Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vazut si poze cu "gorodeii" - pupam fetita frumoasa!!! si sanatate mamei!

Mai, pe la mine pe aici ploua cu galeata....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Sofiei, sa-i treaca repede cucuiul!!
Si Radu muceste in continuare, mai nou a inceput si sa tuseasca.De Pasti n-am facut mare lucru, io am fost defecta, am zacut rapusa de o migrena imputitatoata duminica.
Am vazut muuuulte poze frumoase si mi-a placut obiceiul asta de a cauta oua in gradina (mai ales daca ai si gradina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut Gorodica sexoasa , sanatate mamicii !
Sanatate lui Raducu, lui Matei
Mitzu - asa e, prefer orice numai sa nu pateasca ceva cupilu`.

Cristal - sper ca s`teti mai bine

Io stau ca pe ace, astept ora 5 sa pleeeec odataaa acasaaa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multumim pentru vizionari,capotzelul l-a primit cadou de la bunica, care dupa sarbatori va trebui sa-si schimbe salteaua de la pat,pentru ca au tzopait la gros pe ea,mai ales in chilotzei si maieutz!
Meii io vreau cupil si cuminte si sanatos,cer prea mult
Hai sa auzim numa' vesti bune!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, sanatate multa, cu tzuica sau fara !
Acum, frumosi sint, mai mult ca sigur ca toate ne dorim sa fie cuminti si sanatosi !!! Sa dea dumnezeu !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am uitat sa va povestesc,faza pasteluiio vreo 2 zile,fusei strigata "baba" si "babica" din cauza nasului muculozaur...se trezeste mandra mea si cere "vleau si io dop","ce vrei mama?","vleau dop, baba!""care dop?" "dop,dop",io nedumerita,ce dop vrea cupilu...intr-un sfarsit zice mandra "dop de la miel"...asa ca cel mai cerut fel de mancare a fost dopul de la miel,pe care mama mea l-a facut excelent

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papadie, pe voi nu va intrece nimeni, va cam place sa o faceti lata!
Sanatate maxima sa aveti!
La multi ani delicatului pescarus!

Maria are gatul prastie, Roxi m-a citit, e pe antibiotic (i-am dat o data si a luat...sper sa il inghita cat timp trebuie).
In momentul in care i-a bagat doctorul spatula pe gat sa se uite cred ca s-a spart p'acolo si a inceput sa vomite cu sange. A zis nenea doctorul sa nu ne panicam, se poate intampla sa umple si cate o batista, nu e grav.
Mai nasol e ca a zis sa-i dezinfectam gatul cu albastru de metil...Ne-a mai zis o data dar atunci nu am reusit nici macar o data sa-i bagam d'ala pe gat...:)

Io fusei la dentist si doctorita incerca marea cu degetul, respectiv a bagat un ac din ala subtire la un nerv care nu era mort...mmmm...distractie...
Am parte de senzatii tari (nu pot spune gratis ca ii dau bani frumosi pe o plomba...)

Ma duc sa citesc pe indelete ca vad ca nu numai noi ne distram...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

super tare vad ca a fost week end-ul... sa va zic si eu.. Victor nu a avut varicela, dar a avut o viroza suprainfectata care nu atrecut decat dupa antibiotic (7 zile a avut febra saracul, din ziua 4 am inceput cu antibioticul, a baut in total o sticla de calpol ), bun, ii trece viroza, plecam la munte, il las ieri cu mama la munte si ieri seara ma suna sa-mi spuna ca a sarit in pat si s-a lovit la picior si azi nu mai calca cu piciorul ala cum trebuie.
habar nu am ce o sa fac.

SANATATE

ps: in schim eu ma simt excelent

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cristalina-io albastru de metil ii pun intr-o seringa de nurofen si-i bag pe gat. Pana acu am reusit de fiecare data (cu o bucata de cioco la paket).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Daca vreti sa ne vedeti, avem poze noi aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762397421129

Mergi la inceput