Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 22
papadie spune:
Am citit ultima pagina...moam ce vesti. VIn si eu cu completarea :) Pescarusu e lovit in aripa...si-a spart capu intr-un cui...are fo 7-8 copci. Am petrecut Pastele in salvare si la spit. judetean Ploiesti.
Mielu e cu febra, frisoane si muci. Io am iar infectie la ureke. Ionu umbla sa-si faca buletin si pasaport. Ambele expirate!
revinca trage Mielu de mine sa-i dau unt. e turbata la cap. il minca cu lingura [yuck]
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
alice2004 spune:
Daria, sanatate Giuliei !
Cristalina, din raiul ciucalatei drept la dintzar !! Pupici
si Mariucai, sper din suflet ca nu e nik grav, asteptam vestile bune, ca palea rele le citiram !!
Si LA MULTI ANI Pescarusului mic,
!! Sa treaca repede cucuiul !
Doamna Papadie, observ eu asa in sinea mea ca petreceti de minune paici pe tarimul natal !! Numai Cristalina mai poate sa va intreaca, dar nu cred ca a reusit de asta data !
Sanatate muuuulta va dorim, bafta in rezolvarea cu actele sefului de trib si va asteptam la o bauta virtuala fara alcool
, ca nu cadreaza cu infectia de la ureke !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Papa doamne feresteeee! bietu Pescarus! sper ca nu veti mai continua cu aventurile de genul asta...ca v-au ajuns. cand mai apuci sa intri sa ne zici cat stati in Ro.
OK Gabi, te sun cand am obectele ![]()
Alice bine ai revenit, se vede din poze ca v-ati distrat la maxim.
Cristal giiizzz are amigdalita Maria??? refacere rapida..cred ca e pe antibiotic, nu? iar tie succes la stomatolog.
leeloo2004 spune:
Alice - frumoase poze - moama, ce mai sfiriiau gratarele la voi acolo!
Papa - ce de peripetii neplacute...LA MULTI ANI lu' Pescarushu!!!!
Cristal - cum mai a vomitat cu singe??? De la ce? Sanatate multa Mariei iar tie iti urez sa termini cu stomatologia...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
PAPA, mama, ce Paste! dar stiu ca sunteti campioni la senzatii tari! Pupam Pescarusul si Mielu', sa le treaca repede si tie sanatate multa! 
MONICA, sanatate si voua! Ai grija si tu cu raceala! Si chiar, cum a vomat sange??
ALICE, foarte frumoase pozele! Cred ca v-ati distrat frumos la gratar!
Eu astept sa se termine Pompierul Sam, sa culc copilul si apoi sa bag niste poze...
szivarvany spune:
Merci Alice 
Astept sa ajungem la pediatra![]()
Papadicea - moamaaa ce vesti, va dorim sanatati. Pupam cucuiul la Soficu. Si tie sanatate si Catrinei la fel, muuulta sanatate. Ce aventuri ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Hristos A INVIAT!!!
Am revenit si noi pe meleaguri moldovenesti,de aseara am inceput sa va citesc si sa ma uit la poze...am terminat in sfarsit
,pozele sunt foarte frumoase la fel si piticlontii si parintii aferenti

Noi am avut un paste...mucios,cand erau gata bagajele se apuca mandra sa stranute din 5 in 5 minute si sa aiba niste muci kilometrici..am plecat totusi..duminica nu mai avea nika,in schimb am luat-o io
asa ca nu pot sa dorm noapte din cauza de gadilici in gat(si normal ca mandra doarme toata noapte
)!!Azi vreau sa merg totusi sa se uite nea doctorul in gatul ei sa fiu linistita si poate scot si io limba la el,sa-mi dea si mie ceva sa-mi treaca!
Moamaa da ce de aventuri avurati...v-ati intrecut...pe mine ma ia cu rau de la stomac cand citesc de febra
pupam in grup toti bolnaviorii,sa se refaca repede repede incepand cu sarbatorita
Pescarusul,Mielu,Uka,Maria si Giulik!!
Am pus si io neshte poze
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762397305327
Merg sa mai beau un ceai cu miere poate-mi trece..daca nu trec pe tzuica fiarta
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
mitzura spune:
Mai, da ce patirati toti pacilea, numai febre, vome si capete sparte? A reinceput sezonu? Noi va uram sanatate si sa treaca repede toate bubele. Ii pupam pe Giulia, Maria, Pescarusu si Mielu si pe Uka! Copilasi, mai bine faceti prostii decat sa fiti bolnavi! (Sper sa nu intram si noi in club)
roberta04 spune:
IOANA, si voi bolnavi? Of, of... Multa sanatate!
Foarte frumoase pozele de familie, iar Maria in capotzel e superba! 
Nici lui Matei vad ca nu-i cedeaza asa usor raceala, febra nu a facut, a avut o usoara stare febrila sambata, dar in schimb a ramas cu o tuse urata. Dimineata l-am trecut pe Fluimucil (i-am dat initial Paxeladine, avand tuse uscata, apoi sirop de muguri de pin, plop si propolis), si la o ora dupa prima doza a tusit pana a vomat numai secretii de alea urate si acum vad ca s-a calmat.
Eu nu reusesc sa pun poze, nu se incarca in Yahoo, mai incerc..
alice2004 spune:
Hihii, ce-mi placu Mitzu !!!
Dar are dreptate, trebuie sa recunosc ! Aia cu "faceti prostii" imi suna a "murdarirea este buna" !!!
Ioana, vazut pozicile cu familionul, petrecere frumoasa a fost, bag de seama, si masa plina !! Pupici Gorodicai mici
, mi-a placut fotografia cu fetitele in ciorapi si maieuri !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete