Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, Mitzu - am vazut fiecare poza in parte. Sunt super faine, copiii minunati. Stefan pare sa se fi distrat de minune ! Iar Tudor si cele doua frumuseti la fel. Parintii sunt tare frumosi si ei
Cristal - baga poze; sanatate lui John.
Si tu Amironeanu si tu, ceva pozici cu madra, cu burtik Cand stim ce e bb2, surioara sau fratior de Stefi ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andrea, noi am fost la Nisipurile de Aur - hotelul se numeste Astera. Pot sa-ti spun despre cazare si mincare ca au fost super. Hotelul e la 20m de plaja, deci cred ca in sezon e ok. Am trecut si prin Albena, asa ca sa vedem cum este si mi s-a parut mult mai linistita decit Nisipurile.

Gata, am vazut poze cu Pat (Roxi, cum l-ai facut sa accepte ochelarii de soare?), cu Giulia (Daria - iepurii si mieii erau intr-un parc?), cu Pupi, cautatorul de oua colorate si cu fete frumoase "made in" kro...

Pe la mine pe la birou bate un vint de vacanta...

Edit ca am vazut si pozele lui mitzu!! Superba familie, iar pe Mara imi vine s-o maninc, asa de dulce e!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragele mele
am culcat copilul dupa o tura de parc+nisip+joaca si m-am delectat cu poze acumm. moama ce copii frumosi avem maicaaaa!!!
Gabi si Mitzu, Patrick este fan Tom (elicopteristul din Sam pompierul) si ala are ochelari...q.e.d. oricum ii are din vara trecuta cand vreo luna i-a urat la maxim, runca cu ei si urla cand ii vedea...acum e fan. umbla prin casa cu ei si nu iese din casa fara ochelarii la ochi. cand ajunge in holul blocului unde e intuneric zice filozf "waw, teptea..." (adica noaptea)
Mitzu hahahahah v-ati batut joc de cupil cu peruca albastra...da tare bine ii sta! in iunie ne duceti si pe noi la tractoare, da?
Gabi imi pare bine ca v-ati distrat....da' nu va iert ca nu ati trecut pe aici
Andreea m asa-s si eu cand dorm cu Pat....greu de tot!
Cristal sanatate multa lui John, bine ca nu va dadu si voua virusurile.
Robi muuulte felicitari pentru job!!! nu iti face griji, inceputul e mai incetisor...dar iti vei intra in ritm rapid! it tinem pumnii bine de tot de luni! pupici.
Caro ce frumoasa magnolia voastraaaa...superba! ca si fetele de altfel
Daria maine e maica 11...te pragesti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da Rox, ca scrisese Jox pe azi si am zis sa scriu si io sa nu uit. Si credeam ca poate-poate da un semn duoamna cu nume de floare galbena.
Rox - okelarii sunt de marca ??? Si eu as vrea sa i cumpar Giuliei, dar sa fie ok dtpdv, nu plasticarii ce fac mai mult rau.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si eu l-am vazut pe Stefanut, Gabi cred ca v-ati distrat foarte bine, dupa poze, sunt super! Pe mara si mie imi vine s-o mananc intr-una . Si are un miros de bebelus, ma innebuneste nu alta...

Daa, si eu i-am luat ochelari de la Chico, cu vreo 50 de lei, ochelari adevarati cu protectie si tot ce le trebuie si nu vrea sa-i poarte, iar afara se stramba rau de la soare.

Roxi, tractoarele sunt undeva la tara, la o ferma de animale, unde l-a dus Cosmin sa vada mielutii, prin niste noroaie fenomenale, si unde bineinteles ca i-a placut la maxim (daca era noroi si tractoare = super distractie). va ducem daca vreti, da trebe sa va luati incaltari potrivite. Dar imi dau seama ce i-ar placea si lui Patrick...

iar cu peruca, copilul e fan vrajitoare si alte personaje negative, si ne-am adus aminte ca avem asa ceva prin casa, asa ca in ziua aia a stat numai in oglinda, sa se admire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, iarta-ne, ca la intoarcere, de frica aglomeratiei, ne-am intors pe la Giurgiu...Eu chiar vroiam sa oprim in Constanta ca sa ma duc dupa body-uri la M&S (asta ca sa vezi ce nebuna sunt...). Auzi, magazinul M&S este in galeria Carrefour (asta ca sa stiu ca macar ma indreptam in directia potrivita...)?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Vazut si urmatoarea tura cu poze - pupici lui Stefan, Tudor si Mara .... niste scumpi...

