paste am fost la mama acasa, nu am facut nimic, nici macar nu am spalat vase (s-a oferit sotul sa spele si in numele meu), deci boierie curata pe capul meu. Numai ca m-a durut stomacul si nu am putut manca cat as fi vrut (de, am scapat de greata si am dat de dureri de stomac).

Stefi a fost in culmea fericiri, iepurasul i-a adus o gramada de cadouri, dar cel mai mult i-au placut cartile primite. Din lipsa de spatiu a trebui sa dorm cu ea si drept sa va spun le admir pe mamele car pot dormi cu copii. In viata mea nu am primit atitea picioare si maini peste fata si gat si spate si piept, a doua seara a dormit tati cu ea care l-a un moment dat sa mutat la capul patului sa aiba ea loc de desfasurat. Am lasat-o la mama saptamana aceasta, nu de alta dar poate reusesc sa ajung si eu cu treaba la zi. Oricum nu am avut nici o problema sa o lasam, de fiecare data cand o intrebam daca vine la Iasi cu mami si tati sau ramana la Onesti cu bubu si bica, ea spunea ca ramane la Onesti.

Nu am reusit sa citesc foarte mult din urma, am vazut in schimb poze cu Philip, Patrick, Gulia si Alessia, niste scumpi si dragalasi!
Ramona, felicita pentru sarcina!
Roberta, felicitari pentru job! De, eu fiind din Iasi sunt si mai curioasa, astept sa incepi serviciul pentru a imi da mai multe detalii, dar sunt sigura ca te vei descurca de minune. Bafta multa!
Liliana, a fost mult, putin mai este si puiul tau va fi cu tine.
Olivia, sper ca sunteti bine si ca Luca a scapat de febra.
Cristalina, ai grija de tine pe ultima 100 de metri. Asteptam poze cu Maria.

Noi avem citeva poze, dar din pacate sunt cam verzi, se pare ca va trebui sa schimbam aparatul foto. Sper sa reuseasca sotul meu sa le faca ceva, sa va arat si eu mogaldeata mea.

edit: Gabi, unde la bulgari ati fost? Noi vrem sa mergem la sfarsitul lui iunie si sunt in cautare de impresii pentru ca nu ne-am hotarat inca la ce hotel sa mergem.

O zi frumoasa in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Christos a inviat!

Si buna dimineata!
Revenim si noi la obisnuit, ca zilele astea ne-am plimbat si ne-am distrat toti patru, am stat numai pe afara, am fost la zoo, in vizite...copiii foarte incantati, va dati seama. Ei, dar trebuia sa se termine, asa ca de dimineata eram toti cam pleostiti. Tudor plangea ca nu vrea sa plece tati la servici, iar eu aveam depresia obisnuita de luni (chit ca azi e marti ).

Pun si eu niste poze, sa ne vedeti
http://family.webshots.com/album/558595462igCiwg
Noua iepurasul, pe langa cadourile placute, ne-a adus si unul mai putin placut, Tudor si-a spart buza, a alergat si s-a impiedicat si a dat cu gura de asfalt. Ieri dimineata eram cam crizata, ca mi se parea ca i se misca dintii din fata, si am zis ca gata, si-a rupt dintii. dar spre seara nu se mai miscau, probabil de dimineata erau gingiile mai moi.

Alta mica problema este ca de cateva nopti se scoala maraind ca il doare gatul. Chestia e ca ziua nu pare sa aiba nimic, daca il intreb de gat, fie ma ignora, fie imi spune ca nu il doare, febra nu are, nu tuseste, mucisori nu are. Si totusi e a treia noapte in care se trezeste si ma cheama ca il doare gatul. Ce credeti ca ar putea fi?

Amn vazut toate pozele, pe Pupi la descoperit oua, Pat ajutorul (Roxi, isi lasa ochelarii pe nas? Pe Tudor nu reusesc sa-l conving sa-i tina...), pe Giulia cea frumoasa langa mieluti si iepurasi, si pe frumoasele de kro.

Robi, felicitari pentru noul job, stiu ca iti doreai foarte mult. la inceput va fi putin mai greu, dar sa vezi apoi ce bine se vor aranja toate. Iar engleza se exerseaza cel mai bine vorbind continuu. Nu stiam ca ai obtinut jobul asta, eu stiam ca esti in cautare...

Ce eveniment are papadie?

Olivia, sanatate lui Luca. Febra fara alt fel de simptome?

Liliana, hai ca nu mai e mult...

Cristal, cum mai sunteti mama?

Mergi la inceput