Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
estecri spune:
neata fetele !
Vin si eu cu o intrebare. Azi m-am apucat sa fac asa in mare un pic de curatenie pentru Paste. Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea mea si m-am apucat sa sterg lustra de praf. Binenteles ca m-am curentat. M-am speriat rau de tot!Noroc ca eram in pat si nu am cazut pe ceva tare. Spuneti-mi si mie bebele poate fi afectat?
L-am simtit ca misca , dar....la sperietura pe care am tras-o si curentul ala care a trecut prin mine....
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.In ca sunt speriata rau de tot..
sorina
22+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
karligutza spune:
neata jadi.. poftim cafea!
poftim serveste si un pic de lectura pe forum
daca vrei tu si DVD-uri..
atunci just
(adica pe ei! cei cu DVD-urile
); eu am filme ca scoate sotul de pe 'torenti'... asa le zice el, asa le zic si eu! adica filme mocca! micii pirati 
ai vazut unde se ascundeau?
iar sotului, bafta la examen! auto? sau studii studii?
nu-s selectiva, dar m-a luat valul
si am uitat sa le urez sanatate multa la fetele cu raceala la bord cristina, samurai-lady! o baita calda!
o baita cu sare la picioare... stiti d'astea? face minuni baia cu sare la picioare! try it!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
lorinaoo1 spune:
Alina.a da, sunt o leoaica mai pisicoasa, f blajina
Cu galben nu-mi sta prea bine, dar portocaliul e nebunia mea cea noua. Toata copilaria am fost cu rosu, aveam si pantofiori rosii
Sa pui poze cu casa ta, ca sa ne laudam si noi cu talentul arhitectei-sefe

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
andreea c spune:
Ma bucur ca va place ce am cumparat. Pe carucior am dat 380 ron iar pe costumas 20 ron. Lorina001 daca iti place portocaliul poti vedea in pozele mele cu burtik cat portocaliu am in casa...si mie imi place la nebunie, dar pe primul loc este albastru (bleu).
Andreea
25+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik
lorinaoo1 spune:
Andreea deci putem face un club cu iubitoarele de portocaliu
Imi place burtica ta 

Imi inchipui ca sotu' e nebun dupa ea
Si caruciorul nu e scump. Nu te mai intreb de la ce firma e, ca nebuna de mine
s-o apuca sa-l cumpere si nu de alta, dar s-a abonat nasa la cumparat caruciorul fetei ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
jadi spune:
Mersic de cafea, chiar si virtuala, in weekend mi-am facut obiceiul sa nu beau nu de alta dar nu se cere sa fiu treaza acasa.
Alina.a sunt acasa la Bucuresti dar a venit mama la noi. Mama2 adica sora mamei ca nu stiu daca pe aici am explicat ca eu am 2 mame, mama1 biologica si care acum e in Canada la fratele meu dar se intoarce la sfarsitul lunii si mama2, sora mamei cu care eu seman destul de mult sau ma rog semanam cand eram mai mica si care nu are copii, doar pe mine
. Si acum cand ii explic de fiv-uri si tratamente imi spune ca regreta ca s-a nascut prea tarziu ca daca era cu 20 de ani mai tanara facea si ea un fiv. Eu ma inteleg bine cu ambele, mai bine cu mama2 ca e mai ponderata si mai calma, mama1 este la fel de focoasa ca mine si de multe ori ies scantei dar ne-am invatat sa nu ne mai certam, facem glume pe seama ei si ne trece.
Saptamana viitoare vom fi la Braila!
Karligutza pana la urma nu am mai inchiriat nimic, nu erau decat nashpeturi ramase! O sa stau pe semibezna toata ziua, pana se intoarce sotul de la examen (examen de auditor la care eu nu m-am mai sinchisit sa ma inscriu, el are deja 2 probe luate ramane cea de azi si sper din tot sufletul sa il ia, eu o sa incerc sa dau ultimile 2 examene in toamna dar daca ia sotul examenul chiar nu mai conteaza ce fac eu
).
Lavinia azi scrie in horoscop (nu ca as stii zodia ta) ca ai puterile slabite, doar o minune sa mai ridice negura asta din Bucuresti. Sper insa maine de Florii (e si ziua sotului) sa fie frumos ca asa se zice, cum e de Florii asa este si de Pasti!
Sorina nu cred ca are ce sa fie cu un pic de curent, eventual s-a zgaltzait si bb un pic!
Andreea frumoase lucrusoare, eu nu i-am luat copilului mic decat vreo 2 body-uri banale, eu sunt foarte incantate de cele care se trag pe cap, stau fixe pe gatul copilului si nu se cracaneaza aiurea. In rest o sa ma apuc prin mai sa rascolesc pachetele de lucrusoare de la Vlad sa vad de ce mai am nevoie, mi-a scris insa mama1 ca are o valiza plina de lucrusoare de la varul din Canada si lucruri noi cumparate de ea.
Am si poze mai noi cu Vlad cred ca puteti vedea si pe la mine in casa ceva portocaliu
. Na, ca ma laud iar cu baiatul meu!
Deni &
Vlad & Tudor
otim spune:
estecri - nu prea cred , ca doar nu te-ai curentat chiar asa tare , din pacate nu stiu sa-ti dau un raspuns medical , dar cred ca pe bebe mai mult l-a afectat sperietura ta . Asa ca in primul rand CALM , atentie cu abuzatul la curatenie ( doar nu sta cu batul in cazul in care nu reusim sa terminam curatenia , nu ??? ) . Poate apar si fetele care au cunostiinte medicale si poate ne dau ele un raspuns mai avizat .
andreea c - si eu sunt inebunita dupa albastru ....
aylin_tarcan - cum te mai simti azi ??? sper ca mai bine decat ieri ... asteptam vesti .... iti trimitem o raza de soare sa-ti mangaie sufletul 
alina.a - ma bucur pentru tine daca azi te simti mai bine si ca esti aici alaturi de noi 
21 saptamani
Laurentiu
lorinaoo1 spune:
Jadi da' friumos baiat ai, manca-l-ar mama pe el de harnicut si iubaret 

