Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Hristos a inviat!
noi abia am ajuns sh`am intrat sa va salut si sa vaz ce face cristal, vaz ca-i ghini merci cu cioco pe burta, ma bucur ca n-am pierdut galeria;))
olivia, inteleg ca st`eti pe tratamentu` cel bun, poate terminati cu febra aia (41??) sanatate tuturor celor bolnaviori, ca-n afara de uka vaz ca mai sunt...
ramses, felicitari si sarcina usoara
pozicile le vad miine de la servici ca sa incep ziua bine

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut toate pozele, nu nominalizez ca as omite pe cineva, suntem o gasca misto, niste copilasi si mamici super. ma bucur ca am petrecut cu totii un Paste linistit, chiar daca a fost mult prea scurt zic eu.
va pupacim si va dorim muuulta sanatate

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetele!

Am vazut multe poze.. Tudor catarat pe tractoare..si Mara zambareata, frumosi mai sunteti ..Smecherul de Pat cu ochelarii pe nas si Pupi la cules de oua...

Gabi, sa va fie de bine excursia, masa de Paste a fost pe vapor, nu-i asa?

Olivia, da ce de lume..multe rude aveti voi acolo... deci Uka s-a simtit bine in ciuda febrei... si vad ca verisoara il iubea tare...

Am vazut si pe Giulik mangaind iepurasii... fericire maxima..si tu Daria arati ca o fetita cu parul lung si ochelari..

Am vazut si mandrele lui kro, Feli si Alessia la vanatoare de oua, niste flori intre flori..

Vad ca toata lumea s-a bucurat de vremea frumoasa si a iesit prin parcuri, la fel si noi, mai mult pe afara am stat, la biserica nu am ajuns dar am ciocnit oua cu prietenii, si cu familia...

Se pare ca deal-ul cu casa va iesi pana la urma si cu putin noroc vom primi imprumutul de la banca sapt asta si vom semna actele sapt viitoare...

Cam atat despre noi, sper sa mai intru zilele astea, pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
LA MULTI ANI, MAIA SOFIA!
Ce de poze cu copii frumosi am vazut! Tudor si Mara fratiorii cei frumosi, Stefanutz la plaja, Uka cu verisoara, ii pupam pe toti!
CRISTALINO, chiar m-am gandit la tine in zilele de Paste, ce face burticica!
ANDREA(M), e bine ca Stefi sta fara voi, poate mai respiri si tu un pic!
Despre job, tura asta nu am vrut sa mai zic nimic pana nu am un rezultat si uite ca a functionat . Emotiile incep insa de luni, cand incepe programul intens de pregatire cu un englez. In doua saptamani trebuie sa fiu capabila sa preiau munca omologolui londonez si ma cam strange in spate...
In legatura cu Matei, chiar nu avem o solutie clara si sigura, mai intai ne-am hotarat sa mai angajam pe cineva si Petro doar sa supravegheze activitatea de la cele doua magazinase si sa stea cu Matei, dar s-a ivit o alta problema, ne mutam in alt spatiu pentru ca proprietarii nu si-au respectat contractul, asa ca sotul meu va fi prins pana peste cap.
Avem solutie pe termen scurt, am facut grafic- de duminica pana marti la tara, miercuri il aduce Petro pentru ca e liber, joi la mama mea, vineri iar cu Petro. Saptamana urmatoare e mai naspa, pentru ca Petro e ocupat non stop, dar vreau sa cred ca ne vom descurca. Eu voi lucra de luni pana vineri de la 8.30 la 5.30, dar macar am sambata si duminica libere.
Cam atat, m-am intins....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupici doamnele mele
Olivia bine ati revenit. sinuzita deci...bine ca e pe antibiotice acum. moama jucat cu aa la 15 grade....ce moda! vazut cupilu frumos chiar daca cu frisoane si mami super misto! Pat e blond inchis....
Gabi eu iau zilele astea body-urile si te sun sa vedem cum intri in posesia lor cred ca a fost mai bine ca nu ati venit prin vama veche totusi, am inteles ca a fost aglomeratie mare. dar sa vezi ce era vineri....ce card de masini inspre mangalia, ca vara si da, M&S e in carrefour
Anca pupici! tinem pumnii pentru casa sa iasa cum trebuie!
Daria nu stiu ce mare firma sunt ochelarii, dar avand in vedere ca ii chinuie la maxim as pune pariu ca nu trebuie sa coste o avere. daca vrei sa ii iei Giulei ia-i unii de 10 lei...sa nu plangi dupa ei dupa aceea. daca au insemnul CE pe ei sunt ok.
Caro saru-mana d eintrebare, Mugur e ok, i s-a dezumflat parotida si acum asteptam sa mearga maine la doctor .....pentru a afla daca a fost o infectie bacteriana sau acumuleaza vreo pietricica.
Mitzu iti dai seama ca ar fi delir....noroi+tractoare....combinatia ideala
o zi frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Roxi - multumesc mult! Nu mai stiu daca tu ai ultimul meu numar de mobil - oricum am sa ti-l trimit pe PM. Saptamina viitoare sunt la Varsovia insa aranjez eu cumva sa le ia de la tine un coleg de la vinzari.
Kim - am vazut toate pozele asa ca am avut ocazia sa te admir - arati super!, sa-l admir pe Uka si pe verisoara lui la vopsit de oua, la adunat oua (auzi, cele din gradina sunt oua adevarate? prea par viu colorate...) si la decorat. Se vede ca ati avut parte de distractie, chiar daca in paralel c-ati luptat cu otite, raceli si alte alea...Sanatate multa!
Anca - masa de Paste a fost la restaurantul hotelului - probabil ca decorul de acolo, asa cum se vedea in poze, te-a dus cu gindul la un vapor...Bafta cu casa!
Roberta - mult succes la job!
Ramses - sarcina usoara!

