Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 23
leeloo2004 spune:
Vazut si poze cu "gorodeii" - pupam fetita frumoasa!!!
si sanatate mamei!
Mai, pe la mine pe aici ploua cu galeata....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina32 spune:
La multi ani Sofiei, sa-i treaca repede cucuiul!!
Si Radu muceste in continuare, mai nou a inceput si sa tuseasca.De Pasti n-am facut mare lucru, io am fost defecta, am zacut rapusa de o migrena imputitatoata duminica
.
Am vazut muuuulte poze frumoase si mi-a placut obiceiul asta de a cauta oua in gradina (mai ales daca ai si gradina).
szivarvany spune:
Vazut Gorodica sexoasa
, sanatate mamicii !
Sanatate lui Raducu, lui Matei 

Mitzu - asa e, prefer orice numai sa nu pateasca ceva cupilu`. 
Cristal - sper ca s`teti mai bine 
Io stau ca pe ace, astept ora 5 sa pleeeec odataaa acasaaa
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Multumim pentru vizionari,capotzelul l-a primit cadou de la bunica, care dupa sarbatori va trebui sa-si schimbe salteaua de la pat,pentru ca au tzopait la gros pe ea,mai ales in chilotzei si maieutz!
Meii io vreau cupil si cuminte si sanatos,cer prea mult![]()
![]()
Hai sa auzim numa' vesti bune!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Ioana, sanatate multa, cu tzuica sau fara ! 
![]()
Acum, frumosi sint, mai mult ca sigur ca toate ne dorim sa fie cuminti si sanatosi !!! Sa dea dumnezeu ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Am uitat sa va povestesc,faza pastelui
io vreo 2 zile,fusei strigata "baba" si "babica" din cauza nasului muculozaur...se trezeste mandra mea si cere "vleau si io dop","ce vrei mama?","vleau dop, baba!""care dop?" "dop,dop",io nedumerita,ce dop vrea cupilu...intr-un sfarsit zice mandra "dop de la miel"
...asa ca cel mai cerut fel de mancare a fost dopul de la miel,pe care mama mea l-a facut excelent
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Papadie, pe voi nu va intrece nimeni, va cam place sa o faceti lata!
Sanatate maxima sa aveti!
La multi ani delicatului pescarus!
Maria are gatul prastie, Roxi m-a citit, e pe antibiotic (i-am dat o data si a luat...sper sa il inghita cat timp trebuie).
In momentul in care i-a bagat doctorul spatula pe gat sa se uite cred ca s-a spart p'acolo si a inceput sa vomite cu sange. A zis nenea doctorul sa nu ne panicam, se poate intampla sa umple si cate o batista, nu e grav.
Mai nasol e ca a zis sa-i dezinfectam gatul cu albastru de metil...Ne-a mai zis o data dar atunci nu am reusit nici macar o data sa-i bagam d'ala pe gat...:)
Io fusei la dentist si doctorita incerca marea cu degetul, respectiv a bagat un ac din ala subtire la un nerv care nu era mort...mmmm...distractie...![]()
Am parte de senzatii tari (nu pot spune gratis ca ii dau bani frumosi pe o plomba...
)
Ma duc sa citesc pe indelete ca vad ca nu numai noi ne distram...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
super tare vad ca a fost week end-ul... sa va zic si eu.. Victor nu a avut varicela, dar a avut o viroza suprainfectata care nu atrecut decat dupa antibiotic (7 zile a avut febra saracul, din ziua 4 am inceput cu antibioticul, a baut in total o sticla de calpol
), bun, ii trece viroza, plecam la munte, il las ieri cu mama la munte si ieri seara ma suna sa-mi spuna ca a sarit in pat si s-a lovit la picior si azi nu mai calca cu piciorul ala cum trebuie.
habar nu am ce o sa fac.
SANATATE
ps: in schim eu ma simt excelent
Andries
ina32 spune:
Cristalina-io albastru de metil ii pun intr-o seringa de nurofen si-i bag pe gat. Pana acu am reusit de fiecare data (cu o bucata de cioco la paket).
roberta04 spune:
Daca vreti sa ne vedeti, avem poze noi aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762397421129