Ce frumos da el cu aspiratorul de zor 
Fetili, mamici care mai aveti copilasi acasa voi folositi/ati folosit umidificatoare de camera? Tocmai trageam cu ochiul la tot felul de chestii pe buburuza.ro si am citit ceva de genul ca ies curenti de aer rece din el (umidificator). Cat e de eficient? Ca ma gandeam ca la arsita mea de la et 4/4 imi trebuie ceva racoritor...
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
nma spune:
buna dimineata si de la mine chiar daca e aproape ora 11. azi am stat in pat pana la ora 8 caci sunt si eu libera. mi-am baut cafeaua cu sotul si copilul. eu mai mult lapte si un strop de cafea, copilul cafea de copii (lapte cu cacao).
azi schinb prefixul si tare ma bucur. a trecut jumatatea grea pentru mine. acum il simt pe bb zilnic si sunt tare happy.
alina.a aseara am avut musafiri si atrebuit sa renunt la calculator. au plecat tarziu, iar copii m-au obosit tare asa ca pe la ora 23 eram foarte irascibila si m-am pus in pat.
karligutza o sa sti tu cand trebuie sa nasti, ramane doar sa vrei sa mergi la spital. eu la prina sarcina nu prea m-am grabit. eram mai inconstienta. eu trebuia sa nasc prin cezariana programata (problene, nu de alta) si cu doua saptamani inainte mi s-au rupt membranele. asta se intampla pe la ora 1 noaptea, iar eu insistam ca n-am nimic. sotul era disperat sa ma duca la spital, dar eu am asteptat dimineata. la spital asi fi vrut sa mi se faca mai intai o perfuzie ca sa mai creasca bb caci stiam ca are 2.5kg. medicul m-a bagat de urgenta in operatie. eram obsedata de greutatea lui bb. pana la urma totul a fost bine. voi sa nu faceti ca mine. sper ca acum mi-a venit si mie mintea la cap.
20+
21.07.2003
nma spune:
lorina poti sa trimiti cateva raze de soare si la valcea?
fetelor racite multa sanatate.
andreea ``la multi ani`` mamei tale. imi place si mie caruciorul si nici nu e scump. noi o sa cumparam mai tarziu ca nu prea mai avem loc in casa si o sa-l tinem in masina.
estecri cred ca bb s-a speriat si acum e mai agitat. mai bine te linistesti. data viitoare cand mai stergi lustra mai bine scoate siguranta. e mai sigur asa. eu am renuntat la curatenie. ma doare spatele cum fac efort si nu mai vreau sa risc.
jadi bafta multa sotului.
va pupic dulce
20+
21.07.2003