Roxi ... sa va fie de bine plimbarea... Nu ne-ai spus ... cum se mai simte sotul tau ?

Gabi...super pozele si protagonistii, sunteti o familie frumoasa...
Mitzu ... de tine ce sa mai zic - fotomodel ca de obicei ... Pupaceste-o pe Mara si din partea noastra

Am uitat sa va spun: vineri am fost cu Feli la stomatolog la un control de rutina (sa-i activeze aparatul dentar ) si am luat-o si pe Alessia cu noi, fara nici o intentie de a-i face si ei un control sau ceva ... si ce credeti ? ...Moatza s-a suparat ca de ce sa fie Feli prima la control si nu ea ... si ca atare, cum s-a ridicat Feli de pe scaun, cum s-a urcat ea repede, a deschis laaarg gurita si a stat cuminte sa-i controleze medicul dantura ... Doctorita se uita neincrezatoare si se minuna ... cica n-a mai vazut copil asa mic care sa stea de bunavoie, ba chiar sa se supere ca nu e examinat ... Eeee, ce stie ea, ca la noi imitatia si maimutareala sunt la moda

Ma duc la treaba ... dar mai vin, ca astept pozele promise cu Stefania si Maria de Cristal ... Apropo, Monica, de belea dialogul tau matinal cu Mariuta

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am revenit...mey ce aventuri!
Ieri am sunat pediatrul care m-a speriat si m-a trimis la urgenta din nou :))..ASa ca de data asta eram pregatita sa ma razboiesc cu ei!Nu a mai fost insa cazul ...l-au trecut pe antibiotic...cica urechea stinga inflamata....deci otita medie..Ce m-am saturat sa cersesc un antibiotic in tara asta care pun diagnostice ..pe baze statistice!
Nu stiu daca v-am spus...Uka a racit la cresa..miercuri Sorin l-a adus cu bluza si pantalonii uzi..parul ud...ei se jucaseara cu apa..la 15 grade si vint ..ASa ca eu cred ca el a facut sinuzita (congestia nazala fiind singurul simptom care a insotiti febra asta de 41 de grade timp de 5 zile)..si apoi s-a complicat cu otita (pt ca legatura dintre nas si ureche este scurta!)...Dar nici aici dr nu gindesc...asa ca sa nu mai tinjiti dupa medicii de aici!

Asta a fost vacanta nostra ..noroc ca Uka era ok...4-5 ore...cit nu avea febra...apoi incepeau frisoanele si plingea ca-i este frig...in 10 minute febra..si in juma de ora..iar nu mai avea nika ...
Nu am ajuns la nici o biserica....dar duminica am facut Pastele la alte rude prin alianta...masa mare....egg hunting..am muuulte poze..

Ieri Uka plingea la plecare...nu acasa!!!!...iar verisoara lui de 6 ani...plingea crizata la ea in camera...si toti ceilalti...impresionati...tragedie mareee

Ma duc sa vad pozele si sa vad cum ati petrecut de Pasti...

Mergi la inceput

Roxa ce ma bucur ca este doar parotidita! Vazut smecherul pe litoral!!!! Mey ..nu mai este blond??? Ce utilati plecati voi la plaja! Semeni cu sora ta ..ai avut dreptate!
Daria am vazut-o pe dragalasa Giulia! ..si zimbea!!!
Anca voi ce-ati facut de Paste?
Ioana...voi?
Andrea deci ati avut o minivacanta!
Carolina...frumoase fete..iar magnolia minunata!Asa cum zici tu de aia mica...si Uka este super cumintel la dr...in camera de urgenta i-a socat pe toti cit de cooperant a fost!:))
Gabi v-am vazut pe plaja! Ma bucur ca v-ati simtit atit de bine!
Liliana poze nu mai ai?
Adela vazut doi copii minunati! Pup buzita sa treaca repejor!
Robi si eu tot ca Kro zic..eu stiam ca ..esti in cautare de job .Asa ca felicitari! Cu cine o sa stea Matei?
Ramona bine ai revenit!!! Felicitari pt bb2!!! In cite luni esti?
Monicule...ati baut tuica???

Mergi la inceput

citeva poze...mai urmeaza altele

http://good-times.webshots.com/photo/2934507450100032467uNYUxC

Mergi la inceput