Revin mai tirziu ca intru intr-o sedinta...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - multa sanatate lui Luca, sa treaca repede problemele ! Vazut pozicile, Luca e un frumos si un scump
Rox - merci de raspuns, am sa caut si eu ochelari bengosi
Roberta - succes la organizarea familie, ca la servici sigur te descurci
Carmen - vem poze cu iesenii smecherosi, da ? Spor la munci !
AncaMaria - mult succes cu casuta si cu banca Merci de compliment.
Alice - pe unde esti ??? ??? ???
Cristal - haide la raportul matinal !!!

Noi s`tem rau, tusit si vomat de dimineata, seara fugim la pediatra sa vedem gatul

O zi faina sa aveti, cu mult spor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Azi m-am "adunat" si eu la loc la servici, asa ca am reusit sa citesc tot din urma, ca de acasa nu am avut cind ! Am vazut pozici frumoase cu Pat ochelaristul conducator de basculanta, cu Pupi frumuselul pletos, cu Giulia in parc cu iepurasii si mieii, cu Stefanel bucuros ca e la nisip si la soare, cu Uka nazdravanul cautator de oua colorate, cu fetele cochetele Alessia si Felicia, cu minunile Tudor si Mara ... sper ca nu am uitat pe nimeni ! Pupici tuturor si chiar ca avem cei mai frumosi copii !!
Noi am petrecut acasa, cu familia, a doua zi de paste am executat o iesire la Pustnicu, la padure, vremea a fost superba si am bagat un gratar de zile mari, copiii s-au distrat pe cinste, au alergat cit cuprinde prin padure, am crezut ca o sa pice lati de atita zbenguiala, dar pas ... juma de ora de motaiala a fost de ajuns si erau ca fresh ! Poze demonstrative de sarbatorile anului acesta sint aici.
Olivia, ma bucur ca in sfirsit ati gasit cauzele temperaturii (mama, chiar 41 ??) si ca Uka are tratament acum ! te-am zarit si pe tine in fotografii, felicitari pentru reusita dietei !
Lilia,a cu mare placere pentru mesaj ! Hai ca mai este putin pina la marea revedere !!
Ramona, felicitari pentru bebedoi si bine ai revenit printre noi ! Te asteptam mai des !
Dana-emma, haha, mi-a placut faza cu Ricardo poliglotul ! Baga, mama, olandeza, desi pe cuvintul meu ca nu stiu cum puteti invata limba aceea, mie una mi se pare imposibila ! Ma bucur ca sinteti sanatosi cu totii !
Roberta, succes la noul job ! Si sanatate lui Matei !
Mitzule, eu una nu stiu ce sa iti spun de durerea de git pe care o acuza Tudor ... si Andrei mai face asa, adica reclama vreo durere si tre sa pun enshpe intrebari ca sa ma asigur (daca pot si primesc raspunsuri) ca e ceva serios si nu vreo gluma ... ca mai noi fii-miu a invatat sa spuna "Te-am pacaliiiit !" si ride cu gura pina la urechi !
Lia, ! Ai un baiet pe cinste ! Sanatate si pupici si lui si Deei !!
Daria, ce fain era acolo in parc la voi ! Andrei cred ca ar fi fost extaziat sa gaseasca atitea animale, ca ii plac tare mult !
Roxi, ma bucur pentru sotul tau ca nu a fost nik grav ! Si ce bine de tine ca ai un ajutor de nadejde la bucatarie, hahah !!
Andrea, bine ca trecura greturile ! Durera de stomac se duce si ea repede si vine partea frumoasa, nu ?
Andreea de Pupi, sanatate multa si sa treaca gitul !
Cristalina, ca de obicei, plina de efervescenta ! deh, daca sta acasa cu ciucalata pe burtica ?! Bine ca John a fost egoist si a tinut raceala pentru el si ca voi fetele sinteti ok ! Mi-a placut in mod deosebit dialogul despre simburica purtat cu Mariuca !
Nu mai stiu .. sper ca am raspuns tuturor, daca nu, cer iertare !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Traiti!

La raport! Io's la servici ca tre sa ma duc la dentist si am zis sa trec pe aici sa nu ma uite...hehehe

Maria a venit aseara de la joaca si a vomat tot holul, in 5 minute i-a urcat temperatura spre 41, ardea ca un cuptor az'noapte dupa paracetamol si novocalmin. Azi dimineata cand i-a bagat doctorul spatula pe gat a inceput sa vomeze cu sange.

Ma duc la dentist si mai povestim dupa ce rezolv (asta e a patra masea/lucrare zapacita in sarcina asta). Sper sa-mi mai ramana de o placa la bilant...:)))

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - uelcam bec ! Am vazut toate pozele, ce faina distractie la voi

Si ca vi am zis ca uit, dar mi am amintit:
bebelina mica de Papadie

Cristal - multa sanatate la voi amandoua !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput