Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
lorina eu iarna pun un vas cu apa pe calorifer. am avut un unidificator, dar l-a spart alex.
20+
21.07.2003
jadi spune:
Uite ca am uitat sa multumesc de cafea si lui otim.
Lavinia eu am umidificator de la chicco, nu scoate decat aburi calzi si dupa 2 saptamani de folosire l-am abandonat in baia mica, sta copilul cu fundul pe el cand vrea sa se joace (in plus cand pun apa in el, gasesc niste chestii ciudate, zice ca se decanteaza rumegush din apa ). Pentru umezeala tot mai buna varianta Alinei mama de A-uri cu prosoape unde pe calorifer, recipientii cu apa cica ar duce la inmultire de germeni si alte alea. Daca e de caldura de vara, mai bine cu AC!
nma inca 20 de saptamani de acum incolo!
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:
multumesc jadi
mai pun si eu uneori prosoape, dar parca stiam ca e bine sa fie apa cu sare. apa o schimb des.
20+
21.07.2003
lorinaoo1 spune:
Nma, Jadi
multumesc pt raspunsuri. Concluzia mea ar fi ca nu merita sa dau banii aiurea pe umidificator, dupa cate spuneti voi. Cu AC-ul ma mai targuiesc cu al meu si cu soacra si mai e chestia ca ar trebui sa fie chiar inspre bebe. Noi vara trecuta ne sufocam de cald cu toate metodele incercate, respectiv ventilator la viteza maxima, cearsafuri ude siroaie in geam. S-a mai atenuat un pic arsita cu ceva folie de aluminiu pe sticla de la paravanul balconului. Vara asta, daca nu se poate altfel, vom pune folie de asta pe toate geamurile. Parca era totusi o folie autocolanta pt masini, mai vedem. Si tare as sta si eu toata ziua intr-un parc sau intr-o gradina racoroasa, dar cand sa alaptez ce fac? Ca doar nu sunt tiganca sa-mi scot sanul asa in public
Nma s-a rezolvat, am ordonat eu niste raze de soare numai bune pt Valcea si le-am facut vant spre tine ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
nma spune:
lorina inca n-au ajuns, dar mai astept.
de ce aer conditionat chiar pe bb? nu poti sa-l pui in alta camera. noi il vom monta in hol.
si poti alapta si in parc. gasest o banca mai retrasa si te poti si acoperi cu ceva. eu doar o data l-m alaptat pe alex in parc caci fac 30 min pana acasa cu caruciorul, dar am gasit o zona pe unde nu prea trecea nimeni. oricum parea ca bb doarme.
si sa sti ca nu doar tigancile isi scot sanii in public. o cunostinta, dar nu prietena, alapta pe banca din fata blocului de fata cu toata lumea. bineinteles ca nu se acoperea. spunea ca e ceva normal/. si facea doar 3 min pana in casa. cred ca eu nu o sa pot intelege niciodata chestia asta. probabil e ceva normal la sat caci eu nu pot sa imi explic altfel, desi eu nici la sat nu am mai vazut (fata a trait pana la 18 ani la sat). si cred ca mai depinde si de noi. eu preferam sa fiu singura, eventual cu sotul. mai toleram si cea mai buna prietena, dar chiar cu toata lumea in fata blocului?
20+
21.07.2003
estecri spune:
jadi, otim,nma multumesc fetelor pentru incurajari si pentru ca m-ati mai linistit!!Bebele atunci in juma de ora s-a miscat Doamne Ajuta ca asta m-a mai calmat, ca intrasem rau de tot in panica.
Lunaaaaa spuneai intr-un mesaj ca daca e sa nastem pe lustra sa venim cu argumente. Iubita nu te sfatuiesc ca uite ce- am patit eu...deci nu se poate!!!Incercata pe propria piele!! Am argumentat io!![]()
Azi de dimineata ma durea si gatul cand inghiteam ...dar acu' parca nu ma mai doare nimic!!!
pup dulce fetele sunteti cu adevarat bune prietene!
sorina
22+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Luna1 spune:
Sorina esti totala. Nu mai pot de ras si mi-ai facut ziua. Ai grija si nu te mai urca pe lustra ca iti spun eu sigur ca nu poti naste acolo (argumentul este ca nu te tine lustra). Nu cred ca l-a afectat pe bebe daca tu nu esti carbonizata.
Dar pe bune ai grija ca nu e de glumit.
Fetelor chiar nu ma las rugata, uite gata sunt aici prezenta, mi-a trecut supararea va pup pe toate si promit sa nu ma mai supar ca magarul pe sat (mai exact pe tot satul) cand doar o singura persoana ma supara.
Am intrat asa greu sa va raspund ca acum au mai aparut probleme si acasa, mai exact dintr-un anumit motiv hormonii mei au izbucnit azi dimineata si acum sotul joaca tontoroiul sa ma impace, dupa ce v-am citit pe voi (sunt la serviciu) mi-am revenit insa am cazut intr-o perioada de totala depresie. Eu in sine sunt o persoana independenta si mi-am dorit mult copilul asta, enorm, insa anumite comportamente m-au facut azi sa ma intreb daca a fost bine momentul ales. Nu stiu, poate sunt temeri normale insa in momentul de fata parca a cazut casa pe mine.
In fine nu intru in detalii insa vreau sa va anunt sa nu va faceti program diseara caci avem program de bauta virtuala. De ce? Pentru ca m-am enervat si pentru a ma simti mai bine mi-am bagat picioarele in el de bani (eu ii fac nu ei pe mine
) si diseara la 6,45 am gender scan, mai exact voi afla ce sex e my baby! 
Deci nu conteaza ce e (fata/baiat) diseara bem si topaim (eu una cel putin).
Va pup pe toate fetele, nu nominalizez pe nimeni din urma caci nu am memorie de elefant si va multumesc tuturor ca ma iubiti asa cum sunt. Si eu va iubi mult si nu stiu ce m-as face fara prietenele mele.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
Fetelor sa mai zic si eu din ce am mai citit din urma. AM vazut poze superbe cu Vlad, printul mamei si parca in momentul cand l-am vazut mi-ar mai surade un baiat, asa frumos ca el.
Am mai vazut pozici cu lucrusoarele cumparate de Andreea sunt superbe, imi place si carutul si ma inscriu si eu pe lista iubitoarelor de portocaliu. De aceea scaunul meu de masina (al lui bebe de fapt) e portocaliu.
Apropos de Valcea, v-am zis ca si eu tot de prin zona sunt. Mai exact bunicii mei sunt de prin niste sate de pe langa Pitesti, mama si tata s-au cunoscut in Bucuresti (desi la tara erau la distanta de doua sate) iar din cei sase frati ai tatalui vreo trei sunt in Valcea. Si mie imi place valcea si imprejurimile ei, stiu ca aveam vreo zece ani cand am mers cu fratele meu in vizita la unchii nostri si de acolo undeva la tara (Olanu parca? va spune ceva) aproape de valcea si am vazut niste peisaje superbe. Lunci inverzite, aluni pe dealuri (am mancat si alune, mere padurete, etc) vai ce superb a fost. Se cheama ca suntem oltence?
Referitor la alptatul in public, aici e un mare trend sa alaptezi unde vrei tu, nimeni nu abuzeaza insa se alapteaza in restaurant, in parc oriunde si se militeaza pt asta caci li se pare aberant sa gandeasca cineva sexual despre o mama si copilul ei pus la san.
Cam atat imi amintesc.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
nma spune:
luna asta e o veste super. pacat ca diseara trebuie sa merg la ziua unui colaborator si nu o sa aflu decat maine rezultatul. sa-mi pastrezi si mi8e un pahar de sampanie caci tare mai imi place.
poate scap mai repede de petrecerecaci nu prea vreau sa merg si atunci beau si eu cu voi. mi-a pronis sotul ca dupa ce semnez condica de prezenta pot sa ma retrag daca nu ma simt bine, iar eu asa intentionez.
ma bucur ca tia- trecut si supararea.
dupa ce o sa vezi bebelina dansand o sa-ti treaca toata depresia. eu inca sunt convinsa ca o sa ai o fetita.
te pup
20+
21.07.2003
taedi spune:
Buna ziua la toata lumea
Luna bine ai revenit,asa te vrem.Sper sa nu-mi iei baietelul,eu iti las cu drag fetita.![]()
Vreau si eu o raza de soare la brasov,Lavinia nu trimiti un pic din soarele de la Iasi spre BV?
Weekend placut tuturor.
Edith
23+ si Andreea